Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

asunsao
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la asunsao » 01 apr 2013, 23:06

Evo par prijedloga za veceras :

Lanus - Quilmes 1 1.65 - Lanus lagano 1. na tabeli i pobjedjivali su sve teske protivnike dok je Quilmes 6., odlicno igraju u gostima, ali su pobjedivali ekipe iz donjeg dijela tabele, ocekujem da ce ovo Lanus lagano uzeti.

Memphis manje od 95.5 koseva - bez obzira sto spursima nece igrati par igraca to ne mora znaciti da ce Memphis lagano do pobjede. Ocekujem jednu nekvalitetnu utakmicu sa malo koseva.

Clippersi Indiana 1 1.60 P.P - Indiani je potrebnija pobjeda ukoliko zele 2. mjesto na istoku, ali ne birljaraju bas u gostima ove sezone, pogotovo ne protiv jacih ekipa, a obicno kada je nekom potrebnije da pobijedi taj na kraju i izgubi. Nesto slicno ocekujem veceras....

I tu ima jos par zicera Milwaukee 1, Houston 1 i Utah kojima je neophodna pobjeda.... To je nesto sto mi se cini da bi moglo proci.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 01 apr 2013, 23:08

Titova-Juga je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Pozdrav,

Je li postoji i jedna osoba, da mi do vecerasnjeg NBA-ea posalje na wwinu racunu 0,50 €,
sklopio sam neki drama listic, a sad me za**** Panionios i ostado bez novaca
Molim vas neko 0,50 €, vracam veceras(ili sutra) ?
Bio bih vam mnogo zahvalan ljudi, samo 0,50 € ?

Ti si tebra načeo sindrom bolesti "kocka"...
+1

:) ovo žicanje love po forumu (nisi prvi, a vjerojatno ni zadnji) je malo bezveze.. Ne razlikuje se od prosjačenja po ulici.. Tj. razlikuje, ljudi prose za kruh, a vi za uplatit tiket :) zapitajte se malo...

EDIT: ništa osobno, dakako.. nema zla! ;)
U desetom selu živi Antuntun!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 apr 2013, 23:08

bodi123 je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Pozdrav,

Je li postoji i jedna osoba, da mi do vecerasnjeg NBA-ea posalje na wwinu racunu 0,50 €,
sklopio sam neki drama listic, a sad me za**** Panionios i ostado bez novaca
Molim vas neko 0,50 €, vracam veceras(ili sutra) ?
Bio bih vam mnogo zahvalan ljudi, samo 0,50 € ?

Ti si tebra načeo sindrom bolesti "kocka"...
Brate ne poznajes me, ja ovo odigram jednom-dva puta u sedmici, veceras sam nesto analizirao NBA,pa bih volio ispratiti sa kakvim bilom ulogom, razumijes?
Ako ne mozes pomoc, nemoj odmagat i eto :)

Ne odmažem brate, niti pokušavam, a još manje da te poznajem, ali doći s ovakvim komentarom radi kladionice, preispitaj stvari :)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 01 apr 2013, 23:09

diplomatija je napisao/la:imam jos cenera pa moze li mi neko predloziti neke igrace under over, dovollno cemi biti 3-4 igraca da se pokusam vaditi, hvala
Gay +, Lillard +, Rubio -, Monroe +
Boston je uzasan u odbrani zadnjih 10-15 utakmica, tako da se nemojte zaljetati sa tim Rubio under. Napada ne mozemo odbraniti....
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 apr 2013, 23:11

asunsao je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:imam jos cenera pa moze li mi neko predloziti neke igrace under over, dovollno cemi biti 3-4 igraca da se pokusam vaditi, hvala
Gay +, Lillard +, Rubio -, Monroe +
Boston je uzasan u odbrani zadnjih 10-15 utakmica, tako da se nemojte zaljetati sa tim Rubio under. Napada ne mozemo odbraniti....
Uzdam se u Bradleya, koji je po meni uz Hinricha, Ronda i još par playova najjači u odbrani na svojoj poziciji.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 01 apr 2013, 23:14

LILARD OVER,A JEFERSON OVER I NEZZ STA TRECE DA DODAM :roll: kolko je toronto siguran ? treba mi samo rad uslova
Željeznicar za život cijeli !

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 01 apr 2013, 23:15

Od kako nema Ronda, Bradley mora prevoditi loptu i tako trosi dodatnu snagu i kazem ti zadnjih par utakmica Bradley je uzasan u odbrani ili brzo napravi faulove ili ga probijaju kako hoce uospte to nije onaj Bradley s pocetka sezone koji je mozda bio najbolji odbrambeni igrac na bekovskim pozicijama.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 apr 2013, 23:17

Ako prođe Braga 1, ostaje mi još Betis X za 11 000. Samo što me srčani ne spuca

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 01 apr 2013, 23:17

likusa je napisao/la:LILARD OVER,A JEFERSON OVER I NEZZ STA TRECE DA DODAM :roll: kolko je toronto siguran ? treba mi samo rad uslova
Utah 1 1.25, igraju s Portlandom koji je izgubio svaku nadu za ulazak u plejof i sada su utuceni nekako, nemaju radi cega igrat dok Juti gori pod nogama, u mrtvoj su borbi s Lakersima i Mavsima za to 8. mjesto na zapadu, jos igraju kuci gdje su neprikosnoveni...
Zadnja izmjena: asunsao, dana/u 01 apr 2013, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 01 apr 2013, 23:18

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako prođe Braga 1, ostaje mi još Betis X za 11 000. Samo što me srčani ne spuca
Pa Braga je 2:2 i skoro je kraj?

