Rigoletto je napisao/la: dao bih odgovor kada bi razumio...

**** sport je bit otvoren, a kako zakukuljit to je umjetnost...

Rigoletto je napisao/la: dao bih odgovor kada bi razumio...
I sve to reče navijač kluba koji zavisi od jednog čovjeka, i to MalezijcaTobeYarabi je napisao/la:los pokusaj skretanja sa teme, nisam ti ja lobotomac da ti to upali. sto stadionu niste dali ime po nekoj legendi; npr po onom sto ga je njegovo ne ucinilo legendom?? ili su pare ipak iznad legendi?? zar je 30 milja u necijem dzepu vaznije od onih u koje ste se do juce kleli?Neandertalac je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la: ti nisi za, ti si placen da podrzavas sve sto ti se kaze. zar grbavica nije vasa svetinja, i zasto se prijeti ljudima koji to javno kazu? fol vi se ne prodajete, a istina je da se nudite svima odreda ali vas niko nece. pa i vase najvece legende ste otjerali zbog love.![]()
Ako nije hakovan acc, definitivno sam zabrinut količinom lošeg pokušaja trpanja sa tvoje strane. Blijedo, neuvjerljivo, prevaziđeno. Primjetna nervoza zbog očite promjene konstalacija snaga na terenu te sve vidljivijeg i naglog zaokreta na gore u politici Tana prema svojoj igrački. Sve to polako uzima svoj danak a iskompleksirani od ranije i sa živcima tanki Pitari počinju proces naglog i bolnog otrežnjenja.
A nismo samo mi tu, svakako smo oduvijek znali gdje vam je mjesto već vas cijeli prosjek lige čeka na ziceru pa i oni koji vam još uvijek mirišu bulje. Kao Tuzlaci npr.![]()
kako ovo da ne razumijeSariel je napisao/la:**** sport je bit otvoren, a kako zakukuljit to je umjetnost...
Dobit olimpik 4 0 mozete jedino uz saidov het trikLakoste je napisao/la:Dobijemo Olimpik 4-0, Krupa odnese bod iz Mostara i prvi na tabeli.
Mi zavisimo od milijardera koji je kod nas ulozio ogromne pare, a vi od kamatara koji vas je prisvojio dzaba. Ugasice vas ko opusakRaonffa je napisao/la:
I sve to reče navijač kluba koji zavisi od jednog čovjeka, i to Malezijca
Nije više milijarder, jes' još samo u markama...TobeYarabi je napisao/la:Mi zavisimo od milijardera
Zasto vi ne vratiste Krupi onda?Virtu4l je napisao/la:Dobićete koliko vam bude trebalo, moraju se vraćati dugovi iz prošlosti.
Drago mi je sto mislis da ce Husref uzeti Zeljeznicar.MocMahale444 je napisao/la:E cuj Husref uzima bod, uzima karinu.
Ako je tako onda kontam razlog sto vam Željo ne izlazi iz ustaLakoste je napisao/la:Drago mi je sto mislis da ce Husref uzeti Zeljeznicar.MocMahale444 je napisao/la:E cuj Husref uzima bod, uzima karinu.
Lakoste je napisao/la:Drago mi je sto mislis da ce Husref uzeti Zeljeznicar.MocMahale444 je napisao/la:E cuj Husref uzima bod, uzima karinu.
TobeYarabi je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Drago mi je sto mislis da ce Husref uzeti Zeljeznicar.MocMahale444 je napisao/la:E cuj Husref uzima bod, uzima karinu.![]()
![]()
rekoh ja da je muha nas, a vi niste vjerovali
TobeYarabi je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Drago mi je sto mislis da ce Husref uzeti Zeljeznicar.MocMahale444 je napisao/la:E cuj Husref uzima bod, uzima karinu.![]()
![]()
rekoh ja da je muha nas, a vi niste vjerovali