Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Joj @heada kako zatupljeno razmisljanje,igro je i Chicharito u Realu pa nije bolji igrač od Aguera...
Uglavnom pitari pljuju Edina ne znam sto je to tako,iako sam sam pitar...
Uglavnom pitari pljuju Edina ne znam sto je to tako,iako sam sam pitar...
Gojko od usta odvaja da bi mogao dati u humanitarne svrheLakoste je napisao/la:Debilizam, ovako razbacivati Eure na glupost dok drugi nemaju da jedu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ne govorim ja o trenutnom stanju, bazirao sam se na učinak tokom čitave karijere.Ajax je napisao/la:Dzabe je to sve jarane i koliko god mi bio Dzeko drag i neki drugi igraci nebi mogli postici pola golova kakve je on postizao. Mandzukic kakav da je ako mu ne bude krenulo u drugoj polusezoni on moze opet da potrazi drugi top klub. Jer ima iza sebe neke rezultate u zadnjih 4,5 sezone. A Dzeki u ovakvoj Romi kao igrac koji vecinu svojih golova postize preko krila i kontranapada ako zeli da budu zanimljiv nekom drugom top klubu potrebno mu je bar jedno 15-tak golova. Sto ce biti jako tesko sa ovako losim saigracima i trenerom. Po meni je kasno zamjenio klub.FaraonTM je napisao/la:Stoji da je mogao imati bolju karijeru i to se svi slažemo. Al' Džeko je svejedno bolji i dokazaniji igrač od Mandžukića, sinoć sam postavio par argumenata i mislim da je to dovoljno. Sad ako je nekome argument da je igrač bolji zato što je igrao u boljim klubovima iako je dao dosta manje golova onda je to stvar tog pojedinca.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nerminovic je napisao/la:Edin jest bolji igrac od Mandze al yebes to kad je ovaj million puta pametniji, pa jel Edin imao priliku da ide u Bayern pa se odlucio za CityMandzo je otisao u Bayern, osvojio LP i evo ga sad lagano poceo da roka i u Juventus
Dzaba sve ovako mozemo samo reci da je Mandzo imao uspesniju karijeru
Pa znao je da bi u Chelsea-u bio rezerva vjerovatno a i igraju sa jednim napadacem. A u Atleticu je bio minimalno prve pola sezone starter. Kasnije se je malo zakomplikovalo kada je dosao legenda kluba Torres i otisao je dalje u Juve koji radi remont u napadu.Nerminovic je napisao/la:Covjek jos odbio ponude iz Engleske (pricalo se o Chelsea....) kako bi umjesto toga otisao da igra u jedan Atletico, kazem vam da je Dzeko pametniji ovo bi drugacije izgledaloLakoste je napisao/la:Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juventus > Zeljeznicar, Teplice, Wolfsburg, City, Roma.
Mada nije tema Mandzukic ko J**+ njega. Nego Dzeko i Roma. A Romi treba pod hitno bar jedno kvalitetno krilo koje zna ubaciti u 16m ako ne dvojica i promjena formacije ako se zeli izvuci maksimum iz Dzeke. A to ce se desiti jako tesko kod ovog trenera kada znamo da igra samo na jedan nacin i doveo je bas takav profil igraca.
-
Nerminovic
- Kontakt:
pa' vidis sam, on nije otisao u Chelsea jer je znao da igraju sa jednim napadacem, nas Dzeko je otisao u City i ako su tu bili Aguero... Balotelli...para...tacno je zbog toga i truhno.Ajax je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Edin jest bolji igrac od Mandze al yebes to kad je ovaj million puta pametniji, pa jel Edin imao priliku da ide u Bayern pa se odlucio za CityMandzo je otisao u Bayern, osvojio LP i evo ga sad lagano poceo da roka i u Juventus
Dzaba sve ovako mozemo samo reci da je Mandzo imao uspesniju karijeru
Pa znao je da bi u Chelsea-u bio rezerva vjerovatno a i igraju sa jednim napadacem. A u Atleticu je bio minimalno prve pola sezone starter. Kasnije se je malo zakomplikovalo kada je dosao legenda kluba Torres i otisao je dalje u Juve koji radi remont u napadu.Nerminovic je napisao/la:Covjek jos odbio ponude iz Engleske (pricalo se o Chelsea....) kako bi umjesto toga otisao da igra u jedan Atletico, kazem vam da je Dzeko pametniji ovo bi drugacije izgledaloLakoste je napisao/la:Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juventus > Zeljeznicar, Teplice, Wolfsburg, City, Roma.
