Ibrakovic nije kandidat za trenera!emir18 je napisao/la:Ne znam sta imate protiv Ibrakovica skolovan momak,kad bi on sjeo na klupu nebi gledali ovako starinski fubal draze mi je bilo gledati Sarajevo kad je jovic bio tu pa cak i Mirza nego ovaj Husrefov.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
#divovi
Sta necu cuti sve cuj trener..:/
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 23 avg 2013, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Znam za Sportskog direktora je al kazem da ima smisla za fudbal a ne da gledam razne irfane i ostale kako dovode svoje plene...moustapha je napisao/la:Ibrakovic nije kandidat za trenera!emir18 je napisao/la:Ne znam sta imate protiv Ibrakovica skolovan momak,kad bi on sjeo na klupu nebi gledali ovako starinski fubal draze mi je bilo gledati Sarajevo kad je jovic bio tu pa cak i Mirza nego ovaj Husrefov.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Šta jes-jes
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 11 maj 2016, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- storm_raider
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
SVI NA KOSEVO 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobar je dres i lijep...Al je pravo pitanje ko igra za taj dres i natapa ga znojem...Po ovim igracima Sarajeva i svim igracima u premijer ligi ne zasluzuju da nose ni potkosulje, a kamo li ovakav kvalitet dresa...Puno srece Sarajevu u nastavku prvenstva,osim sutra 
::::SAMO ČELIK::::
- Evolution87
- Kontakt:
dres je perverzija
sta je sa puzigacom? Jel dobio sve papire
sta je sa puzigacom? Jel dobio sve papire
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
prejako..svaka cast!!! Uh ovo sa ljiljanima je vrh!!! jel ih ima vec u prodaji?Carli je napisao/la:
Dres je VRH..Imali igdje online da se kupi??? hvala
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
super dres. nisam odavno ljepsi vidio. Samo sumnjam da cete ga koristiti na utakmicama cesto. Steta 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ovo je samo kad igramo u genocidnom entitetu, dobar dres pravo mada su mogli nalijepiti samo slova od sponzora bez ove trake koja kvari ovu zutu traku sa ljiljanima.....ZZtop10 je napisao/la:super dres. nisam odavno ljepsi vidio. Samo sumnjam da cete ga koristiti na utakmicama cesto. Steta
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Nema izgovora svi na Sjever!
Pi....keeeee , sa juga Zenica Celik liga je druga.....!

Pi....keeeee , sa juga Zenica Celik liga je druga.....!
04.10.2009 !!
Sta ti je buraz', jes' dobarsarajlija je napisao/la:Nema izgovora svi na Sjever!![]()
![]()
Pi....keeeee , sa juga Zenica Celik liga je druga.....!![]()
Nikola Tesla!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Malo ga prenijelo.newBot je napisao/la:Sta ti je buraz', jes' dobarsarajlija je napisao/la:Nema izgovora svi na Sjever!![]()
![]()
Pi....keeeee , sa juga Zenica Celik liga je druga.....!![]()
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
@ viva ma sta cu brate moram malo daleko od toga da vas mrzim i grad nisam ja od tog posla bgm..
Nek bude fer i korektno neka bolji pobjedi bgm iskreno i pozdrav za nicaze.
Nek bude fer i korektno neka bolji pobjedi bgm iskreno i pozdrav za nicaze.
04.10.2009 !!
Priželjkujem našu pobjedu i nadam se da ćemo osvojiti ta tri boda, mada nemamo ekipu s kojom možemo unaprijed upisivati pobjede, a sve i da imamo, opet ne bi bilo zahvalno bilo šta prognozirati jer smo se toliko puta opekli. Naši večerašnji protivnici nisu dobro startali i zaredali su te neriješene rezultate, ali su, po meni, sasvim solidna, ako ne i odlična ekipa koja iz ovih ili onih razloga nije te uvodne utakmice odigrala bolje. Vidjet ćemo da li će u večerašnjoj utakmici tražiti više i da li će htjeti popraviti dojam u ovoj gostujućoj utakmici i tako najaviti bolje rezultate. Očekujem našu pobjedu i to minimalnu, a pogodak neka postigne, recimo, Komazec. Vjerujem u njega i mislim da će on imati odličnih partija u našem dresu. Mislim da posjeta ne može biti bolja od tri-četiri hiljade, ali na to smo već navikli.
P. S.
Simpatični Robijaši sa ovim najavama i invazijom, kao i uvijek.
P. S.
Simpatični Robijaši sa ovim najavama i invazijom, kao i uvijek.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.