Dodji sebi i procitaj sta si napisao..
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Fulkrug je definitivno bolje rjesenje, no dobro, skontat ce i Flick valjda

Kimmich na beku = Njemačka proigrala, gdje god ga staviš ore po terenu. Na CF bi bio bolji od Mullera
hahahhahahahahahhahahahahahahahhahah kako je luda pomocna ,paa ne vidi 3 metra izasla lopta

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ali necemo ipak pricati o svabskoj sreci kako ce na Maroko, nakon sto ih je Japan oducio od fudbala i kad su se vec pomirili da idu kuci nakon dva kolaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:13Da.
Španjolska - Hrvatska
Maroko - Njemačka
Očekivano.

-
- Kontakt:
Stvarno su ovi periodi kad su svjetska i europska prvenstva težak period za tebeBeduin je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:01Ja kad vidim ovako da navijaci i igraci zajedno pjevaju himnu dodje mi da placem.
Mater im j3bem i konstitutivnost i nacionalnost, ti zbog hrvata i srba ne mozes tekst j3beni prilagoditi himnoj i pjevati ko insan. Nametnu ti nekakvu depresivnu melodiju i mozes samo kitom tarlahat i micat usne ko degen,a ne svidja se nasim konstitutivnim sugradjanima i mrziteljima drzave tekst "Jedna si jedina", naravno da ne svidja kad im ovo nije domovina.
I onda kazu navijaj za komsije. Pisam se na njih, vise zbog ovih domacih prezirem Srbiju i Hrvatsku, nego radi onih tamo autohtonih stanovnika tih drzava.
Ova treba ne vidi korner Njemacke sa 2 metra.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne vole ljudi Dinu Merlina. Bolje je ovako da se ne sramotite.Beduin je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:01Ja kad vidim ovako da navijaci i igraci zajedno pjevaju himnu dodje mi da placem.
Mater im j3bem i konstitutivnost i nacionalnost, ti zbog hrvata i srba ne mozes tekst j3beni prilagoditi himnoj i pjevati ko insan. Nametnu ti nekakvu depresivnu melodiju i mozes samo kitom tarlahat i micat usne ko degen,a ne svidja se nasim konstitutivnim sugradjanima i mrziteljima drzave tekst "Jedna si jedina", naravno da ne svidja kad im ovo nije domovina.
I onda kazu navijaj za komsije. Pisam se na njih, vise zbog ovih domacih prezirem Srbiju i Hrvatsku, nego radi onih tamo autohtonih stanovnika tih drzava.
Zamisli da je himnu Srbije napisao Aca Lukas.
Ako je tisucljetna kako nemate neku stariju pjesmicu.
Jok, jer su imali nesreću u prvom poluvremenu protiv Japana kad im ništa nije ulazilo i kad su bili daleko bolja ekipa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:18Ali necemo ipak pricati o svabskoj sreci kako ce na Maroko, nakon sto ih je Japan oducio od fudbala i kad su se vec pomirili da idu kuci nakon dva kolaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:13Da.
Španjolska - Hrvatska
Maroko - Njemačka
Očekivano.![]()

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
A tek vama koji na bosanskom forumu imate potrebu nešto dokazivati. Morate shvatiti da postoji veliki broj nas koji nema komplekse i isto tako nas boli krc vjerovao ili ne za komšiluk. Nemam razlog biti simpatizer bilo koje susjedne zemlje. Kad se pomirite s tim bit ce vam lakse. A razloga da budemo protiv vas je mnogo vise nego razloga da vas simpatisemo.Vjeverica777 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:19Stvarno su ovi periodi kad su svjetska i europska prvenstva težak period za tebeBeduin je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:01Ja kad vidim ovako da navijaci i igraci zajedno pjevaju himnu dodje mi da placem.
I onda kazu navijaj za komsije. Pisam se na njih, vise zbog ovih domacih prezirem Srbiju i Hrvatsku, nego radi onih tamo autohtonih stanovnika tih drzava.![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dino Merlin je najveci pjevač u historiji balkanaSuvorov je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:21Ne vole ljudi Dinu Merlina. Bolje je ovako da se ne sramotite.Beduin je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:01Ja kad vidim ovako da navijaci i igraci zajedno pjevaju himnu dodje mi da placem.
Ako je tisucljetna kako nemate neku stariju pjesmicu.

Čola je jači.Andrew je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:23Dino Merlin je najveci pjevač u historiji balkanaSuvorov je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:21Ne vole ljudi Dinu Merlina. Bolje je ovako da se ne sramotite.Beduin je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:01Ja kad vidim ovako da navijaci i igraci zajedno pjevaju himnu dodje mi da placem.
Ako je tisucljetna kako nemate neku stariju pjesmicu.![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zelis reci da je xG opet izdaoJonSnow je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:22Jok, jer su imali nesreću u prvom poluvremenu protiv Japana kad im ništa nije ulazilo i kad su bili daleko bolja ekipa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:18Ali necemo ipak pricati o svabskoj sreci kako ce na Maroko, nakon sto ih je Japan oducio od fudbala i kad su se vec pomirili da idu kuci nakon dva kolaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:13Da.
Španjolska - Hrvatska
Maroko - Njemačka
Očekivano.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Da ne bi bilo zabune, uopće nisam iz BiH, na ovom sam forumu jer je puno više zajebancije nego na **** (hr forumu, wtfBeduin je napisao/la: ↑01 dec 2022, 20:01Ja kad vidim ovako da navijaci i igraci zajedno pjevaju himnu dodje mi da placem.

Zadnja izmjena: Cipiripiblicblic, dana/u 01 dec 2022, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dino Merlin je na Balkanu sto je Shakira u Juznoj Americi, naravno da je bonus ako je himnu napisao on
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 01 dec 2022, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A zasto bi bilo ko navijao za mucke provokatore iz susjednih zemalja. Imal 1 razlog?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.