FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 18 okt 2014, 23:40

Kakav crni vojvodic samo ne njega u klub ,,,kod njega imas ekipu od 14 igraca( kao i danas) a pola njih ti ne igra zbog suspenzija,,,

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 okt 2014, 00:43

Lijepo vidjeti tabelu, ako Bog da da' se što duže zadržimo na ovom mjestu.
Konačno je vrijeme i da kući nekog dobijemo, sljedeće kolo dolaze komšije iz Banovića koji imaju solidnu ekipu i bit će jako teško protiv njih, al nadam se uz dobru atmosferu, dobro popunjen stadion i zalaganje igrača da možemo prekinuti negativan niz domaćih utakmica i konačno slaviti na Jošiku. Čestitke igračima na pobjedi. Idemo dalje, nastaviti gdje smo stali, ustvari ne stajemo nikako, idemo idemo samo jako!!

Nije isključeno da do kraja prvenstva budemo bez poraza :mrgreen: :mrgreen:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 okt 2014, 01:01

11 utakmica bez poraza
6 utakmica kući uz skor od 3 pobjede i 3 nerješene utakmice
5 utakmica na strani uz skor od 3 pobjede i 2 nerješene utakmice

Primili smo 5 golova, 2 više od Goražda koji je primio najmanje golova.
Dali smo 17 golova, za jedan manje od Čapljine i dva manje od GOŠK-a.

Ove polusezone imamo još 4 utakmice, dolaze Banovići i GOŠK a idemo u daleku Čapljinu i Jablanicu.

Najidealnije bi bilo kada bi uspjeli otkinuti 10 bodova (obje pobjede kući, pobjeda u Jablanici i bod u Čapljini)
Idealno bi bilo kada bi uzeli 7 bodova (obje pobjede kući, bod u Jablanici i poraz u Čapljini)
Zadovoljan bi bio i sa 6 bodova (obje pobjede kući i porazi na strani)

Najrealnija je treća opcija sa 6 bodova ali se nadam da možemo dokučiti i drugu opciju uz malo sreće, a kad smo već u formi i naletu, možemo se nadati i čudu i osvajanju 10 od mogućih 12 bodova.

Premijer liga bi bila cilj i ne bi bila daleko kada bi ostvarili prvu ili drugu opciju. :njanjanja:

Sada je najpotrebnija podrška, treba dignut grad, napunit stadion sljedeću subotu i slaviti pobjedu.

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 19 okt 2014, 01:11

Heroji docete na red, ovo vam Gradacac nikad oprostit nece sto ste danas pokusali da uradite... Kad glumite mangupe ostanete do kraja igranke, a ne krenete nesto pa vam ostanu opanci, klompe itd...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 19 okt 2014, 13:24

Talenat je napisao/la:Heroji docete na red, ovo vam Gradacac nikad oprostit nece sto ste danas pokusali da uradite... Kad glumite mangupe ostanete do kraja igranke, a ne krenete nesto pa vam ostanu opanci, klompe itd...
Samo nemojte sljivu da poskupite nama sodjanima o svemu ostalo da se pricati :D

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 19 okt 2014, 13:28

SiouxLukavac je napisao/la:11 utakmica bez poraza
6 utakmica kući uz skor od 3 pobjede i 3 nerješene utakmice
5 utakmica na strani uz skor od 3 pobjede i 2 nerješene utakmice

Primili smo 5 golova, 2 više od Goražda koji je primio najmanje golova.
Dali smo 17 golova, za jedan manje od Čapljine i dva manje od GOŠK-a.

Ove polusezone imamo još 4 utakmice, dolaze Banovići i GOŠK a idemo u daleku Čapljinu i Jablanicu.

