Al' ovaj gem za 6:2, 3 winnera i as Rogera
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne moze Mayer da zavrsi servis gemove u kojima vodi, opet brejk, gotovo je i to...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Lagano, prelagano.
I Mayer će sada doživjeti potop, džaba mu dvoručni bachhand drop shot u skoku
I Mayer će sada doživjeti potop, džaba mu dvoručni bachhand drop shot u skoku
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- legenda reala
- Kontakt:
Drvosječa kao i po običaju na sitnim ribama, glumi veličinu
I ja sam budala pa slušam ovog kvazistručnjaka Edina
kad on kaže kako je Mayer zalutao u četvrtfinale, momak je dobar teniser, ima baš dobre udarce, on je neka slabija varijanta Đokovića, isto koda ga glumi, sve isto udara, postavlja se kod servisa protivnika, kad gledaš iz daljine ne bi ni skonto koje Nole koje Švabo
Fali mu malo sreće, i da skine skalp nekom jačem protivniku
I ja sam budala pa slušam ovog kvazistručnjaka Edina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ufati se rukometa.legenda reala je napisao/la:Drvosječa kao i po običaju na sitnim ribama, glumi veličinu![]()
![]()
I ja sam budala pa slušam ovog kvazistručnjaka Edinakad on kaže kako je Mayer zalutao u četvrtfinale, momak je dobar teniser, ima baš dobre udarce, on je neka slabija varijanta Đokovića, isto koda ga glumi, sve isto udara, postavlja se kod servisa protivnika, kad gledaš iz daljine ne bi ni skonto koje Nole koje Švabo
![]()
Misliš joj Poljakinja...TMmanija2012 je napisao/la:Joj Švabica pometoše Šarapovu i Clijsters
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Šta bolan ufati se, mete ovog Južnog koji nije ni Istomina trebo proći, sve igra s nekim amaterima i vi ovdje prosipate priču, kao Federer igra šampionski itdEdin TM87 je napisao/la:Ufati se rukometa.
Za Mayera si govorio da je zalutao i ja pomislim neki amater Mayer, nisam ga nešto pretjerano gledao, ali ovo danas što sam vidio momak je sve samo ne zalutao, za idolove ti protivnike se može reći da su zalutali tipa usporenog snimka Malissea, ali za ovog momka ne može
Eto dobio je ali ne zavaravajte se da je ovo za titule
Znači ovaj Mayer kad pati Đokovića, Federera bi pobjedio vjerovatno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakva igra majstora!
Kakva igra Djokovica!
Pobjednik ovog 1/2 osvaja turnir.
Ajde legendo doci ce sebi Rafa, ima godina dana do RG-a.
Kakva igra Djokovica!
Ajde legendo doci ce sebi Rafa, ima godina dana do RG-a.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Slusaj papak, dolazis vamo s jednim jedinim ciljom, da bi mene isprovocir'o, palamudis o nekim strucnostima, pricas o sposobnostima nekih igraca, a govoris da je Federer drvosjeca, jos jednom to reci, potrazit cu te licno, Mayer je dobar, jer igra protiv Djokovica, Južni ne valja jer igra protiv Federer, **** li te djokovic u taj gorazdanski paksu
- legenda reala
- Kontakt:
Momčino preračuno si mi se neštoretro je napisao/la:
Jo Wilfriede Tsonga osvaja Wimbledon 2012!!!
Joj što me na nekoga posjeća ovaj nik Federer
hahahha 
Zeza se bolan, preludi ste.
Odlična igra Fedexa, samo procenat iskorištenih break lopti mora biti mnogo bolji. 20 je imao, a samo šest iskoristio. Protiv Novaka to neće proći...
@Legendo
Jesam, ko će drugi.
Zeza se bolan, preludi ste.
Odlična igra Fedexa, samo procenat iskorištenih break lopti mora biti mnogo bolji. 20 je imao, a samo šest iskoristio. Protiv Novaka to neće proći...
@Legendo
Jesam, ko će drugi.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- legenda reala
- Kontakt:
Joj da si mi đe bio bliže nakon ispadanja Rafe, kako mrziteljski tekstFederer je napisao/la:.
@Legendo
Jesam, ko će drugi.
Evo zašto ga najviše volim od svih forumašaEdin TM87 je napisao/la:Slusaj papak, dolazis vamo s jednim jedinim ciljom, da bi mene isprovocir'o, palamudis o nekim strucnostima, pricas o sposobnostima nekih igraca, a govoris da je Federer drvosjeca, jos jednom to reci, potrazit cu te licno, Mayer je dobar, jer igra protiv Djokovica, Južni ne valja jer igra protiv Federer, **** li te djokovic u taj gorazdanski paksu
Haj ba ne pali se, nego jesi gledo Damira danas, kako je odigrao
Bar se slažemo da od njega neće nikad biti igrač TOP10
@Legendo
To ti je jaran pisao, inace Rafin fan.
A jeste, drago mi je bilo.
Mada ostaje žal uvijek, kad se ne sretnu Fedex i Nadal na Rogerovoj podlozi. 
To ti je jaran pisao, inace Rafin fan.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Favoriti s lakoćom odradili posao u četvrtini finala. Roger je ekspresno obradio Youzhnog, dok je Novak uz nešto veće poteškoće izašao na kraj s Mayerom, koji je imao svoje prilike jedino u 1. setu i morao ih je realizovati. Da kojim slučajem jeste, učinio bi meč ako ništa zanimljivijim i mogao je osvojiti barem jedan set.
