Radnik-Čapljina 1,50 kec
ima li neko s vise informacija znamo sta znaci domaci teren kod nas
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jeste da je Radnik odigrao dobro protiv Sirokog i da je porazen u zadnjoj cetvrtini ,ali danas Radniku nedostaju dvojica bitnih igraca pa nisam bas siguran u glat keca,a Radnik je vec sa ovim plasmanom u Ligu 6 postigao uspjeh,tako mozda ti je bolje ovo da preskocis!vecaveca je napisao/la:BH koša![]()
Radnik-Čapljina 1,50 kec![]()
e hvala ti prijatelju na ovoj informaciji neizmjereno kako je lijepo cuti da ljudi dijele informacije i da zajedno rusimo kladionice.Bijeljina055 je napisao/la:Jeste da je Radnik odigrao dobro protiv Sirokog i da je porazen u zadnjoj cetvrtini ,ali danas Radniku nedostaju dvojica bitnih igraca pa nisam bas siguran u glat keca,a Radnik je vec sa ovim plasmanom u Ligu 6 postigao uspjeh,tako mozda ti je bolje ovo da preskocis!vecaveca je napisao/la:BH koša![]()
Radnik-Čapljina 1,50 kec![]()
odigrao po +9,5amarosim je napisao/la:Hrvatska liga
Cibona-Zadar 10,5 2 wwin

svaka cast za ovu igru doči će ovo kad tad.AgresivnoDjubre je napisao/la:ne vjerujem hljeba mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaOTNYS_YNWA je napisao/la:
pa koliko je meni krivo mogu mislit tebi aaaaaaaaaaaaaa
pa sto sistem ne odigra ....sad je samo ono STO OVO NISI STO ONO NISI
AAAAAAAAAAAAAAAA BURAZ POSALJI IM TIKET MOZDA TI DAJU KOJI EURO AHHAHA
KOJA TUGA
Ako je vjerovati statistici, onda je najbliže definitivno Marchisio. Jedino je Mexes dobio više žutih od njega u ovoj sezoni LP. Od Bavaraca najviše ima Schweini (3).amarosim je napisao/la:Mala pomoć,ko dobro poznaje agresivnost igraca Juvea i Bayerna,ko je najbliže žutom kartona vcrs od sljedecih,sudac je Clattenburg:
L.Gustavo,Schweini,Peluso,Lichsteiner,Vidal i Bonucci......hvala unaprijed...........
Peluso sto se tice Juventusa, Vidal se treba cuvati jer ce u slucaju zutog kartona propustiti uzvrat.amarosim je napisao/la:Mala pomoć,ko dobro poznaje agresivnost igraca Juvea i Bayerna,ko je najbliže žutom kartona vcrs od sljedecih,sudac je Clattenburg:
L.Gustavo,Schweini,Peluso,Lichsteiner,Vidal i Bonucci......hvala unaprijed...........
Hoćeš li za danas nešto izbacit ? Neku siguricu ?ata je napisao/la:pozdrav svima..
nakon jucerasnjeg NBA i lose rekreacije, danas nisam stigao postaviti listic, koji se na kraju ispostavio dobitni, zao mi je zbog toga, a evo veceras opet nesto do mene.. nista posebno, tacno sam bezidejan !![]()
dakle, nije preporucljivo pratiti me sa vecim ulogom !![]()
sretno !
normalnoLenBias je napisao/la:hocemo danas igrati h1 na bayern?
Hvala na savjetima i tebi Del Piero...ali meni nekako najvise vuce da L.Gustava,kao prvo,crnac je,drugo ici ce na Vidala i Marchisia i trece,najveca borba ce se voditi na sredini....Misllio sam Pelusa ali bojim se da ga ne izvadi u drugom pol.........sock56 je napisao/la:Ako je vjerovati statistici, onda je najbliže definitivno Marchisio. Jedino je Mexes dobio više žutih od njega u ovoj sezoni LP. Od Bavaraca najviše ima Schweini (3).amarosim je napisao/la:Mala pomoć,ko dobro poznaje agresivnost igraca Juvea i Bayerna,ko je najbliže žutom kartona vcrs od sljedecih,sudac je Clattenburg:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.