Sta ste vi ako smo mi riknuli, gledate nam u guzovediplomatija je napisao/la:Pitari jos pokušavaju da dokažu da nisu buranija koja je riknula
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
KUPI MISKE BOLI TE ****
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Vincent Tan priveden zbog organizovane prostitucije.
Naravno da jeste posteno. Posteno i razumno.Evander je napisao/la:Niti sam vidio da Denchi sta napisao, niti sam mu stao u odbranu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Ne "ako je" nego jeste. Denchi i ovaj u ciju ste odbranu stali. Ni obraza, ni stida ni pameti.
Stalo smo u odbranu ovog drugog. Ja u tome nisam prepoznao to sto govoris.
Evo covjek je sad objasnio.
Ako je pisao fakat to u tom kontekstu, ja sam za to da ga se banuje, njega i sve koji pisu slicno na slicnu temu.
Je li sad posteno?
Životni saputnik! 1921
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Slikovit prikaz trenutnih i buducih ulaganja Vincenta Tana u FK Sarajevo

Fudo iz Kanade opet vidi svoju šansu da kupi pitare.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
UGASISE IHshzna je napisao/la:http://www.sarajevo365.com/driblanje/ta ... -sarajevo/
Kraj ahahahahahahahahahahahahahahahaha
Prodajem Golfa u nikakvom stanju, neocuvanog, bez papira. Moze i zamjena za FK Sarajevo uz vasu doplatu.
Životni saputnik! 1921
- diplomatija
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- TobeYarabi
- Kontakt:
malo je tuzno da se milijarderi otimaju za jedan klub i svadjaju se ko ce dati vise love za isti, a drugi nece niko ni zabadava 
hahahahahahhah bas se otimaju....neki ne mogu kupiti ovaj drugi mogu ali onda glavom bez obzira bjeze......a gdje kamp ? hahahahh
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Evo vas u Bingo katalogu, odmah ispod deterdzenta na akciji.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 28 feb 2017, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
mene samo strah da nas opet ne kupi neki milijarder iz azije. vise bi volio ruse. nadam se da ce za pedesetak godina naletiti neka budala koja ce uloziti bar 100 000 u zeljadelinjo je napisao/la:hahahahahahhah bas se otimaju....neki ne mogu kupiti ovaj drugi mogu ali onda glavom bez obzira bjeze......a gdje kamp ? hahahahh
- Neandertalac
- Kontakt:

Žao mi čovjeka, još juče k'o zemlja bio.
Vidi donijeli mu doručak u krevet, a nema apetita.
Rano moja
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
pucaju cirevi

Ovo za kamp jel fakat istina ?TobeYarabi je napisao/la:adzo vam je nabio dozivotne komplekse jer je ulozio milione u nas najveci klub. izmirio sve dugove, kupio kamp za koji su vasi javno pred kamerama izjavili da je vasi izgradio isti, napravio nam akademiju, jedinu u drzavi, za koju svako dijete ili omladinac sanja da nastupa itd i ako je odlucio da ide, sretno mu.
sa druge strane, neki se nude i kurti i murti ali ih niko nece, jer stara oronula kurava ne vrijedi ni feninga
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Upregno je zekan ali slabo tegli. treba mu prijatelj dorat da povuku zajdnickom snagom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
TobeYarabi je napisao/la:mene samo strah da nas opet ne kupi neki milijarder iz azije. vise bi volio ruse. nadam se da ce za pedesetak godina naletiti neka budala koja ce uloziti bar 100 000 u zeljadelinjo je napisao/la:hahahahahahhah bas se otimaju....neki ne mogu kupiti ovaj drugi mogu ali onda glavom bez obzira bjeze......a gdje kamp ? hahahahh
nema potrebe imamo Misketa,....imamo love ko blata trenutno sta pozelimo to dobijemo
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sutra da ode Tan.
Hajmo rekapitulirati sta je Sarajevo uradilo i ostvarilo u tom periodu, a sta Zeljeznicar?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Hajmo rekapitulirati sta je Sarajevo uradilo i ostvarilo u tom periodu, a sta Zeljeznicar?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- TobeYarabi
- Kontakt:
klikni play i poslusajsamirr je napisao/la:Ovo za kamp jel fakat istina ?TobeYarabi je napisao/la:adzo vam je nabio dozivotne komplekse jer je ulozio milione u nas najveci klub. izmirio sve dugove, kupio kamp za koji su vasi javno pred kamerama izjavili da je vasi izgradio isti, napravio nam akademiju, jedinu u drzavi, za koju svako dijete ili omladinac sanja da nastupa itd i ako je odlucio da ide, sretno mu.
sa druge strane, neki se nude i kurti i murti ali ih niko nece, jer stara oronula kurava ne vrijedi ni feninga
samirr je napisao/la:Ovo za kamp jel fakat istina ?TobeYarabi je napisao/la:adzo vam je nabio dozivotne komplekse jer je ulozio milione u nas najveci klub. izmirio sve dugove, kupio kamp za koji su vasi javno pred kamerama izjavili da je vasi izgradio isti, napravio nam akademiju, jedinu u drzavi, za koju svako dijete ili omladinac sanja da nastupa itd i ako je odlucio da ide, sretno mu.
znas sta ljudi nazivaju kampom ?? ? 3 livade i dvije male kucice ,brvnare ...bolje vikendice u Rakovici od tih brvnara
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.