Nitko neće pomoći oko onih duela NBA što sam postavio? Eh,jeste kolegijalni...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hvala doktore, drug si. Napisao sam već da bih uzeo jeffersona, al ovaj gay je totalna enigma.. Nikad se nisam volio kockat za ili protiv njega. Probat ću večeras pa šta bude. Zivio!dr.van nostrand je napisao/la:Gay R. - Jefferson A
PekovićN - Gallinari D.
Jazzerima su potrebniji bodovi nego Raptorsima.
Jefferson ce imati veliku minutazu, trebalo bi biti i veci broj poena, pogovo ako Nuggetsi nametnu svoj brzi ritam kojeg Utah kuci moze pratiti jer su odlicni domacini gdje prosjecno zabijaju nesto vise od 100 poena.
Pogledas ucinak Jeffersona u prthodnim duelima sa Denverom, njegovu trenutnu formu.. i dobijes nesto...tako i za svakog drugog igraca otprilike...
mada licno te duele ne bih nikad igrao, tesko pogoditi jednog igraca...
treba vidjeti igra li irving ako on bude igrao, onda bolje uzeti Lopeza jer je Cleveland supalj dole kako nema VarejaaMonolog je napisao/la:Joe Johnson sigurno ne igra večeras protiv Cavsa. Također, postoji mogućnost da neće zaigrati ni G. Wallace. U svakom slučaju, Lopez i(li) Williams bi trebali otići u over.
Zato i ja pratim tvoje parovedr.van nostrand je napisao/la:a, cuj kada se napise razlog, pogotovo smislen, naravno da cu obratiti paznju na takve postove.
bevanda4 je napisao/la:čestitke @adebayor i hvala.. U mene je bila granica 2,5. Ispratio sam bez puno razmisljanja
Upravo postavio ovaj par tamo u chat.. veliki hendikep od 3,30 je 45,5 razlike. Ja sam uzeo zajedno sa overom azijata koje je rekao @adebayor.MMarcos je napisao/la:Ulm - Giessen tim1 over 98,5 &h1 -32,5
po meni sve ispod 100+ Ulma i nekih 40+ razlike je u domenu Spilbergove naučne fantastike.
P.S. granice su iz kladionice astra sb.
Ne bih stvarno sad nekoga da nagovaram da podiže kredit i to(kao neko veče MIA-NY) ali stvarno se radi o ogromnoj razlici u kvalitetu. Čak sam išao i u onaj negativni dio gdje sam razmišljao o nezainteresovanosti ekipe Ulma da ''natrpa'' Giessen ali sam onda našao članak jednog njemačkog novinara koji govori da i juniorska ekipa Ulma bi dobila ovaj Giessen bar 20 razlike, ko sam onda ja da sudim drugačijebevanda4 je napisao/la:Upravo postavio ovaj par tamo u chat.. veliki hendikep od 3,30 je 45,5 razlike. Ja sam uzeo zajedno sa overom azijata koje je rekao @adebayor.MMarcos je napisao/la:Ulm - Giessen tim1 over 98,5 &h1 -32,5
po meni sve ispod 100+ Ulma i nekih 40+ razlike je u domenu Spilbergove naučne fantastike.
Believe je napisao/la:Bayern-Juve 0-2 gola
Bayern-Juve 1
Bayern-Juve tačan rezultat 1:0![]()
deno_TM87 je napisao/la: Jedan na " markicu " da se ima šta pratiti.
Malaga - Borussia D.(L8) X2 1.50
Zrinjski - Željezničar zg 0-2 1.60 0:2![]()
Remo(4) - Flamengo(1) 2 1.45
Vekic D. - U.Radwanska 2 1.50
Sampdoria - Inter M. Oba daju gol 1.70
Real M. - Galatasaray odg i 3+ 2.35
Porto - Rio Ave 1 1.20 3:0
Wozniacki C. - Seler Esp. 1 1.25 2:0
ja sam stavio manje, kvota 2,20 mi se ucinila i vise nego odlicna... vidjecemoMMarcos je napisao/la:Ne bih stvarno sad nekoga da nagovaram da podiže kredit i to(kao neko veče MIA-NY) ali stvarno se radi o ogromnoj razlici u kvalitetu. Čak sam išao i u onaj negativni dio gdje sam razmišljao o nezainteresovanosti ekipe Ulma da ''natrpa'' Giessen ali sam onda našao članak jednog njemačkog novinara koji govori da i juniorska ekipa Ulma bi dobila ovaj Giessen bar 20 razlike, ko sam onda ja da sudim drugačijebevanda4 je napisao/la:Upravo postavio ovaj par tamo u chat.. veliki hendikep od 3,30 je 45,5 razlike. Ja sam uzeo zajedno sa overom azijata koje je rekao @adebayor.MMarcos je napisao/la:Ulm - Giessen tim1 over 98,5 &h1 -32,5
REZ: 0-1bevanda4 je napisao/la:
Dobar par za pokušat u sistemu: Free State Stars – Platinum Stars X @3,10 (JAR)
A ovo stavljam na glavni tiket: Free State Stars – Platinum Stars gg3+ NE @1,40
Evo i statistika međusobnih omjera:
http://www.****/utakmica/4UvfZ ... er;overall
(X ću pokušat jer od prvog susreta 2005. Još nikad nisu ušle 3 utakmice zaredom bez remija, a gg3+ NE jer je to došlo u 12 od 14 dosad odigranih susreta)
Sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.