FK Radnički Lukavac

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 okt 2014, 21:37

josik je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Kakav je teren?
Standardno los...a dali ce biti jos gori zavisi u kakvom stanju ce biti Redza kada ga bude pripremao za tekmu... :lol: :lol:
:urnebes: :urnebes:
Ako kiša nastavi padati zna se kakav će bit. :crazy:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 23 okt 2014, 02:44

Glupo je sad pricat o tome, sta vi mislite, onako objektivno, da li postoji sansa da Radnicki udje u PL?? Mislim na igracki kadar i finansije, prvenstveno..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Emilio99
Kontakt:

Post Postao/la Emilio99 » 23 okt 2014, 08:34

amorovski je napisao/la:Glupo je sad pricat o tome, sta vi mislite, onako objektivno, da li postoji sansa da Radnicki udje u PL?? Mislim na igracki kadar i finansije, prvenstveno..

Sansa da Radnicki udje u PL svakako postoji, samo se cini da nema ambicije od strane gradskih i klupskih upravljackih struktura. Ekipa koju Radnicki ima ove godine nije uopste losa, sto pokayuju rezultati i stanje na tabeli. Za PL bi trebalo dovesti jos 5-6 kvalitetnih pojacanja (radi konkurencije i sire klupe) i siguran sam da nebi plesali u PL samo jedno ljeto . Finansijski dio je ono sto predstavlja najveci problem, ali uz jos malo dodatne podrske od opstine (koja i jeste najjaci sponzor i ulagac) i veceg angazmana privatnih i privrednih subjekata sa podrucja opstine Lukavac, Radnicki bi mogao izrasti u stabilnog Premijer Ligasa, sasvim sigurno.
Licno bih volio da Radnicki udje u PL, ako nista onda zbog SIOUX-a, koji su davno prevazisli ligu u kojoj Radnicki nastupa. :tokralju:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 okt 2014, 12:58

amorovski je napisao/la:Glupo je sad pricat o tome, sta vi mislite, onako objektivno, da li postoji sansa da Radnicki udje u PL?? Mislim na igracki kadar i finansije, prvenstveno..

Postoji šansa da Radnički uđe. Ambicije klupa zbog finansijskih problema nisu bile visoke ali s obzirom na dobre rezultate ambicije su porasle. Ako nastavimo sa dobrim rezultatima, svakako da će Premijer liga biti cilj, treba se tu još dosta toga poklopiti ali to bi išlo lakše ako bi nastavili sa dobrim rezultatima.

Što se tiče igračkog kadra nemamo pretjerano jaku ekipu ali s obzirom na poprilično dobar raspored do sada i ne tako jake konkurente, nalazimo se tu gdje jesmo. Svakako da smo među boljim ekipama u ligi ali ne možemo reći da smo najkvalitetniji jer nismo al nema puno ekipa koje puno oskaču.

Mi se nadamo da ćemo ovu polusezonu završiti sa što više bodova u preostale 4 utakmice i uz par pojačanja sigurno da ćemo biti jedni od glavnih kandidata za viši rang.

U SUBOTU SVI NA JOŠIK :thumbup:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 23 okt 2014, 18:57

@Emilio99 hvala na odgovoru
@SiouxLukavac Hvala i tebi.. i naravno, sretno u nastavku i da gledamo aBd slijedece sezone Radnicki protiv Zelje, Sarajeva, Zrinjskog itd..

