Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ata
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la ata » 04 apr 2013, 01:06

LloriS je napisao/la:
ata je napisao/la:uhh, sto me ova Jankovic izmori.. :mrgreen: al' dobro je, evo sad se cekam Radwanska za 902 KM ! :D

a za veceras, vi sto pratite, ovo nije preporucljivo, NBA vec par noci ne ide.. ;)

slika

sretno! ;)
Jarane masnu lovu uplacujes :D sretno ti bilo
nema bez tog love drug ! ;) hvala !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 04 apr 2013, 01:26

atletico mineiro - arsenal sarandi over 2,5 (ronaldinko gaucho - jedan hattrick bi treba bit dovoljan :lol: ) a i adebayor je preporucio pa sam jos sigurniji da ulazi

milijoneri - corinthians x2 @1,45 (alexandre pato - bar 1 gol da budem miran :D )

la galaxy - monterrey 1x @1,40 (ma nemam pojma, valjda nekakav osjećaj. Monterrey nije nešto u gostima, dok LA doma rastura.. Dosad nije bilo međ. omjera.. A kvota je primamljiva iako je dvoznak u pitanju )

Club America - Cruz Azul gg3+ @2,15 (ma nemam pojma.. na račun starih golijada valjda, nešto me vuklo da probam)

atlante - puebla PiK1 @1,75 (zbog pada kvote na atlante.. a i dobili su zadnja 4 susreta. Mogu i večeras bar 1-0 prvo poluvrijeme :) )

veranopolis - santo andre x2 @1,55 (pada kvota na x i 2.. pa nek se odigra dvoznak..)

cianorte - gremio prudente x2 @1,50 ( :roll: )

Anzoateg - Llaneros FC gg3+ NE @1,50 (u 9 utakmica samo 1 put oba dali gol)

wilsterman - universitario x2 @1,65 (a mozda opalim i čisti X @3,10)

bolivar - the strongest ( maklo ga u mojoj kladioni, ako tko ima, pogledajte na rezultati,com statistiku i odigrajte na osnovu nje i pada kvote..)

Ukupna kvota: 163,4985 (gledajući čisti X na universitario)

Ulog: 1,29 KM
Dobitak: 199,93 KM

8-)
U desetom selu živi Antuntun!

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 04 apr 2013, 01:48

ata je napisao/la:pozdrav..
eh kao sto sam i obecao, postavljam danas ono odigrano..

slika

nemam vremena da postavljam sve, ugl.. 4 x 50 KM = 200 KM x 4.51 = 902 KM
Aferim momče ;)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 04 apr 2013, 08:46

bravo jarane - samo se skuliraj kad naberes lovu.... da ne skrsis sve odmah...
daj nam barem nekad posalji sliku s maldiva sa kopiranim tiketima ili iz Castrolenda da se ucrvamo od zavisti ha ja :mrgreen: mojne sprzit lovu nazad u Hercegoprofitere :mrgreen:

znaci momak postira prognozu - prolaze tiketi ko ludi

i sta reci - ovaj pdf je dobio prijeko potrebno osvjezenje ;)

jos jednom svaka cast - vidim da se radi o hiljadama ;)
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 04 apr 2013, 09:00

hajro je napisao/la:Rukomet
sri 20:25
M.VUJIN(SRB) (-4,5+) over
1,85

Vujin izvodi sedmerce u Kielu a nadam se da ce i u reprezentaciji i uz malo srece ovo bi trebao bez problema proci.

Ipak nije pucao sedmerce :o

sri 20:25
AUSTRIJA SRBIJA (-54,5+) over
1,85
Austrija igra brzu igru sa puno golova.

31:28
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 04 apr 2013, 10:20

Interesuje me da cujem vasa misljenja.

Zalgiris Kaunas -Brose Baskets

I jedni i drugi bez prike da se plasiraju u drugi krug. Zalgiris u finansijskim problemima, poslednju utakmicu u EL izgubio ubedljivo od Albe u gostima 77-55, nakon toga i senzacionalno od Neptunasa u domacem prvenstvu 78-77 (u gostima). Sa druge strane Brose ima cak 5 poraza u zadnjih 6 utakmica ali se vidi zelja da zabelezi makar jednu pobedu u drugom krugu, poslednja dva gostovanja u EL su odigrali vise nego korektno i oba puta su porazeni minimalnim razlikama, protiv Reala 76-73 i protiv Efes tek nakon produzetka sa 89-86. Vidi se da zele da zabeleze makar jednu pobedu u drugom krugu a s' obzirom da sa druge strane imaju tim u finansijskim problemima i bez neke preterane motivacije u ovoj utakmici mislim da bi lako mogao Brose ovde da dodje do svoje prve pobede u drugom krugu EL.

Vasa misljenja molim :D

P.S. Kvota je oko 4.50 na dvojku.

