NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Evo sta kaze jedan igrac na ovo...
Pomocni reko da je gol samo ga glavni nije ni pogledo..kad je lopta udarila u precku pa u zemlju tad je lopta presla liniju i tad je sviro da je panta igro rukom i plus iz toga mu je dao drugi zuti i crveni, a glavni nista kaze ruka je i gotovo..
Pomocni reko da je gol samo ga glavni nije ni pogledo..kad je lopta udarila u precku pa u zemlju tad je lopta presla liniju i tad je sviro da je panta igro rukom i plus iz toga mu je dao drugi zuti i crveni, a glavni nista kaze ruka je i gotovo..
svaka vam cast na domacinstvu i korektnosti vaseg naroda i sretno vam u nastavku sezone
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Hvala gracanica 
desetkamarakane je napisao/la:Hvala gracanica
nedžad je napisao/la:svaka vam cast na domacinstvu i korektnosti vaseg naroda i sretno vam u nastavku sezone
cokara je napisao/la:Moram sam sebe citiraticokara je napisao/la:U 12.kolu u Gračanici imate 3.boda
-
batigol777
- Kontakt:
Hahahhahahahahh vala si me nasmijoo mislim da cr brko licno da samara7aprildomemoj je napisao/la:Ma kakvi metalci, oni će zbog prebijanja Brke viditi šta je džehenem
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Čestitke Zvijezdi na pobjedi,Gračanici na gostoprimstvu.Zvijezda povela,rutinski čuvala prednost.Sudija malo vise s.ao na račun Gračanice,al valjda je to sada u modi ako kao domaćin na podmazes sudiju on ti se sveti kao nama u proslom kolu.Lično me igra Zvijezde nije impresionirala,mozda je to dio taktitike kada imas vodstvo.Ali,napadač,brz i efikasan nam treba ko oči u glavi.One zicere bi danas iole iskoristio.Bratstvo sve karte bacilo na napad,a nasi napadači nesposobni da kazne iz kontri.Rijetko ćes imati onoliko prilika kao danas,a ne znas iskoristiti.
Moram reći da nam je i sreća bila saveznik.
Tebe ni Isus iz nazareta ne bi mog'o fascinirat.vatreni je napisao/la:Čestitke Zvijezdi na pobjedi,Gračanici na gostoprimstvu.Zvijezda povela,rutinski čuvala prednost.Sudija malo vise s.ao na račun Gračanice,al valjda je to sada u modi ako kao domaćin na podmazes sudiju on ti se sveti kao nama u proslom kolu.Lično me igra Zvijezde nije impresionirala,mozda je to dio taktitike kada imas vodstvo.Ali,napadač,brz i efikasan nam treba ko oči u glavi.One zicere bi danas iole iskoristio.Bratstvo sve karte bacilo na napad,a nasi napadači nesposobni da kazne iz kontri.Rijetko ćes imati onoliko prilika kao danas,a ne znas iskoristiti.Moram reći da nam je i sreća bila saveznik.
Eto,gazimo sve....sve su ekipe nula s pram nas...protutnjat ćemo Prvom ligom...plus 20.na kraju....budi realan,sve su to nijanse....pola lige za prvaka ravnopravno se bori,pola za opstanak....trenutno smo ni tamo ni vamo....Kapetan je napisao/la:Tebe ni Isus iz nazareta ne bi mog'o fascinirat.vatreni je napisao/la:Čestitke Zvijezdi na pobjedi,Gračanici na gostoprimstvu.Zvijezda povela,rutinski čuvala prednost.Sudija malo vise s.ao na račun Gračanice,al valjda je to sada u modi ako kao domaćin na podmazes sudiju on ti se sveti kao nama u proslom kolu.Lično me igra Zvijezde nije impresionirala,mozda je to dio taktitike kada imas vodstvo.Ali,napadač,brz i efikasan nam treba ko oči u glavi.One zicere bi danas iole iskoristio.Bratstvo sve karte bacilo na napad,a nasi napadači nesposobni da kazne iz kontri.Rijetko ćes imati onoliko prilika kao danas,a ne znas iskoristiti.Moram reći da nam je i sreća bila saveznik.
- theboss_RD07
- Kontakt:
7aprildomemoj je napisao/la:Ma kakvi metalci, oni će zbog prebijanja Brke viditi šta je džehenem
⭐
Svaka čast Marokancima za transparent i odanost legendi BH nogometa Nusretu Heliću-Dasi kako reče Mamela,,,,ostali dio publike ne zasluzuje komentar jer Daso je zasluzio da mu ovaj grad vrati makar mali dio onog što je on ulozio svojim radom u klub a bogami i u grad,,,što se tiče utakmice opis u dvije riječi sudijska lakrdija,,,
mada smo bili i hendikepirani jer Ikanović nije igro a još veći hendikep je što Dzafić nije igro,,,
