Jedno je sigurno, ovo bi bio rekordni transfer Bayerna i Bundeslige. Verratti prema transfermarktu vrijedi 40mill € i ima ugovor do 2021."
Ima tu nesto
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Ima, Arapi + 8x10 na sedmu eura.R32 je napisao/la:
Ima tu nesto
Nikad se ne zna, niko nije ni Pep-a ocekivao, a Bgm imao je najvecu platu...sljivo je napisao/la:Ima, Arapi + 8x10 na sedmu eura.R32 je napisao/la:
Ima tu nesto

A sto me neka nostalgija puce, jer njihovo vec prolazi.Bundesliga je napisao/la:
Kako je sve počelo.
Što je itekako pozitivna stvar sa Bayernove tačke gledišta, a ujedno i za ligu. Ne znam kako si ti to protumačio dok si pisao, ali navijači Bayerna bi trebali podržavati tu idejusljivo je napisao/la:Pravi se Njemacka od Bayerna, bice ovih jos transfera svaba u buducnosti. Ne bih se cudio da se sad na ljeto kupi Gnabry, Brandt ili Meyer.
Ne treba pretjerivati, 5, 6 je za mene idealan broj švaba (reprezentativaca), sve preko je previše. Elfovci trabaju da igraju i po drugim klubovima i ligama, to dosta znači reprezentaciji.Molders je napisao/la: Što je itekako pozitivna stvar sa Bayernove tačke gledišta, a ujedno i za ligu. Ne znam kako si ti to protumačio dok si pisao, ali navijači Bayerna bi trebali podržavati tu ideju.
apsoslutno se momcino slazem sa tobomcoelho41 je napisao/la:Ma ne postoji igrač koji vrijedi 80 miliona € to je preseravanje + može se povrijedit + može se ne snać, nije da nemamo para, ali mislim da Bayern ne želi da plati igrača tolike novce iz principa, nekih maksimalno 45 miliona je nekako što se mene tiče vrh za Bundesligu, mada i to je puno, ali brate sve iznad 80 je čisto preseravanje, možeš dovesti 15 potencijalnih talenata u akademiju Bayerna.
EDIT:
Evo kako glupi Englezi troše, ja neću da Bayern bude takav; De Bruyne je dobar ali ne vrijedi 74 miliona, Sane i Xhaka pogotovo ne vrijede 50 odnosno 45 miliona, Mkhytarian možda i vrijedi, Firminu je puno 41 milion, Draxleru je puno 40 milion i Gotzeu je puno 37 miliona.
E sad uporedi kako smo mi preplatili Gotzea, u odnosu kaku su Englezi preplatili Sanea. Nemojte da Vas zbunjuje to da u Engleskoj ko god zna hodat na dvije noge vrijedi 5 miliona.
Dalo bi se diskutovati o tome, kao i o onoj poznatoj temi o uticaju na konkurenciju, ali objektivno, gledajući samo Bayern mislim da je to dobra stvar. Stoji i to da su potrebni i u ostalim ligama, svakako.sljivo je napisao/la:Ne treba pretjerivati, 5, 6 je za mene idealan broj švaba (reprezentativaca), sve preko je previše. Elfovci trabaju da igraju i po drugim klubovima i ligama, to dosta znači reprezentaciji.Molders je napisao/la: Što je itekako pozitivna stvar sa Bayernove tačke gledišta, a ujedno i za ligu. Ne znam kako si ti to protumačio dok si pisao, ali navijači Bayerna bi trebali podržavati tu ideju.
Klubovi su počeli ko države da se zadužuju u bankama, pogotovo u Italiji i u Engleskoj, to je predznak kraja ekspanzije i početka krize. Na kraju će samo pametni profitirat.Karlo je napisao/la:izuzev ako se neki ekonomski slom u fudbalu ne dogodi..
coelho41 je napisao/la:Klubovi su počeli ko države da se zadužuju u bankama, pogotovo u Italiji i u Engleskoj, to je predznak kraja ekspanzije i početka krize. Na kraju će samo pametni profitirat.Karlo je napisao/la:izuzev ako se neki ekonomski slom u fudbalu ne dogodi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.