pa mi zapara usi kada rece eto,ovaj predsjednikova desna ruka,ovaj vugdalic,trazi novog trenera,onog naseg igraca,barbareza kontaktirao
nije bitno sto ta recenica,mrsko mi traziti postove od prije godinu
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Meni golman Piric ,definitivno, broj jedan igrac u dosadasnjem dijelu prvenstva, biser Tuzle je dijeteProbisvjet je napisao/la:Svi su vazni. Svako ima svoj zadatak. Ne bih izdvajao nikoga jer svi su dobri. Efe sve bolji i bolji!ultrasstyle_tz je napisao/la:Ivan Kostic je u ovom momentu najvazniji igrac Slobode...poslije toga Ahmetovic
.solinas je napisao/la:a i mi bi dnevni izvjestaj..![]()
bitno je da igraci imaju svoj mir,da se spremaju neotereceno,punih dzepova,isplacenih premija,
koga boli **** za par fotki kako izlaze iz busa...
bilo je slika sada iz bijeljine,i dosta bolan,nisu otisli na modnu pistu,nego u karantin,da u miru se pripreme za ono sto slijedi.
Karantin se ne radi samo dan dva prije tekme...karantin znaci izolacija,iz kojeg razloga,nebitno.mozda su htjeli jednostavno odmoriti psihicki,sve vise paznje pridaje se lideru,mozda je husref htjeo da ih zastiti öd pritiska,öd javnosti,da odrzi mir u ekipi.kosto si ti karantin svatio bukvalno,isto mu dodje i mini pripreme.kakve pripreme,momci pucaju öd snage.to je samo metafora.NYKnicks Fan je napisao/la:Karantin, 10 dana prije utakmicesolinas je napisao/la:a i mi bi dnevni izvjestaj..![]()
bitno je da igraci imaju svoj mir,da se spremaju neotereceno,punih dzepova,isplacenih premija,
bilo je slika sada iz bijeljine,i dosta bolan,nisu otisli na modnu pistu,nego u karantin,da u miru se pripreme za ono sto slijedi.![]()
PS Ovo su bile "mini pripreme"
.solinas je napisao/la:Karantin se ne radi samo dan dva prije tekme...karantin znaci izolacija,iz kojeg razloga,nebitno.mozda su htjeli jednostavno odmoriti psihicki,sve vise paznje pridaje se lideru,mozda je husref htjeo da ih zastiti öd pritiska,öd javnosti,da odrzi mir u ekipi.kosto si ti karantin svatio bukvalno,isto mu dodje i mini pripreme.kakve pripreme,momci pucaju öd snage.to je samo metafora.NYKnicks Fan je napisao/la:Karantin, 10 dana prije utakmicesolinas je napisao/la:a i mi bi dnevni izvjestaj..![]()
bilo je slika sada iz bijeljine,i dosta bolan,nisu otisli na modnu pistu,nego u karantin,da u miru se pripreme za ono sto slijedi.![]()
PS Ovo su bile "mini pripreme"
Mini pripreme,ili karantin,izolacija,isto mu dodje,momci su otisli da se prije svega psihicki odmore i pripreme za napore koji dolaze.
.solinas je napisao/la:U cemu je tvoj problem jarane![]()
Karantin mini pripreme,zatvoreni trening.. Izrazi se BA kako hoces.boli me ****.
I kada nesto komentarises ako vec hoces,komentarisi poentu napisanog a ne nacin izrazavanja.
Niko nije na casu bosanskog jezika i knjizevnosti.
Ako neces,**** BA jarane,zaobidji u sirokom luku.
Pise ti tvoj drugi nick ne biti nervozansolinas je napisao/la:Pa odgovorio sam ti u prvom dijelu.Sta BI ti svaki dan izvjestavanje.da se polaze dnevni racun il sta.
Nisu ovo pripreme pred pocetak sezone ili zimske.
Drugo nemoj me vise nikada ispravljati.karantin,mini pripreme,koga boli **** bolan.oba termina su ispravna i imaju osnovu.
I zapalio si me onom provokatorskom recenicom na kraju.
Ja nigdje nisam rekao da sam uvjek u pravu,ili da negrijesim,niti sam rekao da ti nisi upravu.jednodtavno koga boli **** ba,svodi se na isto.
Ja ti napisem zasto sam se izrazio karantin,iz kojeg razloga,ti ja BA uvjek ti upravu...mislim nidje veze ba drug..
Eto i skver ti napisa isto potpuno.otisli ljudi da se izmaknu öd svega.karantin jarane,öd javnosti,medija,pritiska...
Sto me BA handris
Mah doce doce, dobar napadac je uglavnom kao Ahmet onako, kazu da ce biti pakleni, a ode nam bogotac kako ce preziviti ljubitelji njegovog lika ako bude posudjen a sve su prilikesolinas je napisao/la:Eto vidis,opet provociras.![]()
Zbog toga sam i reagovao,Ali hajde nastavi ti po svom,budala i drva uvjek ima i biti ce.
Target
KO je taj napadac kojeg spominjes,nemogu nikako izcackat skim pregovaraju![]()
![]()
Vidi izbrisao post...bem te luda
Ne pricam ja nista, ja samo kazem cuce se necu da se ponovi Skahic opet, ili tako to da dodje pa da se zajebajemo 10 kola da registrujemosolinas je napisao/la:Ma jedan domaci napadac,i jedna opcija iz vana.
Tesko ce ici to iz vana zbog poznatih razloga.
A ovaj domaci realna opcija.
Nebi ja target ga-ih je spomenuo nekidan,ako hoce neka se otvori,usi i oci su nam sirom otvorene![]()
A vala target red je da kazes nekidan spominjes napadaca,sad pricas u zagonetkama,zajebi to,![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.