Najidealnije bi bilo kada bi uspjeli otkinuti 10 bodova (obje pobjede kući, pobjeda u Jablanici i bod u Čapljini)
Idealno bi bilo kada bi uzeli 7 bodova (obje pobjede kući, bod u Jablanici i poraz u Čapljini)
Zadovoljan bi bio i sa 6 bodova (obje pobjede kući i porazi na strani)

Najrealnija je treća opcija sa 6 bodova ali se nadam da možemo dokučiti i drugu opciju uz malo sreće, a kad smo već u formi i naletu, možemo se nadati i čudu i osvajanju 10 od mogućih 12 bodova.

Premijer liga bi bila cilj i ne bi bila daleko kada bi ostvarili prvu ili drugu opciju. :njanjanja:

Sada je najpotrebnija podrška, treba dignut grad, napunit stadion sljedeću subotu i slaviti pobjedu.
MIslim da cemo samo izgubiti u Capljini, mada smo u zadnje vrijeme dole solidno igrali ali nesto ne vjerujem da moze napraviti pravo malo cudo da ostanemo bez poraza u prvom dijelu sezone,,,

maksum
Kontakt:

Post Postao/la maksum » 19 okt 2014, 14:34

Kad se sve sumira dzindo ispade daleko bolji od toliko faljenkg vojvodica koju u dvije sezone nije uspio ni 1 kolo zavsiti na prvom mjestu dzindi je to prvom uspjelo nakon 12 godina... sa ovom ograncenom ekipom i svim ovim problemima sa sekretarom upravo igracima i sa njim samim opet smo bez poraza i prvo mjesto plus smo dva puta vodili s igracem vise ono sto mi se svida jeste da od capljine nismk izgubili iako smo isli dole dva puta bez vecine sastava i dva puta penal odbranili meni se cini i igrali 2 2... neka janja da ope dva gola i raha

Bit ce zanimljivo kad gosk dode posto je vojvodic napokon u ekipi koja ce mu kupovati utakmice ovdje svi hnamo da se po gradu vazdan zalio kako mu uprava nije sposobna da kupi barem domace plus slazem se da bi dosad imali 236625 kartona posto je previse nasilan a ne ma dovoljno znanja trenerskog da podupre to motivianje i galamusvu.

kizo
Kontakt:

Post Postao/la kizo » 19 okt 2014, 15:52

Cestitke momcima na pobjedi protiv Orasja . Imal gdje video iz Orasja :D

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 19 okt 2014, 16:04

Momci,da vi mozda ne znate ko uredjuje ove sedmicne izvjestaje,trebala bi mi jedna usluga da mi da jedan detalj iz Kaknja s utakmice? :)
Rudar Kakanj !!!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 19 okt 2014, 16:10

Stvarno ne znam čemu potreba da se jedan trener ponižava da bi se drugi uzdigao! :shock: A ni jedan ne zaslužuje tu priču. Donio je Vojvodić dosta radosti na Jošik, a šta bi tek bilo da mu je uprava pomogla ;)

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 19 okt 2014, 16:11

Talenat je napisao/la:Heroji docete na red, ovo vam Gradacac nikad oprostit nece sto ste danas pokusali da uradite... Kad glumite mangupe ostanete do kraja igranke, a ne krenete nesto pa vam ostanu opanci, klompe itd...
Pa glupko vas 50 lesinara rastjera u po Gradačca,pobacase vas i vi nekom prijetit :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 okt 2014, 15:19

kizo je napisao/la:Imal gdje video iz Orasja :D
Naravno da ima :D

HNK ORAŠJE - FK RADNIČKI (0-3) Izvještaj+VIDEO
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 okt 2014, 21:56

Jel ko dobio žuti protiv Orašja? Hoće li neko propustiti utakmicu protiv Budućnosti zbog kartona?

