FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 10 okt 2015, 15:33

harry_90 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:I to nam predsjednik, vozi takvo auto, a mi stadiona nemamo kako treba, ne mozemo prekucati ligu, povecao karte na stadionu da bi imao za goriva da se kurci... :urnebes:

De nek neko nadje i onu fotku dzipa sto vozi, u Zenicu (protiv Celika) je isao s njim.
Sta ce nam stadion kada i ovo ne mozemo da napunimo,kukali smo smo za sjeverom,njega samo dva put napunili od otvaranja,protiv Igmana i Jedinstva,al dobro tu je bila euforija,Ciro,piva na stadionu,manje cijene ulaznica itd..a sada ne moze ni 500 ljudi da se skupi na njemu..covjek dodje ulozi,potrudi se al dzaba,kome..vjerujem da bi to u Zenici,Sarajevu,Bihacu,Mostaru vise cijenili nego mi..jer mi samo znamo kukati i omalovazavati..
sta ces bolan napunit u nasoj ligi....ahahahahaaha....de se malo opustite ba....pun stadion u BiH je misaona imenica....ko je kod nas napunio stadion...koliki je prosjek gledalaca imao zrinjski predprosle sezone kad je bio prvak...nije preko 3000 garant a vi svaku na Tusnju hocete 8000 hiljada...plus je karta na Tusnju DUPLO skuplja nego u mostaru....imali smo ove sezone kuci manje atraktivne protivnike plus cijena karte plus tekme na tv....sta vi hocete,jbt...kad je na BIH stadionima osim sarajevskog derbija bilo preko 7,8 hiljada....nije to problem Slobode nego lige generalno...smanjite dozivljaj i uzivajte....znam ja hari da ti ne mislis nista lose al trebamo bit realni ba...ovo je Bosanska liga....ja ti garantujem da ce protiv atraktivnijih protivnika bit oko 5000...to je u vecini slucajeva SVEMIRSKI BROD od posjete za nase standrade....necemo se glupirat ba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2015, 15:52

Sta kazes sraragardo? SAMO :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 okt 2015, 19:19

staragarda je napisao/la:
NKMramor je napisao/la::tokralju: :tokralju: Čiji li je... :D
slika
e moj Husicu,FUKARO americka :urnebes: :urnebes: ....ovo je sigurno uzeo od onih para na kineskoj kladari :urnebes: :urnebes:
sta dodat...ima se,jbg....sto se ne k u r c i t i kad se vec moze....ahahahaha :urnebes: :urnebes: ..inace,ovo ce igraci podijelit ako pehar dignu....nije bitno koji :kafa: :kafa:
Ih ovo vozi :eh:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 okt 2015, 19:21

Boja korvete sve govori :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2015, 19:25

solinas je napisao/la:
NKMramor je napisao/la::tokralju: :tokralju: Čiji li je... :D
slika
e moj Husicu,FUKARO americka :urnebes: :urnebes: ....ovo je sigurno uzeo od onih para na kineskoj kladari :urnebes: :urnebes:
sta dodat...ima se,jbg....sto se ne k u r c i t i kad se vec moze....ahahahaha :urnebes: :urnebes: ..inace,ovo ce igraci podijelit ako pehar dignu....nije bitno koji :kafa: :kafa:
Ih ovo vozi :eh:
Ma nije to zbog sebe. To je babuka kupio da "ima" ako bi nekome bila zelja da se provoza. Vidjecete uskoro Husrefa u njemu. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 okt 2015, 21:07

marseille_unique je napisao/la:Samo zelim reci da sam ponosan na sebe sto sam ja upravo otvorio ovu temu FK Sloboda prije 7 godina kada je pocela sa radom ova web stranica, nemojte mi sta zamjerit al nekako mi to ono jbg drago, kao da sam osvojio titulu prvaka Evrope u necemu..., jednostavno sam morao podijeliti tu srecu koju osjecam

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:clap: :clap: :tokralju:
Ja sam otvorio temu s slicnim username kao sto je ovaj sada, ali nakon sto sam imao nekoliko rasprava, sa nedolicnim ponasanjem sa navijacima rezimskih klubova, banovan sam nekoliko mjeseci sa foruma te sam bio primoran da napravim novi username a svi moji postovi su izbrisani. Cak sam na pocetku ove web stranice pisao za ovaj portal clanke o francuskom fudbalu, volonterski, ali nakon sto sam shvatio da je ovo sve manje vise o Sarajevskim klubovima i sa tim sam prestao. Ja sam zapoceo temu a sa mnom su tu na pocetku bili NelSon i Skoja, koji vise nisu aktivni al su takode navijaci Svetinje, te csh, navijac Zeljeznicara kojeg sam ja pustio da on bude taj koji ce otvoriti temu FK Zeljeznicara. Nijedan od njih sada nisu aktivni.
Al evo ja sam jos tu i ne planiram napustiti...

