Sorry
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
E moram ti za ovu zemlju dodati,znaš kako su pristali na to???MostarskiSin je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:06Admir Rahimic, kupio je nedavno kucu za velike pare od Bake Sliskovica na Semovcu kod Filma. Uzeo Baka finu cifru plus je dogovorio ako se ne varam 2 stana kada se zavrsi zgrada. Proguglaj ga malo ako te zanima, ima ga svugdje, zalili su se vasi meni se cini sto vam je uzeo 140 hektara zemlje negdje kod GabeleAntipolitika3 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 23:34Ma kakvo Bijelo Polje tamo samo svratim nekad na giros u Zeksa.
Znaci vi imate kreme a mi imamo zidova koji voli biti njegovan.Mogli bi kakav posao pokrenuti?!![]()
Došla ponuda od firme iz Njemačke,direktor ovaj drug mu švabo po Gabeli se pričalo danima dolaze njemci, investicije milionske.
Kad je sve završilo ovaj se javno pojavio,sad yebu sve živo Rahimić iz susjednog sela im uzeo pola Gabele

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Sa Fergusona na MourinhaEspiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:11Nedim Jusufbegović za prijatelje Juka!
10 utakmica
9 bez primljenog gola
8 pobjeda/poraz/remi
Gol razlika 16:3

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Mourinho je Amar Osim za FergusonaAdo1922 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:37Sa Fergusona na MourinhaEspiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:11Nedim Jusufbegović za prijatelje Juka!
10 utakmica
9 bez primljenog gola
8 pobjeda/poraz/remi
Gol razlika 16:3![]()

I Mostarske kiše kao da su stale
To je već stvar filozofijeEspiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:42Mourinho je Amar Osim za FergusonaAdo1922 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:37Sa Fergusona na MourinhaEspiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:11Nedim Jusufbegović za prijatelje Juka!
10 utakmica
9 bez primljenog gola
8 pobjeda/poraz/remi
Gol razlika 16:3![]()
![]()

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Interesantne sudije za vikend. Njihova imena garantuju PS na svim utakmicama. Da li se Gigovic, i Kazlagic cuvaju za finisa ostaje da vidimo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Samo da cestitam rodjenima ne da je zasluzena pobjeda u smislu da su bili bolji nego bilo je sve kako treba da bude znaci ako je i bilo sta nefer nije bitno rezultat je onakav kakav treba biti i to je to , sportski da nastupim jer dosta je nesportskih stvari bilo prije tekme i zamjeram velezu na odnosu prema nasem klubu i navijacima i stojim iza toga sve sto sam vazio prije tekme pa da se ne vracamo na sranja. s tim da je po meni njihov kapiten trebao dobiti karton sto nije ni sitno kad je u pitanju kup i uzvrat ali fakat nebi ulazio u te nesportske stvari pogotovo nakon svega nesportskog prije tekme i jos nakon one izjave naseg trenera u trebinju gdje smo odigrali katastrofalno i ako je upravu kritika na sudjenje neko opet nako onakvog sramotnog nastupa u trebinju je glupo svu pricu bacit fokus na nesportske stvari a ti koji si odgovoran za sportski segment nisi pokazao nikakav sport nista i ignorisati losu igru i fokus izjave prebaciti na druge stvari je neprofesionalno ispao je isti kao i onaj trener sloge levatina znaci kao da su i jedan i drugi dosli na tekmu s smisljenom izjavom u glavi sta ce reci nakon utakmice za TV i da su dosli u svom tripu i nisu ni gledali utakmicu nego unaprijed smislili sta reci i mozak na pasu citavu tekmu
, tako da ponavljam bilo je sve kako treba u smislu da nema potrebe nikakve zaliti se na nesto .Cestitke rodjenima ,prolazimo vas u kupu svakako ali nema nama nafake za evropu sa ovakvim ponasanjem.

Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Povlacim se privremeno s foruma previse se nerviram a svakako peru nam mozak previse al ja citam samo sport i crnu hroniku tako da od sad necu ni to citati do daljnjeg imam ja i svoih privatnih problema ne trebaju mi ove sportske pizdarije.Pozz
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Haj sport razumijem,ali šta ti je zanimljivo u crnoj hronici jbt
Pa nije zanimljivo da se ja lozim nesto nego ja sebe smatram realistom znaci realno sagledam stvari i kod mene nije nista crno ni bjelo nego sve je sivilo tim ocima gledam na sve a crna hronika je meni nekako realno stanje sa terena,znaci sve u drzavi sto se desava na ulici i magistrali i autoputevima pise u crnoj hronici .
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Uglavnom ne citam politiku to bih volio kao naglasiti a necu vise ni citati nikako vjesti fakat previse informacija danas sve nekako brzo se siri i svi sve znaju. Odoh vanka prozujati sad bi mi dobro dosao vas vjetar mostarski da malo se razbistrim bjezi yebo te futbol
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mediji su zlo brudaBaza1921 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 01:38Uglavnom ne citam politiku to bih volio kao naglasiti a necu vise ni citati nikako vjesti fakat previse informacija danas sve nekako brzo se siri i svi sve znaju. Odoh vanka prozujati sad bi mi dobro dosao vas vjetar mostarski da malo se razbistrim bjezi yebo te futbol
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jeste li ocekivali nesto slicno kad vas je Nedim preuzeo?Espiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:11Nedim Jusufbegović za prijatelje Juka!
10 utakmica
9 bez primljenog gola
8 pobjeda/poraz/remi
Gol razlika 16:3

