FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 13 okt 2015, 20:26

SARS je napisao/la:U narednom 12. kolu fudbalske Premijer lige BiH koje se igra ovog vikenda, lider prvenstva ekipa Slobode gostuje u Zvorniku kod posljednje Drine. Obzirom da ovaj susret neće biti na malim ekranima, zbog velikog interesovanja ljubitelja fudbala u Tuzli i navijača Slobode Radio 7 Tuzla će u subotu od 17 sati direktno prenositi ovu utakmicu. Sa stadiona u Zvorniku izvještavat će Rešad Mamela dok će domaćin u radijskom studiju biti Nusret Sarvan. Navijači FK Sloboda najavili su da će i ovog puta u velikom broju sa tribina bodriti Crveno-crne u borbi za nova tri boda i ostanak na prvoj poziciji.
Jesu li to u Zvorniku postavili reflektore."(17 sati)"?
Mamela će napraviti koridu od utakmice.
Ja volim FK Tuzla City

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 13 okt 2015, 23:35

sloboda72 je napisao/la:
SARS je napisao/la:U narednom 12. kolu fudbalske Premijer lige BiH koje se igra ovog vikenda, lider prvenstva ekipa Slobode gostuje u Zvorniku kod posljednje Drine. Obzirom da ovaj susret neće biti na malim ekranima, zbog velikog interesovanja ljubitelja fudbala u Tuzli i navijača Slobode Radio 7 Tuzla će u subotu od 17 sati direktno prenositi ovu utakmicu. Sa stadiona u Zvorniku izvještavat će Rešad Mamela dok će domaćin u radijskom studiju biti Nusret Sarvan. Navijači FK Sloboda najavili su da će i ovog puta u velikom broju sa tribina bodriti Crveno-crne u borbi za nova tri boda i ostanak na prvoj poziciji.
Jesu li to u Zvorniku postavili reflektore."(17 sati)"?
Mamela će napraviti koridu od utakmice.
Ma to ima da bude cirkus al eto kako god ko ne bude mogao ici imat ce priliku makar ovako da se zadovolji :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 okt 2015, 00:21

Hoćemo Đurića predsjedniče! :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 okt 2015, 08:38

NKMramor je napisao/la:Hoćemo Đurića predsjedniče! :D
A sta ako dodje bolji? :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 okt 2015, 09:12

Siroka nam lista zelja.
Medunjanin,ibisevic,husejnovic,ibricic,djuric,
samo da nam nedodje na kraju nakitu natako
Iz yosiguza iz japana :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 okt 2015, 13:34

Probisvjet je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Hoćemo Đurića predsjedniče! :D
A sta ako dodje bolji? :mrgreen:
Može i Medunjanin recimo, zabi dva sinoć. A nije ni Višća loš. :lol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 okt 2015, 16:50

Ma ja bi bio zadovoljan Huseinovicem i Bekicem ko pojacanjima Rustemovicem iz Sarajeva ako je visak
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 14 okt 2015, 16:54

Heller je napisao/la:Ma ja bi bio zadovoljan Huseinovicem i Bekicem ko pojacanjima Rustemovicem iz Sarajeva ako je visak
Nemoj mi samo Bekića oko Slobode, neka ih tamo gdje im je bolje do sad bilo, a mislim dok je Husref šef nećemo ih gledat u svetinji!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 okt 2015, 18:33

bit ce nekih marketinskih pomaka uskoro....marketing je trenutno vrlo los....mora to puno bolje,agresivnije.... da Sloboda iz pastete iskace

p.s. bas pricamo danas...sto pivara ne pravi Sloboda pivo...jedan je od jacih sponzora kluba i treba to pod OBAVEZNO uzet na sebe
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 14 okt 2015, 20:05

Ljudi sutra je izvlacenje za kup....Ja iskreno prizeljkujem Mladost D.K. mislim da bi ih mogli lagano proci

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 okt 2015, 20:07

Današnji trening na Tušnju bio je razgalica za dušu.Igrači ni nalik na one od jučer.Raspoloženi , veseli optimistični.Govedarica hvala Bogu počeo raditi sa grupom.Nakon trčanja i raznih vježbi podijelili se na dva gola, na pola terena. Udrobljeno ,dakle ne prvi tim protiv drugog .Vidjeli smo sijaset akcija, poteza i golova . Svaka čast Musemiću kako suvereno vlada situacijom. Današnji dan sušta suprotnost jučerašnjem .Predsjednik Husić je prisustvovao treningu.Podvlačim pozitivnu atmosferu u ekipi.Lijepo je to vidjeti.Nadam se da će dosta Slobodaša u subotu na utakmicu protiv Drine.Da u jednom lijepom ambijentu pomognemo igračima do pobjede.

