A da niste malo skrenuli sa teme....JamaL je napisao/la:Borac - Široki Brijeg ???
Ja mislim da je ovo najneizvjesnija tekma u novijoj historiji BH fudbala. Ipak, više šansi dajem Širokom Brijegu, jer su za sad kvalitetnija ekipa od Borca, a i prva tekma se igra u Banja Luci!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nisam baš zadovoljan što smo dobili Želju za protivnika jer smo mogli dobiti mnogo lakšeg ali eto što je tu je ...
imat ćemo barem zagarantovane 2 utakmice sa dobrom atmosferom na tribinama

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Protivnik po mjeri, bolje igramo sa ovim hajd da kazem "renomiranim protivnicima" Velez ima svoje adute mi svoje, vjerujem u prolaz dalje iz razloga sto ni Velez nema tu neku duzu klupu a i pitanje je koliko i jedni i drugi mogu igrati i u lizi i kupu kvalitetno, tako da nece biti steta ni za jedne ni za druge ispadanje iz kup takmicenja!
4 tekme u 12 dana...valjda nece biti povreda
mostar_mo je napisao/la:Nisam baš zadovoljan što smo dobili Želju za protivnika jer smo mogli dobiti mnogo lakšeg ali eto što je tu je ...

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ne znam,meni ej nekako drago sto smo dobili velez,ljudi se nadigravaju(po pricama)ako nas izbace bolje oni nego nekakva ekipa iz donje vukojebine.Osim toga biti ce zanimljivije na tribinama nego da igramo protiv rudara(bez uvrede).
AMAR OSIM!!!
potpis za ovo...csh je napisao/la:Ne znam,meni ej nekako drago sto smo dobili velez,ljudi se nadigravaju(po pricama)ako nas izbace bolje oni nego nekakva ekipa iz donje vukojebine.Osim toga biti ce zanimljivije na tribinama nego da igramo protiv rudara(bez uvrede).
btw: imali trenig danas i u kolko da li neko zna?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Igramo sa Famosom za 15 minuta u Hrasnici...
valjda necemo izgubiti,pa danas kitari provociraju kao ondaSeyo_TM je napisao/la:Igramo sa Famosom za 15 minuta u Hrasnici...

Misljenje jednocelijskih organizama me neinteresuje
Bitno nam je da se uigravamo. Samo da nas Zera ne namlati, imao je zanimljivu seansu sad u subotu sa Faticem heheheh (famos vs bosna sa. su igrali) Kralj je 2 zuta do 40.minute fasovao a trebao 3 direktna crvena hehe

Bitno nam je da se uigravamo. Samo da nas Zera ne namlati, imao je zanimljivu seansu sad u subotu sa Faticem heheheh (famos vs bosna sa. su igrali) Kralj je 2 zuta do 40.minute fasovao a trebao 3 direktna crvena hehe
Seyo_TM je napisao/la:Misljenje jednocelijskih organizama me neinteresuje![]()
Haha, potpisujem!!!

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Igraju druge ekipe....vodimo 2:0, bucan je dao drugi, za prvi neznam...
Da se ispravim, mi igramo sa drugom ekipom
Da se ispravim, mi igramo sa drugom ekipom

Drugo poluvrijeme igra prvi tim (ne kombinovani) 

Prvo pol drugi tim dobio, evo drugo se prvi tim pati...vodimo 1:0, al jedva nesto...Lazar dao...
eh ta ti je dobraTIMI je napisao/la:Sarajevo Dzenetska kapija Banja luka Dzenetska avlija
pa bolje da nam 2.tim onda igra

jeli edin visca potpiso za zelju??ja znam da je bistrikboy reko daje potpiso i igroje protiv gubera a u javnosti nije izasla vijest daje potpiso pa nezz jeli potpiso a kace rovcanin pocet igrat??edin visca i rovcanin kad bi poceli igrat bilibi bolji rovcanin u napad visca negdje u sredini.
a na Grbavici se igralo...i gledao sam prvo poluvrijeme koje je zavrseno 3-0 i visca zabio 3 gol onako jedan rezantan sut sa nekih 20 metara u golmanov desni donji 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Druga ekipa dobila 3:0 golove zabili Bucan i dva efektna gola Visce i Simica.Za drugi tim su igrali Bekric,Muharemovic i Bucan,a Visca odigrao pola poluvremena za obje ekipe.Stigao neki spic iz Hrvatske na probu da te Bog lijepi sacuva gori od Popovica.Opet nista nismo vidjeli od prve ekipe pobjedili smo 2:0 i to snagom i incijativom,a sto se tice prilika tu nista nismo bolji bili i Famos je imao 2 stopostotne sanse,Sehic nas spasi.Uglavnom bilo je bolje nego u prve dvije prijateljske utakmice protiv Famosa.Visca treba da potpise,jer nam moze pomoci,a u Banja Luci sa Mesanovicem koji nije igrao nadati se barem bodu.Rovcanin trenirao sa kondicionim trenerom kazu mogao bi bit spreman za utakmicu sa Velezom,ali ako ne promijeni svoj nacin zivota i odnos prema Zeljinom dresu treba mu odmah dati papire.
AMAR OSIM!
rovcanin pusi travu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih