ss.ba
pass : pes
Nek udje ko hoce ja čekam
Moderator/ica: Padovan
jarane u Bihacu je nevrijeme tek sad dosao net bgm, nemam ti sta lagati ako ima ovih Biscana nek potvrde. Ako hoces imamo vremena jos odigrati pustit cu ti 1:0. Ponovo kazem nije do mene bgm.jasko_juve je napisao/la:igram protiv apocalyps ligu i frajer izadje u 10 minuti..povedo 1-0 i covjek ode...sta sad?
ma ajd ako si tu nije problem..apocalyps je napisao/la:jarane u Bihacu je ne vrijeme tek sad dosao net bgm, nemam ti sta lagati ako ima ovih Biscana nek potvrde. Ako hoces imamo vremena jos odigrati pustit cu ti 1:0. Ponovo kazem nije do mene bgm.jasko_juve je napisao/la:igram protiv apocalyps ligu i frajer izadje u 10 minuti..povedo 1-0 i covjek ode...sta sad?
ja bih al ne mogu uc u eu 1. popunjeno. vise raje nego na birourobovi88 je napisao/la:Hocel neko jednu friendly ?
EU 1
Room : ss.ba
pass : pes
ajde ponovo isto sve isti passjasko_juve je napisao/la:ma ajd ako si tu nije problem..apocalyps je napisao/la:jarane u Bihacu je ne vrijeme tek sad dosao net bgm, nemam ti sta lagati ako ima ovih Biscana nek potvrde. Ako hoces imamo vremena jos odigrati pustit cu ti 1:0. Ponovo kazem nije do mene bgm.jasko_juve je napisao/la:igram protiv apocalyps ligu i frajer izadje u 10 minuti..povedo 1-0 i covjek ode...sta sad?
NapraviFunjai je napisao/la:hocel' ko?
Pričekaj samo minutuFunjai je napisao/la:eu2
pass: sarma
ja i 3nemy se nismo mogli dogovoriti za termin. jbg njemu odgovaralo u 2 a ja u skoli, a meni oko 8 a on nije tu.Donnie Darko je napisao/la:
8.kolo
Zenit - Fulham
9.kolo
Sevilla - Zenit
sta je sa ovim tekmama?!?
ma nez bgm. jedino da odigramo sutra, iako pocinje novo kolo, al nema druge opcijeDonnie Darko je napisao/la:sta da upisem 'arane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.