FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Evo me desno, cucim
Dres u linijama 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
A ovaj čupo iza tebe je Omerbavaracmuhamedhulk je napisao/la:Evo me desno, cucimDres u linijama
Jedina cura na slici centralno je Šefica, desno od nje je njen muž
Ovako je bilo protiv Juventusa u aprilu 2013.

Ovaj skroz desno na slici sam ja
A osim mene tu su i Šefica, Omer, stari forumaš JetSet_Hantro i ostala kompanija
Sent from my Philips Smart TV.
ovaj buckodr.adnan je napisao/la:Ovaj skroz desno na slici sam ja
koji je hantro a koji omer?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- muhamedhulk
- Kontakt:
Valjda je omer od zastave lijevo, siva majica, crna kosa 
Desno iza Lejle je Salem, nezz imal' ga na forumu?
Hantro, ne znam njega...
Hantro, ne znam njega...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
I čik pogodi od koga sam dres dobio, ovaj sa slikesekerbay je napisao/la:ovaj buckodr.adnan je napisao/la:Ovaj skroz desno na slici sam ja![]()
koji je hantro a koji omer?
Omer je ovaj čupo, od centralne plavuše sa zastavom drugi s lijeve strane. Hantro je drugi s desna od centralne plavuše
Padaju maske 
- Centre forward
- Kontakt:
Jesi baš siguran da se zove Salem. Mene baš podsjeća na jednog drugog momka, čije ime počinje sa S, al' nije Salem.muhamedhulk je napisao/la:Valjda je omer od zastave lijevo, siva majica, crna kosa
Hantro, ne znam njega...
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
coelho41 je napisao/la:Padaju maske
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima l` kakav link za utakmicu prijateljsku?
Evo i ja tražim kako je počela, ništa...Martinez8 je napisao/la:Ima l` kakav link za utakmicu prijateljsku?
Ako neko ima link nek baci ovdje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
http://shoof.alkass.net/shoof/play.php? ... tuYXZ3dz0qharden je napisao/la:Evo i ja tražim kako je počela, ništa...Martinez8 je napisao/la:Ima l` kakav link za utakmicu prijateljsku?
Ako neko ima link nek baci ovdje.
Hvala drugMartinez8 je napisao/la: http://shoof.alkass.net/shoof/play.php? ... tuYXZ3dz0q
Uzivajharden je napisao/la:Hvala drugMartinez8 je napisao/la: http://shoof.alkass.net/shoof/play.php? ... tuYXZ3dz0q
Danas lagani trening, bez primljenog gola.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jesam, ovaj sa kapom je onCentre forward je napisao/la:Jesi baš siguran da se zove Salem. Mene baš podsjeća na jednog drugog momka, čije ime počinje sa S, al' nije Salem.muhamedhulk je napisao/la:Valjda je omer od zastave lijevo, siva majica, crna kosa
Hantro, ne znam njega...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
schickeria
- Kontakt:
Holger otisao na posudbu u schalke
Hummels 0-1 nakon prekida
Hummels 0-1 nakon prekida
ma nemam blage, vjerovatno od nekog pakasha.dr.adnan je napisao/la:I čik pogodi od koga sam dres dobio, ovaj sa slike
opet ne znam koji je hantraga.
imamo trojicu koji mogu biti drugi s desna
onaj sa crvenom kapicom(drugi s desna od njene lijeve ruke), onaj sa tamnom trenerkom i onaj pogeti iz zadnjeg reda.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Badstuber na pola godine u Schalke. Sretno Holgere, nemoj da se povrijediš samo 
Zašto ide tamo gdje će opet imati konkurenciju da igra i još kod trenera kod kojeg se gine i trči. Trebao je negdje u manju sredinu.
Ma fin je to insan, nemoj tako o njemusekerbay je napisao/la:ma nemam blage, vjerovatno od nekog pakasha.
opet ne znam koji je hantraga.
imamo trojicu koji mogu biti drugi s desna![]()
onaj sa crvenom kapicom(drugi s desna od njene lijeve ruke), onaj sa tamnom trenerkom i onaj pogeti iz zadnjeg reda.
Eh, taj pogeti iz zadnjeg reda sa dresom crveno-bijelih linija, to je Hantraga
Nema tu maski, to je stara rajacoelho41 je napisao/la:Padaju maske
Pobjeda od 5:0, taman lagano zagrijavanje. Holgi, nek ti je sa srećom, vratio se očeličen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.