BH Patriot je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hoću ponovo ovu istu atmosferu samo što želim pozitivan ishod, tačnije odlazak na EP!
Eh , kad se sjetim BIH - Portugal eeeeee ' taj dan frka , vako nako ,

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
BH Patriot je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hoću ponovo ovu istu atmosferu samo što želim pozitivan ishod, tačnije odlazak na EP!
ja bih sad plako ko bodenik.....Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
kad se nisam ubio te noci, necu onda nikad![]()
Ja sam poderao duksu sa sebe bacio je i gazio po njoj, klečao zadnjih par minuta i čupao kose.Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
ej kad se sjetim.....no ovaj put idemo do krajaedinedin je napisao/la:ja bih sad plako ko bodenik.....Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
I onda dodje Portugal u Zenicu i nadigra nas u svim segmentima igre i carolija prestane.Nimla_RZ je napisao/la:Da je samo doživit još jedan takav dan brate.
[youtube][/youtube]
Ne mogu ni zamislit kako bi bilo kad bi se kvalifikovali.
Manje - više. Bitno je doživit Zenicu taj dan.Dylan Dog je napisao/la: I onda dodje Portugal u Zenicu i nadigra nas u svim segmentima igre i carolija prestane.
Ma taj dan je svugdje bilo lijepo,i kod nas navece utakmica na otvorenom,cijelo mjesto se skupilo da gleda zajedno,i ljudi iz okolice dosli,ali na kraju je razocarenje bilo ogromno.Nimla_RZ je napisao/la:Manje - više. Bitno je doživit Zenicu taj dan.Dylan Dog je napisao/la: I onda dodje Portugal u Zenicu i nadigra nas u svim segmentima igre i carolija prestane.
Evo mene na prizemlju pjan ko majka..Nikad necu taj dan zaboravit,ujutro imam samo za pice,karte nigdje ..I na kraju kralj/lopov Colakovic mi dadne kartuNimla_RZ je napisao/la:Da je samo doživit još jedan takav dan brate.
[youtube][/youtube]
Ne mogu ni zamislit kako bi bilo kad bi se kvalifikovali.
Buraz hem ti Pjana nije nikako za te pozicije hem ne moze nikako igrati zbog kartona...Pa ti sad vidiseha je napisao/la:Nas najjaci moguci sastav
..........Begovic...........
Mujdza Spahic Papac Lulic
.....Rahimic Zahirovic....
Pjanic Medunjanin Salihovic
..........Dzeko..............
Rekao je najjaci moguci, ne najjaci za BjelorusijuZa_raju je napisao/la:Buraz hem ti Pjana nije nikako za te pozicije hem ne moze nikako igrati zbog kartona...Pa ti sad vidiseha je napisao/la:Nas najjaci moguci sastav
..........Begovic...........
Mujdza Spahic Papac Lulic
.....Rahimic Zahirovic....
Pjanic Medunjanin Salihovic
..........Dzeko..............
Na klupiGoalgetter je napisao/la:Gdje onda Ibisevic, ako je najjaci moguci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.