FK Radnički Lukavac

benzz
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la benzz » 25 okt 2014, 20:59

Sve zavisi od uprave I njihove zelje od ulaska u PL... ako odluce napasti prvo mjesto dovest ce se pojacanja na zimu, mozda cak i Trumic i Joge.... al mislim da od toga nema nista i da ce Radnicki cak i izgubiti par igraca iz prve postave
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 okt 2014, 21:34

Daj ba ljudi kakva ba crna PL , nama treba pola ekipe ,,,uz ovakav raspored ovu polu sezonu trebali smo imati 6 bodova prednosti i onda bi neke sanse imali za PL,,,sledece polusezone idemo na noge svim najjacim ekipama tako da ni najbolja pojacanja ne bi nam pomogla ,,,danas smo definitivno zatvorili vrata od PL

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 okt 2014, 21:52

Video sa danasnje utakmice

FK RADNIČKI - FK BUDUĆNOST 1-1 (VIDEO)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 26 okt 2014, 11:21

Rikverc divizija opet napada jucer Banovicane, pa sad ste se cigani zavadili sa citavim kanton gdje god krenete necete se dobro provesti. Prvo Fukare, pa RD07 , zatim ljumani pa dali ste normalni??? Nemora se to dogoditi na utakmici incident ili poslije to se moze dogoditi svakodnevno u Gradacac vise niste dobro dosli a vjerujem i druge sredine saka huligancica, nedo bog da vas ima kao neka veca grupa Horde Zla ili Manijaci pa vi bih bili prave kabadahije a ovako ste ruta.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 okt 2014, 12:17

Talenat je napisao/la:Rikverc divizija opet napada jucer Banovicane, pa sad ste se cigani zavadili sa citavim kanton gdje god krenete necete se dobro provesti. Prvo Fukare, pa RD07 , zatim ljumani pa dali ste normalni??? Nemora se to dogoditi na utakmici incident ili poslije to se moze dogoditi svakodnevno u Gradacac vise niste dobro dosli a vjerujem i druge sredine saka huligancica, nedo bog da vas ima kao neka veca grupa Horde Zla ili Manijaci pa vi bih bili prave kabadahije a ovako ste ruta.
Svaki normalan navijač, simpatizer Radničkog i građanin Lukavca osuđuje ispade i ove incidente koje su se desili juče i prošlu sedmicu. Iskreno mene je sramota zbog svih ovih dešavanja.

Ja odavno više ne idem na južnu tribinu zbog ovakvih i sličnih situacija.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 okt 2014, 13:37

slika
1947!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 okt 2014, 14:00

Radnicki bez poraza a Siouxa sve manje i manje ,,,,nadam se da ce se ugasiti uskoro, ovo je sramota za sve nas iako nemam veze sa ovim desavanjima ovo je veliki samar kakoza mene tako za sve Lukavcane :(
A zbog cega?Samo zbog 20 omladinaca debila koji su izasli iz Lukavca samo kada radnicki gostuje,,, Iskreno mi je zao zbog ovoga ,Hljumani i RD-i ali vjerujte da ovo velika grupa sodjana(siouxa)ne podrzava.
Zalosno je kako neki "Siouxi" razmisljaju,,,

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 okt 2014, 14:12

20ak Ljumana je došlo, miroljubivo su navijali i nijednu pogrdnu riječ nisu uputili (osim prema jednom klubu s TK i njihovoj navijačkoj skupini :D). Vidio sam nakon utakmice da je policija otišla tamo do pomoćnog stadiona, ali nisam baš najbolje vidio šta se dešava. Tek kasnije sam saznao.

Uime normalnih Lukavčana izvinjavam se Ljumanima zbog neprijatnosti koje su doživjeli ovdje.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 okt 2014, 14:37

Zoom088 je napisao/la:20ak Ljumana je došlo, miroljubivo su navijali i nijednu pogrdnu riječ nisu uputili (osim prema jednom klubu s TK i njihovoj navijačkoj skupini :D). Vidio sam nakon utakmice da je policija otišla tamo do pomoćnog stadiona, ali nisam baš najbolje vidio šta se dešava. Tek kasnije sam saznao.

Uime normalnih Lukavčana izvinjavam se Ljumanima zbog neprijatnosti koje su doživjeli ovdje.
Mislim da se tim momcima treba ocitati lekcija, jer su isti ti napali Ljumane na malonogometnom turniru u sportskoj dvorani. Njih 15-20 sa fantomkama na 4 nasa navijaca. Razbijene glave, savovi, masnice.
Da se vratimo na utakmicu. Dovoljno je receno pjesmom Ljumana '' Ovu ligu niko ne gleda, zato sto je cijela prodana''. Mislim da je svima jasno kako i sta.
Lijep sportski pozdrav za NORMALNE lukavcane,navijace i simpatizere FK Radnicki.
1947!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 okt 2014, 14:46

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:20ak Ljumana je došlo, miroljubivo su navijali i nijednu pogrdnu riječ nisu uputili (osim prema jednom klubu s TK i njihovoj navijačkoj skupini :D). Vidio sam nakon utakmice da je policija otišla tamo do pomoćnog stadiona, ali nisam baš najbolje vidio šta se dešava. Tek kasnije sam saznao.