Odma da kazem iznenadio sam se na podrsci koja je upucena dasi sa tribina,s obzirom kakva smo carsija kazem iznenadio sam se i ako je daso zasluzio mnogo vise,odma da kazem da nisam politicki opredjeljen,sama utakmica je bila ok igracima bratstva se nema sta zamjerit borili su se do zadnje min ali se ne moze protiv lopova i bagre,raduje ne da se neki igraci vratili u formu omic igra dobro,kahrimanovic nadolazi pravo,šuša se vratio vidi se na jucerasnjoj utakmici svaki pas tacan i pravovrenem osim one nespretne reakcije glavom u prv pol,mali poturalic isto igra dobro trudi se kao i salkic i migi dok mujkic,husejnbasic delic van forme totalno,Pantic isto dobar na stoperu sa šušom u paru,samo me puno brine ovo kako se bratstvu sudi onako jucer ponistit gol sramota,dobro se u klubu trebaju zapitati za ovo sudjenje koje nije slucajno
- 7aprildomemoj
Slažem se ado sa tobom ali šta će promijeniti situaciju sa suđenjem nama ako se ko i zapita u klubu
Treba svima biti jasno da mi nemamo nikakvog uticaja u NSFBiH jer nemamo ljudi tamo naših. Sramota je da mi imamo samo jednog sudiju sa opštine koji sudi ovaj rang dok neka sela imaju po 2-3 sudije. Nego ne treba se srkletit, samo opušteno, ionako je već skrojeno ko ulazi u PL. Mi sigurno nismo u opticaju 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
NOGOMET – U-21 selekcija TK
U skladu sa operativnim planom Tehničke komisije Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona, za mjesec oktobar 2015.godine, okupljanje nogometne selekcije NS TK do 21 godine obavit će se u utorak, 27.10.2015.godine, na Gradskom stadionu u Živinicama. Selektor U-21 reprezentacije NS TK Nedžib Mujkić, za ovo okupljanje je pozvao 34 igrača.
Na spisku se nalazi i 8 igrača iz klubova sa područja naše općine, iz Bratstva, Mladosti i Lokomotive.
1. Ćosić Arnes NK „MLADOST“ Malešići
2. Zahirović Muhamed NK „MLADOST“ Malešići
3. Nukić Mirsad NK „BRATSTVO“ Gračanica
4. Poturalić Husein NK „BRATSTVO“ Gračanica
5. Kahrimanović Vahid NK „BRATSTVO“ Gračanica
6. Husejnović Ibrahim NK „BRATSTVO“ Gračanica
7. Muslimović Mahir FK „LOKOMOTIVA“ Miričina
8. Stjepanović Draženko NK „BRATSTVO“ Gračanica
U skladu sa operativnim planom Tehničke komisije Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona, za mjesec oktobar 2015.godine, okupljanje nogometne selekcije NS TK do 21 godine obavit će se u utorak, 27.10.2015.godine, na Gradskom stadionu u Živinicama. Selektor U-21 reprezentacije NS TK Nedžib Mujkić, za ovo okupljanje je pozvao 34 igrača.
Na spisku se nalazi i 8 igrača iz klubova sa područja naše općine, iz Bratstva, Mladosti i Lokomotive.
1. Ćosić Arnes NK „MLADOST“ Malešići
2. Zahirović Muhamed NK „MLADOST“ Malešići
3. Nukić Mirsad NK „BRATSTVO“ Gračanica
4. Poturalić Husein NK „BRATSTVO“ Gračanica
5. Kahrimanović Vahid NK „BRATSTVO“ Gračanica
6. Husejnović Ibrahim NK „BRATSTVO“ Gračanica
7. Muslimović Mahir FK „LOKOMOTIVA“ Miričina
8. Stjepanović Draženko NK „BRATSTVO“ Gračanica
Nakon svih sudijskih nepravdi koje su u jesenjem dijelu prvenstva zadesile nogometaše NK Bratstvo evo jedne dobre vijesti načelnik je odlučio pošto po to da Bratstvo prekuca ovu ligu i zainat dušmanima u narednoj sezoni zaigra u Premijer ligi BiH...Poruka za ostale glasi; džaba ste krečili---
....

A gdje je pečat?nacelnik je napisao/la:Nakon svih sudijskih nepravdi koje su u jesenjem dijelu prvenstva zadesile nogometaše NK Bratstvo evo jedne dobre vijesti načelnik je odlučio pošto po to da Bratstvo prekuca ovu ligu i zainat dušmanima u narednoj sezoni zaigra u Premijer ligi BiH...Poruka za ostale glasi; džaba ste krečili---![]()
![]()
![]()
....
![]()
![]()
Gračanica kad ce video...
Bosna V.-Bratstvo 0:1

-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Idemo lavovi !!

-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Neki penal ovo-onoGracanicaAA je napisao/la:1-1
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Da...cokara je napisao/la:Neki penal ovo-onoGracanicaAA je napisao/la:1-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.