To ti kao da je vec dosao, a ne da su to obicne spekulacije zute stampe, od kojih siguran sam nece biti nista.LenBias je napisao/la:ali kad vam dodje seo
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kaze Giggs Rooney ima tight groin i neki virus (bug). Ali moguce da ce igrat. RvP trenira i izgleda dobro.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... riano.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Barem je Van Gaal karakter u odnosu na Moyesa kojeg ja mislim da ni nosači vode nisu fermali u Unitedu
takve i slicne clanke sada pocinju pisati svi koje je strah uspjeha Man Utd-a, jer im je odgovarala situacija ove godine, pa sad se svi prave dobrotvori i djele neke informacije koje veze sa zivotom nemaju...takodjer se to odnosi i na one koji se boje mukotrpnog rada i hijerarhije u klubu...a tome u prilog idu placljivi komenatri pojedinaca iz bayerna koji bi sami da vode kolo a vezani za Van Gaal-a i njegove navodne sukobe sa igracima !!
sve na svoju poziciju treba postaviti bas kao sto je i Fergi radio !!
sve na svoju poziciju treba postaviti bas kao sto je i Fergi radio !!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Joj kako me Rooney iritira sa njegovim povredama i razlozima da ne igra isti slučaj i sa Robinom. Dajte pokažite da imate nešto u gaćama više i čuvajte staklene nogice ili šta već ne. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ne mislim da je rijec o tome da nemaju muda ili da se cuvaju, mozda cak naprotiv. Rooney je uvijek imao dosta povreda, svake sezone po 4-5. Licno mislim da je zbog neozbiljne ishrane i konzumiranja alkohola, svi smo culi te price o njemu i drugim Engleskim igracima. I prirodno je malo deblji, ne pomaze ni to. Sto se tice RvP-a, imao je puno povreda i on kroz karijeru, ali tri sezone prije ove je igrao konstantno. Onda dolazi Moyes i svojim moronskim potezima pravi velike probleme Robinu i uzrokuje nove povrede.Nitro je napisao/la:Joj kako me Rooney iritira sa njegovim povredama i razlozima da ne igra isti slučaj i sa Robinom. Dajte pokažite da imate nešto u gaćama više i čuvajte staklene nogice ili šta već ne.
Nadam se da ce Robin ponovo bit onaj pravi sljedece sezone, a Rooney vrlo tesko da ce se rijesit ovih povreda. Sto je pozitivno kod njega je sto su to rijetko duge povrede, nego ovako po 2-3 sedmice stalno. Ali to mu pokvari ritam i formu.
Nemam neku statistiku, ali se meni cini da mi i Arsenal uvijek imamo najvise povrede. Tesko da je slucajno kad se to ponavlja svake sezone.
HAHAAHA Rooney ima mahmurluk oces rec 

ne lupaj glupostiCartman je napisao/la:Ne mislim da je rijec o tome da nemaju muda ili da se cuvaju, mozda cak naprotiv. Rooney je uvijek imao dosta povreda, svake sezone po 4-5. Licno mislim da je zbog neozbiljne ishrane i konzumiranja alkohola, svi smo culi te price o njemu i drugim Engleskim igracima. I prirodno je malo deblji, ne pomaze ni to. Sto se tice RvP-a, imao je puno povreda i on kroz karijeru, ali tri sezone prije ove je igrao konstantno. Onda dolazi Moyes i svojim moronskim potezima pravi velike probleme Robinu i uzrokuje nove povrede.Nitro je napisao/la:Joj kako me Rooney iritira sa njegovim povredama i razlozima da ne igra isti slučaj i sa Robinom. Dajte pokažite da imate nešto u gaćama više i čuvajte staklene nogice ili šta već ne.
Nadam se da ce Robin ponovo bit onaj pravi sljedece sezone, a Rooney vrlo tesko da ce se rijesit ovih povreda. Sto je pozitivno kod njega je sto su to rijetko duge povrede, nego ovako po 2-3 sedmice stalno. Ali to mu pokvari ritam i formu.
Nemam neku statistiku, ali se meni cini da mi i Arsenal uvijek imamo najvise povrede. Tesko da je slucajno kad se to ponavlja svake sezone.

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Yebo majku sad Rooney postade i alkoholicar 

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Cartman aka Runijev kuhar.
Rooney očigledno ima problema sa ishranom. Da se pametnije hrani i više individualno trenira bio bi dva put bolji igrač nego što sad jeste. Neću se doticati problema sa alkoholom jer ne znam ništa o tome.
Going on up to a spirit in the sky...
Joj likova, ne moze se progovorit o ovom liku, a da ne kmece.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -puff.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... rank-a-few" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Pique.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeste li u stanju normalno pricat o Rooneyu, ili vam je 10 godina?
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -puff.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... rank-a-few" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeste li u stanju normalno pricat o Rooneyu, ili vam je 10 godina?

- OnlyUnited
- Kontakt:
Iako mamuran, mogu viditi da su neki nastavili pisati nebuloze...
- Ed Woodward for Prime Minister !
OnlyUnited je napisao/la:Iako mamuran, mogu viditi da su neki nastavili pisati nebuloze...
ma samo PLASTIKA
sad zbog par cigareta i piva Rooney nemoze igrati vise

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Joj kad Kolasinac i Rooney zalome uz sudzuku, bit ce to teski trenuci za Rooneyevu karijeru
100% sportski i krajnje opušten potpis
Pa i bolje da pije i puši (sad mi je još draži) nego da je maneken ko Ronaldo sa plastičnim licem i zubima od slonovih kostiju
haha

Nemoj tamo ici, nema potrebe. Ronaldo je najbolji primjer kako sportista treba zivjeti, da Rooney ima njegove svakodnevne navike garantujem da bi bio dobar kao i Portugalac.Dalam je napisao/la:Pa i bolje da pije i puši (sad mi je još draži) nego da je maneken ko Ronaldo sa plastičnim licem i zubima od slonovih kostijuhaha
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Dalam je napisao/la:Pa i bolje da pije i puši (sad mi je još draži) nego da je maneken ko Ronaldo sa plastičnim licem i zubima od slonovih kostijuhaha

-
- Kontakt:
Joj samo me strah za Wazzu valjda uzima kvalitetniji duhan,samo da ne sipu neku Britansku funjaru,a i voli popit jednom ce pjan zaigrat to mene plasi,a mozda i povuce aal nije navucen samo da se popravi
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.