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 04 apr 2013, 10:29

Adebayor je napisao/la:Caracas - Hauchipato --> over 2,5 @ 1,85 0:4
Atletico MG - Arsenal S. --> over 2,5 @ 1,70 5:2

NY Rangers - Pittsburgh --> 2 @ 2,20 6:1
Charlotte - Philadelphia --> 2 @ 1,55 88:83
Utah - Denver --> 1 @ 1,70 96:113

Sacramento - Houston --> 2 @ 1,60 102:112
NY Mets - San Diego (MLB) --> over 7,5 @ 1,90 8:4
Milwaukee - Colorado (MLB) --> over 8,5 @ 1,85 3:7

Dakle, za večeras čak 8 parova, fino ih rasporedite na par listića, ako tko prati, jer je gotovo nemoguće da prođe sve.
S obzirom na seriju 11/12, ne bi se čudio ni da se večeras desi katastrofa, ali nadamo se da neće.
Ipak nije katastrofa, ali nije ni super. 5 od 8. Phila je bila strašno blizu pobjedi, imala je u jednom trenu preko 15 razlike, povela je bila i 2 minute prije kraja, ali šteta. Utah i Pitttsburg ni blizu pobjedi.

Overi očekivano prošli.

Dakle da rezimiramo, 16 od zadnjih 20 pogođenih parova. 80% nije loše. Nadam se da ću nastavit tako, a poslije se opet pišemo, vjerovatno će opet neki overi bit ;)

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 04 apr 2013, 11:42

zasto na derbiyu u ponudi nema ponude eurolige kosarkaske?hvala

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 04 apr 2013, 11:50

Danas ovi nasi rukometasu u sastavu izmjesanom nisu uigrani protiv rusaaa..sta moze hendipep ?? ko se razumije bolje u rukomet ko ce od rusa golove ici preko itd..mislim da je ovo zicer dana

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2013, 11:59

Ma 4.5 hendikep je premal, ovo će ići miminimalno 10 razlike za Ruse, ljudi došli u najjačem sastavu mi igramo sa "juniorskom" reprezentacijom, jedino da kladionice znaju nešto više :roll:

Pa najbolji igrači su Dibirov,Igropulo, ali pitanje koliko će igrati

Moguće iznenađenje Češka-Njemačka 1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ata
Kontakt:

Post Postao/la ata » 04 apr 2013, 12:00

ehh evo ga i za danas od mene, s tim da vjerovatnoca prolaza nije k'o jucerasnjeg ali je opet visoka, vrijedi ispratiti ali ne sa istim ulogom..

i naravno.. sretno nam ! :mrgreen:

slika

2 x 100 KM = 200 KM x 5.28 = 1056 KM

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 apr 2013, 12:05

legenda reala je napisao/la:Ma 4.5 hendikep je premal, ovo će ići miminimalno 10 razlike za Ruse, ljudi došli u najjačem sastavu mi igramo sa "juniorskom" reprezentacijom, jedino da kladionice znaju nešto više :roll:
mogu li nasi "zabiti" vise od 27 golova :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2013, 12:07

dr.van nostrand je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma 4.5 hendikep je premal, ovo će ići miminimalno 10 razlike za Ruse, ljudi došli u najjačem sastavu mi igramo sa "juniorskom" reprezentacijom, jedino da kladionice znaju nešto više :roll:
MA ja sam odigro hendikep, ma sumnjam ipak su to Rusi njima ni mnogo jače selekcije ne daju puno golova ;)

Haider Mauer hoće li dobiti
Huta Galunga ovog našeg Bašića, dajte imate li kakvih sigurica do Europalige da se šta dobije :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 apr 2013, 12:12

Legendo, a koliki je hendikep u premieru, i kolika je kvota ? I jel u bhplay ima onaj uslov od 3 para na taj par kao u premieru, il mogu kao singl odigrat ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 04 apr 2013, 12:14

Benfica - Newcastle --> over @ 1,85
Totenham - Basel --> over @ 1,60
NY Mets - San Diego (MLB) --> over 7,5 @ 1,85 vrijeme početka 19:10
Tampa Bay - Baltimore (MLB) --> over 7,5 @ 1,75 vrijeme početka 21:10

_Benfica od zadnjih 5, 4 išla u debeli over. Čak su i s underaškim francuzima odigrali 2:3. Newcastle primio 6 golova u zadnje dvije utakmice.

_Totenham leti na krilima Bale-a, u zadnjih 10 utakmica čak 8 su išli u over. Jedino s Fulhamom i Lyonom nisu išli u over. Basel malo manje efikasan, ali on ovdje nije ni važan, jer mislim da će Tottenhem s minimalno 3 gola riješiti prolaz već u prvoj utakmici.

_Granica na ovaj meč je 7,5. Metsi su prešli tu granicu u 9 od posljednjih 11 utakmica. San Diego u 7 od posljednih 11 utakmica. Većinom pripremne. U međusobnim su prešli ovu granicu u 7 od 10 puta. Jučer sam igrao ovaj par i lagano je prošao.

