Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Piše dobitak desno - 11. 493. 20 

**** ga zivotOTNYS_YNWA je napisao/la:Piše dobitak desno - 11. 493. 20

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ali je li bilo u ponudi Williamsa? Ja evo gledam, nema ga ni u vecini stranih online kladara...sock56 je napisao/la:Trebao si prije napisati da odigramo u sportplusu, tamo nema uvjeta 3 komb.dr.van nostrand je napisao/la:Meni je danas u NBA sve nekako suhveli, nista me ne privlaci osim jednog para ali ga necu odigrati jer bih morao "na silu" traziti jos dva zbog idiotskog min. 3 para pravila...
dakle u BH Play-u u ponudi ima Mo Williams na margini od 11,5...
Tip jeste dugo odsustvovao zbog povrede i nedavno se vratio ali se polahko vraca u formu te je u zadnje dvije tekme dao 20 poena (Netsima) te noc ranije 28 upravo Portlandu ali u gostima. Minutaza mu je pristojna, oko 30 minuta a dodatni plus je sto perfektno izvodi slobodnjake a takve volim igrati over![]()
S druge strane Portland je los u gostima i prima puno poena a posebno lose brani vanjske pozicije tako da je 11,5 poena zaista premalo za njega. Eventualni blow-out moze rezultirati manjkom minuta
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Taman sam sve planirao spiskati da se zaposlim, zato i nisam dobio. 

-
- Kontakt:
ne znam ima li gore kladare od ovih u premieru pa pogledajte samo ponudu igraca 

- Titova-Juga
- Kontakt:
kinder_jaje je napisao/la:ne znam ima li gore kladare od ovih u premieru pa pogledajte samo ponudu igraca
Najbrže prate sve promjene, najagilniji info tim od svih kladionica. Jednostavnije rečeno, kod njih zaraditi, teško...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
za ove sto se zale da trebaju tri para, dodajte jednostavno duncana koji nece igrati veceras znaci kvota 1 i nadjite jos nesto ako treba kao npr houston 1x
-
- Kontakt:
mozel smith over ili ipak da pokusam sa gasolom 

razrijedili su se nešto prijedlozi na stranici... analiza također sve manje.. Pogotovo šta se ovog NBA tiče.. Šta je ljudi, čemu odustajanje?
bitno je zaigrat, ne mora svaki put biti svemirski ulog...
ja sam predložio over đefersona i min-bos X.. a mislim se uzet sad batuma over 14,5... svi ganjaju tog lillarda, osobno mislim da zadnjih par utakmica ne pokazuje nešto previše (mozda se varam!?
).. a granica od 19,5 koševa mi se ne cini tako primamljiva da poletim za overom..

ja sam predložio over đefersona i min-bos X.. a mislim se uzet sad batuma over 14,5... svi ganjaju tog lillarda, osobno mislim da zadnjih par utakmica ne pokazuje nešto previše (mozda se varam!?

U desetom selu živi Antuntun!
odigrao
braga ps1
fulham ps1
derozen -17,5
hibbert 15,5
houston 1
braga ps1
fulham ps1
derozen -17,5
hibbert 15,5
houston 1
Zadnja izmjena: semih23, dana/u 02 apr 2013, 04:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
Smith, Gay i Big Al overi, čisto da imam nešto
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
J.Smith (18,5) over
Josh Smith je igrač kojeg ja nešto posebno ne volim igrat', međutim večeras mi se, uz Lina, nameće kao glavni na tiketu. Granica vrlo povoljna za njega, uz činjenicu da vjerovatno ne igra Horford. Jedino što me može oboriti je blowout ili eventualna katastrofalna šuterska noć dotičnog. Međutim, em što je u dobroj formi, em se vratio Irving, tako da očekujem tijesnu pobjedu Atlante.
J.Lin (12,5) over
Moja druga "sigurica" za večeras je kosooki. Hardena nema, igraju protiv ekipe koja je k.urac realno. Nema ni J.Nelsona, koji ionako ne igra neku odbranu. Uzima popriličan broj šuteva i vjerovatno će imat' makar 13p, ako Parsons ne bude imao neku ludu noć sa 30+p..
C.Paul (18,5) over
Trenutno prvi play lige, igra maestralno kompletnu sezonu. Indiana jeste ekipa koja igra odličnu odbranu, al' na poziciji broj 1 su najslabiji, Hill je katastrofa u odbrani. Razlog više što ga igram je taj što će Griffin ipak imati teži zadatak, sa Hibertom i Westom, od Paula..
Možda probati još Rubio under 13, West under 16,5 i Al Jefferson over 18,5.
Josh Smith je igrač kojeg ja nešto posebno ne volim igrat', međutim večeras mi se, uz Lina, nameće kao glavni na tiketu. Granica vrlo povoljna za njega, uz činjenicu da vjerovatno ne igra Horford. Jedino što me može oboriti je blowout ili eventualna katastrofalna šuterska noć dotičnog. Međutim, em što je u dobroj formi, em se vratio Irving, tako da očekujem tijesnu pobjedu Atlante.
J.Lin (12,5) over
Moja druga "sigurica" za večeras je kosooki. Hardena nema, igraju protiv ekipe koja je k.urac realno. Nema ni J.Nelsona, koji ionako ne igra neku odbranu. Uzima popriličan broj šuteva i vjerovatno će imat' makar 13p, ako Parsons ne bude imao neku ludu noć sa 30+p..
C.Paul (18,5) over
Trenutno prvi play lige, igra maestralno kompletnu sezonu. Indiana jeste ekipa koja igra odličnu odbranu, al' na poziciji broj 1 su najslabiji, Hill je katastrofa u odbrani. Razlog više što ga igram je taj što će Griffin ipak imati teži zadatak, sa Hibertom i Westom, od Paula..
Možda probati još Rubio under 13, West under 16,5 i Al Jefferson over 18,5.
Nama je Željo svetinja jedina.
pozdrav svima..
nakon jucerasnjeg NBA i lose rekreacije, danas nisam stigao postaviti listic, koji se na kraju ispostavio dobitni, zao mi je zbog toga, a evo veceras opet nesto do mene.. nista posebno, tacno sam bezidejan !
dakle, nije preporucljivo pratiti me sa vecim ulogom !

