CUJ IZHABAN
ALI DODAO IH BRAT U RUBRIKU "POSTELJINE"
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Tako je. Kako pisem istinu o nama, isto tako pisem istinu o vama.Rokoko87 je napisao/la:Ponovo linčuju jedinog iskrenog i pravog navijača Sarajeva - Evandera.
Istina boli, a on ne zna drugačije ni pisati.
Izdrži, uz tebe smo!Evander je napisao/la:Tako je. Kako pisem istinu o nama, isto tako pisem istinu o vama.Rokoko87 je napisao/la:Ponovo linčuju jedinog iskrenog i pravog navijača Sarajeva - Evandera.
Istina boli, a on ne zna drugačije ni pisati.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Popusis mi SabanaHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Sretan dan raspadanja PITARI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tasun tasun Tanana
Pucaju mitovi k'o ledeniceTobeYarabi je napisao/la:osim nije otjeran..samo mu je zabranjeno da dolazi u klupske prostorije
Bravo..pinoglavi je napisao/la:Koliko smo mi nepismena i glupa nacija govori cinjenica da navijaci Sarajeva ovu vijest o Tanovoj prodaji gledaju kao nekakvu medijsku hajku i unosenje negative, a navijaci Zeljeznicara to ismijavaju. A u sustini pozitivno im je ako ih Tan proda nit se tu ima nesto ismijavati od navijaca drugih klubova.
U odbranu navijača SDA prčije je da oni nikada u raji nisu bili ni poznati kao neka grupa sa visokim koeficijentom inteligencije.pinoglavi je napisao/la:Koliko smo mi nepismena i glupa nacija govori cinjenica da navijaci Sarajeva ovu vijest o Tanovoj prodaji gledaju kao nekakvu medijsku hajku i unosenje negative, a navijaci Zeljeznicara to ismijavaju. A u sustini pozitivno im je ako ih Tan proda nit se tu ima nesto ismijavati od navijaca drugih klubova.
Da izvines jednako su mi retardirani oni navijaci Sarajeva sto misle da je ovo nekakva medijska hajka protiv Sarajeva, narucen tekst za unosenje nemira ili sta se vec mota po njihovim praznim glavama.escobarpablo je napisao/la:U odbranu navijača SDA prčije je da oni nikada u raji nisu bili ni poznati kao neka grupa sa visokim koeficijentom inteligencije.pinoglavi je napisao/la:Koliko smo mi nepismena i glupa nacija govori cinjenica da navijaci Sarajeva ovu vijest o Tanovoj prodaji gledaju kao nekakvu medijsku hajku i unosenje negative, a navijaci Zeljeznicara to ismijavaju. A u sustini pozitivno im je ako ih Tan proda nit se tu ima nesto ismijavati od navijaca drugih klubova.
U svakom segmentu fudbala kao sportske discipline - nadmetanja FK Zeljeznicar je ispred tvog kluba.MejdanTz je napisao/la:Na grbavici je mracno doba, nisu stigli do 21. vijeka.
Eisenbahner1921 je napisao/la:Evo prodaje ih i preko drugog profila.
CUJ IZHABAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ALI DODAO IH BRAT U RUBRIKU "POSTELJINE"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno, ako ih suta ko kad hoce i kako hoce.pinoglavi je napisao/la:Pretpostavljam da su po toj logici i najveci europski klubovi ogromne kurave jer imaju vlasnike a ne komunisticke statute
Nek sam slozio i sa tobom u necemu.pinoglavi je napisao/la:Izuzetna logika, nazalost i na nivou prosjeka drzave doduse.
TanProdajaEisenbahner1921 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.