Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Lakoste
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Lakoste » 22 dec 2015, 14:06

Debilizam, ovako razbacivati Eure na glupost dok drugi nemaju da jedu.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 22 dec 2015, 14:08

Lakoste je napisao/la:Debilizam, ovako razbacivati Eure na glupost dok drugi nemaju da jedu.
:rol: :rol:
ZZ

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 dec 2015, 14:08

Lakoste je napisao/la:Debilizam, ovako razbacivati Eure na glupost dok drugi nemaju da jedu.
Svako ima pravo sebi oduska dati.
Prvi ja odem po nekad u neki restoran na tamburice i slicno, do duse sve rijedje, pa volim zakititi muziku.
Istina, ja stavljaam po 10, 20KM :D
Jesi li ti danas otisao na kafu i dao 2KM ili si te 2KM udijelio nekom?
Svako ima pravo trositi svoje pare kako zeli.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 dec 2015, 14:11

Nisam rekao da nema pravo. Rekao sam da je to za mene debilizam. Javno se kurciti pred kamerama i rasipati eure a u klubu je goli qurac.
Nek svrati do izbjeglickog naselja nek pomogne ljudima. Da imam para ko on sigurno ih ne bi razvacivo na ovakve gluposti.

Rios

Post Postao/la Rios » 22 dec 2015, 14:13

Hajd da budemo iskreni do kraja i da kazemo da smo svi prizeljkivali upravo Romu,tako da te price o pogresnom klubu,ligi i ostalo su bezveze.
Prvo i osnovno,a to je i Garsija rekao,Dzeko mora poraditi na samopouzdanju.Upravo to ga je kostalo da sad nema na kontu 10+ golova samo da je pogadjao ciste prilike.To se mora promjeniti jer zbog nacina igre u Italiji i igri same Rome tesko da ce imati nekoliko prilika tokom utakmice,uvijek ce to biti vjerovatno 1-2 i to je to.
Sigurno je i nestabilna minutaza u City-u ostavila traga na njega,kao i to sto tamo nije bio centralna figura nikad,sad se u Romi ocekuje da bude vodja i to stvara pritisak sigurno s kojim ce se morati nauciti nositi.
Ima naravno i do same Rome,tj. do njihove igre.Misljenja sam da Garsija nije dobro poslozio stvari,Edin mi nekako visi u citavom tom sistemu u kojem Salah i ostala krila i ne gledaju bas previse na Dzeku nego vuku na svoju stranu.
Bilo kako bilo,polusezona je slaba,na kraju krunisana crvenim kartonom koji ce ga odvojiti 2 utakmice od terena sto situaciju cini dodatno losom,ali uz popravljanje samopouzdanja i promjene u nacinu igre ( moguce i trenera ) ja ne sumnjam da ce Dzeko opravdati epitet velikog pojacanja.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 dec 2015, 14:20

Lakoste je napisao/la:Nisam rekao da nema pravo. Rekao sam da je to za mene debilizam. Javno se kurciti pred kamerama i rasipati eure a u klubu je goli qurac.
Nek svrati do izbjeglickog naselja nek pomogne ljudima. Da imam para ko on sigurno ih ne bi razvacivo na ovakve gluposti.
Prvo, snimaju ga na svoju ruku. Siguran sam da bi on radije da sve ovo ostane u cetiri zida kafane. Sreo sam ga nekoliko puta u nocnom provodu po Sarajevu i svaki put i on i njegovi za stolom su bili dosta rezervisani i povuceni i nisu skretali paznju na sebe.
A, drugo, Dzeko je jedan od nasih najvecih humanih radnika, ambasador Unicefa itd. i nema uopste potrebe da neko spominje neke izbjeglise, siromasne i sl, jer oni nisu i ne trebaju biti Dzekina briga. Covjek je uradio i vise nego dovoljno u tom pogledu.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 dec 2015, 14:21

Ovdje il' si ovaj il' onaj haman da sredine nema. Moje mišljenje je da je grešku napravio odlaskom u Manchester. Klub koji je narast'o preko noći i u kojem kolo vode igrači rođeni južno od ekvatora je sve samo ne zdrava sredine. No, gotovo je sad, sad treba spašavat' što se spasit' da jer činjenica je da je on ljepilo koje drži repku na okupu i od njega ponajviše zavisi njen status.

Što se tiče poređenja sa Mandžom, jedna te ista priča se ovdje vrti više puta. Koliko je ko zabio golova, kako i na koji način ? Ne mora to ništa da znači, zaista, u tolikoj mjeri. Al' ostaje činjenica da će u radnoj knjižici Đilkoša pisat' Bayern, Atletico M. i Juve, veliki klubovi, giganti. U svakom od njih on je dao određen doprinos i nigdje nije podbacio. Pa i Ibra je mijenj'o klubove k'o čarape, da li to znači da nije veliki igrač ?

Vala baš, nema razlike između ove ekipe i onih ekipa iz Galaksisa. Jedina je razlika u devizama. Eh, da je znao da se odvali uz Angusa Younga, al' šta ćeš, ne zna Ibričić engleski a i ene Metalike se drogiraju. :kafa:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 dec 2015, 14:24

Dzeko je u momentu kada je odlazio iz Wolfsburga bio IGRACINA. Igrac na vrhuncu mogao je da bira klubove tada kao i jos prve dvije, mozda tri sezone u Cityu. Poslje je bio njegov pad. Pjanic ima potencijal da bude svijetska klasa. Dzeko to vec bio. Poslje odlicne dvije sezone u Wolfsburgu od preko 20 golova bio je i odlican u zadnjoj polusezoni. Kakva lakoca postizanja golova. :o :o :o :o :o Ovaj sadasnji Dzeko nije ni pola onoga tada. Steta mogao je on puno vise.