Mada nije tema Mandzo ko **** njega. Nego Dzeko i Roma. A Romi treba pod hitno bar jedno kvalitetno krilo koji zna ubaciti u 16m ako ne dvojica i promjena formacije ako se zeli izvuci maksimum iz Dzeke. A to ce se desiti jako tesko kod ovog trenera kada znamo da igra samo na jedan nacin i doveo je bas takav profil igraca.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma dobro na pocetku je otisao u City jer je mislio da je nezaustavljiv kada je onako prekucao Bundesligu. Aguera nije bilo tada jos. Nije bilo kluba osim Citya koji bi ponudio trazenih 37 miliona. A fakin Mancini mu je sigurno obecavao sve i svasta samo da osvoji titulu. Naprimjer svi u Italiji su ga zeljeli samo nisu mogli da plate toliko. Da je tada otisao u Juve u onakvoj formi mozda bi se sada neka druga prica pricala. Samo opet ni jedan klub u Italiji mu nebi mogao da ponudi tu platu kao sto je mogao City. Cak i ako bi nakupili tih 37 miliona za Wolfsburg. A drugi top klubovi u Engleskoj su imali vec dobre napadace kao i Barcelona i Real. Ostao mu jos samo Bayern koji tada imao Gomeza koji je bio i prvi napadac Njemacke. Kada su se odlucili da mu dovedu konkurenciju tada je bio i Dzeko aktualan kao sto spominjes.Nerminovic je napisao/la:pa' vidis sam, on nije otisao u Chelsea jer je znao da igraju sa jednim napadacem, nas Dzeko je otisao u City i ako su tu bili Aguero... Balotelli...para...tacno je zbog toga i truhno.
To je ok. Samo po meni mogao je poslje sezone, dvije tri da zamjeni klub a ne da ceka ovoliko. Jer da je tako radio mogao je uvijek i da promjeni i taj klub. A sada mora da proigra u Romi ako zeli biti neki buduci faktor jos u kvalitetnim klubovima.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Bas si napao na Mandzukica. Dzeko je daleko manje uspjesan od njega. U klupskom nogometu Mario je uzeo sve, zabijao u finalima. Mario igra i krilnog napadaca jos iz vremena u Dinamu. To ti je automatski rang vise od Dzeke, daleko skolovaniji igrac od Dzeke, igrac koji usvaja i uci. Od svakog trenera uzme najbolje, a Dzeko tu inteligenciju i nema. Dzeko je igrac saban. Ogranicen i limitiran.FaraonTM je napisao/la:Stoji da je mogao imati bolju karijeru i to se svi slažemo. Al' Džeko je svejedno bolji i dokazaniji igrač od Mandžukića, sinoć sam postavio par argumenata i mislim da je to dovoljno. Sad ako je nekome argument da je igrač bolji zato što je igrao u boljim klubovima iako je dao dosta manje golova onda je to stvar tog pojedinca.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Nisam napao na Mandžukića, meni je Mandžo drag igrač zbog prepoznatljivog stila borbe i trke 90.minuta meča. Kada kažem da je Džeko bolji od Mandžukića time nimalo ne vrijeđam Mandžu. Jednostavo je Edin bolji strijelac što i dokazuje broj postignutih golova.UltrasNotRed je napisao/la:Bas si napao na Mandzukica. Dzeko je daleko manje uspjesan od njega. U klupskom nogometu Mario je uzeo sve, zabijao u finalima. Mario igra i krilnog napadaca jos iz vremena u Dinamu. To ti je automatski rang vise od Dzeke, daleko skolovaniji igrac od Dzeke, igrac koji usvaja i uci. Od svakog trenera uzme najbolje, a Dzeko tu inteligenciju i nema. Dzeko je igrac saban. Ogranicen i limitiran.FaraonTM je napisao/la:Stoji da je mogao imati bolju karijeru i to se svi slažemo. Al' Džeko je svejedno bolji i dokazaniji igrač od Mandžukića, sinoć sam postavio par argumenata i mislim da je to dovoljno. Sad ako je nekome argument da je igrač bolji zato što je igrao u boljim klubovima iako je dao dosta manje golova onda je to stvar tog pojedinca.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dzekina cijena je bila previsoka da bi mogao otici bilo gdje drugo neg u City, ubrzo poslije njegovog dolazka u City dolazi realno bolji igrac Aguero a tu su jos i Tevez i Balo. Da je Dzekina cjena bila oko 10 miliona mogao bi i on birati da ide bilo gdje. Kanite se ti poredjenja.Lakoste je napisao/la:Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juventus > Zeljeznicar, Teplice, Wolfsburg, City, Roma.
