LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Balon
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Balon » 07 jan 2013, 23:43

Ma ovu sliku su morali postaviti da bi smirili ove price o sukobu Bryant-a i D12-a.
Zadnje sto nam treba sada je medijska hajka, ova ekipa ima ozbiljnih problema a ukoliko nastavimo igrati ovako jadno, D' Antoni nece jos dugo biti na nasoj klupi. Imas Gasola, Howarda, Kobe-a i Nash-a, na papiru jednu od najjacih startnih petorki ako ne i najjacu jednostavno moras pobjedjivati ili letiti, trece opcije nema.

I jednu stvar nikad necu skontati, imas najjacu unutrasnju liniju ove lige a ispucas 30 trojki kao da si kakva suterska ekipa koja ima nekog smijesnog centra pod kosem, iako nisam trener ovo mi jednostavno neide u glavu. Da imas Millera i Allena pa hajd ali ovako... :roll:

I pored svih problema sam ipak ubjedjen da ce ova ekipa uvatiti ritam, sa ili bez D'Antonia. Previse je ovo kvalitetna ekipa da bi propustila PO. Sljedecih 10-15 utakmica ce nam pokazati na cemu smo.
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 07 jan 2013, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jan 2013, 23:46

Malo precjenjujete igrače koje imate da ne kažem puno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 07 jan 2013, 23:55

nash, kobe, mwp, gasol, howard, jamison... sve sami razvikani igraci, ne bi imali mjesta ni u vogosci :lol:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2013, 00:12

Nash puni 39 za mjesec dana.Svaka njemu čast ali jednostavno više nije onaj stari.Još kad znaš da nikad nije igrao neku odbranu(koja je ključ dolaska do prstena)teško da će to raditi u ovim godinama.
Howard je imao najtežu moguću povredu a nikad nije imao neku pretjerano dobru tehniku i uvijek se oslanjao na fizikalije tako da je sada dosta slabiji igrač nego prije povrede.I da se nekad oporavi neće biti dobar kao prije.
Gasoft koji ima 2 dobre tekme u zadnje 2(možda i 3)sezone sigurno nije neko na koga bih se ja previše oslanjao.
MWP je odličan ali i njega polako stižu godine tako da ne može biti u ritmu kao dok je važio za možda i najboljeg defanzivca na perimetru.
Jamisona neću ni komentarisati :lol:
Kobe je sigurno treći igrač lige,zbog godina je treći jer ne može nositi ekipu na način kao što to rade Durant i LBJ.

Neki kažu da imate najbolju centarsku liniju lige što nije ni blizu istine.Pogledaj Grizzliese za početak,pa i Knickse sa Melom na 4.Nash više nije ni među top 10 playmakera,Gasoft ni među 15 PF-ova,a Howard nije najbolji centar,dodaj na to da nemate nikog korisnog s klupe i ostane samo Kobe kao neko koga se treba bojati.Zadnji put kad je Kobe imao 30+ u prosjeku igrao je s levatima,sada ne igra s levatima ali nisu to više dobri igrači kao nekad.Mislim dobro je imati iskustva ali treba tu biti neko ko može trčati i skakati.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 08 jan 2013, 00:37

cisto bih volio znati kojih je to 10 PG bolje od nasha :roll:

paul, deron, russ, rondo, irving, rose (al njega ne pikamo, on je povrijedjen)...

ili ti smatras cirkusante poput currya, lillarda ili nelsona boljim od nasha? :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2013, 00:47

KK_Bosna je napisao/la:cisto bih volio znati kojih je to 10 PG bolje od nasha :roll:

paul, deron, russ, rondo, irving, rose (al njega ne pikamo, on je povrijedjen)...

ili ti smatras cirkusante poput currya, lillarda ili nelsona boljim od nasha? :mrgreen:
Nelsona ne.Currya sigurno,Llilard jeste rookie ali i Irving je sophomore pa ga to ne čini lošijim od dedice Nasha.

Vidim da si namjerno izostavio Parkera :D Dobar pokušaj,na iskustvo :mrgreen:
Još dodam Holidaya tu i trebalo bi ih biti 10.

Pošto vidim da samo na ovo odgovaraš znači s ostalim se slažeš?

