Opet...gdje pise da je..citiram..Fergie obicni klotz...Ranieri bolji od njeg...?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije nikakvo izmišljanje, kažu pishaju po konkurenciji, zar nije Fergie bio konkurencija.Sissoko je napisao/la: Izmisljanje kao argument
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Opet, konkurencija je bio Fergie, ne trebam dalje ići da bi bilo jasno šta se mislilo. Nastavite sa trolanjem teme i završit ćete u RMU Banovići na prislinom raduSissoko je napisao/la: Opet...gdje pise da je..citiram..Fergie obicni klotz...Ranieri bolji od njeg...?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Opet, konkurencija je bio Fergie, ne trebam dalje ići da bi bilo jasno šta se mislilo. Nastavite sa trolanjem teme i završit ćete u RMU Banovići na prislinom raduSissoko je napisao/la: Opet...gdje pise da je..citiram..Fergie obicni klotz...Ranieri bolji od njeg...?
Ovo jos do sad nisam vidio...uhvatis lika da izmislja tudje izjave kao argument,a kad nema konkretan odgovor onda prijetnja banom kao za trolanje teme a u istom i on sam ucestvuje al uhvacen u lazi pa...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije laž, niti izmišljanje, niti sam to ikad radio, za razliku od tebe koji je na forumu sa ko zna kojim profilom po redu što dovoljno govori o tome kakav si forumaš. Konkurencija je bio i Fergie i to je činjenica, nemoj biti bukvalac, jasno da sam upotrijebio taj primjer sa Ranieriem (na koga se i misli kad se govori o prosječnim trenerima iz Italije koji šamaraju po Premu) samo da dočaram ono kakvim ste vi željeli prikazati sve Premovce.Sissoko je napisao/la: Ovo jos do sad nisam vidio...uhvatis lika da izmislja tudje izjave kao argument,a kad nema konkretan odgovor onda prijetnja banom kao za trolanje teme a u istom i on sam ucestvuje al uhvacen u lazi pa...![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
TEMA JE EDIN DŽEKO.
Nemoj da vas sve pošaljem u RMU Banovići, pa i tebe @rioferdy88

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta ima u 3 Bora komšijaramiral je napisao/la:TEMA JE EDIN DŽEKO.
![]()
Slažem se, ja prestajem iz ovih stopa
Edine dijamantu uz tebe smo, u inat hejterima
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Šta ima u 3 Bora komšijaramiral je napisao/la:TEMA JE EDIN DŽEKO.
![]()
Slažem se, ja prestajem iz ovih stopa
Edine dijamantu uz tebe smo, u inat hejterima
Ma bezze danas letargija s obzirom da je ponedjeljak.
Žao mi je što se ovo Edinu dešava, jednostavno nije lahko iz tekme u tekmu kada mašiš zicere, a na gostovanju te, kao sinoć, zatvore k'o Bajra paštetu u pakovanje.
Nadam se da će što prije izaći iz krize te početi zabijati golove, na početku su zaista djelovali odlično, bar u onoj tekmi protiv Juvea ali kasnije su pali.
Treba im odmah trojica igrača da zamijene postojeće, jer ova filozofija neće brzo donijeti neki pomak preveliki. Edinu ostaje da se trudi, mora prepisati nešto od Mandže, nije ona trkač nikada bio ali mora biti energičniji...
Pozdrav druže.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I kod nas u Aleji istoramiral je napisao/la: Ma bezze danas letargija s obzirom da je ponedjeljak.![]()
Ma samo da im je se domoći LP nekako, to 3 mjesto moraju uzeti kako znaju i umiju, jer imaju ekipu za to, Edin sigurno može bolje, ali ne vidim da ima neku podršku od ekipe, koja djeluje totalno anemično, bezvoljno, bez neke velike želje, ne vidim da je promjena trenera donijela neku veliku promjenu, možda nazad malo kompaktnije djeluju, ali naprijed ne daju neke znakove života. Juve i Napolitanci za titulu, napokon malo zanimljivosti u toj utrci, Juve djeluje stvarno zahuktalo, odbrana je standradno odlična, Dybala se pokazao kao najbolje pojačanje i pravo osvježenje, tako da je unio živost u tu ofanzivu, prava zamjena za Teveza. Siguran sam da ćete dobro namučiti i Bavarce, jedva čekam vidjeti taj duelramiral je napisao/la:Žao mi je što se ovo Edinu dešava, jednostavno nije lahko iz tekme u tekmu kada mašiš zicere, a na gostovanju te, kao sinoć, zatvore k'o Bajra paštetu u pakovanje.
Nadam se da će što prije izaći iz krize te početi zabijati golove, na početku su zaista djelovali odlično, bar u onoj tekmi protiv Juvea ali kasnije su pali.
Treba im odmah trojica igrača da zamijene postojeće, jer ova filozofija neće brzo donijeti neki pomak preveliki. Edinu ostaje da se trudi, mora prepisati nešto od Mandže, nije ona trkač nikada bio ali mora biti energičniji...
Pozdrav druže.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Onaj Salah isto zec u sumi kad bjezi OD lovca pa trci ko lud.Jeste vidjeli Florencija taj gadja ptice.Pukla ekipa zajedno SA Dzekom.
Ma sta ce sinoc pa promasi on zicere kuci,ali sto su sebicni Salah i Florenzi sinoc cudo nevidjeno.
Nebi to loptu dodalo sanse nema.A Dzeko sam bez pomoci realno ne moze puno.
Nego kako se zove onaj stoper u Romi crnjo on kada primi loptu mene strah u njegovo ime.
A nekako mi smotan cojk pa hajde.
Nego kako se zove onaj stoper u Romi crnjo on kada primi loptu mene strah u njegovo ime.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Rüdiger, sigurniji je Boris Pandža od njega.Agamemnon je napisao/la:Ma sta ce sinoc pa promasi on zicere kuci,ali sto su sebicni Salah i Florenzi sinoc cudo nevidjeno.
Ozbiljno sinoc primi loptu nekako je frljavo Sutne boze sacuvaj.A primanje je posebna prica odbija se lopta od momka ko od banderu.Omark je napisao/la:Rüdiger, sigurniji je Boris Pandža od njega.Agamemnon je napisao/la:Ma sta ce sinoc pa promasi on zicere kuci,ali sto su sebicni Salah i Florenzi sinoc cudo nevidjeno.
Gdje ih nadju samo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ma znam, dosta je nesiguran od kada je došao u Romu.
Pisao sam za njega, važio je kao veliki talenat dok je bio u Stuttgartu, ali očito će ostati samo na tome.
Al nećemo dalje u off.
Pisao sam za njega, važio je kao veliki talenat dok je bio u Stuttgartu, ali očito će ostati samo na tome.
Al nećemo dalje u off.
Stiglo pojacanje, trese se opasno klupa
Odlican potez Rome. Evo moze biti samo dobro i za Romu i za Dzeku. Sad neka dovedu jos barem jedno krilo koje je sposobno ubaciti normalnu loptu u 16m..
Sad više nije do trenera, sad je do krila, na kraju će doći do golmana ili domara ukoliko se ukaže vremena 
A jesi ti navalio na krila. Stoji to da su očajna, mada je Salah bio odličan kada je došao.
Ali nije mu niko kriv za promašene zicere.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali nije mu niko kriv za promašene zicere.
Dzeko je klasa, upao je u ekipu igraca koji igraju za sebe, isporbano u repci da Pjanic nije igrac koji ima zadnju loptu odnosno ikakav doprinos igri neke ekipe koja ide na pobjedu...
Dzeko je zrtva ofanzivnog dijela Rome a tu je zna se ko...
Hebo te kada vidim Bajicevu zadnju loptu ah me, ah me, zavrne je covjek i tu treba jedan Dzeko da je pospremi ili napravi jos jedan potez pa je onda pospremi a ne da glumi ofanzivnog veznjaka i tako se udaljava od realizacijskih poslova...
Dzeko je BiH fudbal a BiH fudbal je Dzeko, kraj price...
Dzeko je zrtva ofanzivnog dijela Rome a tu je zna se ko...
Hebo te kada vidim Bajicevu zadnju loptu ah me, ah me, zavrne je covjek i tu treba jedan Dzeko da je pospremi ili napravi jos jedan potez pa je onda pospremi a ne da glumi ofanzivnog veznjaka i tako se udaljava od realizacijskih poslova...
Dzeko je BiH fudbal a BiH fudbal je Dzeko, kraj price...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ko ovdje govori o zicerima majstore mozes i citirati ako zelis. Ti novi igraci su potrebni da se igra Rome digne na jedan nivo vise. A najtanji su upravo na tim pozicijama. Niko ne spori da je Dzeko promasio previse cistih prilika. A da se treba unaprijediti igra Rome treba itekako i to sto prije.

Napadao si Dignea, Florenzia, Salaha... Svakoga osim Dzeke.
A vidi Husike, Pjanic mu namjesti zicer i naravno ni riječi o tome hahah
A vidi Husike, Pjanic mu namjesti zicer i naravno ni riječi o tome hahah