sretno !
nakon jucerasnjeg NBA i lose rekreacije, danas nisam stigao postaviti listic, koji se na kraju ispostavio dobitni, zao mi je zbog toga, a evo veceras opet nesto do mene.. nista posebno, tacno sam bezidejan !

dakle, nije preporucljivo pratiti me sa vecim ulogom !

sretno !

Lin 12,5 over
Harden veceras propusta mec i dosta toga ce ovisiti od Lina i Personsa, mislim da bi Lin trebao ici preko ove granice jer je igrao par puta u odsustvu Hardena i postizao je preko 20 poena.
Lillard 20,5 over
Aldridge nije nastupio na zadnje dvije utakmice i mislim da ni veceras nece, Lilard posljednje dvije nije isao preko mislim da ce veceras preci ovu granicu, pogotovo ako Aldridge ne bude igrao, Utah igra brzu kosarku a to Lillardu odgovara.
Monroe 14,5 over
Monroe je sinoc isao over protiv Chicaga, isto ocekujem i veceras pogotovo jer je margina manja, cuvace ga Valanciunas i tu vidim njegovu sansu da predje ovu granicu.
Sretno svima
Harden veceras propusta mec i dosta toga ce ovisiti od Lina i Personsa, mislim da bi Lin trebao ici preko ove granice jer je igrao par puta u odsustvu Hardena i postizao je preko 20 poena.
Lillard 20,5 over
Aldridge nije nastupio na zadnje dvije utakmice i mislim da ni veceras nece, Lilard posljednje dvije nije isao preko mislim da ce veceras preci ovu granicu, pogotovo ako Aldridge ne bude igrao, Utah igra brzu kosarku a to Lillardu odgovara.
Monroe 14,5 over
Monroe je sinoc isao over protiv Chicaga, isto ocekujem i veceras pogotovo jer je margina manja, cuvace ga Valanciunas i tu vidim njegovu sansu da predje ovu granicu.
Sretno svima

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
dosloTorres_9 je napisao/la:odigrao
braga ps1
fulham ps1
derozen -17,5
hibbert 15,5
houston 1

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
ne vjerujem hljeba mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaOTNYS_YNWA je napisao/la:
pa koliko je meni krivo mogu mislit tebi aaaaaaaaaaaaaa
pa sto sistem ne odigra ....sad je samo ono STO OVO NISI STO ONO NISI
AAAAAAAAAAAAAAAA BURAZ POSALJI IM TIKET MOZDA TI DAJU KOJI EURO AHHAHA
KOJA TUGA
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
7:5Adebayor je napisao/la: Atalanta - Philadelphia (MLB) over 6,5 @ 1,85
Al Jaish - Al Jazira --> over 2,5 @ 1,75
Ovo prvenstveno igram radi gosta koji mnogo prima i daje u svom prvenstvu. Od zadnjih 10 utakmica ovog tima njih 8 je završilo u overu, 6 u njih je bilo u 4+, a 4 u 5+.
U ligi prvaka Azije jednu je odigrao 1:1, a drugu 1:3
Al Jaish je malo manje efikasan, no svejedno u Azijskoj ligi prvaka, jednu utakmicu je završio 2:0, drugu 3:3.
Sretno.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Bayern - Juventus/Korneri (-10,5+) - Over (1.70)
PSG - Barcelona - 2 (2.10)
PSG - Barcelona/ŽK (-3,5+) - Over (1.65)
PSG - Barcelona - 2 (2.10)
PSG - Barcelona/ŽK (-3,5+) - Over (1.65)
Manchester United!
BH koša
Radnik-Čapljina 1,50 kec
ima li neko s vise informacija znamo sta znaci domaci teren kod nas

Radnik-Čapljina 1,50 kec

ima li neko s vise informacija znamo sta znaci domaci teren kod nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.