Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC - Utakmice
Salah ubija
Ja dusmanu pozelio ne bi ovakvog kapitena
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Ajde red je bio da Marchisio stavi šlag na tortu.

Loša tekma, mnogo njih podbacuje trenutno.
Salah svaka čast...
Samo da se niko ne povrijedi
Edit : Kad onako Allegri ''zaliva'' dođe mi da uletim i strpam mu cijelu flašu u stau
Salah svaka čast...
Samo da se niko ne povrijedi
Edit : Kad onako Allegri ''zaliva'' dođe mi da uletim i strpam mu cijelu flašu u stau
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo je klasican raspad sistema, Marchisio igra jednu od najgorih utakmica u karijeri, Vidal igra uzasno vec neko vrijeme. Gdje su sad kriticari Pirla?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- IlCapitano
- Kontakt:
Celikovac je napisao/la:Ovo je klasican raspad sistema, Marchisio igra jednu od najgorih utakmica u karijeri, Vidal igra uzasno vec neko vrijeme. Gdje su sad kriticari Pirla?
Citav vezni red da igra ovako zadnjih mjesec dana Pirlo se ne moze opravdati za ono sto pruza zadnje dvije sezone.
Marchisiu se ovako nesto desava svake prestupne, Pirlu je postao standard.
Izvadi Allegri Llorentea i onda opet svaka lopta Pepeu na centarsut ide.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Raspad sistema jer gubis u jbenoj Kup utakmici 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- masteRofPoker
- Kontakt:
Odlicn tekma pred BVB, 100 posto. Ovakve te utakmice spuste na zemlju i to je nesto najbolje, ja prezadovoljan.
Cuj raspad sistema a igramo jbn kup! Pa feninga nema od ovoga, zna se gdje je kes a od tog kesa idu i pojacanja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cuj raspad sistema a igramo jbn kup! Pa feninga nema od ovoga, zna se gdje je kes a od tog kesa idu i pojacanja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Haha juvetovci sad vam kup ko los 
Tako su nas ljudi izdominirali večeras i taktički i fizički da im moram jednostavno
A ovim našim dobro poznatim panjevima želim što prije nogu iz kluba.
A ovim našim dobro poznatim panjevima želim što prije nogu iz kluba.
Zasluzeno
Dođoh na kraj tekme, ne vidim razlog za uzrujavanje pojedinaca, pa dajte, znate šta je kup zadnjih 20 godina za Juventus, pa zar zaista mislite da ćemo mi ovo osvojiti u narednim godinama?
Taman prilika da izmjeni cijelu postavu i on opet ubaci sve prvotimce u nastavku koliko vidim.
Jedino mi žao poraza, 4-ti od otvaranja stadiona. I da, sa ozbiljnim pristupom se ovo može okrenuti u revanšu.
Taman prilika da izmjeni cijelu postavu i on opet ubaci sve prvotimce u nastavku koliko vidim.
Jedino mi žao poraza, 4-ti od otvaranja stadiona. I da, sa ozbiljnim pristupom se ovo može okrenuti u revanšu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Lose smo odigrali, pogotovo kad se priblizimo 16m protivnika.
Marchisio i Padowin su nas ukopali al eto mozemo Claudiu halalit, mora i on nekad lose odigrat a ova sezona mu je top.
Uglavnom, ko sto je vec receno, raspad sistema, izgubili smo utakmicu u Kupu Italije, sad se odoh ubit jer moj zivot vise nema smisla.
Marchisio i Padowin su nas ukopali al eto mozemo Claudiu halalit, mora i on nekad lose odigrat a ova sezona mu je top.
Uglavnom, ko sto je vec receno, raspad sistema, izgubili smo utakmicu u Kupu Italije, sad se odoh ubit jer moj zivot vise nema smisla.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlFantasista
- Kontakt:
Prava opomena pred Borussiju i dokaz da se odbrana na ljeto mora mijenjati. Nije mi uopšte žao zbog zasluženog poraza koliko zbog domaćeg poraza nakon dvije godine.
Ljudi su više htjeli pobjedu i to je to, sa ovakvim pristupom se u revanšu nema šta tražiti.