Kako se Pitari bore za Mandžukića 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Centre forward
- Kontakt:
Ne treba generilazovat' stvari. Znači, ako se Džeksonu uputi neka kritika on je po defaultu pitar. Nema smisla. Ako tako gledamo stvari onda će ovaj forum spast' na još niže grane.Virtu4l je napisao/la:Kako se Pitari bore za Mandžukića
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nije to generalizovanje, to su činjenice, premotaš ovu temu par stranica unazad i shvatiš. Znaš ono suptilno spuštanje "dobar je, naš je, ali..."Centre forward je napisao/la:Ne treba generilazovat' stvari. Znači, ako se Džeksonu uputi neka kritika on je po defaultu pitar. Nema smisla. Ako tako gledamo stvari onda će ovaj forum spast' na još niže grane.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hebo vas Mandzo. Otvorite mu posebnu temu pa se izdr...vajte. Tema je Edin Dzeko
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Nerminovic
- Kontakt:
jest' vala uvijek je Mandzo vs Dzekson daj nesto drugo

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- UltrasNotRed
- Kontakt:
http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/zahov ... bor/166698FaraonTM je napisao/la:Nisam napao na Mandžukića, meni je Mandžo drag igrač zbog prepoznatljivog stila borbe i trke 90.minuta meča. Kada kažem da je Džeko bolji od Mandžukića time nimalo ne vrijeđam Mandžu. Jednostavo je Edin bolji strijelac što i dokazuje broj postignutih golova.UltrasNotRed je napisao/la:Bas si napao na Mandzukica. Dzeko je daleko manje uspjesan od njega. U klupskom nogometu Mario je uzeo sve, zabijao u finalima. Mario igra i krilnog napadaca jos iz vremena u Dinamu. To ti je automatski rang vise od Dzeke, daleko skolovaniji igrac od Dzeke, igrac koji usvaja i uci. Od svakog trenera uzme najbolje, a Dzeko tu inteligenciju i nema. Dzeko je igrac saban. Ogranicen i limitiran.FaraonTM je napisao/la:Stoji da je mogao imati bolju karijeru i to se svi slažemo. Al' Džeko je svejedno bolji i dokazaniji igrač od Mandžukića, sinoć sam postavio par argumenata i mislim da je to dovoljno. Sad ako je nekome argument da je igrač bolji zato što je igrao u boljim klubovima iako je dao dosta manje golova onda je to stvar tog pojedinca.
Tu Zahovic kaze : Problem je što ste jako malo evropski nogometno obrazovani.
Kad ti to Slovenac veli, zvuci simpaticno, a tvoje pisanje definitivno govori da je to prava istina.
Nadam se da i na uskom prostoru BiH, tam' gdje prosjecna publika zivi iluziju da je Dzeko bolji od Mandzukica, isto moze reci, pametnom dosta?
Vita est militia
Slobodno napiši da ovdje Zahovič govori u klupskom fudbalu i to nema veze sa jednim igračem kao Edin Džeko.
A slobodno nalazi raznorazne članke od raznoraznih fudbalskih radnika pa ćeš vidjeti koliko se cijeni Džeko u svjetskim okvirima. A to što je tebi Mandžo draži jer navijaš za Hrvatsku je skroz druga stvar, nemoj biti pristrasan pa ćemo razgovarati.
Uostalom ja ne znam ko je ovdje lud, pogledajte statistiku i vidjećete da je Edin Džeko bolji napadač i rasniji strijelac od Mandžukića što je neoboriva činjenica.
A slobodno nalazi raznorazne članke od raznoraznih fudbalskih radnika pa ćeš vidjeti koliko se cijeni Džeko u svjetskim okvirima. A to što je tebi Mandžo draži jer navijaš za Hrvatsku je skroz druga stvar, nemoj biti pristrasan pa ćemo razgovarati.
Uostalom ja ne znam ko je ovdje lud, pogledajte statistiku i vidjećete da je Edin Džeko bolji napadač i rasniji strijelac od Mandžukića što je neoboriva činjenica.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Statistika je numoljivo na strani Mandzukica. Tu se racuna i agilnosr, snaga, kilometri, presjecene lopte, a to sto je Dzeko koji iskljucivo igra centralnog, nikada krilnog, zabio nekoliko golova vise ide u prilog Zahovicevoj tvrdnji o neukosti. Desetak trofeja vise ima Mandzukic i prvak je svijeta tj. interkontinentalni prvak. To je statistika.
Vita est militia
Džeku na grb saveza, može i države...Virtu4l je napisao/la:Kako se Pitari bore za Mandžukića
Sinoć je Edin bio pravo baja
Mandžukić je u svakom klubu bio prolazno rješenje, zato jer mu je cijena na tržištu bila niska i mogli su ga priuštiti. Njegovi trofeji su kolateralna šteta, a to što je na kraju u svakom klubu bio višak govori o njegovom kvalitetu.UltrasNotRed je napisao/la:Statistika je numoljivo na strani Mandzukica. Tu se racuna i agilnosr, snaga, kilometri, presjecene lopte, a to sto je Dzeko koji iskljucivo igra centralnog, nikada krilnog, zabio nekoliko golova vise ide u prilog Zahovicevoj tvrdnji o neukosti. Desetak trofeja vise ima Mandzukic i prvak je svijeta tj. interkontinentalni prvak. To je statistika.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kolateralna šteta...
Prolazno rješenje
Prolazno rješenje
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, CudanLik, delko, General505, Google Adsense [Bot], HP46, izdzezveubrazil, jasmin10, legendarnadruga, Proximic, RightBack, Sheyi, ubipara, Vanja8, xinxee, Zglavkar i 81 gost.