Post prijavljen radi neprimjerenog sadrzajaSlevinKelevra je napisao/la:Joj, da ih hoce otkupiti kakav Rus, pa da pozeli vratiti historijsko ime Torpedo, uz prigodan novi logo...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Bordo kurtizana, od malezijca izyebana, trazi novog yebaca da mu bude prodana!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne budi UDBA brate, ne potkazuj drugove sa foruma!Evander je napisao/la:Post prijavljen radi neprimjerenog sadrzajaSlevinKelevra je napisao/la:Joj, da ih hoce otkupiti kakav Rus, pa da pozeli vratiti historijsko ime Torpedo, uz prigodan novi logo...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
adzo vam je nabio dozivotne komplekse jer je ulozio milione u nas najveci klub. izmirio sve dugove, kupio kamp za koji su vasi javno pred kamerama izjavili da je vas
i izgradio isti, napravio nam akademiju, jedinu u drzavi, za koju svako dijete ili omladinac sanja da nastupa itd i ako je odlucio da ide, sretno mu.
sa druge strane, neki se nude i kurti i murti ali ih niko nece, jer stara oronula kurava ne vrijedi ni feninga

sa druge strane, neki se nude i kurti i murti ali ih niko nece, jer stara oronula kurava ne vrijedi ni feninga

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Znači prosipaš/te šuplju mahalsku i nema tu nikakve više konkretne diskusije na ovu temu. Doviđenja i prijatno.Evander je napisao/la:Nije, isto kao sto nije ni HDZ direktno nista ulozio u Zrinjski. Naravno da se to radi na drugi nacinMoggiano je napisao/la:
Ne kontam na kojem osnovu smo se priklonili SDA?
Daj mi podatak da je SDA ulozila u Želju fening, ja koliko znam nije.
Želji se priklonila raja, željina raja.
Ako misliš da se Željo priklonio supackoj SDA stranci na osnovu posjete gradonacelnika, možda je on zbog sebe bas htio da obiđe to...
Ne znam, smiješno mi ko tetke zavidne čim se nešta dindira neka komšiji crkne krava...
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Ja desno vidim dva clana koji ne smiju prismrditi Zelji danas. Jedan radi toga sto je clan SDP-a i Amarova struja, ovaj drugi jer je Amar kojem je Miske udario tarabuZenzo je napisao/la:
Poznato ?

Nimfomanka s Koseva
http://www.walesonline.co.uk/sport/card ... n-12670984
Evo sad vas neće da prodaju, možda ujutru ako ustane loš amiđa opet bude vas prodav'o...
Evo sad vas neće da prodaju, možda ujutru ako ustane loš amiđa opet bude vas prodav'o...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Samo iz razloga jer je prije par dana na slicnu zezanciju izbrisan post.Neandertalac je napisao/la:Ne budi UDBA brate, ne potkazuj drugove sa foruma!Evander je napisao/la:Post prijavljen radi neprimjerenog sadrzajaSlevinKelevra je napisao/la:Joj, da ih hoce otkupiti kakav Rus, pa da pozeli vratiti historijsko ime Torpedo, uz prigodan novi logo...
Mislim da ces se sjetiti.
- TobeYarabi
- Kontakt:
mali plavi opet na aparatima
sutra ocekujem neko priopcenje zbog skretanja sa teme i kao utjehu jer ih niko nece.

sutra ocekujem neko priopcenje zbog skretanja sa teme i kao utjehu jer ih niko nece.

Sviraj k.urcuMoggiano je napisao/la:http://www.walesonline.co.uk/sport/card ... n-12670984

Cim te vidimo, svirat cemo ti.Memara je napisao/la:Sviraj k.urcuMoggiano je napisao/la:http://www.walesonline.co.uk/sport/card ... n-12670984
Padaju mitovi jedan za drugim.TobeYarabi je napisao/la:mali plavi opet na aparatima![]()
Prije par godina, ko je pominjao krivicne tuzbe i kazne za Osima?
Ko je pominjao Domorockog da je otjeran iz Zelje?
Ko je pominjao pare koje im je rezim gurao i kapom i sakom, vise nego bilo kojoj drugoj ekipi?
U ovih par dana ne da su dobili samaranje ovdje na forumu, dobili su cas istorije i razotkrivanje mnogih mitova. O ovim stvarima o kojima pisemo ovdje, sve vise se i na kafama prica.
Pade mit o radnickom klubu.
Tan de fakto nije ucinio nista sto rade druge gazde a kada razmislis lakse mu je sa Sarajevom do grupne faze evropskog takmicenja nego do evrope sa bilo kojim drugim klubom...Pogotovo Cardifom.
Sarajevo kao klub nije dobilo nista i prije Tana je uzimalo trofeje i igralo evropu i kada se na "virslama"treniralo.Kada je dosao svi u drzavi smo mislili da je Bosna i Hercegovina dobila svoj "Dinamo"i najozbiljnije pretprosle sezone nakon sto pobjedise nas,i Tan dosao na proslavu mislio sam krajnje je vrijeme sada ce uloziti barem 5-10 mil maraka u pojacanja napasti grupnu fazu a corak.
Koji je njemu cilj uopste, i da li ste vi zadovoljni fakat sa ovim stanjem.
Molim strumfove da preskoce post.
pitari moze i pp ozbiljno pitam bez ikakve zayebancije.
Sarajevo kao klub nije dobilo nista i prije Tana je uzimalo trofeje i igralo evropu i kada se na "virslama"treniralo.Kada je dosao svi u drzavi smo mislili da je Bosna i Hercegovina dobila svoj "Dinamo"i najozbiljnije pretprosle sezone nakon sto pobjedise nas,i Tan dosao na proslavu mislio sam krajnje je vrijeme sada ce uloziti barem 5-10 mil maraka u pojacanja napasti grupnu fazu a corak.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
@Solinas, ja nisam zadovoljan i o tome stalno pisem.
Jel' akademija sastavni dio kluba možda za sebe ostavi školu futbala jer tu samo kože zaraditi. Sa klubom neće nikad u plusu biti ne samo sa faksa nego ni sa jednim.
Ovo može biti katastrofa po klub al mislim da od toga nema ništa novinari gluposti pišu kao obično.
Ovo može biti katastrofa po klub al mislim da od toga nema ništa novinari gluposti pišu kao obično.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ozbiljno? E, s kim se i mi prepucavamo...Evander je napisao/la: Post prijavljen radi neprimjerenog sadrzaja

Bip bip hahahahahahashzna je napisao/la:Cim te vidimo, svirat cemo ti.Memara je napisao/la:Sviraj k.urcuMoggiano je napisao/la:http://www.walesonline.co.uk/sport/card ... n-12670984
- TobeYarabi
- Kontakt:
isplatio je dug i napravio kamp kakav nema niko u bih. sve ostalo sto je uradio je cista nula. ja licno nisam nimalo zadovoljan sa ulaganjem u prvi tim.solinas je napisao/la:Tan de fakto nije ucinio nista sto rade druge gazde a kada razmislis lakse mu je sa Sarajevom do grupne faze evropskog takmicenja nego do evrope sa bilo kojim drugim klubom...Pogotovo Cardifom.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, jurisicduska i 33 gosta.