i oni kao imaju sanse

jaceg protivnika liverpool dobio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Da su dobili imali biBlejzer10 je napisao/la:Da su dobili ta dva finala imali bi titula kao Liverpool, ako se ne varam?Rajaz je napisao/la:
let3 je napisao/la:Ole rutinski prolazi katalonsku nejač sa B timom, još bez primljenog gola.Policeman je napisao/la: Protiv istog PSG protiv kojeg se jos nije ohladio onaj poraz od 4-0i nakon toga likovi jos ulozili €500mil da bi ih Ole izbacio s U19 timom i kao nema United sansu protiv yebene Barce
2-0 i 0-2, otprilike to je to.
Prošlo je doba kad se Barca iživljavala nad SAFom i Unitedom.
Otkud tebe na predavanju?mirgerr je napisao/la:De nek neko postavi link za mob, na predavanju sam.
Sevap je
prvi favoriti za titulu lptuzlak1987 je napisao/la:Guardiolina tika kaki ce stati negdje. Ne mislite valjda da ce fucking Manchester City igrati finale LP ?
Plan B? Nema ga, ubilo se za Allegrija
Mogu ja propustit sve, al fin. racunovodstvo nikakoTonySosa je napisao/la:Otkud tebe na predavanju?mirgerr je napisao/la:De nek neko postavi link za mob, na predavanju sam.
Sevap je
Ali izgleda da vam je bilo hairli.
Ako Allegri napravi neke prilagodbe koje su odgovarajuce onda City vrlo lako moze izgledati bezazleno. I pri tome se zna da Pep nema pamet da napravi plan B sto ga pravi smijesnim 180 minuta.GOAT je napisao/la:prvi favoriti za titulu lptuzlak1987 je napisao/la:Guardiolina tika kaki ce stati negdje. Ne mislite valjda da ce fucking Manchester City igrati finale LP ?
Pa i vi ste dobili lakog. Ali sad ima var.TonySosa je napisao/la:Barcelona iz godine u godinu dobija najlakše protivnike u četvrtfinalu.
Iskreno, ne znam ko je fudbaler sa slike?Scof1eld je napisao/la:Zar ne znas da je Xavi uskrsnuo ?Nitro je napisao/la: Sinkula, davno su prošla vremena Inieste i Xavija.
Lik uopce ne igra tika taka,covice Bozjituzlak1987 je napisao/la:Guardiolina tika kaki ce stati negdje. Ne mislite valjda da ce fucking Manchester City igrati finale LP ?
Za mene je tika taka naziv za svako sr.anje koje on igra.Reds1234 je napisao/la:Lik uopce ne igra tika taka,covice Bozjituzlak1987 je napisao/la:Guardiolina tika kaki ce stati negdje. Ne mislite valjda da ce fucking Manchester City igrati finale LP ?
To je bit hejter..u realnosti njegov nogomet nema veze sa tika takomtuzlak1987 je napisao/la:Za mene je tika taka naziv za svako sranje koje on igra.Reds1234 je napisao/la:Lik uopce ne igra tika taka,covice Bozjituzlak1987 je napisao/la:Guardiolina tika kaki ce stati negdje. Ne mislite valjda da ce fucking Manchester City igrati finale LP ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.