FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ja bih bio prezadovoljan da se Lorenzo i Bambino profilišu ove sezone kao nosioci igre u narednom periodu.No mi fakat imamo puno igrača i ovo se mora pod hitno smanjivati, pročitah negdje 35 igrača u seniorskom pogonu...
O jeee ,fazon je sto nasa uprava misli da svi igraci "prvo koljeno "porodice (Intera ) i da ne smiju nit trebaju da se rijese niti jednog od clanovaMister No je napisao/la:Ja bih bio prezadovoljan da se Lorenzo i Bambino profilišu ove sezone kao nosioci igre u narednom periodu.No mi fakat imamo puno igrača i ovo se mora pod hitno smanjivati, pročitah negdje 35 igrača u seniorskom pogonu...
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Nije da tandem Lucio-Samuel nikad nije lose reagirao
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Smijesna mi je igra Chivua zaista i ne znam vise ko g adrzi u sastavu,nadam se da je Gasp to uocio i da ce na njegovom mjestu igrati Samuel ili Nagatomo,stvarno je on Pandev,Motta,debili... 
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
Jedna dobra vijest za dobro jutro,Rodrigo Alborno je sletio u Milano,To je novi igrac Intera.
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
Sledece sedmice lete nasi u Brazil da ugovore za Casemira 
Lucio produzio ugovor do 2014.
Moratti hoce valjda 20miliona + Nanija(24god) za Sneijdera.
Ranocchia ce sledecih 68 godina u dresu Intera da nosi broj 23(Materazzi)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
1. bold - to mi se svidja, osvjezenje u veznom redu, jos da se Crisetig prekomanduje u prvi timadointer je napisao/la:Sledece sedmice lete nasi u Brazil da ugovore za Casemira
2. bold - ne valja, i ne znam zasto su uopste pristali na to, covjek ima 33 godine
3. bold - mislim da je to davno ispricano, Sneijder ce, nadam se ostati igrac Intera
4. bold - super vijest, Materazzi mu je "naredio" da uzme taj broj jer ga smatra svojim nasljednikom
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sinoc je postignut dogovor za prestavljanje kalendara Serie A 2011-2012. Dogadjaj je zakazan za srijedu, 27. jula u 20.00h u prostorijama televizijskog studija Interactive Group u Milanu u Via Feltre 17, uz direktan prijenos na satelitskoj platformi, Sky .U Nedjelju 28. augusta,biće odrzano prvo kolo sezone 2011/12 u nocnom terminu.Sezona 2011/12 završava se 13. Maja,sa utakmicama koje ce uvijek početi u 21.00( wtf
). Od nedjelje 19. Decembra do subote 7. Januara Serie A bice zimska pauza.Također je odluceno kad ce poceti Tim Cup:prvi krug pocinje 14 Augusta dok ce prvih osam iz sezone 2010/11 uci na teren tek u Novembru.Finale Cup bice odrzano u Nedelju 20 Maja.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Tevez odbio Corinthians,zavrseni transferi u Brazilu,Tevez dolazi u Inter 90%
Da ,da ,vidjeni su Branca i Tevez na Sardiniii (ja mislim ) i paparazzi-i odmah slikali ,a i Mancini izjavio da je obavijesten o slikama ,btw kako bi to bilo super, rijesiti se Pandeva za 10 mil i jos par igraca ( da ne upadamo puno u minus ) i jos 20-25 mil dodati i eto ga .Napad : Eto"-Milito(pazzini) -tevezs4n1 je napisao/la:Tevez odbio Corinthians,zavrseni transferi u Brazilu,Tevez dolazi u Inter 90%
IO SONO INTERISTA
Ako dodje Tevez, a ostanu svi, ko ce da popusi klupus4n1 je napisao/la:Tevez odbio Corinthians,zavrseni transferi u Brazilu,Tevez dolazi u Inter 90%
Eto'o je #1 spic, Pazzo je dosao da igra, kao i Alvarez.
Takodje, zasto bi Inter davao 40mE za nekoga ko je mentalno nestabilna licnost
Inter ce da igra s 3 napadaca : Milito i Pazzini klasika se uvijek mjenjaju , a ALvarez ce da bude izmjena jednom od njih/(Eto"o ,Tevez) ili obojici povremeno ...sto da ne ?MaGiCa je napisao/la:Ako dodje Tevez, a ostanu svi, ko ce da popusi klupus4n1 je napisao/la:Tevez odbio Corinthians,zavrseni transferi u Brazilu,Tevez dolazi u Inter 90%![]()
