UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: UFC
Kada bi se mogla odrzati ova borba Ngannou vs Ciryl?
Mogu li je ugurati krajem godine ili cemo morati cekati sljedecu?
Nisam ovako cekao jednu borbu u teskoj odavno iskreno cak ni Stipe Ngannou mi nije bila ovako privlacna borba.
Nisam ovako cekao jednu borbu u teskoj odavno iskreno cak ni Stipe Ngannou mi nije bila ovako privlacna borba.
Bice do kraja godine 100%.wadethegreat je napisao/la: ↑11 avg 2021, 18:36Kada bi se mogla odrzati ova borba Ngannou vs Ciryl?
Ne uprati kako ovaj postade prvak ...sta je s Nnganou?
- anonymousHD
- Kontakt:
Neće ga nikad dobiti, a show se nastavlja bez njega.anonymousHD je napisao/la: ↑17 avg 2021, 15:00Smije li? Koji qurac?
Pametan, traži keš koji Dana White sebi uzima a njima daje siću. Trebaju svi da bojkotoju.
UFC je u MMA po svemu promocija broj 1, recimo Bellator ko fol nekom da vece pare ali se zato taj isti bori u najboljem slucaju jednom godisnje...anonymousHD je napisao/la: ↑17 avg 2021, 15:00Smije li? Koji qurac?
Pametan, traži keš koji Dana White sebi uzima a njima daje siću. Trebaju svi da bojkotoju.
Dana je jedini koji je omogucio svojim borcima da i dalje zarađuju dok su svi drugi prihvatili restrikcije i cekali da se stanje sa pandemijom popravi.
Evo Connor je mozda jos veci debil privatno od Jonesa ali je po meni slabiji borac samo covjek je znao izvuci pare i od sebe napraviti brand dok Jones od jendom kad su svi poceli sumnjati u njega trazi bar 30 miliona za borbu protiv Ngannoua. Nema sada nikakvo uporiste za tako nesto. Eto vidjecemo naredne godine sta ce biti ove se sigurno nece boriti.
To smije li sam napisao bas zato sto je to nacin na koji Dana pregovara sa Jonesom
Slazem se jedino da svi trebaju biti bolje placeni ali to je nesto ce trajati i sigurno Jones tu nece nista globalno promijeniti. Ima uvijek opcija ovih celebrity box meceva ubise ljudi pare u zadnje vrijeme.
Ja bi volio vidjeti sta Jones moze ponuditi u HW i nadam se da ce bar protiv nekog slabije rangiranog pokusati se vratiti ako vec za ove bolje borce trazi ono sto zna da nece dobiti.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Smijesno. Gastelum dobio 100%

Banger.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imaš na sk2Donnie Darko je napisao/la: ↑30 avg 2021, 01:18Živimo u simulaciji tako da predviđam pobjedu Jake Paula.
Zanima me malo je reci ova borba vala ako se desi to onda..
Ja sam ti gledao prvi jutuberski event na kojem se Jake Paul borio s tadašnjim comedyshortsgamer ilitiga danas Deji dakle tad je Jake Paul i krvario paralelno u istim tim momentima je Tyron bio UFC šampion.
Da danas u 2021 godini pobjedi Jake Paul u mojim ocima je to toliko nerealno da ti ne mogu opisati jer bi to znacilo da je lik u 3 godine stigao Tyrona po skillu.
Baš ono dokaz jedan kroz jedan da je sve moguce u ovom svijetu.
Split decision Paul haos..
E moj Tyrone
E moj Tyrone
Cirkus.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.