FK Drina-FK Sloboda, Zvornik, subota 17. 10. 2015 u 15:00.
Ja volim FK Tuzla City

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 14 okt 2015, 20:31

Kad smo kod kupa ja prizeljkujem Radnici i 2 zelje

1 .Da njima ispunimo zelju i san da igraju opet sa nama :D ,a kup će uvijek biti jedina prilika ( takmičarskog karaktera ) za to evo prave prilike :D .

2 .Nama s ozbirom da ekipu treba uigrati za predstojece PL utakmice ,eto nismo prosli dana dog.ni sa jednom ekipom sa kantona pa nam treba tih pripremih utakmica - treninga :D .
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 14 okt 2015, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 okt 2015, 20:32

staragarda je napisao/la:bit ce nekih marketinskih pomaka uskoro....marketing je trenutno vrlo los....mora to puno bolje,agresivnije.... da Sloboda iz pastete iskace

p.s. bas pricamo danas...sto pivara ne pravi Sloboda pivo...jedan je od jacih sponzora kluba i treba to pod OBAVEZNO uzet na sebe
a jbg i iskace..po gradu je sve u znaku Slobode, sva prica je o Slobodi, u medijima smo poslije Zelje i Sarajeva sigurno najjaci ..opet vecina medija je iz Sarajeva tako da ne mozes ni ocekivati da budemo prije njih..a za nesto vise mislim da fali i para, a to si apsolutno upravu sto se tice pivare..ni meni nije jasno zasto ne koristi ime Slobode ni za sta..PAN koristi ime Slobode gdje god stigne, dok ovi kao da su pustili trziste Tuzle Panu i fokusiraju se negdje drugo gdje im Sloboda bas i ne igra veliku ulogu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 okt 2015, 20:33

kakav Radnički, samo izbjeći Radnički i Bratstvo, prvo što bi igrali u kost, a drugo, poznati su nam travnjaci u cvajti, pogotovo u Lukavcu, ne znaš da l' je veća mogućnost da povrijediš sam sebe ili da ti to protivnik napravi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 okt 2015, 20:35

Ne znaju raditi eto sto :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 okt 2015, 20:37

da vidimo zelje sutra za Kup...u 12 sati je izvlacenje...mozda ona krupa sto smlati diva iz vrapcica ne bi bila losa posto imamo vezane 2 teske tekme u prvenstvu pa bi nam laksi protivnik dosao ko budali samar...samo ne prizivajte ove iz kantona,molim vas..znamo kako ti igraju protiv nas...ne dolazi Sloboda stalno,jbg
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 okt 2015, 20:39

moje zelje su Orasje, Rudar Kakanj i Krupa. ekipe koje treba izbjeci Sarajevo. Zeljo, Siroki radi njihovog kvaliteta (dosta bi se potrosili u tim tekmama) te Radnicki i Bratstvo radi nabrijanosti i mogucih povreda ;)
Sloboda Tuzla

NaIrcuJeTop
Kontakt:

Post Postao/la NaIrcuJeTop » 14 okt 2015, 20:41

ultrasstyle_tz je napisao/la:
staragarda je napisao/la:bit ce nekih marketinskih pomaka uskoro....marketing je trenutno vrlo los....mora to puno bolje,agresivnije.... da Sloboda iz pastete iskace

a jbg i iskace..po gradu je sve u znaku Slobode, sva prica je o Slobodi, u medijima smo poslije Zelje i Sarajeva sigurno najjaci ..opet vecina medija je iz Sarajeva tako da ne mozes ni ocekivati da budemo prije njih..a za nesto vise mislim da fali i para, a to si apsolutno upravu sto se tice pivare..ni meni nije jasno zasto ne koristi ime Slobode ni za sta..PAN koristi ime Slobode gdje god stigne, dok ovi kao da su pustili trziste Tuzle Panu i fokusiraju se negdje drugo gdje im Sloboda bas i ne igra veliku ulogu
Bit će i ovo vrlo brzo , ima jako puno ljudi koji dijele isto mišljenje .
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 14 okt 2015, 20:45

Ma ovi s kantona bi hladno po tricu primili i u gostima i kod kuće, prošla su vremena kad su se oni mogli nositi sa Slobodom, samo eto što su ljudi krkani i postoji velika vjerovatnoća da bi se neko od naših igrača na njihovim pašnjacima povrijedio. Priželjkujem najslabijeg mogućeg protivnika, čisto iz razloga da se ne trošimo puno na tim utakmicama, pa da nam se to odrazi u PL.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 okt 2015, 21:32

ja bi seljeznicar :hmmmm:
onako hladno,da obavimo jaci trening pred divove :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.