ElvirRahimic
Kontakt:

Post Postao/la ElvirRahimic » 01 apr 2013, 23:19

Evo jedne analize NHL-a od mene,pa ako neko hoce dodati uz NBA...

Chicago - Nashville 1 (1.95)

Mislim da Chicago ne moram posebno predstavljati ove sezone. Jedna su od najboljih ekipa, a posebno su dobri kod kuće gdje imaju 12 pobjeda u 16 utakmica. U zadnje vrijeme imali su malu krizu no jučer su me riješili svih dvojbi dali ovo moram odigrati. Uništili su Detroit na gostovanju sa čak sedam golova. Također bodovi su im važni za učvršćivanje prvog mjesta u konferenciji. Ducksi su jučer izgubili, a Hawksi sada imaju šansu odvojiti se na osjetniji razliku. Nashville je vrlo loš u gostima. Imaju samo pet pobjeda u 19 utakmica što je jako loše, izgubili su na zadnjih pet gostovanja u nizu. Ne mogu zamisliti da će im se forma preokrenuti na najtežem gostovanju u ligi. Nashvillu nedostaju dva važna napadača što mi daje dodatnu sigurnost da neće Chicagu stvoriti veće probleme. Trener Hawksa izjavio ja da želi jučerašnje izdanje do kraja sezone, da želi usredotočenost i ja mu vjerujem. Chicago je jedna od najboljih ekipa u ligi, kod kuće su odlični, Nashville je jedan od najgorih gosta u ligi. Jedina njihova utakmica ove sezone završila je 3 - 0 za Chicago, a to je bilo igrano kod Predsa. Sad su domaćini Hawksi i ne vjerujem da će u ovoj utakmici imati problema...

ZA SAD MOJ UCINAK NA FORUMU : 8/10
Zadnja izmjena: ElvirRahimic, dana/u 01 apr 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 apr 2013, 23:19

asunsao je napisao/la:Od kako nema Ronda, Bradley mora prevoditi loptu i tako trosi dodatnu snagu i kazem ti zadnjih par utakmica Bradley je uzasan u odbrani ili brzo napravi faulove ili ga probijaju kako hoce uospte to nije onaj Bradley s pocetka sezone koji je mozda bio najbolji odbrambeni igrac na bekovskim pozicijama.

Vjerovatno, odnosno sigurno bolje poznas situaciju od mene, ipak si Celticovac. U zadnje vrijeme je Rubio dosta cesto isao u over, nadam se da ovo nece biti njegova noc i da ce maximalno iskoristiti Peka pod kosem pored desetkovanog Bostona.

bodi123 je napisao/la: Ma opusteno brate, ne znam u cemu je problem, razumno sam pito, ako niko nema/neda okej, uzivaj :)
Opusten sam ja tebra, nema problema, samo kazem za tvoje dobro... Ipak nije rijec o kruhu, vec glupoj kladionici ;)

Smrt nacionalizmu !!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 apr 2013, 23:21

sock56 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako prođe Braga 1, ostaje mi još Betis X za 11 000. Samo što me srčani ne spuca
Pa kažem "Ako prođe". Sporting još i crveni ima.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 apr 2013, 23:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:
sock56 je napisao/la:
Pa kažem "Ako prođe". Sporting još i crveni ima.
a ima i rickya
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 apr 2013, 23:25

Meni je danas u NBA sve nekako suhveli, nista me ne privlaci osim jednog para ali ga necu odigrati jer bih morao "na silu" traziti jos dva zbog idiotskog min. 3 para pravila...

dakle u BH Play-u u ponudi ima Mo Williams na margini od 11,5 :o ...
Tip jeste dugo odsustvovao zbog povrede i nedavno se vratio ali se polahko vraca u formu te je u zadnje dvije tekme dao 20 poena (Netsima) te noc ranije 28 upravo Portlandu ali u gostima. Minutaza mu je pristojna, oko 30 minuta a dodatni plus je sto perfektno izvodi slobodnjake a takve volim igrati over 8-)
S druge strane Portland je los u gostima i prima puno poena a posebno lose brani vanjske pozicije tako da je 11,5 poena zaista premalo za njega. Eventualni blow-out moze rezultirati manjkom minuta :roll:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 01 apr 2013, 23:27

dr.van nostrand je napisao/la:Meni je danas u NBA sve nekako suhveli, nista me ne privlaci osim jednog para ali ga necu odigrati jer bih morao "na silu" traziti jos dva zbog idiotskog min. 3 para pravila...

dakle u BH Play-u u ponudi ima Mo Williams na margini od 11,5 :o ...
Tip jeste dugo odsustvovao zbog povrede i nedavno se vratio ali se polahko vraca u formu te je u zadnje dvije tekme dao 20 poena (Netsima) te noc ranije 28 upravo Portlandu ali u gostima. Minutaza mu je pristojna, oko 30 minuta a dodatni plus je sto perfektno izvodi slobodnjake a takve volim igrati over 8-)
S druge strane Portland je los u gostima i prima puno poena a posebno lose brani vanjske pozicije tako da je 11,5 poena zaista premalo za njega. Eventualni blow-out moze rezultirati manjkom minuta :roll:
Trebao si prije napisati da odigramo u sportplusu, tamo nema uvjeta 3 komb.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 apr 2013, 23:41

slika

semih23
Kontakt:

Post Postao/la semih23 » 01 apr 2013, 23:42

OTNYS_YNWA je napisao/la:slika
Steta :?
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !

Edinho992

Post Postao/la Edinho992 » 01 apr 2013, 23:42

OTNYS_YNWA je napisao/la:slika
Koja je kvota ovo, odnosno dobitak :o :(

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 apr 2013, 23:43

Ovo ti je za temu kukanje :- )

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.