Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

VelaHavle
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la VelaHavle » 03 mar 2015, 23:41

Nemojte zaboraviti da i DJ igra :rol:

Pogba

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 03 mar 2015, 23:43

To bi bilo idealno, neka ofanzivna varijanta. Cinjenica je da godinama slusamo kako je svaka nova sezona ona prava da se konacno osvoji kup i u svakoj igraju rezerve. Pa ako je tako onda izvesti izbalansirane rezerve koje su dovoljno dobre da nesto uradimo.

Apsolutno sam za to da vidimo taj trojac Coman-Nando-Pepe. Sturaro i Barza naravno, ne znam sta je s Marroneom i hoce li konkurisati.

Jer igrati neku 3-5-2 recimo sa Nandom i Matriem, sa PDC-om i El Padom i uz to bez Comana znaci ispadanje jer ce Viole izvest puno ozbiljniji sastav.
Ljudi su cuvali Borju i Salaha koji ne bi ni usao protiv Intera da nije bilo povrede. I ovako ce biti tesko.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 03 mar 2015, 23:46

Ma i Viole imaju dosta problema sa povredama, i ovi što će igrati su uglavnom roviti i možda ih je samo par na 100%, ali fazon je što će se oni napaliti, a naše rezerve i ne baš. :D

Ja bih volio da Sturaro igra, jer imam osjećaj da će biti puni pogodak.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 mar 2015, 23:51

Fiorentina je također u velikom naletu sa 12 utakmica bez poraza za redom u svim takmičenjima, što je zanimljivo i Juventus je također u nizu od 12 utakmice bez poraza (iako je taj niz i duži 23 utakmice, ako ne računamo poraz u kupu na penale).

Salah je trenutno najbolji igrač Viola, tako da će njega morati zaustaviti, a oni su i nazad veoma dobra i kompaktna ekipa. Zbog toga bi ova 4-3-3 mogla biti pun pogodak, jer oni igraju 3-5-2.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 03 mar 2015, 23:56

Negdje sam pročitao da će biti pun stadion, nova dva miliona u kasu... :D

I maksuz sam gledao ovaj Dortmund večeras, majke mi može se protiv njih igrati, nisu toliki bauk koliko ih ovdje na forumu dižu...
Kun fejekun!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 03 mar 2015, 23:56

Ma ja Allegriju vjerujem. Zna on šta radi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 mar 2015, 00:22

velicamo Dortmund da pokazemo koliko (ne)vjerujemo u nasu ekipu

Umtiti dobar igrac, bice nesto od njega, moze igrati dvije pozicije ali mislim da nama prije svega treba jedan visok stoper, jak u skok igri sto prije...Rugani obecava ali upitno koliko ce biti spreman za prvih 11 u Juventusu i koliko ce mu uopce biti spremni ponuditi mjesto u startnih 11 sa 21 godinom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 04 mar 2015, 00:24

Ovdje Dortmund niko ne veliča nego ih respektujemo za ono što su radili prethodnih sezona. Ja sam uvjeren da ćemo proći ali prvo da Viole kući ispratimo.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 04 mar 2015, 09:40

Ma kad je Bonucci sa 23 godine postao starter, može i Rugani sa 21. :D
Kun fejekun!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 04 mar 2015, 11:10

Luciano Moggi o Kasanu:

“Umjesto što se takvim izjavama glupira po medijima, bolje bi mu bilo da razmisli o tome koliko bi mu značilo u karijeri da je nosio dres Juventusa.”

:lol:

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 04 mar 2015, 11:23

Malo vijesti sa drugih portala.

"Spominje se dolazak Zaze a odlazak Ljorentea."

"Berardi i Šime Vrsaljko su također na meti Juventusa."

Toliko :D

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 04 mar 2015, 13:01

Moggi: “Ne postoji dokaz o tome da je Cassano četiri puta odbio Juventus. To je očigledno neka istina koju samo on zna.”
“Umjesto što se takvim izjavama glupira po medijima, bolje bi mu bilo da razmisli o tome koliko bi mu značilo u karijeri da je nosio dres Juventusa.”
“Sasvim sigurno ne bi krenuo stranputicom kojom je krenuo, iz koje nikada nije našao izlaz i u kojoj je ostavio protraćen svoj talenat.”
:tokralju:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 04 mar 2015, 13:47

Koga realno boli qita za cazzana? :mrgreen:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 04 mar 2015, 15:16

Padovan je napisao/la:
Juventus are interested in Lyon defender Samuel Umtiti (21) as a replacement for Ogbonna, who could leave in the summer. Samuel Umtiti would cost around €10m. [Ilsussidiario]
Gdje treba potpisati, ovo bi bio odličan potez još jedan momak iz generacije U20 (Pogba i društvo :D) Francuske repke koja je osvojila zadnje U20 SP.