_Granica na ovaj meč je 7,5. Tampa prešla ovu granicu u 8 od 10 puta. Baltimore 14 od zadnjih 15. Od zadnjih 5 međusobnih 4 su išla u over.

Sretno.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2013, 12:16

Papastathopoulos je napisao/la:Legendo, a koliki je hendikep u premieru, i kolika je kvota ? I jel u bhplay ima onaj uslov od 3 para na taj par kao u premieru, il mogu kao singl odigrat ?
4.5 je hendikep
1.85 kvota

moraš minimalno tri para ;)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 apr 2013, 12:17

legenda reala je napisao/la:MA ja sam odigro hendikep, ma sumnjam ipak su to Rusi njima ni mnogo jače selekcije ne daju puno golova ;)
mozda je najbolje uzeti drugo pol. -2,5 na Rusiju, oni ce stisnuti i pojacati gas pred kraj susreta a kod nas uobicajeni pad i raspad sistema
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 04 apr 2013, 12:19

Cudni smo ti mi. Kad se najmanje nadaš prođemo i obrnuto.
Samo da te podsjetim u nogometu:
Otisli Španiji totalni autsajderi-na kraju oni cupali bod u 100-toj minuti.
Otisli Norveskoj sa nekim ljevim timom uz 2-3 igraca prvotimca tadasnja i pobjedimo
Otisli Danskoj i poderemo ih 2:0. I to uvjek kad smo autsajderi. Jest da je to nogomet ali..

Nedavno smo mi igrali s Njemackom 33:24. Daleko od toga da se ja nadam nekoj našoj pobjedi pogotovo uvjerljivoj ali znajući taj naš neki čudan mentalitet da bolje igramo kad smo autsajderi ja nebih išao ne hendikep na ruse. Igra se u Visokom. Ovi mladići ce gristi i sumnjam da ce ih bas nabiti rusi.
A da i : Zlatno pravilo kladionice- NIKAD ne podcjenjuj domacina
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2013, 12:23

legenda reala je napisao/la:MA ja sam odigro hendikep, ma sumnjam ipak su to Rusi njima ni mnogo jače selekcije ne daju puno golova ;)
mozda je najbolje uzeti drugo pol. -2,5 na Rusiju, oni ce stisnuti i pojacati gas pred kraj susreta a kod nas uobicajeni pad i raspad sistema

BOSNA I HERCEGOVINA:
Nebojša Grahovac (Chambery), Benjamin Burić (Borac), Damir Efendić (Bosna BHT), Mirko Mikić (Borac), Ajdin Bukva (Goražde), Duško Čelica (Al- Shabab), Tarik Kasumović (HSV Götzenhain), Igor Mandić (Metalurg), Ivan Milas (Borac), Ivan Karačić (Brest Meškov), Boris Bečirović (PAUC), Kosta Savić (PAUC), Faruk Vražalić (Ademar Leon), Davor Kadić (Čelik), Vladimir Vranješ (Ademar Leon), Senjamin Burić (Borac), Muhamed Toromanović (Wisla Plock).

RUSIJA:
Vadim Bogdanov (Dinamo Minsk), Igor Levšin (Post Schwerin), Oleg Grams (Čehovsi medvedi), Egor Evdokimov, Timur Dibirov, Sergei Gorbok, Dmitrij Žitnikov, Aleks Rastvortsev, Mihail Čipurin, Sergej Šhelmenko (Čehovski medvedi), Paul Atman (Dinamo Minsk), Eldar Nasirov, Aleksander Piškin (University-Neva), Aleks Šindin (Permski medvedi), Konstantin Igropulo (Fusche Berlin), Andrei Novoselov, Aleksander Sanaškin (Zenit St. Petersburg), Sergej Kudinov (Astrakhan), Inal Aflitulin (Motor Zaporožje) i Paul Maksimov (Permski medvedi).

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 apr 2013, 12:25

hajro je napisao/la:Nedavno smo mi igrali s Njemackom 33:24. Daleko od toga da se ja nadam nekoj našoj pobjedi pogotovo uvjerljivoj ali znajući taj naš neki čudan mentalitet da bolje igramo kad smo autsajderi ja nebih išao ne hendikep na ruse. Igra se u Visokom. Ovi mladići ce gristi i sumnjam da ce ih bas nabiti rusi.
A da i : Zlatno pravilo kladionice- NIKAD ne podcjenjuj domacina
nema tu podcejnjivanja, cisto se gleda snaga i kvalitet, donekle i mentallitet, fizicka sprema pa tek onda navijaci.
Jedina prednost na nasoj strani su navijaci ;)
Ne znam kakva je Rusija, ali sigurno je da su favoriti, eh sad hendikep izrazen u 3-4 ili 5 golova o tome raspravljamo, Srbija je bila bolja za 3 gola, hoce li i Rusija biti toliko ili za koji gol vise/manje :roll: :?:
silver & black

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.