Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 19 jan 2011, 16:36

la la laaaand je napisao/la:sto ne mogu ove sto podrzavaju safeta iz njemacke/svedske/norveske i slicno...da ste ovjde, znali bi sta je sa safetom. safet je jedna obicna alkoholizirana marioneta ljudi iz saveza. on voli pare, oni vole pijune...svi zadovoljni osim naroda. sto se mene tice nije se nikad trebao ni hvatati trenerskog posla. bolje da su bracu gumenu glavu postavili. njemu se bar mozes smijati, a safet je zalostan...jer je u najmanju ruku zalosno gledati kako fudbaler njegove klase (vrhunske) rusi sve ono sto je izgradio nogama
:lol: ''Alkoholizirana marioneta'' :roll:
Tri posta a uspio da usere i sefa i stanicu.
Da si bilo kojeg drugog nasao u vezi alkohola i pica ali Papeta u tom kontestu... :shock: .Ocito je da blage veze nemas sta pises.
Pod hitno treba napraviti biometrijski specijalni pasos za ulaz na ove forume.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 19 jan 2011, 16:51

Rumunijo, dođi što prije. :roll:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 19 jan 2011, 16:54

uz to sve kaze da je PIJUN SAVEZA, a SAFET SUSIC JE JEDINI TRENER KOJI JE ZA VRIJEME svog mandata javno rekao PO IMENIMA ko treba da leti iz saveza i ko sta radi i kakve su tu mucke....sve oko safeta,pljuvanje, losa atmosfera je djelo NOVINARA koji vise ne mogu sjediti u AVIONIMA BESPLATNO i gnjaviti igrace, nema vise hodanja po hotelima,ulaska na trening i odredjivanja postava, dovodjenja svojih ljubimaca /(menadzeri).... mi u bosni navikli na seljacki nacin...NECE MOCI.....igraci nisu ispoetka navikli na disciplinu u repki, jer su kod prijasnjih trenera LOMILI DO RANE ZORE..sad kad nema toga i oni se pohasili,al skontali su da postoji klupa :o pa su se malo trznuli,usput, igramo NORMALNE formacije sa 4 pozada ko i cijeli svijet...... mladi igraci kucaju na vrata i to je razlog zasto ce stariji zapeti da ne ostanu bez mjesta u reprezentaciji...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 19 jan 2011, 16:56

harishp je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Cartman je napisao/la: To brate! :D
+1 8-)
Ohanulo je nesto javljanje od fam Popuslic :lol:
Ti nikad neš bit patriota ko ja 8-) :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 19 jan 2011, 17:07

padobranac1978 je napisao/la:
Bilal je napisao/la:evo posto su opet poceli
slika
8-)

PAPE,pokazi im svima koji su protiv tebe jedan srednjak na slijedecoj tekmi i odvedi nas na EURO,papci jedni

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 jan 2011, 17:17

Frutek je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Analitico je napisao/la:Safete krampino nisi ti za ovog posla...Safete napolje !!! Savez napolje a i Safet sa njima...

Ta nevazna pobjeda u Bratislavi ne moze promijeniti moje misljenje o njemu kojeg imam jos od kada sam cuo ad ce on na klupu BIH....

Safete napolje !!
To brate! :D
+1 8-)
Trio fantastikus. Ovako na prvi pogleda ne znas ko je gori. Lazem, ipak dvorska luda, u ovom slucaju forumska nazvana analitico prednjaci. Predmet ismijavanja.
Drugi je isto tako kontraverzan. Poznati kruticar koji pljuje po svemu mogucem(sem rumenog i manjeg kluba iz grada manchester). Visi na podforumu reprezentacije, a za to vrijeme mislim da nijednu pozitivnu stvar nije napisao. Sve neko crnilo, neosnovane krutike, ma kratko obicni depresivni pubertetlija koji se na nasu nesrecu lijeci bas na ovom forumu.
Treci.. on je bas radikalan. Extrem prve vrste. Javnosti poznat kao Safetov PUSAC.

