Ma kad su fulili sve ono znao sam da nece dobiti ali mi krivo jer smo morali ovo dobiiti ,oni se rsapali u drugom bukvalno
Plava birtija
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: Plava birtija
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To se zahvaliti onom iz Splita sto 36. sansi mu nekad treba za jedan gol.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jest smlata vala
ali kako je stila los
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
U prvom jeste, u drugom nije, ali rekao sam sta smatram problemom. Ne moze on u formaciji 4231 sa Hajdarevicem i Mesom iza igrati. Kad su Bojo, Bekric tu onda je to ok. Ovo gore se dokazalo 101. da ne moze. Ne kontam forsiranje toga od strane Amara iskreno, ali eto.
Ne znam rbate,bas je teret postao ekipi,imam osejcaj puno brze bi bilo bez njega prespor je ,lus sto i ove prekide sad izvodi reda radi.LjoZee je napisao/la: ↑05 nov 2020, 02:04U prvom jeste, u drugom nije, ali rekao sam sta smatram problemom. Ne moze on u formaciji 4231 sa Hajdarevicem i Mesom iza igrati. Kad su Bojo, Bekric tu onda je to ok. Ovo gore se dokazalo 101. da ne moze. Ne kontam forsiranje toga od strane Amara iskreno, ali eto.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma cini ti se vjeruj. Yebe to sto smo ostali bez Sadikovica, a bio je taj trio na sredini gdje je svako svakom odgovarao. Na zimu se sredina mora pojacati ako sta mislimo. Hajd sad izgurati do kraja nema puno, ali sa ovim citavu sezonu ne moze. Ubacaji su mu slicni ko i kod Bekrica pa i Boje koji je izvodio kornere. Od 10 mozda 8 je solidnih kod svih izvodjaca i nista vise od toga.
Ma cini **** danas je Hajdar imao vise pasova od njega.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Meni se cini da mu se ne da vise. Tako mi izgleda,nadam se da mi se samo cini tako
Cini ti se. Jednostavno postavio visoku ljestvicu prosle sezone, a ove to ne moze ispostovati prije svega zbog nacina nase igre ove sezone, igraca sa kojima igra i to. Sad i protivnici se svi lijepe samo na njega, ali opet i to daje mogucnost da Bekric ili neko slican ima vise prostora.
- peepeepoopoo
- Kontakt:
- peepeepoopoo
- Kontakt:
[/media][/media]

True story woLIFEwolfie je napisao/la: ↑05 nov 2020, 23:20Nisu oni više ni drugovi a ne najbolji.peepeepoopoo je napisao/la: ↑05 nov 2020, 22:23Prebolio sam Hanu Robsi tebra moj nema od nje više ništa.
Gdje je moj brat Dela ljožetov najbolji drug i ashab.![]()
A nema više ni mojih drugova, bezideje i rokokoa.LjoZee je napisao/la: ↑05 nov 2020, 23:20True story woLIFEwolfie je napisao/la: ↑05 nov 2020, 23:20Nisu oni više ni drugovi a ne najbolji.peepeepoopoo je napisao/la: ↑05 nov 2020, 22:23Prebolio sam Hanu Robsi tebra moj nema od nje više ništa.
Gdje je moj brat Dela ljožetov najbolji drug i ashab.![]()
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ne znam fakat sta je sa Rokokom. Rekao bih da nije banovan. Nadam se da je sve ok jer je odjednom nestao.
da ga nije kana sacekao negdje iza coska hahahahaha 

sa onim njegovim mjau gay avatarom pa ro pobjegao glavom bez obzira hahahahahhaa 
u cast osketovog vracanja i njegovih forumskih kampanja
selaaaaaaam braco moja u birtiji jel sve potaman kod vas
Trenutno korisnika/ca: antibot, Hazre, Hrasno15, Lokomotifa, NazorUso, nindza, Plavamamba, Rahatlokum, sebalos, seha77, WeekendOffender i 100 gostiju.