Ljudi su više htjeli pobjedu i to je to, sa ovakvim pristupom se u revanšu nema šta tražiti.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Čestitke Violi, trenutno su najbolja italijanske ekipa, a ne druga najbolja kako sam rekao.
Naši hodat ne mogu, ne znam šta bi bilo da nas je Roma još više umorila, a prividno se činilo da se nismo mnogo potrošili. Kup je nažalost izgubljen, tamo i sa jačim sastavom i većim motivom ne možemo dati dva gola, a ne ovako...
Protiv Sassuola izvesti C tim, hodat ovi ne mogu...
Naši hodat ne mogu, ne znam šta bi bilo da nas je Roma još više umorila, a prividno se činilo da se nismo mnogo potrošili. Kup je nažalost izgubljen, tamo i sa jačim sastavom i većim motivom ne možemo dati dva gola, a ne ovako...
Protiv Sassuola izvesti C tim, hodat ovi ne mogu...
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne ljuti me poraz uopšte koliko tako glupe i nelogične sitnice u našoj igri...
Bonuccijeve duge lopte i pokušaji voleja sa 30 metara koji završavaju na zadnjem redu tribina, Allegrijeve izmjene i odluka da izvadi Llorentea, a onda nastavi igru sa ubačajima, samo što i Morata i Tevez igraju negdje na 16 metara i nikog nema u petercu da zabije, itd itd.
Kako god, sve drugo pauzira sljedeće dvije sedmice i sezona se odlučuje na Westfalenu. Nakon toga ćemo brojati mrtve...
Bonuccijeve duge lopte i pokušaji voleja sa 30 metara koji završavaju na zadnjem redu tribina, Allegrijeve izmjene i odluka da izvadi Llorentea, a onda nastavi igru sa ubačajima, samo što i Morata i Tevez igraju negdje na 16 metara i nikog nema u petercu da zabije, itd itd.
Kako god, sve drugo pauzira sljedeće dvije sedmice i sezona se odlučuje na Westfalenu. Nakon toga ćemo brojati mrtve...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Zasluzena pobjeda Fiorentine, ljudi su došli po remi sa golom, a dobili pobjedu i mogu se udarati nogom od *uzicu
.
Možda je ovaj poraz i došao u pravo vrijeme, jer da se ne bi opustili pred kraj prvenstva, a i protiv BvBa će trebati vrhunska partija, također ovdje je bila i formacijom koju igramo drugi-treći put ove sezone.
Meni se samo ne sviđa ova panika kad nema Pirla, imam osjećaj da ne znaju ko šta igra kad ganjamo pobjedu u zadnji 20tak minuta bez Pirla
. Marchisio odigrao jednu od lišiji partija u zadnje dvije sezone, ali valjda je večeras ispucao sa glupostima. Ali ni ostali nisu bili mnogo bolji.
Možda je ovaj poraz i došao u pravo vrijeme, jer da se ne bi opustili pred kraj prvenstva, a i protiv BvBa će trebati vrhunska partija, također ovdje je bila i formacijom koju igramo drugi-treći put ove sezone.
Meni se samo ne sviđa ova panika kad nema Pirla, imam osjećaj da ne znaju ko šta igra kad ganjamo pobjedu u zadnji 20tak minuta bez Pirla
- Burberry46
- Kontakt:
Pristup sramotan iako je kup, pa bolje je da je skroz drugi tim izveo, nikom se nije igralo, steta sto se potrosise bezveze ako vec nece da igraju!
Fiorentina vise zeljela i pobjedila zasluzeno!
Fiorentina vise zeljela i pobjedila zasluzeno!
1946
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma i to što kažete, bilo je previše grešaka u običnom dodavanju i predaji lopte, možemo mi izvesti najjači tim na svijetu, ali šta ćeš kad je pristup u ovim Kup utakmicama nikakav.
Kun fejekun!
A umorismo se
Nije Max pravio slicne greske, ali trebao je da odluci sam sa sobom, ili prvi sastav ili rezerve. .a ne ovo, ni tamo ni vamo .. a i ovo mu sa formacijom nije trebalo! Montela je procitao sve, nismo mogli da napravimo visak i nemonivan je bio poraz sa ovakvim pristupom!
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.