Mislim da se tim momcima treba ocitati lekcija, jer su isti ti napali Ljumane na malonogometnom turniru u sportskoj dvorani. Njih 15-20 sa fantomkama na 4 nasa navijaca. Razbijene glave, savovi, masnice.
Da se vratimo na utakmicu. Dovoljno je receno pjesmom Ljumana '' Ovu ligu niko ne gleda, zato sto je cijela prodana''. Mislim da je svima jasno kako i sta.
Lijep sportski pozdrav za NORMALNE lukavcane,navijace i simpatizere FK Radnicki.
Da i to sam cuo jutros sta je se desilo u dvorani,,,sramota ,nemam rijeci , stvarno ne znam ko im je qrac

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 okt 2014, 15:51

Upravo sam dobio informaciju da su jučer, pored kombija kojim su doputovali Ljumani, polupana vozila Mirsada Halilagića, jednog od poznatijih fudbalera Radničkog i Fahrudina Skopljaka, 100% invalida koji je nekada (to ovi mlađi sigurno ne znaju) prošao sve selekcije FK Radnički.

Aferim!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 okt 2014, 16:04

Zoom088 je napisao/la:Upravo sam dobio informaciju da su jučer, pored kombija kojim su doputovali Ljumani, polupana vozila Mirsada Halilagića, jednog od poznatijih fudbalera Radničkog i Fahrudina Skopljaka, 100% invalida koji je nekada (to ovi mlađi sigurno ne znaju) prošao sve selekcije FK Radnički.

Aferim!
Lako je se kriti iza grupe, treba ih hapsiti neka plate stetu ljudima

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 okt 2014, 16:32

Zalosno.

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 26 okt 2014, 17:32

Zbog F. S. mi je zao a zbog mirse halilagica i nije dobro se on nakro na racun radnickog i uopste sporta u lukavcu a tesko platit kartu i parkirat gdje svi parkiraju nego ide se u lozu

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 okt 2014, 21:04

To vam vjerovatno radi manja skupina i sigurno znate ko su, takvih se treba riješiti jbg. Od kamenovanja igrača Viteza i GOŠKa, pa sad ovo kamenovanje RD i Ljumana. Novine će ih odmah opisati kao SIouxe a kasnije je teško ispravit krivu Drinu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 okt 2014, 07:04

Siouxi moslim halooo pa RD I Ljumani pa ima li smisla? Mislim hajde sa Fukarama, sa ostalim ipak vas smatram skupinom koju treba reapektovat zato mislim da ipak napast ove dvije skupine mavijaca vam daje jedan veliki minus..
Ali dobro to vi znate ako mislite da su vam oni mjera nastavite I dalje...njima cete sigurno biti mjera nakon ovoga
Ne uzimajte ovo sad kao neku moju provokaciju ili nesto samo vam govorim jer sam vas postovao jer sam mislio da vi treba da bitku vodite sa malo vecim navijackim skupinama a ne ljumane napast
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 okt 2014, 12:06

SaltCityAttack je napisao/la:Siouxi moslim halooo pa RD I Ljumani pa ima li smisla? Mislim hajde sa Fukarama, sa ostalim ipak vas smatram skupinom koju treba reapektovat zato mislim da ipak napast ove dvije skupine mavijaca vam daje jedan veliki minus..
Ali dobro to vi znate ako mislite da su vam oni mjera nastavite I dalje...njima cete sigurno biti mjera nakon ovoga
Ne uzimajte ovo sad kao neku moju provokaciju ili nesto samo vam govorim jer sam vas postovao jer sam mislio da vi treba da bitku vodite sa malo vecim navijackim skupinama a ne ljumane napast
To radi manjina, odnosno par huligana kojima je samo to cilj, takvih ima svugdje. Svaki normalan navijač i većina osuđuje to što se desilo. Najviše ispašta grupa koja će nakon ovog sigurno izgubiti još više na brojnosti, jer mnogi su zgroženi ispadnima huligana.

Mislim da nema više potrebe raspravljati o ovome. ;)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 28 okt 2014, 00:50

SiouxLukavac je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Siouxi moslim halooo pa RD I Ljumani pa ima li smisla? Mislim hajde sa Fukarama, sa ostalim ipak vas smatram skupinom koju treba reapektovat zato mislim da ipak napast ove dvije skupine mavijaca vam daje jedan veliki minus..
To radi manjina, odnosno par huligana kojima je samo to cilj, takvih ima svugdje. Svaki normalan navijač i većina osuđuje to što se desilo. Najviše ispašta grupa koja će nakon ovog sigurno izgubiti još više na brojnosti, jer mnogi su zgroženi ispadnima huligana.

Mislim da nema više potrebe raspravljati o ovome. ;)
Sta se imas nekom pravdati pogotov ne"Carsijanerima", pa nase niti jedno gostovanje u Tuzli nije proslo bez kamenovanja ili pokusaja kamenovanja,,,mislim da je u najmanju ruku smijesno da se neko iz TZ javlja i prica o ponasanju "navijaca" a jos smijesnije da ocekujem neko postovanje od istih .....svugdje ima balavaca i kretena zeljni dokazivanja ,,,,end of story

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 okt 2014, 21:42

Kada igrači idu za Čapljinu? Neizbježno je otići dan ranije jer je utakmica u 13:30h a svi znamo gdje je Čapljina.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 31 okt 2014, 16:42

Sutra ujutro kreću za Mostar. Nikada se nije išlo ujutro nego popodne zbog uštede na jednom obroku. Zbog toga što "duo fantastiko" hoće da se šepuri po Mostaru, novac za taj jedan obrok uzet je iz kase omladinskog pogona.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.