Opet ovi novi nickovi javljaju se da pametuju, a bio je doduse nekada jedan dobar forumas slicnog imenaskoroalen je napisao/la: ↑31 avg 2020, 18:49Iako sam rekao da neću pisat do maja, morao sam se javit. Je l' pojedinim jasno kakvi su glupani ispali poslije Mladosti? Dok su drugi trpali niželigaše i pokupili koronu, mi smo odigrali provjerene pripreme, a liga nam je poslužila kao produžetak priprema doslovno. Igrali koliko nam treba, nigdje nismo poraženi i ne kasnimo mnogo za vrhom tabele. U tim tekmama smo se naučili branit kad zatreba a i trener je eksperimentisao s pozicijama i vidio gdje mu ko odgovara. Nije ni Jela budala, nije nikom dao da se istrči i povrijedi u tim prvim tekmama pa da kasnije ispuše, igrali smo mrtvo i na sreću. Sad svi svr.šavate na igru, a nas ste pravili budalama kad smo govorili da prve utakmice ne znače ništa i da sačekamo barem decembar da sudimo. Je l' pojedine stid išta napisat? Sad imamo momka koji ubija prekide, Fanimo nam igra desno gdje je najbolji, Tatar je u tim situacijama lijevo krilo a danas je doslovno drugi špic uz Ahmeta, uz ovakvog Pejovića Oremuš će sasvim sigurno igrat desnog beka, tako da smo i tu pokriveni... Jedan odličan špic u polju i ova ekipa će se prošetat ligom. To sam rekao i prije mjesec dana a opet evo pišem: vidimo se u maju kad budemo slavili titulu.
Selam za pravu raju.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑31 avg 2020, 18:49Iako sam rekao da neću pisat do maja, morao sam se javit. Je l' pojedinim jasno kakvi su glupani ispali poslije Mladosti? Dok su drugi trpali niželigaše i pokupili koronu, mi smo odigrali provjerene pripreme, a liga nam je poslužila kao produžetak priprema doslovno. Igrali koliko nam treba, nigdje nismo poraženi i ne kasnimo mnogo za vrhom tabele. U tim tekmama smo se naučili branit kad zatreba a i trener je eksperimentisao s pozicijama i vidio gdje mu ko odgovara. Nije ni Jela budala, nije nikom dao da se istrči i povrijedi u tim prvim tekmama pa da kasnije ispuše, igrali smo mrtvo i na sreću. Sad svi svr.šavate na igru, a nas ste pravili budalama kad smo govorili da prve utakmice ne znače ništa i da sačekamo barem decembar da sudimo. Je l' pojedine stid išta napisat? Sad imamo momka koji ubija prekide, Fanimo nam igra desno gdje je najbolji, Tatar je u tim situacijama lijevo krilo a danas je doslovno drugi špic uz Ahmeta, uz ovakvog Pejovića Oremuš će sasvim sigurno igrat desnog beka, tako da smo i tu pokriveni... Jedan odličan špic u polju i ova ekipa će se prošetat ligom. To sam rekao i prije mjesec dana a opet evo pišem: vidimo se u maju kad budemo slavili titulu.
Ja odustao od branjenja...ljudi mi ne vjeruju da se planski cuvamo za Bresta
Ledesma na aparatima
Gdje si sada ledesma keru??
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Samo ozbiljno, ovo završiti do kraja i ići na odmor. Pejović dobar. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni boga mi nijeDobrinja12345 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 18:55![]()
![]()
Danas najbolja Zerina kakav Pejović bacila ga u drugi plan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hodžića gov. njivom motkom udarat
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
evo Sušića
- Generation74
- Kontakt:
وعليكم السلامskoroalen je napisao/la: ↑31 avg 2020, 18:49Iako sam rekao da neću pisat do maja, morao sam se javit. Je l' pojedinim jasno kakvi su glupani ispali poslije Mladosti? Dok su drugi trpali niželigaše i pokupili koronu, mi smo odigrali provjerene pripreme, a liga nam je poslužila kao produžetak priprema doslovno. Igrali koliko nam treba, nigdje nismo poraženi i ne kasnimo mnogo za vrhom tabele. U tim tekmama smo se naučili branit kad zatreba a i trener je eksperimentisao s pozicijama i vidio gdje mu ko odgovara. Nije ni Jela budala, nije nikom dao da se istrči i povrijedi u tim prvim tekmama pa da kasnije ispuše, igrali smo mrtvo i na sreću. Sad svi svr.šavate na igru, a nas ste pravili budalama kad smo govorili da prve utakmice ne znače ništa i da sačekamo barem decembar da sudimo. Je l' pojedine stid išta napisat? Sad imamo momka koji ubija prekide, Fanimo nam igra desno gdje je najbolji, Tatar je u tim situacijama lijevo krilo a danas je doslovno drugi špic uz Ahmeta, uz ovakvog Pejovića Oremuš će sasvim sigurno igrat desnog beka, tako da smo i tu pokriveni... Jedan odličan špic u polju i ova ekipa će se prošetat ligom. To sam rekao i prije mjesec dana a opet evo pišem: vidimo se u maju kad budemo slavili titulu.
-
Dobrinja12345
- Kontakt:
Čekam kraj pa da ti vidim komentar dok ovaj spusti malo kameruMortemHz je napisao/la: ↑31 avg 2020, 18:58Meni boga mi nijeDobrinja12345 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 18:55![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Dobrinja12345, dana/u 31 avg 2020, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobrinja12345 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 19:00Čekam kraj pa da ti vidim komentarMortemHz je napisao/la: ↑31 avg 2020, 18:58Meni boga mi nijeDobrinja12345 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 18:55![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svrš na Milija
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Treba dati 3 gol i onda vadi Ahmetovica. ovaj sudija nije dobar dace mu crveni. 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
Dobrinja12345
- Kontakt:
Nešto znaš ili nagadaš?
dolazi nam Fatos jel tako gisDobrinja12345 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 19:04Nešto znaš ili nagadaš?
FKS
Fanimo mi potanak danas, bolji je cini mi se kad ude sa klupe.
Danas nije Benjina tekma nikako. Daj Zinedina, ako danas ne moze, kad ce?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još da je nekog lakšeg izvući u ovim podgrupama za sutra i dan ne bi mogao bolji biti
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj Susica da ih malo izvoza
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Na koliko je ovaj Pejovic potpisao. Godinu ili dvije?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dvije godine.hordasDoboj je napisao/la: ↑31 avg 2020, 19:10Na koliko je ovaj Pejovic potpisao. Godinu ili dvije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.