Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Edin TM87
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2012, 15:36

Ne moze Mayer da zavrsi servis gemove u kojima vodi, opet brejk, gotovo je i to...

Al' ovaj gem za 6:2, 3 winnera i as Rogera 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 04 jul 2012, 15:38

Lagano, prelagano. :roll: :mrgreen:

I Mayer će sada doživjeti potop, džaba mu dvoručni bachhand drop shot u skoku :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jul 2012, 16:02

Drvosječa kao i po običaju na sitnim ribama, glumi veličinu :roll: :x

I ja sam budala pa slušam ovog kvazistručnjaka Edina :mrgreen: kad on kaže kako je Mayer zalutao u četvrtfinale, momak je dobar teniser, ima baš dobre udarce, on je neka slabija varijanta Đokovića, isto koda ga glumi, sve isto udara, postavlja se kod servisa protivnika, kad gledaš iz daljine ne bi ni skonto koje Nole koje Švabo :P
Fali mu malo sreće, i da skine skalp nekom jačem protivniku ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2012, 16:03

legenda reala je napisao/la:Drvosječa kao i po običaju na sitnim ribama, glumi veličinu :roll: :x

I ja sam budala pa slušam ovog kvazistručnjaka Edina :mrgreen: kad on kaže kako je Mayer zalutao u četvrtfinale, momak je dobar teniser, ima baš dobre udarce, on je neka slabija varijanta Đokovića, isto koda ga glumi, sve isto udara, postavlja se kod servisa protivnika, kad gledaš iz daljine ne bi ni skonto koje Nole koje Švabo :P
Fali mu malo sreće, i da skine skalp nekom jačem protivniku ;)
Ufati se rukometa.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 jul 2012, 16:07

TMmanija2012 je napisao/la:Joj Švabica pometoše Šarapovu i Clijsters :lol:
Misliš joj Poljakinja... 8-)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jul 2012, 16:11

Edin TM87 je napisao/la:Ufati se rukometa.
Šta bolan ufati se, mete ovog Južnog koji nije ni Istomina trebo proći, sve igra s nekim amaterima i vi ovdje prosipate priču, kao Federer igra šampionski itd :roll: :roll:
Za Mayera si govorio da je zalutao i ja pomislim neki amater Mayer, nisam ga nešto pretjerano gledao, ali ovo danas što sam vidio momak je sve samo ne zalutao, za idolove ti protivnike se može reći da su zalutali tipa usporenog snimka Malissea, ali za ovog momka ne može ;)

Eto dobio je ali ne zavaravajte se da je ovo za titule :mrgreen:

Znači ovaj Mayer kad pati Đokovića, Federera bi pobjedio vjerovatno :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 jul 2012, 16:12

Kakva igra majstora! :o
Kakva igra Djokovica! :o

Pobjednik ovog 1/2 osvaja turnir.

Ajde legendo doci ce sebi Rafa, ima godina dana do RG-a. ;)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2012, 16:15

Slusaj papak, dolazis vamo s jednim jedinim ciljom, da bi mene isprovocir'o, palamudis o nekim strucnostima, pricas o sposobnostima nekih igraca, a govoris da je Federer drvosjeca, jos jednom to reci, potrazit cu te licno, Mayer je dobar, jer igra protiv Djokovica, Južni ne valja jer igra protiv Federer, **** li te djokovic u taj gorazdanski paksu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jul 2012, 16:16

retro je napisao/la:
Pobjednik ovog 1/2 osvaja turnir.
Momčino preračuno si mi se nešto :mrgreen: :mrgreen: zaboravljaš da

Jo Wilfriede Tsonga osvaja Wimbledon 2012!!! :mrgreen:

Joj što me na nekoga posjeća ovaj nik Federer :roll: :roll: liči mi na još jednog od vas mrzitelja(Šabe jesi ti) :?: :?:

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 04 jul 2012, 16:19

hahahha :mrgreen:

Zeza se bolan, preludi ste. :mrgreen:

Odlična igra Fedexa, samo procenat iskorištenih break lopti mora biti mnogo bolji. 20 je imao, a samo šest iskoristio. Protiv Novaka to neće proći...

@Legendo

Jesam, ko će drugi. :mrgreen:
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jul 2012, 16:22

Federer je napisao/la:.

