josik je napisao/la:Standardno los...a dali ce biti jos gori zavisi u kakvom stanju ce biti Redza kada ga bude pripremao za tekmu...Zoom088 je napisao/la:Kakav je teren?![]()

Ako kiša nastavi padati zna se kakav će bit.

josik je napisao/la:Standardno los...a dali ce biti jos gori zavisi u kakvom stanju ce biti Redza kada ga bude pripremao za tekmu...Zoom088 je napisao/la:Kakav je teren?![]()
Sansa da Radnicki udje u PL svakako postoji, samo se cini da nema ambicije od strane gradskih i klupskih upravljackih struktura. Ekipa koju Radnicki ima ove godine nije uopste losa, sto pokayuju rezultati i stanje na tabeli. Za PL bi trebalo dovesti jos 5-6 kvalitetnih pojacanja (radi konkurencije i sire klupe) i siguran sam da nebi plesali u PL samo jedno ljeto . Finansijski dio je ono sto predstavlja najveci problem, ali uz jos malo dodatne podrske od opstine (koja i jeste najjaci sponzor i ulagac) i veceg angazmana privatnih i privrednih subjekata sa podrucja opstine Lukavac, Radnicki bi mogao izrasti u stabilnog Premijer Ligasa, sasvim sigurno.amorovski je napisao/la:Glupo je sad pricat o tome, sta vi mislite, onako objektivno, da li postoji sansa da Radnicki udje u PL?? Mislim na igracki kadar i finansije, prvenstveno..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postoji šansa da Radnički uđe. Ambicije klupa zbog finansijskih problema nisu bile visoke ali s obzirom na dobre rezultate ambicije su porasle. Ako nastavimo sa dobrim rezultatima, svakako da će Premijer liga biti cilj, treba se tu još dosta toga poklopiti ali to bi išlo lakše ako bi nastavili sa dobrim rezultatima.amorovski je napisao/la:Glupo je sad pricat o tome, sta vi mislite, onako objektivno, da li postoji sansa da Radnicki udje u PL?? Mislim na igracki kadar i finansije, prvenstveno..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne stvarno ste pretjerali sa komentarima o tome sto se desilo , neki od vas su i prijetili pogledaj gore iznad , tebi sam odgovorio na post, znam, ali se vise odnosilo na poruke gore iznad ,,,znam da nije fer al druze i nama su se busevi razbijali redovno pa nismo toliko kukali , bude i gorih stvari , daleko od toga da opravdam situaciju koja se desila ali nema potrebe za prijetnjama jer nismo djeca (barem jatheboss_RD07 je napisao/la:Reci gdje sam ja to prijetio i govorio o osveti u svom postu? Ajde nadji ja te castim gajbom pive kad dodjes u Gradačacsodaacm je napisao/la:A suplje price ajde dobro kada se vidimo razbit cete nas i to je to,naravno ako nas uhvatitesamo prestanite plakati i prijetiti ovde ,,,,jer ste dosadni i pola nas ne zanima ta vasa" osveta "
![]()
Ne znas me pa cu ti reci da nisam jedan od onih "forum navijaca", ne prijetim nikome i ne pravim se "opak".
Ovo za lesinare je bio odgovor ovom iz Zenice, a za vas sam samo rekao da sam se razocarao
statistika ne laze, sve ostalo je nebitnoZoom088 je napisao/la:Komsije su zasluzile 2 gola barem, a i mi isto toliko. Sjajna taktika vrlog strucnjaka, kapiten cijelo drugo poluvrijeme hramlje i vidi se da ne moze igrati. Savremeni napadacki fudbal i neprevazidjena taktika jos uvijek neporazenog trenera u Prvoj ligi FBiH.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Šta je bilo? Može na pp.Ljumani_Banovici je napisao/la:Vi forumasi ocito ne budete na utakmicama. Ovdje sve kao dobrodosli ovo ono, a nakon utakmice ?? Ko je bio zna o cemu je rijec. Prvo RD, a sada i na nas. Nema smisla.
Da je Radnicki u dosadanjem dijelu prvenstva imao Joguncica i Trumica bio bi ubjedljivo prvi,mozda za njih dvojicu nije kasno ni na zimskoj pauzi da se vrate.Zoom088 je napisao/la:Danas se vidjelo koliki je Truma majstor. Na ovaj tim nam fali on i još barem 2 štopera, jer danas smo vidjeli da kad "zaškripi" u zadnjoj liniji mi ustvari i nemamo zamjene.
Istog sam mišljenja. Imali bi za 50% bolju ekipu a nije nemoguće iste dovesti.barbrez je napisao/la:Da je Radnicki u dosadanjem dijelu prvenstva imao Joguncica i Trumica bio bi ubjedljivo prvi,mozda za njih dvojicu nije kasno ni na zimskoj pauzi da se vrate.Zoom088 je napisao/la:Danas se vidjelo koliki je Truma majstor. Na ovaj tim nam fali on i još barem 2 štopera, jer danas smo vidjeli da kad "zaškripi" u zadnjoj liniji mi ustvari i nemamo zamjene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.