I onda takvi promasaji, besposlicari, niko i nista u zivotu uzima sebi za pravo da pljuje po bosanskoj legendi i svjetski priznatom covjeku koji vuce prave poteze za bh fudbal i sport opecenito. Fuj

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 jan 2011, 18:52

Uvijek ista priča, malo im pažnju skrenuo Džekin transfer ali kad je i to gotovo, pljuvači se vratiše na Papetovu temu.
100% sportski i krajnje opušten potpis

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 19 jan 2011, 18:59

Pljuje se Pape, Dzeko im svaku drugu ne valja, Ibisevic krampa, Begovic levat...

I onda se cudimo sto nikad ne odemo na prvenstvo. Ako je nas, mora da ne valja pa makar.

Ne zasluzujemo nista, kakvi smo i ovo nam je puno!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 jan 2011, 01:24

Susic je pravi covjek za ovaj savez, neznalica do neznalice...pa, ne moze nam na klupu sjesti pravi profesionalac
trener, ili proslavljeno ime, ovi bi se u nasoj kuci fudbala sjeb.ali, doslo bi do debalansa, tako da je Susic pravi izbor.

Niko ga nece teretiti za bilo sta, za bilo kakav neuspjeh, jer im u startu nije cilj da odemo bilo gdje, a Susic ce ostati nikakav trener sa velikim fudbalskim igrackim imenom..i i dalje ce navijaci i simpatizeri FK Sarajevo kao pravi pacenici traziti alibije za njegovu losu trenersku postavku u tome kako je bio dobar igrac, i tako idemo u krug..

I pored toga sto nam igraci dobro kotiraju u zadnje vrijeme, poneki ostvari i dobar transfer, igraju u jako solidnim klubovima, imaju kvalitet, imamo dosta i mladih igraca koji kucaju na vrata, imam neki osjecaj da ce nam "faliti malo" da odemo na to takmicenje koje toliko ocekujemo.

Pozdrav za igracinu Susica!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 jan 2011, 01:51

velez_mostar je napisao/la:Susic je pravi covjek za ovaj savez, neznalica do neznalice...pa, ne moze nam na klupu sjesti pravi profesionalac
trener, ili proslavljeno ime, ovi bi se u nasoj kuci fudbala sjeb.ali, doslo bi do debalansa, tako da je Susic pravi izbor.

Niko ga nece teretiti za bilo sta, za bilo kakav neuspjeh, jer im u startu nije cilj da odemo bilo gdje, a Susic ce ostati nikakav trener sa velikim fudbalskim igrackim imenom..i i dalje ce navijaci i simpatizeri FK Sarajevo kao pravi pacenici traziti alibije za njegovu losu trenersku postavku u tome kako je bio dobar igrac, i tako idemo u krug..

I pored toga sto nam igraci dobro kotiraju u zadnje vrijeme, poneki ostvari i dobar transfer, igraju u jako solidnim klubovima, imaju kvalitet, imamo dosta i mladih igraca koji kucaju na vrata, imam neki osjecaj da ce nam "faliti malo" da odemo na to takmicenje koje toliko ocekujemo.

hajde reci nam jedno renomirano ime
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 jan 2011, 01:55

Uvijek je bilo Jeb'o ti nas !

Jarane kod nas ti svaki covjek i najbolji prijatelj zavidi na svakom uspjehu pa i na boljoj ocjeni u skoli i faxu !
Mi smo takav praljav narod , samo da je ogovarat i dok neko uspije lopov !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 20 jan 2011, 02:28

Samo da pozdravim Saju. :D

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 20 jan 2011, 09:22

nije safet problem... problem su oni koji ga biraju... od kantonalnih i entitetskih saveza do izvrsnog odbora i sulje, boge i ilje... i naravno svi oni koji ih takve podrzavaju... a tu se ubrajamo i mi 'vatreni' navijaci reprezentacije... (veliki dio nas, naravno)

kadgod je neko pokusao da nesto promjeni, nije dobio podrsku navijaca.... kodro, bola i ostali su bili krenuli u temeljite promjene, medjutim dodje chirkusant i mi lijepo zaboravismo sve sto je do tad bilo i opet svi na tribine.. dok su igraci pobjedjivali prosjecne i nizerazredne ekipe, sve je haman bilo ok... dodjose velike repke po svoje... rasturise nas u nekoliko utakmica...(uz naravno nedostatak malo srece u prvoj tekmi s portugalom) i spustise nas na zemlju.... sad bi mi opet nesto da mijenjamo... i to opet ne temeljito... nego samo safeta... jer je kobajagi on kriv za sve sto ne valja... nije to bas tako jednostavno... krivo je cjelokupno drustvo... vlast je onakva, kakav je narod... zasto bi to u fudbalu bilo drugacije...