@Legendo

Jesam, ko će drugi. :mrgreen:
Joj da si mi đe bio bliže nakon ispadanja Rafe, kako mrziteljski tekst :roll: :roll: :mrgreen: mogu misliti koliko si se radovao :lol:
Edin TM87 je napisao/la:Slusaj papak, dolazis vamo s jednim jedinim ciljom, da bi mene isprovocir'o, palamudis o nekim strucnostima, pricas o sposobnostima nekih igraca, a govoris da je Federer drvosjeca, jos jednom to reci, potrazit cu te licno, Mayer je dobar, jer igra protiv Djokovica, Južni ne valja jer igra protiv Federer, **** li te djokovic u taj gorazdanski paksu
Evo zašto ga najviše volim od svih forumaša :mrgreen: :mrgreen:
Haj ba ne pali se, nego jesi gledo Damira danas, kako je odigrao :?: :?:
Bar se slažemo da od njega neće nikad biti igrač TOP10 :mrgreen:

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 04 jul 2012, 16:25

@Legendo

To ti je jaran pisao, inace Rafin fan. :mrgreen: A jeste, drago mi je bilo. :mrgreen: Mada ostaje žal uvijek, kad se ne sretnu Fedex i Nadal na Rogerovoj podlozi. :P
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jul 2012, 16:42

Favoriti s lakoćom odradili posao u četvrtini finala. Roger je ekspresno obradio Youzhnog, dok je Novak uz nešto veće poteškoće izašao na kraj s Mayerom, koji je imao svoje prilike jedino u 1. setu i morao ih je realizovati. Da kojim slučajem jeste, učinio bi meč ako ništa zanimljivijim i mogao je osvojiti barem jedan set. :)

Eh, sada slijedi Murray - Ferrer, gdje škotski osvetnik želi naplatiti veliku kaznu Špancu za eliminaciju na RG-u, i vjerujem da će u tome uspjeti. Već je imao jednu break loptu na Davidov servis, ali je ovaj sve to spasio i sada vodi 2:1 u prvom setu.

Predviđam 3:1 ili 3:2 za Andyja.

Što se tiče drugog duela, mislim da JWT pobjeđuje, a Kohly bi mogao osvojiti barem utješni set. Međutim, nije Nijemac za odbaciti, to nikako.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 04 jul 2012, 16:55

Edin TM87 je napisao/la:Slusaj papak, dolazis vamo s jednim jedinim ciljom, da bi mene isprovocir'o, palamudis o nekim strucnostima, pricas o sposobnostima nekih igraca, a govoris da je Federer drvosjeca, jos jednom to reci, potrazit cu te licno, Mayer je dobar, jer igra protiv Djokovica, Južni ne valja jer igra protiv Federer, **** li te djokovic u taj gorazdanski paksu
Polako bolan,nije vrijeme za nervozu.Sačekajmo petak pa da vidimo gdje će metak :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2012, 17:04

soba 39 je napisao/la:
Polako bolan,nije vrijeme za nervozu.Sačekajmo petak pa da vidimo gdje će metak :mrgreen:
Jel' te strah :lol: :lol: :lol:

Mene jest... Sta sve stize Murray :shock: Kako igra Ferrer :shock:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 04 jul 2012, 17:25

Edin TM87 je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
Jel' te strah :lol: :lol: :lol:

Mene jest... Sta sve stize Murray :shock: Kako igra Ferrer :shock:
:lol:
Nije
Dobije Novak super,ne daj bože izgubi "pruži se ruka " i ide se dalje ;)
Od njihovih 7 zadnjih obračuna Novak je dobio 6.Međutim,ovo je njihov prvi međusobni meč na travi.Biće interesantno i zaguljeno do kraja. Po meni,prvi set će biti ključan kao i procenat prvog servisa kod Federera.naravno,forsiraće se Rodžerov bekhend do iznemoglosti :mrgreen:
Jesu li uzbačene kvote ?
Moja prognoza ,na Đoku 1,55 :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 04 jul 2012, 17:34

Ajmo Ferer uzmi to , TAKO JE ! 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 jul 2012, 17:35

Mislim da ce Roger biti favorit u tom mecu, samim tim i kvota na njega bi trebala biti manja.

Pazite sta vam kazem, vratice se Rafa.Samo da ovu povredu uspjesno sanira, 15 dana mora odmarati.Poslje toga ce imati dodatnih 10 dana da se spremi za Olimpijadu koja pocinje 28.7.
S obzirom na rano ispadanje sa WB mozemo od njega ocekivati maximum na US Openu.

VAMOOOOOS !

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 04 jul 2012, 17:36

Kakva igra Ferrera, igra sjajno, hajmo sad dokrajcit škota u slijedeca dva seta 8-)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2012, 17:39

soba 39 je napisao/la: :lol:
Nije
Dobije Novak super,ne daj bože izgubi "pruži se ruka " i ide se dalje ;)
Od njihovih 7 zadnjih obračuna Novak je dobio 6.Međutim,ovo je njihov prvi međusobni meč na travi.Biće interesantno i zaguljeno do kraja. Po meni,prvi set će biti ključan kao i procenat prvog servisa kod Federera.naravno,forsiraće se Rodžerov bekhend do iznemoglosti :mrgreen:
Jesu li uzbačene kvote ?
Moja prognoza ,na Đoku 1,55 :mrgreen:
jest 1,10

Obojica igraju odlicno, sad je veliki pritisak na Murrayu, da vidimo kako ce to djelovat na njega...

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.