Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

legenda reala
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2013, 18:45

legenda reala je napisao/la:Ma 4.5 hendikep je premal, ovo će ići miminimalno 10 razlike za Ruse, ljudi došli u najjačem sastavu mi igramo sa "juniorskom" reprezentacijom, jedino da kladionice znaju nešto više :roll:

Pa najbolji igrači su Dibirov,Igropulo, ali pitanje koliko će igrati

Moguće iznenađenje Češka-Njemačka 1
BIH-Rusija 23:32
Dibirov 9 golova
Češka-Njemačka 24:22 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 apr 2013, 18:46

legenda reala je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma 4.5 hendikep je premal, ovo će ići miminimalno 10 razlike za Ruse, ljudi došli u najjačem sastavu mi igramo sa "juniorskom" reprezentacijom, jedino da kladionice znaju nešto više :roll:

Dibirov 9 golova
ajd mi nadji koliko je dao wajnhold golova, kažu da je jicho prebacio 6 golova. oba mi trebaju over :roll:
nema potpisa

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2013, 18:52

Admir_Sa je napisao/la:

Dibirov 9 golova
ajd mi nadji koliko je dao wajnhold golova, kažu da je jicho prebacio 6 golova. oba mi trebaju over :roll:
Wienhold 9 , Jicha 10
Jeli dovoljno :?:

joj kako sam nanjušio Čehe, a kvota 3.60 u PP bila :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 apr 2013, 18:54

cuj 9, pa onda sam trostruki over pogodio, 2,5 granica bila :roll:

još ova matek sends za nekih 40-50km ostala, a koja je trebala pcoeti u 5, a iz nekog razloga još mec nije poceo :roll:
nema potpisa

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2013, 18:57

Admir_Sa je napisao/la:cuj 9, pa onda sam trostruki over pogodio, 2,5 granica bila :roll:

još ova matek sends za nekih 40-50km ostala, a koja je trebala pcoeti u 5, a iz nekog razloga još mec nije poceo :roll:
Pa to je onda bio zicer dana(veći i od hendikepa na nas) ako je margina bila na 2.5 :o Nema Glandorfa znalo se da će imati veliku minutažu, u Premieru nije bilo strijelaca odigro bih ga sigurno.

Piše na ARD najefikasniji Weinhold (9) i Jicha (10) ;)

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 04 apr 2013, 18:58

Admir_Sa je napisao/la:cuj 9, pa onda sam trostruki over pogodio, 2,5 granica bila :roll:

Vjerovatno je kiša, i ja je čekam.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 04 apr 2013, 18:59

Supersport digao granicu na Diamantidisa sa 9,5 na 11,5,u wwinu je granica jos 9,5,ja sam odigrao vise pa kud puklo da puklo..................

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 apr 2013, 19:00

Pa to je onda bio zicer dana(veći i od hendikepa na nas) ako je margina bila na 2.5 :o Nema Glandorfa znalo se da će imati veliku minutažu, u Premieru nije bilo strijelaca odigro bih ga sigurno.

Piše na ARD najefikasniji Weinhold (9) i Jicha (10) ;)
pošto sam nakon one sramotne odluke premiera u vezi onih ofsajda njima zatvorio vrata nakon 8 godina, primarna kladionica mi je postala bet lajv i tu sam danas vidio te strijelce i stavim ta dva overa+rusiju hendikep, matek sends i wozniacki koja ce biti kvota 1

ima veceras ovih hrvata i madjara na ponudi koliko hoces, a ima ekberg, anderson, nekakav jaško iz poljske
nema potpisa

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 04 apr 2013, 19:17

ja sam večeras sva 4 para evropa lige spuc'o kečeve..na dvije marke cvaja-elhamdulilah
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 04 apr 2013, 19:22

Moggiano je napisao/la:ja sam večeras sva 4 para evropa lige spuc'o kečeve..na dvije marke cvaja-elhamdulilah
e hladno dabogda ti proslo amin :D