U nekim najavama se spominje i 4-4-3 formacija sa Comanom, Pepeom i Llorenteom u napadu, kao i Sturaro i Barzagli od prve :).
"Oni su ključni dio Juvea, fantastični igrači i pravi profesionalci. Sami odlučuju o svojoj sudbini, ali što se nas tiče, ponudit ćemo im bjanko ček pa neka ispune cifru koju žele", rekao je Marotta.
Zamisli Marottu kad čeka upise Buffona i Teveza na ček :rol:

Ako je Marotta tako rekao odmah otići kući i zabarikadirati se u podrum, past će koji meteor ili par metara snijega.

:urnebes: :urnebes:

On i Elkann dva stara dobrotvora

:mrgreen: :clap:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 mar 2015, 16:10

ma za nas bi bilo bolje da je Lapo glavni u familiji, jest da bi imali sifru i budalu za predsjednika koji bi bio u rangu sa ostalim cirkusantima u seriji A po ispadima- ako ih ne bi i nadmasio, ali on je bar bio tu i prije, zna gdje je stadion Juventusa..zanima ga koliko-toliko to, a i navijaci ako se dobro sjecam nisu imali nista protiv njega...

dok ovaj kriketas je posebna prica, za njeg je Juve samo nuzno zlo i nepotrebni trosak..sunce ti je.em docekali da "Anjeliji" ne daju novac u Juventus vec kredite
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 mar 2015, 16:12

Brat tigar@ kralj :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 04 mar 2015, 16:20

Yucca je napisao/la:Brat tigar@ kralj :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
Ima li Zatamnjenih Stakala na kliksu? :D

Pogba

Post Postao/la Pogba » 04 mar 2015, 18:00

Po onome što sam shvatio iz današnjeg treninga ipak se ide na puno jači sastav od najavljivanog, otprilike ovako sam izvukao iz konteksta:

Storari-Caceres/Licht-Bonnuci-Ogbonna-Evra-Vidal-Marchisio-Pogba-Pereyra-Nando-Morata/Coman

Barza s klupe vjerovatno da će dobiti neku šansu.

#MaxOUT

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 04 mar 2015, 18:56

ultrasstyle_tz je napisao/la:
dok ovaj kriketas je posebna prica, za njeg je Juve samo nuzno zlo i nepotrebni trosak..sunce ti je.em docekali da "Anjeliji" ne daju novac u Juventus vec kredite
Da bar hoće i kredite, dugogodišnje sa niskim kamatnim stopama. :mrgreen:

Ne očekuje niko da on poklanja novac, niti to ide tako, ali daj ba podebljaj sponzorski ugovor, uleti bar sad kad je Exor više nego likvidan.

Reklamiramo Jeep za ''smješnih'' 16-17 miliona, ne zna se još šta je sa ovim potencijalnim kreditom od 50 miliona. Kako bi nam legla neka klasa. :crazy: Jbg moraš ponudit ambiciju i Pogbi ako hoćeš da ga zadržiš, na kraju krajeva i brend ''Juventus'' treba iskorak, sad je prava prilika. :pray:

Pogba

Post Postao/la Pogba » 04 mar 2015, 19:17

Pogba je napisao/la:Po onome što sam shvatio iz današnjeg treninga ipak se ide na puno jači sastav od najavljivanog, otprilike ovako sam izvukao iz konteksta:

Storari-Caceres/Licht-Bonnuci-Ogbonna-Evra-Vidal-Marchisio-Pogba-Pereyra-Nando-Morata/Coman

Barza s klupe vjerovatno da će dobiti neku šansu.
Zadnji update, sviđa mi se, od igrača do formacije:

Juventus (4-3-3): Storari; Caceres, Barzagli, Ogbonna, Padoin; Vidal, Marchisio, Pogba; Pepe, Llorente, Coman.

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []