Petkovic predala, Wozniacki je kv. 1 !pastore je napisao/la:ceka li jos iko ovu wozniacki,misli li ona igrati

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Petkovic predala, Wozniacki je kv. 1 !pastore je napisao/la:ceka li jos iko ovu wozniacki,misli li ona igrati
kako sam vidio Sao Paulu veceras nema Luis Fabiana sto je sigurno minus al opet mislim da bi trebalo biti golova u brazilu kad su igrali prvu utakmicu bilo je dosta prilika te realno je bilo da zavrsi 44 , gledao sam utakmicu dosta sansi a i sao paulo nekako u odbrani nije posebnu paznju davao, vec. se nadam opet takvom scenariju + nadmorska visina sto ide u koris domacinima ...dr.van nostrand je napisao/la:The Strongest-Sao Paulo 3+ 1,76 @marathonbet
Bolivijski The Strongest igra otvoreno svaku utakmicu, tako govore rezultati njihovih igara u prvenstvu i u Copa Libertadores.
Od zadnjih 12 utakmica, 11 su igrali sa 3 i vise golova.
![]()
U Copa Libertadores Strongestove sve 4 utakmice su zavrsavale sa 3+.
Prvi susret u Sao Paulu je zavrsio 2:1 za domace.
Sao Paulo igra jedanko otovoreno jer u 9 zadnjih ut. nemaju remija a 7 ut. zavrsilo sa 3+.
Inace, kada god su se sastajele.
jel fakat,jel geldam od tih parova sto igraju na tom turniru u americi niko jos nije odigrao,kontam sve kisa ili staata je napisao/la:Petkovic predala, Wozniacki je kv. 1 !pastore je napisao/la:ceka li jos iko ovu wozniacki,misli li ona igrati
Kralju ova Jankovicka ti igra tek od 23:15 a ovu Safarovu ne mogu ni da nadjem nigdje.ata je napisao/la:prodje Barcelona, Chelsea.. Woznicaki prosla ali kv.1.. idemo sad dalje..ata je napisao/la:ehh evo ga i za danas od mene, s tim da vjerovatnoca prolaza nije k'o jucerasnjeg ali je opet visoka, vrijedi ispratiti ali ne sa istim ulogom..
i naravno.. sretno nam !![]()
2 x 100 KM = 200 KM x 5.28 = 1056 KM![]()
imal' kakvih nagovjestaja skorog pocetka meceva u Charlestnu ?![]()
vidio sam prije 20-ak min da neki cikica ko biva susi teren ali evo opet sad nista na terenu..
ev' vidio sam upravo, teren je spreman, publika ulazi.. showtime !TamoNeko je napisao/la:Kralju ova Jankovicka ti igra tek od 23:15 a ovu Safarovu ne mogu ni da nadjem nigdje.ata je napisao/la:prodje Barcelona, Chelsea.. Woznicaki prosla ali kv.1.. idemo sad dalje..ata je napisao/la:ehh evo ga i za danas od mene, s tim da vjerovatnoca prolaza nije k'o jucerasnjeg ali je opet visoka, vrijedi ispratiti ali ne sa istim ulogom..
vidio sam prije 20-ak min da neki cikica ko biva susi teren ali evo opet sad nista na terenu..
Prosla sva tri!jocker je napisao/la:Kljucna utakmica i za jedne i za druge,samim tim ce glavni igraci imati vecu minutazu i otici u over(Brown,Nocioni,Lampe) pa proberi!AsharaK je napisao/la:Caja Liboral - Siena ???
Prijedlozi ?
ata je napisao/la:ata je napisao/la:prodje Barcelona, Chelsea.. Woznicaki prosla ali kv.1.. idemo sad dalje..ata je napisao/la:ehh evo ga i za danas od mene, s tim da vjerovatnoca prolaza nije k'o jucerasnjeg ali je opet visoka, vrijedi ispratiti ali ne sa istim ulogom..
ev' vidio sam upravo, teren je spreman, publika ulazi.. showtime !
Safarova ne igra danas, meč je prebačen za sutra.sagitarius je napisao/la:Safarova u 00:30 pise.Opet ata te pratim ako Bog da biće opet dobitak,ovo kv1,barca,chelsea proslo
pa da te jedan karton povali... šteta drug! neće nas i gotovomforce je napisao/la:
![]()
3:1Adebayor je napisao/la:Benfica - Newcastle --> over @ 1,85
Totenham - Basel --> over @ 1,60
NY Mets - San Diego (MLB) --> over 7,5 @ 1,85
Tampa Bay - Baltimore (MLB) --> over 7,5 @ 1,75
Smiri semforce je napisao/la:evo ga, morao sam ovo odigrati pa sta bude :
@ata, pastore i kompanija, jbmu majku pa koji vama qrac sluzi chat![]()
TAMO PISITE SVE STO NISU TIPOVI
![]()
![]()
tacno ne razumijem neke ljude ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.