Mislim da je vrijeme da pobjedimo jednu i na Jošiku. :zviz:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 okt 2014, 17:25

br. 8 Jahić Adnan (1600024) u 29. Min Nesportsko ponašanje, prigovor na ispravnu odluku glavnog sudije

br. 20 Širanović Dejan (1607361) u 35. Min Nesportsko ponašanje, prigovor na ispravnu odluku glavnog sudije

br. 3 Šubić Adnan (1600339) u 40. Min Nedozvoljeno oštar start

br. 5 Sućeska Emir (1606029) u 43. Min Nedozvoljeno oštar start

Posebno mi se sviđa ovo "ispravna odluka sudije" :D. Pregledao sam utakmicu, u prvom poluvremenu bilo je dosta sumnjivih situacija, dva puta je signaliziran ofsajd koji po mom mišljenju nije postojao (oba puta na štetu Radničkog, naravno), fudbaleri Orašja padaju sami od sebe a Zovko svira prekršaj u njihovu korist i kad se igrači pobune odmah vadi karton :D.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 21 okt 2014, 18:00

Penaltik je napisao/la:
Pa glupko vas 50 lesinara rastjera u po Gradačca,pobacase vas i vi nekom prijetit :lol:
Bolje se informisi prije nego se pocnes prosipat po forumu.
Lesinara je bila 200-250, dok je, sa druge strane, nas bilo 30. Sto je i potpuno ocekivano s obzirom da se radi o Banja Luci koja ima stanovnika kao Gradačac.. samo jos puta 5
I opet je nas 30 se krvilo protiv njih 200, jer volimo svoj grad. I da ih hiljadu dodje na nas 30, mi bi opet svoje branili.

Bar nikad nismo nekog kamenovali pa hvatali maglu.

Inace znam par Siouxa, dobri momci, i uvijek sam imao respect prema ovoj skupini... ali ovo je razocaravajuce. Stvarno sramota.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 22 okt 2014, 17:06

theboss_RD07 je napisao/la:
Penaltik je napisao/la:
Bolje se informisi prije nego se pocnes prosipat po forumu.
Lesinara je bila 200-250, dok je, sa druge strane, nas bilo 30. Sto je i potpuno ocekivano s obzirom da se radi o Banja Luci koja ima stanovnika kao Gradačac.. samo jos puta 5
I opet je nas 30 se krvilo protiv njih 200, jer volimo svoj grad. I da ih hiljadu dodje na nas 30, mi bi opet svoje branili.

Bar nikad nismo nekog kamenovali pa hvatali maglu.

Inace znam par Siouxa, dobri momci, i uvijek sam imao respect prema ovoj skupini... ali ovo je razocaravajuce. Stvarno sramota.
A suplje price ajde dobro kada se vidimo razbit cete nas i to je to,naravno ako nas uhvatite :lol: samo prestanite plakati i prijetiti ovde ,,,,jer ste dosadni i pola nas ne zanima ta vasa" osveta "

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 22 okt 2014, 18:05

sto se tice igrackog kadra kartone ima suceska.njega cima mujagic,a todorovic ostaje na poziciji beka.formacija ubica sa josika bi trebala da izgleda mesa jusfovic-subic-siranovic-todorovic jahic-mujagic-dzanic cehajic-mujic-jaganjac.sta vas zanima bujrum pitajte.hvala.vole se gracanlije meni javiti.bujrum i njima da uce od najboljih u jugoistocnoj evropi.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 22 okt 2014, 18:18

Kakav je teren?

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 okt 2014, 18:51

sodaacm je napisao/la:A suplje price ajde dobro kada se vidimo razbit cete nas i to je to,naravno ako nas uhvatite :lol: samo prestanite plakati i prijetiti ovde ,,,,jer ste dosadni i pola nas ne zanima ta vasa" osveta "
Reci gdje sam ja to prijetio i govorio o osveti u svom postu? Ajde nadji ja te castim gajbom pive kad dodjes u Gradačac ;)
Ne znas me pa cu ti reci da nisam jedan od onih "forum navijaca", ne prijetim nikome i ne pravim se "opak".

Ovo za lesinare je bio odgovor ovom iz Zenice, a za vas sam samo rekao da sam se razocarao ;)

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 22 okt 2014, 19:19

Zoom088 je napisao/la:Kakav je teren?
Standardno los...a dali ce biti jos gori zavisi u kakvom stanju ce biti Redza kada ga bude pripremao za tekmu... :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.