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 23 okt 2014, 19:22

sto se tice igrackog kadra radnicki nije nista slabiji nego prosle sezone.ne znam zasto to vecina vas govori da jest.evo nekoliko primjera.citavu proslu sezonu po bokovima su irali stoperi,na desnoj strani subic i cejvanovic a lijevo indisponirani giga koji je vise bio kartoniran,uvrijedjen i povrijedjen nego sto je igrao.tu su sad siranovic,mujagic,todorovic.kad su golmani u pitanju mesa bascelic se pokazao kao prava zamjena za lugavica.nek mi neko navede utakmicu gdje smo njegovom greskom ostali bez bodova.kad je napad u pitanju senad mujic je igracina za rekreativce kakvi su bili marsel mace i mirza mesic.najvise skripi u sredini gdje nema pravog organizatora igre jer su jahic i suceska vise defanzivni i destruktivci.ali taj nedostatak za sada odlicno pokrivaju jaganjac,dzanic,cehajic i dr.kad je igracki kadar u pitanju najvise bi odgovarao povratak trumica,joguncica.kad je trener u pitanju i prije sam govorio da dzindo nije ni bolji ni gori od prethodnika:majla karica,ibrahima crnkica,fuada grbesica i dr.prije pocetka prvenstva spominjalo se ime keme hafizovica koji i ne poznaje ovu ekipu radnickog a osim sto bi uzeo pare nebi sigurno imao bolje rezultate.i tad sam govorio i opet ponavljam da je njemu radnicki bitan isto sto i nama prva liga etiopije.sve u svemu za sad dobro ide i nek ostane ovako.u subotu uz popunjen jug siouxima i istok starom gardom momci sigurno nece i nesmiju razocarati. :D

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 okt 2014, 23:49

theboss_RD07 je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:A suplje price ajde dobro kada se vidimo razbit cete nas i to je to,naravno ako nas uhvatite :lol: samo prestanite plakati i prijetiti ovde ,,,,jer ste dosadni i pola nas ne zanima ta vasa" osveta "
Reci gdje sam ja to prijetio i govorio o osveti u svom postu? Ajde nadji ja te castim gajbom pive kad dodjes u Gradačac ;)
Ne znas me pa cu ti reci da nisam jedan od onih "forum navijaca", ne prijetim nikome i ne pravim se "opak".

Ovo za lesinare je bio odgovor ovom iz Zenice, a za vas sam samo rekao da sam se razocarao ;)
Ne stvarno ste pretjerali sa komentarima o tome sto se desilo , neki od vas su i prijetili pogledaj gore iznad , tebi sam odgovorio na post, znam, ali se vise odnosilo na poruke gore iznad ,,,znam da nije fer al druze i nama su se busevi razbijali redovno pa nismo toliko kukali , bude i gorih stvari , daleko od toga da opravdam situaciju koja se desila ali nema potrebe za prijetnjama jer nismo djeca (barem ja :lol: ), Dobro da niko nije povrijedjen a bus ce se popraviti :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 okt 2014, 12:33

Idemo danas svi na Jošik, uz veliku podršku i borbenost igrača ne sumnjam u pobjedu.

NIKO KAO RADNIČKI SODA!!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 okt 2014, 16:20

Kakva ba crna premier liga mi smo cirkus od ekipe

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 okt 2014, 16:39

Nismo imali sreće, mada su komšije zaslužile go. Otvorena i izjednačena utakmica.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 okt 2014, 16:58

Komsije su zasluzile 2 gola barem, a i mi isto toliko. Sjajna taktika vrlog strucnjaka, kapiten cijelo drugo poluvrijeme hramlje i vidi se da ne moze igrati. Savremeni napadacki fudbal i neprevazidjena taktika jos uvijek neporazenog trenera u Prvoj ligi FBiH.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 25 okt 2014, 17:05

Zoom088 je napisao/la:Komsije su zasluzile 2 gola barem, a i mi isto toliko. Sjajna taktika vrlog strucnjaka, kapiten cijelo drugo poluvrijeme hramlje i vidi se da ne moze igrati. Savremeni napadacki fudbal i neprevazidjena taktika jos uvijek neporazenog trenera u Prvoj ligi FBiH.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
statistika ne laze, sve ostalo je nebitno :crazy:

Scorpio77
Kontakt:

Post Postao/la Scorpio77 » 25 okt 2014, 17:38

Danas za razliku od prošle utakmice protiv bratstva kući 10_tka momcima za zalaganje šta dalje reći samo da goška **** kuci i dobro je šta više treba šta ljudi očekuju neznam danas protiv veoma dobre ekipe Budućnosti 1-1 a po meni nakon današnjeg kola ekipa koja je najviše pokazala u Lukavcu je na prvom mjestu čestitke za Mladost

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 25 okt 2014, 17:54

Vi forumasi ocito ne budete na utakmicama. Ovdje sve kao dobrodosli ovo ono, a nakon utakmice ?? Ko je bio zna o cemu je rijec. Prvo RD, a sada i na nas. Nema smisla.
1947!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 okt 2014, 18:58

Ljumani_Banovici je napisao/la:Vi forumasi ocito ne budete na utakmicama. Ovdje sve kao dobrodosli ovo ono, a nakon utakmice ?? Ko je bio zna o cemu je rijec. Prvo RD, a sada i na nas. Nema smisla.
Šta je bilo? Može na pp.

Po meni, Budućnost je više pokazala nego Mladost DK na Jošiku.

Što se tiče same utakmice, otvorena i izjednačena utakmica sa dosta prilika. Najrealnije jeste nerješeno mada smo mogli do pobjede baš kao i komšije. Imali smo i mi i oni po par 100% prilika koje nismo iskoristili. Vidi se da su komšije kvalitetnije od nas.

Idemo dalje, niz bez poraza se nastavlja ali niz bez pobjede na Jošiku takođe. Previše smo bodova izgubili kući, da smo za nijansu kvalitetniji odnosno da imamo "Trumića" u vezi vjerovatno bi imali maksimalan učinak na Jošiku i bili bi daleko od ostalih na tabeli.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 okt 2014, 19:48

Danas se vidjelo koliki je Truma majstor. Na ovaj tim nam fali on i još barem 2 štopera, jer danas smo vidjeli da kad "zaškripi" u zadnjoj liniji mi ustvari i nemamo zamjene.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 25 okt 2014, 19:59

Sto se tice danasnje utakmice na Josiku,srednja zalost.Radnicki je mogo dobit ali bogami i izgubit od Buducnosti koja je jedna od boljih ekipa koja je ove sezone gostovala Radnickom.Kad je u pitanju posjeta na tribinama:katastrofa.Ekipa koja je i dalje i nakon 12 odigranih kola jedina neporazena zasluzuje bar tri puta vecu posjetu.Izuzetak su SIOUXI,njima svaka cast.Predlazem da za iducu utakmicu protiv Goska bude otvorena samo juzna strana.

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 25 okt 2014, 20:05

Zoom088 je napisao/la:Danas se vidjelo koliki je Truma majstor. Na ovaj tim nam fali on i još barem 2 štopera, jer danas smo vidjeli da kad "zaškripi" u zadnjoj liniji mi ustvari i nemamo zamjene.
Da je Radnicki u dosadanjem dijelu prvenstva imao Joguncica i Trumica bio bi ubjedljivo prvi,mozda za njih dvojicu nije kasno ni na zimskoj pauzi da se vrate.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 okt 2014, 20:08

barbrez je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Danas se vidjelo koliki je Truma majstor. Na ovaj tim nam fali on i još barem 2 štopera, jer danas smo vidjeli da kad "zaškripi" u zadnjoj liniji mi ustvari i nemamo zamjene.
Da je Radnicki u dosadanjem dijelu prvenstva imao Joguncica i Trumica bio bi ubjedljivo prvi,mozda za njih dvojicu nije kasno ni na zimskoj pauzi da se vrate.
Istog sam mišljenja. Imali bi za 50% bolju ekipu a nije nemoguće iste dovesti.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 okt 2014, 20:40

joge ima jako dobre uslove u gorazdu, a navodno se spominje da ga zeli i olimpic u pl na zimu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.