Eto'o je #1 spic, Pazzo je dosao da igra, kao i Alvarez.![]()
Takodje, zasto bi Inter davao 40mE za nekoga ko je mentalno nestabilna licnost
A to sto je nestabilan ,istina ima problema u glavi decko ,ali sve se moze ispraviti
IO SONO INTERISTA
- Interista di cuore
- Kontakt:
Vidjeli se Branca i Tevez na odmoru i pozz ono opusteno,a mediji odma napravilo gotov pos'o.
Koji ce nam qrac Tevez ? Nadam se da nece doci...
Koji ce nam qrac Tevez ? Nadam se da nece doci...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Saras Spa.
- Kontakt:
Tevez na odmoru u Italiji razgovarao o prelasku u Inter?
Iako je sasvim normalna stvar da se argentinski nogometaš Carlos Tevez odmara u Italiji sa svojom obitelji nakon razočaravajućeg nastupa na južnoameričkom prvenstvu Copa Americi, postoji razlog zašto baš u Italiji...
Nakon propalog transfera u Corinthians zbog isteka brazilskog prijelaznog roka, Tevez je bio vrlo razočaran, no njegov menadžer nije na to gledao tako tragično.
- Govorimo o Carlosu Tevezu. Jednom od najboljih nogometaša na svijetu. Nisam zabrinut zbog propalog transfera, stići će ubrzo i nove ponude – rekao je njegov menadžer Kia Joorabchian.
Upravo jedna takva ponuda mogla bi stići iz zemlje u kojoj trenutno ljetuje, točnije iz Intera. Ako je za vjerovati talijanskim medijima, Tevez se na Sardiniji sastao s tehničkim direktorom milanskog kluba Marcom Brancom s kojim je navodno razgovarao o mogućeg dolasku u Inter. To i nije tako teško za povjerovat da bi se moglo dogoditi, a to je potvrdio i njegov menadžer.
- On želi napustiti City, ali trenutno je još njegov igrač. Morat ćemo pričekati što će iduće doći od ponuda i vidjeti – rekao je Joorabchian.
Iako je sasvim normalna stvar da se argentinski nogometaš Carlos Tevez odmara u Italiji sa svojom obitelji nakon razočaravajućeg nastupa na južnoameričkom prvenstvu Copa Americi, postoji razlog zašto baš u Italiji...
Nakon propalog transfera u Corinthians zbog isteka brazilskog prijelaznog roka, Tevez je bio vrlo razočaran, no njegov menadžer nije na to gledao tako tragično.
- Govorimo o Carlosu Tevezu. Jednom od najboljih nogometaša na svijetu. Nisam zabrinut zbog propalog transfera, stići će ubrzo i nove ponude – rekao je njegov menadžer Kia Joorabchian.
Upravo jedna takva ponuda mogla bi stići iz zemlje u kojoj trenutno ljetuje, točnije iz Intera. Ako je za vjerovati talijanskim medijima, Tevez se na Sardiniji sastao s tehničkim direktorom milanskog kluba Marcom Brancom s kojim je navodno razgovarao o mogućeg dolasku u Inter. To i nije tako teško za povjerovat da bi se moglo dogoditi, a to je potvrdio i njegov menadžer.
- On želi napustiti City, ali trenutno je još njegov igrač. Morat ćemo pričekati što će iduće doći od ponuda i vidjeti – rekao je Joorabchian.

slucajno ili ne...
ja sam za Teveza samo ako ce ostati dvojac Eto'o, Sneijder, a ako netko od njih mora otici, onda zaje*i to...
kako bi mocan napad imali sa Tevezom
edit: sad se sjetih i Benitez je bio na odmoru na Sardiniji, pa kasnije
kod njih sve slucajno,,sto ja slucajno ne vidim bar Alibeca 
Marco Ballotta brani za San Cesario
47 mu godina

Marco Ballotta brani za San Cesario

Nadam se da Teveza neću gledati u svetom dresu.
Totalno sam protiv dovodjenja Teveza, jedan mentalno labilan lik koji bi skroz poyebao atmosferu u ekipi
nikad ga nisam volio
jeste, mozda omaleni i hitri napadaci poput njega uspjevaju u Italiji, ali neka hvala, plus ogromna plata i visoka eventualna odsteta
a i ne treba nam...
nikad ga nisam volio
jeste, mozda omaleni i hitri napadaci poput njega uspjevaju u Italiji, ali neka hvala, plus ogromna plata i visoka eventualna odsteta
a i ne treba nam...
Call the coroner!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nadam se da ces dobiti ban za ovo..adointer je napisao/la:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.