Što, da i tebe poveduSB90 je napisao/la:njima se svi nude, al eto, neka nevidljiva sila ne dopusta da se presele iz sarajeva. iz kluba u javnost ide ubleha za ublehom, bas da vidimo hoce li na pripreme u tursku...
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
- Probisvjet
- Kontakt:
Najbolja opcija za fuziju Olimpica je bila opcija fuzije sa Slobodom. Medjutim ta prilika je propustena i otisla u istoriju. Druge prilike nece biti.
Sada smo se digli da Slobodu osvjezimo i da joj pomognemo. Treba da se imenuje i novi predsjednik koji finansijski nije slabiji od Nijaza Gracica. Dijaspora se digla, stari navijaci, simpatizeri, jos samo da animiramo grad i kanton.
Da je uspjelo kako nije, bilo bi dobro, al' eto.
Sto se tice igranja Olimpica na Tusnju, bujrum u Tuzlu. Uvijek korektni bili, mi ih respektujemo.
Sada smo se digli da Slobodu osvjezimo i da joj pomognemo. Treba da se imenuje i novi predsjednik koji finansijski nije slabiji od Nijaza Gracica. Dijaspora se digla, stari navijaci, simpatizeri, jos samo da animiramo grad i kanton.
Da je uspjelo kako nije, bilo bi dobro, al' eto.
Sto se tice igranja Olimpica na Tusnju, bujrum u Tuzlu. Uvijek korektni bili, mi ih respektujemo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Olimpic se mozda preseli u Gorazde pocetkom sledece sezone. Nista jos nije gotovo
NO PYRO NO PARTY
Velež - Olimpic 0:0 poluvrijeme
0:1 - Smajić
Negdje je 55. minut sada
Negdje je 55. minut sada
Kraj 0:1.
- Al pashino
- Kontakt:
s kim se igra ova druga prijateljska u hercegovini ?
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
Ovo sa Škaljićem može napraviti problem sa licencom,nadam se da neće.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kako si samo jadan čovječe dragi. Kakva zloba.Mancini je napisao/la:Ovo sa Škaljićem može napraviti problem sa licencom,nadam se da neće.
O čemu ti pričaš živ bio,još si drzak?open je napisao/la:Kako si samo jadan čovječe dragi. Kakva zloba.Mancini je napisao/la:Ovo sa Škaljićem može napraviti problem sa licencom,nadam se da neće.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Oprosti ako sam te uvrijedio, ali da imaš najbolje namjere ne bi izmišljao problem. Uostalom, jasno je ko si, već su ljudi pisali.Mancini je napisao/la:O čemu ti pričaš živ bio,još si drzak?open je napisao/la:Kako si samo jadan čovječe dragi. Kakva zloba.Mancini je napisao/la:Ovo sa Škaljićem može napraviti problem sa licencom,nadam se da neće.Iz najbolje namjere sam napisao a ti me još vrijeđaš!
I fol pristalica Olimpica a izmišljaš probleme. Povuci se čovječe više.
Molim te da mi ne prijetiš na pp, jer je to nisko.
Znam, lijepo je biti opozicija, nekada se i meni to sviđa, ali budimo realni.
Ti najbolje znaš šta Husref trpi, a šta ne trpi. Ne trpi one koji simuliraju i zato je ovaj kojeg si pomenuo gurnut u ćošak. Sada želi otići i otići će, ali još neke stvari dok se raščiste.
Kakva licenca i gluposti.
Ti najbolje znaš šta Husref trpi, a šta ne trpi. Ne trpi one koji simuliraju i zato je ovaj kojeg si pomenuo gurnut u ćošak. Sada želi otići i otići će, ali još neke stvari dok se raščiste.
Preko pp sam te samo upozorio da me ne vrijeđaš,jer ovdje nije mjesto za privatna raspravljanja.open je napisao/la:Molim te da mi ne prijetiš na pp, jer je to nisko.
Bravo, bravo.
Jeli ovo bravo znači nešto pozitivno?open je napisao/la:Bravo, bravo.
Zna li Nijaz gdje ce ? Ako je samo stadion razlog zasto nije onda do Zenice svratio 
NO PYRO NO PARTY
Pošto vidim da su se preselili u Tuzlu imate mahanje od mene! 
- KB-TM87
- Kontakt:
putuj mancini, i ne naginji se kroz prozor 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- badblueboylivno
- Kontakt:
- champions1921
@open
Pita li vas "Vukove" iko ista
Idete li u Tuzlu bodriti svoj klub ili cete se vratiti Zelji ili Sarajevu??
Pita li vas "Vukove" iko ista
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.