Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Principatus
- Kontakt:
Zato sto snazni znaju da su mocni, ne moraju to nikome dokazivati.dean33 je napisao/la: kako znaš da ne vise?
Jeste cijeli dan razmisljam o tome.dean33 je napisao/la:što se mene tiče, ja sam ovdje došao sasvim slučajno, ali vidim da često imate potrebu spominjati hrvatske igrače i reprezentaciju i uspoređivati se s njom...
Kompleksasi kao i ti, idu se dokazivati drugim kompleksasima.dean33 je napisao/la: ali puno je više tvojih sunarodnjaka na hrvatskim portalima i oni nisu nimalo ugodni sa svojim komentarima
Kratko i jasno care.Virtu4l je napisao/la:Koga boli qrac šta ti misliš
Pozz sa Koh Samui.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
OpetPrincipatus je napisao/la:Pozz sa Koh Samui.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
@Dean Sve ti je objasnjeno. Ponasas se kao oni, koje kao hoces da poducavas. Nigdje veze.
@Virtu Moram, Berlin u zimi pojede dusu. Ovdje mi je vec treca domovina.
@Virtu Moram, Berlin u zimi pojede dusu. Ovdje mi je vec treca domovina.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
3 naslova lige petice,najbolji strijelac bundes lige najbolji strjijelac BiH svih vremena donio Wolsburgu prvu i zadnju titulu.Jos samo da uvali 50 za repke i NEK se posveti ženi i djetetu.Zasluzio je ulicu u Sarajvu.
- HenryLloyd
- Kontakt:
Dzeko je nas najbolji igrac, tesko da ce neko od nasih igraca srusiti njegove rekorde.
Plavo proljece! 1921
pjanic je zabio samo 2 gola iz igre,i podjelio samo 2 asistencije,to sto je on glavni izvodjac kaznenih udaraca u romi malo znaci,jer ni u realu,ni barci se nebi smio ni pribliziti lopti pored mesja,neymara,jamesa,bejla,ronalda.znaci pjanic kao najofanzivniji veznjak u romi,nije zabio nista vise golova iz Igre od modrica i rakitica.zanimljivo
Halo koji Pjanic isti fliper lopta nazad naprjed je previse riskantno.Dzekson otjeraj tot misa SA svoje teme.Is.
Na Džekinoj temi se raspravljaju o Pjaniću, na Pjanićevoj o Džeki 
Mislim da je ovo rekord. 7 dana niti slova na ovoj temi. 
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
À sta da se pise vidis da i njega za libo za fudbalom pa onda i mi digli ruke.Puno se ocekivalo.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jel bio na nekom novom derneku ovih zadnjih par dana i zapjevo koji narodnjak u polu-pjanom stanju? To ce ga sigurno izvadit iz golgeterske krize, bez obzira na to sto neki drugi idioti misle da bi mu bolje bilo uloziti vise vremena u treniranje.
Sto ga nahvali ovaj. 
Italijanski strateg Corrado Orrico je u izjavi za medije u Italiji prokomentarisao igre bosanskohercegovačkog kapitena i igrača Rome, Edina Džeke.
Orrico smatra da je dovođenje Džeke u Romu bio pogrešan potez i da on nije tip napadača koji će se uklopiti u italijanski stil fudbala.
"Dovođenje Edina Džeke nije bio pametan potez Rome. Džeko jednostavno nije tip napadača koji se uklapa u italijanski stil fudbala. Meni je zapravo nevjerovatno da jedan napadač u cijeloj utakmici ne uputi niti jedan udarac na gol, a to sam prvi put vidio kod Džeke", izjavio je 74-godišnji trener i dodao:
"Roma kao da je samo tražila napadača koji neće koštati previše. Kvaliteta im izgleda nije bila ni bitna. Uz ovakve rezultate Roma ne može na vrh. Serie A je duga i teška i mislim da Roma ne može do naslova".
Italijanski strateg Corrado Orrico je u izjavi za medije u Italiji prokomentarisao igre bosanskohercegovačkog kapitena i igrača Rome, Edina Džeke.
Orrico smatra da je dovođenje Džeke u Romu bio pogrešan potez i da on nije tip napadača koji će se uklopiti u italijanski stil fudbala.
"Dovođenje Edina Džeke nije bio pametan potez Rome. Džeko jednostavno nije tip napadača koji se uklapa u italijanski stil fudbala. Meni je zapravo nevjerovatno da jedan napadač u cijeloj utakmici ne uputi niti jedan udarac na gol, a to sam prvi put vidio kod Džeke", izjavio je 74-godišnji trener i dodao:
"Roma kao da je samo tražila napadača koji neće koštati previše. Kvaliteta im izgleda nije bila ni bitna. Uz ovakve rezultate Roma ne može na vrh. Serie A je duga i teška i mislim da Roma ne može do naslova".
-
Evil Genius II
dzeko ima problem sa zavrsnicom jer nikada ovoliko zicera nije promasio, ali isto tako treba biti realan i priznati da rudi ne radi skoro nista da ga uklopi u ekipu i sredi taj napad. mislim, tesko je i zabiti gol nakon sto vecinu tekme provedes na centru ganjajuci protivnike jer ti je cijela ekipa iza lopte, zatvarujuci prostor, hrvajuci se sa branicima i gradeci se dok igraci iz drugog plana ne pridju lopti. utice to sve na psihu, a nas edin kakva god mrcina bio ipak je samo covjek.
ne bih da pametujem, ali pisao sam prije njegovog prelaska u romu kako ce kod rudija igrati i jedno i drugo krilo i sta sve ne jer jednostavno covjek je takav trener da ima unaprijed postavljenu formaciju prema kojoj reda igrace i umjesto da istu podredjuje rosteru kojeg ima, on ce igrace pa makar nazor pokusati natjerati da igraju tu famoznu 4-3-3 gdje prednja trojka konstantno mijenja pozicije da bi se dobilo na fluidnosti.
nije mu lahko nimalo, ali eto svi se nadamo boljoj polusezoni
ne bih da pametujem, ali pisao sam prije njegovog prelaska u romu kako ce kod rudija igrati i jedno i drugo krilo i sta sve ne jer jednostavno covjek je takav trener da ima unaprijed postavljenu formaciju prema kojoj reda igrace i umjesto da istu podredjuje rosteru kojeg ima, on ce igrace pa makar nazor pokusati natjerati da igraju tu famoznu 4-3-3 gdje prednja trojka konstantno mijenja pozicije da bi se dobilo na fluidnosti.
nije mu lahko nimalo, ali eto svi se nadamo boljoj polusezoni
- Goalgetter
- Kontakt:
On da je pola svojih zicera pospremio, danas ne bi o nicemu od toga pricali. Mizerna efektivnost ga je i dovela do ovoga svega. Na pocetku mi se cinio dosta bolji u igri, ali sto je vise i vise vrijeme odmicalo, sve je nesigurnije djelovao na terenu, i rezultiralo je ovim sada.
Nadam se boljoj polusezoni, valjda procepi konacno.
Nadam se boljoj polusezoni, valjda procepi konacno.
Sadik > Džeko 
Realno, ovo Džeko ne bi pogodio.
Ma Džeki je klupa kad se vrati. Više nego zaslužena.
Sadiq je za pola sata postigao više golova nego Edin za 10 utakmica.
Sadiq je za pola sata postigao više golova nego Edin za 10 utakmica.
Joj odbrane i ekipe
Trenutno korisnika/ca: 231983, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 12 gostiju.