IloveN
Kontakt:

Post Postao/la IloveN » 08 jan 2013, 04:00

Ove sedmice Lejkersi igraju cetiri utakmice:

slika
slika
slika
slika

Ili "na nasem":

Utorak - Hjuston-Lejkers - 02:00
Srijeda - San Antonio-Lejkers - 02:00
Petak - Lejkers-Oklahoma - 04:30
Nedjelja - Lejkers-Klivlend - 03:30

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jan 2013, 08:07

nije krenulo na bolje igranjem nasha
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

mvpkobe
Kontakt:

Post Postao/la mvpkobe » 08 jan 2013, 08:51

po vijestima mi se cini da ni Hill nece igrati, izgleda da ce Sacre imati priliku da zaplese ovaj puta na terenu:
[youtube][/youtube]

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 08 jan 2013, 09:01

LBJ MVP je napisao/la:Nash puni 39 za mjesec dana.Svaka njemu čast ali jednostavno više nije onaj stari.Još kad znaš da nikad nije igrao neku odbranu(koja je ključ dolaska do prstena)teško da će to raditi u ovim godinama.
Howard je imao najtežu moguću povredu a nikad nije imao neku pretjerano dobru tehniku i uvijek se oslanjao na fizikalije tako da je sada dosta slabiji igrač nego prije povrede.I da se nekad oporavi neće biti dobar kao prije.
Gasoft koji ima 2 dobre tekme u zadnje 2(možda i 3)sezone sigurno nije neko na koga bih se ja previše oslanjao.
MWP je odličan ali i njega polako stižu godine tako da ne može biti u ritmu kao dok je važio za možda i najboljeg defanzivca na perimetru.
Jamisona neću ni komentarisati :lol:
Kobe je sigurno treći igrač lige,zbog godina je treći jer ne može nositi ekipu na način kao što to rade Durant i LBJ.

Neki kažu da imate najbolju centarsku liniju lige što nije ni blizu istine.Pogledaj Grizzliese za početak,pa i Knickse sa Melom na 4.Nash više nije ni među top 10 playmakera,Gasoft ni među 15 PF-ova,a Howard nije najbolji centar,dodaj na to da nemate nikog korisnog s klupe i ostane samo Kobe kao neko koga se treba bojati.Zadnji put kad je Kobe imao 30+ u prosjeku igrao je s levatima,sada ne igra s levatima ali nisu to više dobri igrači kao nekad.Mislim dobro je imati iskustva ali treba tu biti neko ko može trčati i skakati.
Ako se ne zezas i ako si ozbiljan, onda definitivno pojma o kosarci nemas...

Nash je nakon CP3, jos uvijek najbolji RAZIGRAVAC lige, to ce mozda biti i sa 50 godina i s tim godine nemaju veze. O Kobeu sve statistika govori, zaista nema potrebe da se polemise...covjek igra najbolju sezonu u zadnje 3-4 godine, dozivljava drugu mladost. Da je cijela ekipa kao Nash i Kobe, gdje bi im bio kraj...
SI AMO CONte!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jan 2013, 09:03

odvadi malo mitre

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 08 jan 2013, 09:08

Ajd sve al kad rece da Gasol nije medju 15 pf-ova, provokacija ili najveca glupost izjavljena na forumu...
SI AMO CONte!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jan 2013, 09:10

vjerovatno je mislio po trenutnim igrama, trenutno nije ni u prvih 25 cini mi se koliko lose igra

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 08 jan 2013, 09:12

Ma sta god da je mislio tip sere ko foka, ne razumijem kako su vama haterima vasi klubovi tako nezanimljivi da stalno visite na ovoj temi...
SI AMO CONte!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jan 2013, 09:15

kao obozavatelj nba lige imam pravo da pisem sta mislim vezano za svaki nba tim, ukljucujuci lakerse, ne hateam, iznosim zapazanja, komentatisem sta mislim, to nije tvoja stvar niti ce ikada biti ako cemo biti iskreni

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 08 jan 2013, 09:31

Ma imas ti pravo lave da pises gdje hoces, to ti niko ne spori. Ali cinjenica je da ste vecina vas aktivnija na temi Lakersa nego na temama ekipa za koje navijate. Meni je to malo jadno...nista vise :(
SI AMO CONte!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jan 2013, 10:22

[youtube][/youtube] :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 08 jan 2013, 11:25

upravo tako ovde ljudi više vole nečiju nevolju(poraze Lakersa) a to su oni koji u stvari nemaju ekipe za koje navijaju,ja za svoje klubove i pojedince (Bajern,LA Lakersi,Rafa Nadal itd.)navijam i kad gube nego pitao bih ovde da li ima šanse da onaj skot nepismeni Dantoni dobije otkaz mislim da bi nas to malo podiglo nevidim neko drugo brzopotezno rješenje u smislu opcije da barem uđemo u doigravanje......Pozdrav

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 jan 2013, 11:34

@LBJMVP

Znaci mi svi bezveze kukamo...15-18 skor u ovom trenutku je sasvim realan za ekipu kvalitete Lakersa?

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 jan 2013, 12:46

Izgleda da treba 10 trenera promjeniti da bi neki shvatili (ne)kvalitet Lakersa. Ne znam imaju li Lakersi pick ove godine? Ako da, mislim da je vrijeme za tankiranje. Jel realno, moguce je 7-8 mjesto na zapadu. Al to samo znaci vjerovatnu metlu od Spursa, Thundera ili Clippersa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.