Eh, sada slijedi Murray - Ferrer, gdje škotski osvetnik želi naplatiti veliku kaznu Špancu za eliminaciju na RG-u, i vjerujem da će u tome uspjeti. Već je imao jednu break loptu na Davidov servis, ali je ovaj sve to spasio i sada vodi 2:1 u prvom setu.
Predviđam 3:1 ili 3:2 za Andyja.
Što se tiče drugog duela, mislim da JWT pobjeđuje, a Kohly bi mogao osvojiti barem utješni set. Međutim, nije Nijemac za odbaciti, to nikako.
Eh, sada slijedi Murray - Ferrer, gdje škotski osvetnik želi naplatiti veliku kaznu Špancu za eliminaciju na RG-u, i vjerujem da će u tome uspjeti. Već je imao jednu break loptu na Davidov servis, ali je ovaj sve to spasio i sada vodi 2:1 u prvom setu.
Predviđam 3:1 ili 3:2 za Andyja.
Što se tiče drugog duela, mislim da JWT pobjeđuje, a Kohly bi mogao osvojiti barem utješni set. Međutim, nije Nijemac za odbaciti, to nikako.
Polako bolan,nije vrijeme za nervozu.Sačekajmo petak pa da vidimo gdje će metakEdin TM87 je napisao/la:Slusaj papak, dolazis vamo s jednim jedinim ciljom, da bi mene isprovocir'o, palamudis o nekim strucnostima, pricas o sposobnostima nekih igraca, a govoris da je Federer drvosjeca, jos jednom to reci, potrazit cu te licno, Mayer je dobar, jer igra protiv Djokovica, Južni ne valja jer igra protiv Federer, **** li te djokovic u taj gorazdanski paksu
"Indija,Pakistan..."
Jel' te strahsoba 39 je napisao/la:Polako bolan,nije vrijeme za nervozu.Sačekajmo petak pa da vidimo gdje će metakEdin TM87 je napisao/la:Slusaj papak, dolazis vamo s jednim jedinim ciljom, da bi mene isprovocir'o, palamudis o nekim strucnostima, pricas o sposobnostima nekih igraca, a govoris da je Federer drvosjeca, jos jednom to reci, potrazit cu te licno, Mayer je dobar, jer igra protiv Djokovica, Južni ne valja jer igra protiv Federer, **** li te djokovic u taj gorazdanski paksu
Mene jest... Sta sve stize Murray
Edin TM87 je napisao/la:Jel' te strahsoba 39 je napisao/la:Polako bolan,nije vrijeme za nervozu.Sačekajmo petak pa da vidimo gdje će metakEdin TM87 je napisao/la:Slusaj papak, dolazis vamo s jednim jedinim ciljom, da bi mene isprovocir'o, palamudis o nekim strucnostima, pricas o sposobnostima nekih igraca, a govoris da je Federer drvosjeca, jos jednom to reci, potrazit cu te licno, Mayer je dobar, jer igra protiv Djokovica, Južni ne valja jer igra protiv Federer, **** li te djokovic u taj gorazdanski paksu![]()
![]()
![]()
Mene jest... Sta sve stize MurrayKako igra Ferrer
Nije
Dobije Novak super,ne daj bože izgubi "pruži se ruka " i ide se dalje
Od njihovih 7 zadnjih obračuna Novak je dobio 6.Međutim,ovo je njihov prvi međusobni meč na travi.Biće interesantno i zaguljeno do kraja. Po meni,prvi set će biti ključan kao i procenat prvog servisa kod Federera.naravno,forsiraće se Rodžerov bekhend do iznemoglosti
Jesu li uzbačene kvote ?
Moja prognoza ,na Đoku 1,55
"Indija,Pakistan..."
-
samosarajvo
- Kontakt:
Mislim da ce Roger biti favorit u tom mecu, samim tim i kvota na njega bi trebala biti manja.
Pazite sta vam kazem, vratice se Rafa.Samo da ovu povredu uspjesno sanira, 15 dana mora odmarati.Poslje toga ce imati dodatnih 10 dana da se spremi za Olimpijadu koja pocinje 28.7.
S obzirom na rano ispadanje sa WB mozemo od njega ocekivati maximum na US Openu.
VAMOOOOOS !
Pazite sta vam kazem, vratice se Rafa.Samo da ovu povredu uspjesno sanira, 15 dana mora odmarati.Poslje toga ce imati dodatnih 10 dana da se spremi za Olimpijadu koja pocinje 28.7.
S obzirom na rano ispadanje sa WB mozemo od njega ocekivati maximum na US Openu.
VAMOOOOOS !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakva igra Ferrera, igra sjajno, hajmo sad dokrajcit škota u slijedeca dva seta 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
jest 1,10soba 39 je napisao/la:![]()
Nije
Dobije Novak super,ne daj bože izgubi "pruži se ruka " i ide se dalje![]()
Od njihovih 7 zadnjih obračuna Novak je dobio 6.Međutim,ovo je njihov prvi međusobni meč na travi.Biće interesantno i zaguljeno do kraja. Po meni,prvi set će biti ključan kao i procenat prvog servisa kod Federera.naravno,forsiraće se Rodžerov bekhend do iznemoglosti![]()
Jesu li uzbačene kvote ?
Moja prognoza ,na Đoku 1,55
Obojica igraju odlicno, sad je veliki pritisak na Murrayu, da vidimo kako ce to djelovat na njega...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.