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 04 apr 2013, 20:08

gledam tikete danas.. sto sam sinoc uplatio (normalno- nula na racunu)... listam, listam.. kad na jednom samo utah za lijepu cifru! (kvota 30-ak) :cry: evo pogledajte sami.. čak se skinuo i gol nekog nhl probisvijeta :lol:

slika

Sad ću ić stavit 10-ak KM na račun, samo da uplatim na: pegulu (3,50) i burdette (17,00).. Pegulu zato sto sam primjetio (kao i kolega willy) da itekako moze zadat probleme jankovićki večeras, set bi mogla izvuc definitivno, a ne bih se začudio da prođe.. A burdette ću uzet jer je ova serena bolesnica i ne bi joj škodilo malo odmora nakon osvojenog Miamia.

Dok ću na nogometni tiket umjesto svih favorita (što vidim da vas većina igra, a osobno ne prakticiram) nać nešto sa strane (korneri,kartoni,ofsajdi itd...) i tottenhama u hendikepu.

Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 apr 2013, 20:17

Dva para odigrah i to na čisti osjećaj. :mrgreen:

Benfica - Newcastle 1/1
Tottenham - Basel X/1

Što se tiče Newcastlea, još uvijek su na ivici kada je Premiership u pitanju jer nisu obezbijedili opstanak. Naravno, ne sumnjam u to, ali ipak im je važnije da na vrijeme obezbijede i narednu sezonu u Premiershipu negoli gurati na 2 fronta i na kraju ispušiti. Benfica je bez poraza u svojoj ligi, igraju odlično, efikasno, a i lijepo za oko. Newcastle je igrao na nulu protiv Anzhija (uspjeli u tome), a prije toga su u gostima savladali Metalist (malo ko je očekivao, moram priznati). Danas su bez Tiotea i Debuchyja (standardni zadnji vezni i desni bek), a Gouffran nema pravo nastupa u EL, jer je igrao za Bordeaux (još jedan član prve jedanaestorke). Ben Arfa je također van terena do kraja sezone (jedan od 2 najbolja igrača), a Santon i Krul su se tek oporavili. Inače, Benfica je ove sezone izgubila od Barcelone (0:2 na Luzu), tako da je to dovoljan pokazatelj. Po meni, kec bi trebao doći (iako sam simpatizer Newcastlea), ali ovo 1/1 je čisto zbog toga kako Benfica ulazi u mečeve i kako već na samom startu pokazuju neke stvari.

Tottenham će izvesti veoma jak sastav, što i nije iznenađenje s obzirom na to da su jedini od favorita koji su od prvog kola krenuli sa jasnim ciljem - osvajanjem EL. Eh, što se tiče ovog X/1, bukvalno sam to odigrao na osjećaj. Basel nije naivna ekipa, žele i znaju igrati na rezultat, ne srljaju. Sigurno da mogu u prvom poluvremenu zaustaviti Balea i družinu (pod zaustaviti mislim na taj x), ali s obzirom da je Tottenham dobrano kvalitetnija ekipa i da će svim silama ganjati pobjedu i možda ovjeru prolaza (mada sumnjam), očekujem na kraju ipak jedinicu.

Ukupna kvota je nešto preko 10. Ja sam bacio ticupe, pa kud puklo da puklo. Ne očekujem da ćete me ispratiti. :P
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 apr 2013, 20:23

The Strongest-Sao Paulo 3+ 1,76 @marathonbet

Bolivijski The Strongest igra otvoreno svaku utakmicu, tako govore rezultati njihovih igara u prvenstvu i u Copa Libertadores.
Od zadnjih 12 utakmica, 11 su igrali sa 3 i vise golova.
slika
U Copa Libertadores Strongestove sve 4 utakmice su zavrsavale sa 3+.
Prvi susret u Sao Paulu je zavrsio 2:1 za domace.
Sao Paulo igra jedanko otovoreno jer u 9 zadnjih ut. nemaju remija a 7 ut. zavrsilo sa 3+.
Inace, kada god su se sastajele ove dvije ekipe, uvijek su dolazili golovi.
slika
Utakmica je bitna za obje ekipe jer i jedni i drugi imaju sanse za drugu poziciju i plasman dalje.
Domacom pobjedom Strongest bi sam odlucivao o svojoj daljnoj sudbini, tako da oni sigurno idu na pobjedu jer sa njom dobivaju mnogo.
Opet s druge strane, Sao Paulo svakako da nije bez sansi i u La Pazu idu po dobar rez. a tu se podrazumjeva minimalno postizanje barem jednog gola.
Do sada su u dva prethodna navrata to uspijevali napraviti.
Ocekujem ponovo otvorenu i efikasnu ut. ovih ekipa.
U npadu domacih su najavljeni i njihovi najbolji strijelci, Reina i Escobar.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ata
Kontakt:

Post Postao/la ata » 04 apr 2013, 20:33

reeds je napisao/la:
ata je napisao/la:ehh evo ga i za danas od mene, s tim da vjerovatnoca prolaza nije k'o jucerasnjeg ali je opet visoka, vrijedi ispratiti ali ne sa istim ulogom..

i naravno.. sretno nam ! :mrgreen:

slika

2 x 100 KM = 200 KM x 5.28 = 1056 KM
svaka cast, druze, aferim ;) samo pazi da ti ne zabrane kladzenje, crpis ih lagano :))

nego jel previse ako trazim da za nas koji nemamo srece i koji nemozemo dati toliki ulog, das vikend prognozu na ulog do nekih 20 KM, tvoja prognoza parova :))

hvala unaprijed, drug. i mnogo srece i veceras.....

ispratio bih te ali nisam u mogucnosti uplatiti sada, a nemam online racun :(
hvala drug ! ;)
haha, ma nece.. imaju oni dobru zalihu da me ispostuju ! :P
ja inace ne praktikujem igrati te sedmicne listice, ali ajde ovako, odigram jedan za sljedecu kompletnu sedmicu, uplatim, pa postavim na temu.. aa ti obrati paznju u ponedjeljak na njega i prati..

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 04 apr 2013, 20:41

posto prodje rukomet, odigrao sam i ovo na sitno :

slika

ovaj manijak sto sudi Benfika - Newcastle u prosjeku po utakmici 6 kartona pokaze :lol: neka pokaze i veceras 5, meni dosta ... a i utakmica po timovima mi govori da ce biti tu grube igre, pogotovo od strane Engleza ...

GL 8-)
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 04 apr 2013, 20:46

Jel mi neko moze poslati i dati direktan link gdje prate rezultat IRSKA - BELGIJA ( Rukomet ) ?

@ Hvala unaprijed :)

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 04 apr 2013, 21:34

ADIER je napisao/la:Jel mi neko moze poslati i dati direktan link gdje prate rezultat IRSKA - BELGIJA ( Rukomet ) ?

@ Hvala unaprijed :)
Nema ti to prijatelju do zavrsetka.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 04 apr 2013, 22:40

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: molim vas

IIMA LI NEKO DA MI POZAJMI PAR EURA U WWIN
amina2305 kod d
vracam za par dana

ata
Kontakt:

Post Postao/la ata » 04 apr 2013, 22:50

ata je napisao/la:ehh evo ga i za danas od mene, s tim da vjerovatnoca prolaza nije k'o jucerasnjeg ali je opet visoka, vrijedi ispratiti ali ne sa istim ulogom..

i naravno.. sretno nam ! :mrgreen:

slika

2 x 100 KM = 200 KM x 5.28 = 1056 KM
prodje Barcelona, Chelsea.. Woznicaki prosla ali kv.1.. idemo sad dalje.. :mrgreen:

imal' kakvih nagovjestaja skorog pocetka meceva u Charlestnu ? ;)

vidio sam prije 20-ak min da neki cikica ko biva susi teren ali evo opet sad nista na terenu..

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 04 apr 2013, 22:52

ceka li jos iko ovu wozniacki,misli li ona igrati

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.