http://www.youtube.com/watch?v=lJO7hmiIPfs&t=10m2s

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 dec 2015, 14:34

Kad mi pocnu ovako neki moralisat ''bolje da je sirotinji dao''
Dzeko i svaki drugi uspjesni sportista, sami sebi su zaradili taj novac i imaju pravo da ga trose gdje hoce i kako hoce! Ako ce sutra Dzeko sve svoje milione uzeti i baciti niz vodu, to je njegov problem. Ako ce sutra sve te milione dati nekoj sirotinji, to je njegov problem. Ako ce sutra sve te milione dati na uzivanje i pjesme od Sabana, Kemala, Semse, to je njegov problem.
Dzeko, Teletovic, Pjanic i ostali nasi uspjesni sportisti, IMAJU PRAVO DA RADE SA SVOJIM PARAMA STA HOCE, jer su jih sami sebi zaradili mukotrpnim radom! Jos samo kad bi Bosnjo to shvatio i da ne moralise puno, da prvo ocisti svoje dvoriste :bih:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Gabigol
Kontakt:

Post Postao/la Gabigol » 22 dec 2015, 14:35

MCMXXVII je napisao/la:joj ovaj ajax je tačno neko dijete od 10 godina. čovjek se smori čitajući njegove postove u kojima na sve moguće načine pokušava opravdati džeku.
čuj grafite nije bio klasa, već koristio to što je igrao uz džeku :rol: po toj logici i džeko je koristio što je igrao uz misketa :)
opet ne valja trener, sebični saigrači, pogrešna formacija bla bla bla.... kako vam više ne dosadi.
sad odjednom džeko pogriješio u izboru kluba, a prije transfera svi govorili kako je roma klub po mjeri.
jednostavno, lik ne igra na vrhunskom nivou od kada je otišo iz wolfsburga i svima sem bošnjama je jasno da je to bio prevelik zalogaj za njega jer je većinu vremena bio rezerva i imao povremene bljeskove, a sada nažalost više nema ni toga. neće mu pomoći ni kada ovaj video dođe do italijana.
Kanta sljedece godine 100 % ako ne bude solinasa. Ubi lik sa formacijama i taktikama,jos lose trola pravo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 dec 2015, 14:36

Stoji da je mogao imati bolju karijeru i to se svi slažemo. Al' Džeko je svejedno bolji i dokazaniji igrač od Mandžukića, sinoć sam postavio par argumenata i mislim da je to dovoljno. Sad ako je nekome argument da je igrač bolji zato što je igrao u boljim klubovima iako je dao dosta manje golova onda je to stvar tog pojedinca.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 dec 2015, 14:39

Popusi ga @gabi kladionicar :lol: :lol: :rol: :rol: kanti.

Gabigol
Kontakt:

Post Postao/la Gabigol » 22 dec 2015, 14:43

Eto kakvo je tvoje ponasanje,bez ikakvih argumenata odmah na psovku prelazis i to na psovke koje koriste prvacici,bolan koristi nesta shodno tvojim godinama 12 godisnjače :)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 dec 2015, 14:45

Edin jest bolji igrac od Mandze al yebes to kad je ovaj million puta pametniji, pa jel Edin imao priliku da ide u Bayern pa se odlucio za City :damn: Mandzo je otisao u Bayern, osvojio LP i evo ga sad lagano poceo da roka i u Juventus :yawn: Dzaba sve ovako mozemo samo reci da je Mandzo imao uspesniju karijeru
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 dec 2015, 14:48

Mandzo zabija sad u Juventusu zato sto je losiji igrac, a Edin ne zabija u Romi zato sto je bolji igrac? :wtf:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 dec 2015, 14:51

FaraonTM je napisao/la:Stoji da je mogao imati bolju karijeru i to se svi slažemo. Al' Džeko je svejedno bolji i dokazaniji igrač od Mandžukića, sinoć sam postavio par argumenata i mislim da je to dovoljno. Sad ako je nekome argument da je igrač bolji zato što je igrao u boljim klubovima iako je dao dosta manje golova onda je to stvar tog pojedinca.
Dzabe je to sve jarane i koliko god mi bio Dzeko drag i neki drugi igraci nebi mogli postici pola golova kakve je on postizao. Mandzukic kakav da je ako mu ne bude krenulo u drugoj polusezoni on moze opet da potrazi drugi top klub. Jer ima iza sebe neke rezultate u zadnjih 4,5 sezone. A Dzeki u ovakvoj Romi kao igrac koji vecinu svojih golova postize preko krila i kontranapada ako zeli da budu zanimljiv nekom drugom top klubu potrebno mu je bar jedno 15-tak golova. Sto ce biti jako tesko sa ovako losim saigracima i trenerom. Po meni je kasno zamjenio klub.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 22 dec 2015, 14:53

Svaka cast babuka sad si mi jos drazi sto volis Sabana!!!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 dec 2015, 14:53

Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juventus > Zeljeznicar, Teplice, Wolfsburg, City, Roma.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 dec 2015, 14:58

Lakoste je napisao/la:Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juventus > Zeljeznicar, Teplice, Wolfsburg, City, Roma.
Covjek jos odbio ponude iz Engleske (pricalo se o Chelsea....) kako bi umjesto toga otisao da igra u jedan Atletico, kazem vam da je Dzeko pametniji ovo bi drugacije izgledalo :roll:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 dec 2015, 15:00

vjerujem da ovi sto se bune veci procenat svoje plate ili para sto im roditelji daju ostave u kafani, nego sto je Dzeko u odnosu na svoju platu hehehe

a sto se tice karijere, nasi igraci su takvi..samo daj para, a da se sto manje radi..i takvi su skoro svi..daj mi i jednog "normalnog" a da je nas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Roki50 i 23 gosta.