Bjezim i ja sa teme, nek upućeni diskutuju
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nisu pogledali doslovnoMadal je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:23Ti imas strasno lose upućenog insajdera. Nisu pogledali na gol a mi im iz kontre zabili. Jos su došli vec mentalno ispražnjeni nakon što su proslo kolo pobijedili, ne igra im nekoliko bitnih igrača i crveni su dobili. Eto zašto smo dobili a ne zbog toga što ti je neko napricao.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bodovi spasa, sto prije obezbjediti ostanak u PL....Ova Krupa nije nimalo naivna ekipa, neko dijete je vodi, izgleda neki wunderkind....Velez ih jedva dobio
isto dovidjenja, prijatno.
Priključujem se bjezanju s teme, uživaj prodavanju svojih priča i bajkiSky9 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:27Nisu pogledali doslovnoMadal je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:23Ti imas strasno lose upućenog insajdera. Nisu pogledali na gol a mi im iz kontre zabili. Jos su došli vec mentalno ispražnjeni nakon što su proslo kolo pobijedili, ne igra im nekoliko bitnih igrača i crveni su dobili. Eto zašto smo dobili a ne zbog toga što ti je neko napricao.Pa neće se igrati cijelo vrijeme na njihovoj polovini, naravno da će kao malo tek toliko dodavati se na našoj polovini. Ljudi su jači od nas kao ekipa i bez hiroša i hadžića.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Mržnja je slijepa. Ako danas niste vidjeli šta je u pitanju, nema se dalje šta pričati.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Velika pobjeda i tri boda.Opstanak potvrditi bodovima protiv Radnika i Olimpika.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Šta kaže navijač Budućnosti i Slobode na ovo danas, jel @asd?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pobjeda cista ko suza,svaka cast momcima na trudu i zalaganju.
Nismo ni mi protiv Krupe pogledali na gol šta to znači, ako me mozes uputiti?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Nevjerovatni ste stvarno, ali hajde nema veze, svi smo mi ovdje bolesnici Slobode, i volim vas sve
Opet kažem, mržnja prema Azi vas zasljepljuje...
Opet kažem, mržnja prema Azi vas zasljepljuje...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Sariel1987
- Kontakt:
Tri bobe su tri bobe. Odlicno. Idemo dalje.
Cestitke momcima na pobjedi.. u naredne dvije utakmice moja zelja je 4 boda izvuci da se u zvanicno obezbjedi opstanak u miki maus ligi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mislim ono, mrzio sam ga i ja, ali ne želim biti nepošten i prešutiti određene stvari, pa makar me i moji suforumaši zamrzili. 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Sunderland
- Kontakt:
Koga zaboli djon, vazna su tri boda, liga je olicenje postenja....nebitno kako su osvojena tri boda....
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Liga je dno dna, ali je se nećemo odreći i otići u federalku, koja je još veće dno.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.