marseille_unique je napisao/la:Samo zelim reci da sam ponosan na sebe sto sam ja upravo otvorio ovu temu FK Sloboda prije 7 godina kada je pocela sa radom ova web stranica, nemojte mi sta zamjerit al nekako mi to ono jbg drago, kao da sam osvojio titulu prvaka Evrope u necemu..., jednostavno sam morao podijeliti tu srecu koju osjecam
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
NeLsoN je napisao/la:5 bodova manje od modrice..bice gusto.heh.. sretno slobodi.. eto dogurali su do polufinala kupa. heh.. go go go sloboda
https://www.facebook.com/****/v ... 548322717/
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Preduhitri me Probisvijet

Sve se pitam, gdje su likovi sa početka tememarseille_unique je napisao/la:Samo zelim reci da sam ponosan na sebe sto sam ja upravo otvorio ovu temu FK Sloboda prije 7 godina kada je pocela sa radom ova web stranica, nemojte mi sta zamjerit al nekako mi to ono jbg drago, kao da sam osvojio titulu prvaka Evrope u necemu..., jednostavno sam morao podijeliti tu srecu koju osjecam
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neymar 
Azmire

Azmire

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nisu isti 
Corvette Stingray... Predsjednikov izgledaNYKnicks Fan je napisao/la:Nisu isti
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jeste, njegov je. A ja mislio covjek samo Audije vozi, ono gospodskiNKMramor je napisao/la:Corvette Stingray... Predsjednikov izgledaNYKnicks Fan je napisao/la:Nisu isti
Audi, Cadillac Escalade, sad' ovo...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jeste, njegov je. A ja mislio covjek samo Audije vozi, ono gospodskiNKMramor je napisao/la:Corvette Stingray... Predsjednikov izgledaNYKnicks Fan je napisao/la:Nisu isti
- Beduin
- Kontakt:
I to nam predsjednik, vozi takvo auto, a mi stadiona nemamo kako treba, ne mozemo prekucati ligu, povecao karte na stadionu da bi imao za goriva da se kurci...
De nek neko nadje i onu fotku dzipa sto vozi, u Zenicu (protiv Celika) je isao s njim.
De nek neko nadje i onu fotku dzipa sto vozi, u Zenicu (protiv Celika) je isao s njim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Treba igracima reci, ko da najvise golova do pauze, voza moju kurvetu 
Nek' vozi čovjek, njegove su pare... I ja bi' hahhahahahah
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
al' vi uživate 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Njegove su pare neka vozi, daboga vozao i Bugati ha ya 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
e moj Husicu,FUKARO americkaNKMramor je napisao/la:![]()
Čiji li je...
![]()
sta dodat...ima se,jbg....sto se ne k u r c i t i kad se vec moze....ahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dupla kruna ove godine ide u Tuzlu, zivi bili pa vidjeli. 
Sta ce nam stadion kada i ovo ne mozemo da napunimo,kukali smo smo za sjeverom,njega samo dva put napunili od otvaranja,protiv Igmana i Jedinstva,al dobro tu je bila euforija,Ciro,piva na stadionu,manje cijene ulaznica itd..a sada ne moze ni 500 ljudi da se skupi na njemu..covjek dodje ulozi,potrudi se al dzaba,kome..vjerujem da bi to u Zenici,Sarajevu,Bihacu,Mostaru vise cijenili nego mi..jer mi samo znamo kukati i omalovazavati..Beduin je napisao/la:I to nam predsjednik, vozi takvo auto, a mi stadiona nemamo kako treba, ne mozemo prekucati ligu, povecao karte na stadionu da bi imao za goriva da se kurci...![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Vidis da se zezam, jer imas nekolicinu ljudi koja ce sigurno i pomisliti kako je Azmir picic, ima tolike pare a nece da ulozi u stadion i jos bolji igracki kadar, kao da bere pare sa drveta.harry_90 je napisao/la:Sta ce nam stadion kada i ovo ne mozemo da napunimo,kukali smo smo za sjeverom,njega samo dva put napunili od otvaranja,protiv Igmana i Jedinstva,al dobro tu je bila euforija,Ciro,piva na stadionu,manje cijene ulaznica itd..a sada ne moze ni 500 ljudi da se skupi na njemu..covjek dodje ulozi,potrudi se al dzaba,kome..vjerujem da bi to u Zenici,Sarajevu,Bihacu,Mostaru vise cijenili nego mi..jer mi samo znamo kukati i omalovazavati..Beduin je napisao/la:I to nam predsjednik, vozi takvo auto, a mi stadiona nemamo kako treba, ne mozemo prekucati ligu, povecao karte na stadionu da bi imao za goriva da se kurci...![]()
Mada, kad imadnemo bolji stadion i jaku Slobodu, dobrodosle bi nam utakmice U21 repke BiH, i klub bi zaradio ali i promovisao se Tusanj, Sloboda, Tuzla, navijaci, ljudi... mi smo grad sporta vazda bili i ostali, mada u velikoj krizi kao i cijela nam drzava.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vidio sam da se zezas,al morao sam ti na tvoju zezu odgovorit ozbiljnoscu
jbg tako je kako je..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.