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 20 jan 2011, 09:35

Ukratko, Safet napolje....Savez napolje !!!!

Neka se usvoji jedan predsjednik i dovedite ljude kao sto su Barbarez i Bolic da vode reprezentaciju...Ne moze mene ni 10 doktora nauka ubijediti u to da Safet Susic koji nije vidio Bosne 20 godina misli i zeli bolje istoj i njenom narodu nego legende BH fudbala kao sto su Barbarez i Bolic....A i Barbarez i Bolic su sa trenerskim iskustvom daleko ispred Susica jer oni nemaju neuspjeha, a Susic nema uspjeha iza sebe.....Sem toga Safet je Jugosloven a ne Bosanac kako ga mnogi nazivaju, no to i nije toliko bitno....

Safete za tebe su rudnik ili zeljezara.....

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 20 jan 2011, 09:59

Analitico je napisao/la:Ukratko, Safet napolje....Savez napolje !!!!

Neka se usvoji jedan predsjednik i dovedite ljude kao sto su Barbarez i Bolic da vode reprezentaciju...Ne moze mene ni 10 doktora nauka ubijediti u to da Safet Susic koji nije vidio Bosne 20 godina misli i zeli bolje istoj i njenom narodu nego legende BH fudbala kao sto su Barbarez i Bolic....A i Barbarez i Bolic su sa trenerskim iskustvom daleko ispred Susica jer oni nemaju neuspjeha, a Susic nema uspjeha iza sebe.....Sem toga Safet je Jugosloven a ne Bosanac kako ga mnogi nazivaju, no to i nije toliko bitno....

Safete za tebe su rudnik ili zeljezara.....
pa imali smo takvo rjesenje s kodrom i bolicem, pa sta je bilo???? nista!!! kod nas nista ne stima od pocetka do kraja... barbarez bi bio dobro rjesenje, da je okruzenje drugacije... ovako bi ga samo dzaba potrosili...

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 20 jan 2011, 10:03

Pa zato kazem, Savez napolje, svi do cistaca, Safet napolje, neka se usvoje promjene i zahtjevi UEFA, jedan predsjednik, za selektora Barbarez, pomocnik Bolic.....Ne bi nam bilo kraja....

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 20 jan 2011, 10:27

Analitico je napisao/la:Pa zato kazem, Savez napolje, svi do cistaca, Safet napolje, neka se usvoje promjene i zahtjevi UEFA, jedan predsjednik, za selektora Barbarez, pomocnik Bolic.....Ne bi nam bilo kraja....
zelje su jedno realnost je nesto sasvim drugo... u ovakvom drustveno-politickom okruzenju je to nemoguce... nama treba revolucija a la 1789. ili 1968.g..

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 jan 2011, 10:39

RiNo je napisao/la:Uvijek ista priča, malo im pažnju skrenuo Džekin transfer ali kad je i to gotovo, pljuvači se vratiše na Papetovu temu.
8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 jan 2011, 11:13

velez_mostar je napisao/la:Susic je pravi covjek za ovaj savez, neznalica do neznalice...pa, ne moze nam na klupu sjesti pravi profesionalac

Kako koji, ja bih se kratko nadovezao... Jako bitni igraci nam nisu u formi, to je cinjenica. I sam Dzeko je imao losiju polusezonu, ili si to vec nakon jedne dobre utakmice zaboravio...

Sto se tice ostalog, ironija i sarkazam na nivou!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 20 jan 2011, 13:50

Na sta bi forum a i sam zivot i smisao istog licili kada bi svi imali isto misljenje? Jednostavno kada je objavljeno da ce Safet Susic preuzti reprezentaciju BIH meni je to omdah postalo trn u oku i zaparalo i oci i usi jer prateci turski fudbal znam dobro koliko je on (ne)uspjesan kao trener. Toliko o tome. A dalji rezultati BIH od kada je preuzeo ovaj gospodin su izazvali samo frustracije i malo je toga sto ukazuje na pozitivne promjene.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.