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 okt 2015, 21:37

Coraco je napisao/la:Boja korvete sve govori :mrgreen:
Bas tako

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 10 okt 2015, 22:49

Milaneeeeeeee sine tuzlanski....

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2015, 22:52

dovest' će ga Azmir u Slobodu :zviz:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 okt 2015, 22:57

Chinaglia je napisao/la:dovest' će ga Azmir u Slobodu :zviz:
e jbg sad :lol:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 10 okt 2015, 23:30

Sve Bingo ne ferma sport, a najvise se reklamirao za vrijeme vecerasnje utakmice BiH - Vels. sto putem banera, šso na pokretnim reklamama.
Sa Senadom se mora razgovarati na koji nacin da udje u Slobodu....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 okt 2015, 00:15

Mortus je napisao/la:Sve Bingo ne ferma sport, a najvise se reklamirao za vrijeme vecerasnje utakmice BiH - Vels. sto putem banera, šso na pokretnim reklamama.
Ko kaze da ne ferma sport :hmmmmm: ....Senad je btw bio u Brazilu na SP...mislim cak da se tamo malo i druzio sa Husicem
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 okt 2015, 00:30

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

realno, smorio je frajer

slika

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 okt 2015, 00:34

Mortus je napisao/la:Sve Bingo ne ferma sport, a najvise se reklamirao za vrijeme vecerasnje utakmice BiH - Vels. sto putem banera, šso na pokretnim reklamama.
Ko kaze da ne ferma sport :hmmmmm: ....Senad je btw bio u Brazilu na SP...mislim cak da se tamo malo i druzio sa Husicem
btw nemozes ti samo doci covjeku poput njega,reci hajde ulozi ba u klub,**** ga ti,on kaze more jbt,evo ti vreca,nakupi nosi koliko treba,de nam tcepi po pivo jedno dok ja pare donesem :crazy: :crazy:
neznam kako pojedinci zamisljaju to,uopste....treba jako dugooo vremena,strpljenja,i razgovora da pridobijes jednog takvog sponzora covjece...
jer nece sigurno dati 5000 mjesecno,pa da zavrsis za 5 minuta...koji ce nam onda **** :roll:

strpite se ljudi,kako za rezultate,tako i za sponzore...
kada sam prvi put napisao dolazi sponzor,nisam pogrijesio,ali ocigledno da ce to biti malo duzi period..na njega sam i mislio,bas kao i vi sad,eh dogovaraju,sace to sutra na zvanicnu..
polako,tek nas ceka uzbudjenja.znate da se obradujemo svaku polusezonu,pa kako god, ;)

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 okt 2015, 00:41

Chinaglia je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes:

realno, smorio je frajer

slika
A ko je to ? :D
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 11 okt 2015, 00:45

Ja jedva čekam da Azmir ode iz zemlje poslovno/na odmor. Kad god se vrati donese nam poklon paketiće :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 okt 2015, 01:03

ko je ovako po vama najbolji igrač Slobode u ovih 11 kola :cool:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 okt 2015, 01:07

Chinaglia je napisao/la:ko je ovako po vama najbolji igrač Slobode u ovih 11 kola :cool:
Ahmetovic definitivno jer smo uz njegovu pomoc postigli nekoliko kljucnih golova te su nam ti golovi donijeli vrlo vazne bodove.
Evidentan je kvalitet, ta tehnika primanja lopte je nesto najfascinantnije kod njega.

Ne treba zaboraviti ni Veselinovica ali nije igrao od samog pocetka pa ga necemo previse hvaliti kao ni Kostica iako su obojica pruzili vrlo dobre partije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 okt 2015, 01:10

volio bih vidjet' Ordagića jednu tekmu da igra kao ofanzivni vezni, da gledamo njegove slalome :cool:

ovako, šteta, velika šteta što ne može tu igrat' :(

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 11 okt 2015, 01:11

Chinaglia je napisao/la:ko je ovako po vama najbolji igrač Slobode u ovih 11 kola :cool:
Ahmet, Pirija i Pero... iako Pero tu zaslugu vuče još od dolaska u klub!

Najlošija Perina partija u klubu od kako je naš, je prošla protiv Olimpica!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []