FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Odlično poluvrijeme konzerve dobile po pičiću
Carlo daj Bernata ovaj balaba ide na zivce
Carlo daj Bernata ovaj balaba ide na zivce
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovakav penal samo Bayern moze dobiti, imaju igraca vise dva nula i ovakav penal. Ccc
Da se razumijemo ubili smo ih i prije crvenog je bilo 2-0, a da nije bilo crvenog bilo bi 3-0. Penal je totalno nepotreban, uglavnom, dobili su šta su tražili čitavu sezonu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Herbstmeister.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Thiago MOTM
Daj Sanchesa ili Kimmicha sad.
Daj Sanchesa ili Kimmicha sad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Nerminovic
- Kontakt:
Lewat se zajebava
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ima li neko informaciju šta je pisalo na onom transparentu što su navijači naši držali?
- Centre forward
- Kontakt:
Ispadosmo iz lige. Mislim da je vrijeme da mi predaš kapitensku.Omerbavarac je napisao/la:Herbstmeister.![]()
![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- muhamedhulk
- Kontakt:
Prc prc
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Škola za crveni, velika zamjerka sudiji što se u prvom trenutku latio za žuti, te tek nakon velikog pritiska igrača i na asist pomoćnika postupio kako treba.
Ovakvi startovi sa leđa su pomalo i zaboravljeni, ali uvijek se znalo da ide najstrožija kazna, čak i za manje grube, a ovo je bilo za crvenog i da je sprijeda, a kamoli otpozadi.
Također za penal čudi me da geroslav proturiječi
, k'o biva nije mu drago, hoće on sve na finoću i poštenjaka.
Ali zaista zar Kosta nije došao prvi do lopte, zar Gulacsi nije napravio malenu inerciju i bilo je u 16.
Jedini elemenat zašto nije trebalo da se svira je čini mi se ofsajd, možda je on na to ciljao, nisam ga baš najbolje razumio,
a na drugoj temi ne shvata očigledan sarkazam, pa ga drugi naš drug mora ispravljati i obraz čuvati,
effe ne znam za tebe, ali ja bih rekao garant opet piše sa neobičnog mjesta.
Velika pobjeda, oprali su se od nedjelje, najgoreg i najnezanimljivijeg nastupa u ligi u zadnjih ko zna koliko godina.
Kako onaj Riberijev šut ne završi u golu, odbitak od prečke mi se učini kao spektakl, ali ona nije htjela.
Kosta je legitimni nasljednik nenasljedivog dvojca.
Ovakvi startovi sa leđa su pomalo i zaboravljeni, ali uvijek se znalo da ide najstrožija kazna, čak i za manje grube, a ovo je bilo za crvenog i da je sprijeda, a kamoli otpozadi.
Također za penal čudi me da geroslav proturiječi
Ali zaista zar Kosta nije došao prvi do lopte, zar Gulacsi nije napravio malenu inerciju i bilo je u 16.
Jedini elemenat zašto nije trebalo da se svira je čini mi se ofsajd, možda je on na to ciljao, nisam ga baš najbolje razumio,
a na drugoj temi ne shvata očigledan sarkazam, pa ga drugi naš drug mora ispravljati i obraz čuvati,
effe ne znam za tebe, ali ja bih rekao garant opet piše sa neobičnog mjesta.
Velika pobjeda, oprali su se od nedjelje, najgoreg i najnezanimljivijeg nastupa u ligi u zadnjih ko zna koliko godina.
Kako onaj Riberijev šut ne završi u golu, odbitak od prečke mi se učini kao spektakl, ali ona nije htjela.
Kosta je legitimni nasljednik nenasljedivog dvojca.
-
schickeria
- Kontakt:
Vjerujem da cemo se sloziti da je vidal srce momcadi,izvrsno diktira tempo i svojim kretnjama diktira kad se krece u pressing
Robben je najbolji igrac kluba ali vidal je nezamjenjiv
-
schickeria
- Kontakt:
Inace utakmica rutinski odradena,prevelika je razlika u klasi ,leipzig za koju godinu mozda bude mogao pruziti nesto vise u munchenu
Neko reče neki dan da ga treba prodatischickeria je napisao/la:Vjerujem da cemo se sloziti da je vidal srce momcadi,izvrsno diktira tempo i svojim kretnjama diktira kad se krece u pressing
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nemoj tako stidno govoriti, nego nam reci nj ime da ga linčujemo.harden je napisao/la:Neko reče neki dan da ga treba prodatischickeria je napisao/la:Vjerujem da cemo se sloziti da je vidal srce momcadi,izvrsno diktira tempo i svojim kretnjama diktira kad se krece u pressing
Vom Jäger zum Gejagten
Neću nikog prozivati, tog forumaša svakako ne shvatam ozbiljno više nakon nekih izjavageronimo je napisao/la:Nemoj tako stidno govoriti, nego nam reci nj ime da ga linčujemo.harden je napisao/la:Neko reče neki dan da ga treba prodatischickeria je napisao/la:Vjerujem da cemo se sloziti da je vidal srce momcadi,izvrsno diktira tempo i svojim kretnjama diktira kad se krece u pressing
Joj s kim se mi borimo za titulu...
Da, da, na finoću u većini slučajeva. Baš protiv pogana se ne bih nešto bunio da bacimo malo te prljavštine koju oni obilato posjeduju. Večeras to nije bio slučaj i ispade da je višak.Klare je napisao/la: Također za penal čudi me da geroslav proturiječi, k'o biva nije mu drago, hoće on sve na finoću i poštenjaka.
effe ne znam za tebe, ali ja bih rekao garant opet piše sa neobičnog mjesta.![]()
Nisi me razumio jer sam koristio psovke (rjetkost, moraš priznati) isti slučaj i sa mojim javljanjem tokom meča.
Elem, neobično mjesto iliti u nevakat
Penal onakav kakav je ne opravdavam pa makar on donio Bayernu novu Ligu prvaka. Mislim, oči moje što vas imam ja
harden, samo opušteno
Vom Jäger zum Gejagten
Naravno, sve 5geronimo je napisao/la: harden, samo opušteno

Djeda mraz bolje istrčo nego Alabaharden je napisao/la:
Nego, nešto kontam, previše se ove polusezone kukalo na igru Bayerna, a kad uporedimo sa istim brojem utakmica prošle sezone imali smo 43 boda, a ove imamo 39, što znači tu je to: bara-bara i prošle godine drugi pratioc je bio Dortmund sa 38 bodova, što znači da bi i prošle godine bili prvi.
Nego mi nismo navikli igrat ziheraški koliko nam treba. Odigrali smo više utakmica sa manje zamaranja, više rotiranja, manje povreda, ako se ne vidi po igri, onda se po tome vidi trag Karla Anćelotija. RasenBallsport nas je iznenadio sve u Bundesligi i ovo mu je bila lekcija da su miljama daleko od Europskog fudbala i da se ne bi proveli baš kao što se provode u Bundesligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.