Jel ovo Velež opet zapeo protiv Želje ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
treba odmah Zelji poslati dopis,ne zelimo vise ici u "zdenku" ne svidja nam se pogled odtamo , trazimo na istoku negdje po mogucnosti oko centra da nam daju jedan sektor od 500 -600 mjesta pa da mozemo ko gospoda gledati utakmucu(jos bi valjalo i grijanje kakvo da se ugradi u slucaju hladnoce da se ne smrzajemo bezeze)
Danas dosta tvrda utakmica i neatraktivna i jedni i drugi vise gledali da ne prime gol nego da daju.Uglavnom jos je sve otvoreno,ne znam i je li ovo ikakva prednost kad ides na Grbavicu,da smo dobili 2:0 e to bi vec bila osjetna prednost,ovako to je neznatna prednost,nadam se boljoj utakmici na Grbavici

Danas dosta tvrda utakmica i neatraktivna i jedni i drugi vise gledali da ne prime gol nego da daju.Uglavnom jos je sve otvoreno,ne znam i je li ovo ikakva prednost kad ides na Grbavicu,da smo dobili 2:0 e to bi vec bila osjetna prednost,ovako to je neznatna prednost,nadam se boljoj utakmici na Grbavici

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ako do tada ostane Edis, slavite već finale. Nikakve on taktike više nema. Jedino ako naloži ekipu da poginu za svaku loptu, tad se možemo nećemu nadati.rodjak je napisao/la: ↑06 apr 2023, 04:30treba odmah Zelji poslati dopis,ne zelimo vise ici u "zdenku" ne svidja nam se pogled odtamo , trazimo na istoku negdje po mogucnosti oko centra da nam daju jedan sektor od 500 -600 mjesta pa da mozemo ko gospoda gledati utakmucu(jos bi valjalo i grijanje kakvo da se ugradi u slucaju hladnoce da se ne smrzajemo bezeze)![]()
Danas dosta tvrda utakmica i neatraktivna i jedni i drugi vise gledali da ne prime gol nego da daju.Uglavnom jos je sve otvoreno,ne znam i je li ovo ikakva prednost kad ides na Grbavicu,da smo dobili 2:0 e to bi vec bila osjetna prednost,ovako to je neznatna prednost,nadam se boljoj utakmici na Grbavici![]()
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
1/8 finala kupa; Čelik ( 2. liga FBiH centar) - Radnik ( 1.liga RS) 9.ooo
1/2 finale kupa; Velež-Željezničar 3.5oo
Pametnom i išaret dosta

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako nazvati grad gdje je odvoz smeca problem? Ako napises smecari, onda je problem rijesen, a kod njih to nije tako. Mada je cisto u onom selu 10km ispred Mostara.
Navijaci Veleza provociraju ove iz Sarajeva da im trebaju grijaci, a ono izgleda i njihovim navijacima trebaju grijaci da se pojave na stadionu.
Navijaci Veleza provociraju ove iz Sarajeva da im trebaju grijaci, a ono izgleda i njihovim navijacima trebaju grijaci da se pojave na stadionu.
Celik!3,2,2.
Pa vi ste i od ranije poznati da se ložite na jednu-dvije utakmice godišnje (obično protiv sarajevskih klubova), dođe vas 7000 protiv Sarajeva, onda narednu 500 protiv nekoga drugog. Isto je i s navijačima, "1000" u Žepče, pa 0 u Mostar.RubikovaKocka je napisao/la: ↑06 apr 2023, 07:261/8 finala kupa; Čelik ( 2. liga FBiH centar) - Radnik ( 1.liga RS) 9.ooo
1/2 finale kupa; Velež-Željezničar 3.5oo
Pametnom i išaret dosta![]()
A nije vas ni protiv Radnika bilo 9000, lažete sami sebe

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Eto, umanji ti upola posjetu protiv Radnika, neka bude da je bilo 4.ooo
, opet vise nego vas sinoc 
To za Mostar, smijesno pricat. Znas ti dobro koliko puta je nas policija vracala nazad s Bradine i izmisljala raznorazne gluposti samo da ne prodjemo za Mostar

To za Mostar, smijesno pricat. Znas ti dobro koliko puta je nas policija vracala nazad s Bradine i izmisljala raznorazne gluposti samo da ne prodjemo za Mostar

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ristagrad i 17 gostiju.