Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

hajro
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la hajro » 05 apr 2013, 00:01

Portugal vodio do 80 minute i za 5 minuta izgubise.
Ovaj najludji teniser Brown vodio prvi set 4:2 i izgubi ga. Odmah sam znao da je i drugi jer je on psihicki slab lik.
Valjda od ova 4 nesto prodje.Mozda sta i bude uz malo srece.
https://www.germaniasport.hr/hr/kladjen ... 7-3197-897" onclick="window.open(this.href);return false;

Usput:

2013/05/04, 01:00
Brooklyn Netsi - Chicago Bulls
Liga: NBA, USA
Više od 94,50 na poluvremenu

Od zadnjih 6 cak 5 je bilo vise
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 apr 2013, 00:03

Haj dajte kojeg igrač i sl. da potrošim i zadnju marku na računu :lol: kad neće neće

NBA Stručnjaci!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 05 apr 2013, 00:05

Sad tek vidjeh da se Copa igra u 12:15

Stoga:

Newells - Lara --> over @ 1,65 POČINJE U 00:15
The Strongest - Sao Paolo --> over @ 1,70

_Lara od zadnjih 8, 7 u overu. Newells 5 od 10, ali ni to nije loše s obzirom da su argentinci. 3 od 4 u CL su odigrali preko, kao i Lara. U ovoj skupini svi su u igri za drugi krug, Lara je u najlošijem položaju zato mora napasti, iako su underdog u ovoj utakmici. Prva utakmica završila 2:1 za Laru, stoga Newells mora pobjediti radi boljeg međusobnog omjera.

_The Strongest u overu zadnjih 9 utakmica. Sao Paolo 4 od zadnjih 6. Odigrali su 5 međusobnih mečeva. Svi su išli u over. U CL The Strongest sve utakmice u overu, Sao Paolo 3 od 4. The Strongest zaostaje bod i mora napasti ako želi da ima stvari u svojim rukama u posljednjem kolu. Za drugo mjesto se bore ova dva kluba i Arsenal.

Sretno.

PS. Sorry zbog kasne objave para Newells - Lara

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 apr 2013, 00:09

Odigro sam oba + Dirk 21+ i Durant 29+

Pa kud puklo da puklo :P , da ne stoji džaba ova marka na računu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 05 apr 2013, 00:12

04:00
kanada - švedska 1 @1,40
švicarska - češka 2 @2,30
U desetom selu živi Antuntun!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 05 apr 2013, 00:17

legenda reala je napisao/la:Odigro sam oba + Dirk 21+ i Durant 29+

Zadnja tri meča protiv san antonio durant nikad nije isao 29+ to je šuveli :S
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 05 apr 2013, 00:19

sagitarius je napisao/la:

ja sam stavio na westbrooka over 23,5 :/ nekako mi je logičniji nego durant.. Ako neće biti parkera. Ako ga i bude, russell je zivotinja :/

Nego, moze li splitter over 10,5?
U desetom selu živi Antuntun!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 05 apr 2013, 00:25

bevanda4 je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:

ja sam stavio na westbrooka over 23,5 :/ nekako mi je logičniji nego durant.. Ako neće biti parkera. Ako ga i bude, russell je zivotinja :/

Nego, moze li splitter over 10,5?
Ma trebo bi over
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 apr 2013, 00:33

Ma 45 poena će većeras zabiti :P

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 apr 2013, 00:39

legenda reala je napisao/la:Haj dajte kojeg igrač i sl. da potrošim i zadnju marku na računu :lol: kad neće neće

NBA Stručnjaci!!!

Boozer 17,5 over
Lopez 19,5 over
Denver 1
Oklahoma 1
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 05 apr 2013, 10:08

pet 15:00
AMKAR P. DINAMO M. 2
2.20

Ono mislim da su puno jaci i da imaju izgleda za izlazak u europu. Ovakve tekme bi morali dobijati ako to zaista zele. U odličnoj formi su sa sedam pobjeda i jedan x u posljednjih osam utakmica i četiri pobjede, jedan x i jednu izgubljenu u posljednjih 6 gostovanja.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 05 apr 2013, 10:53

Adebayor je napisao/la:
Newells - Lara --> over @ 1,65
The Strongest - Sao Paolo --> over @ 1,70
3:1
2:1

11 pogođenih overa u nizu
21/26 ukupno
NB.

Sad se bacit na posao za danas 8-)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 apr 2013, 10:59

Zagreb - Dinamo 1x :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 05 apr 2013, 11:05

dijabola je napisao/la: Nowitzki over 21,5 @ 1.85
Prošlu loš protiv Lakersa, očekujem da se iskupi večeras protiv Denvera. Nominalni čuvar će mu biti Farried koji je preneiskusan za njegove finte, da ne govorim o tome koliko bi trebao imati prostora iz pick igre. Mavsi imaju minimalne šanse za playoff, ali bi Nowitzki svejedno trebao izvući kraj sezone na visokom nivou, ako ništa da se obrije.
Dirk nije vise onaj pravi, na poluvremenu im'o sut 5/6 bio je fino raspolozen ali jednostavno nije mogao da se izbori sa ovim mladicima da primi loptu previse je spor za njih aa realno pravog asistenta u dalasu nema.Za mene je forsiranje Dirka zavrseno i iduci put kad bude igro protiv mladjih igram ga under

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 05 apr 2013, 11:25

Torres_9 je napisao/la:
dijabola je napisao/la: Nowitzki over 21,5 @ 1.85
Prošlu loš protiv Lakersa, očekujem da se iskupi večeras protiv Denvera. Nominalni čuvar će mu biti Farried koji je preneiskusan za njegove finte, da ne govorim o tome koliko bi trebao imati prostora iz pick igre. Mavsi imaju minimalne šanse za playoff, ali bi Nowitzki svejedno trebao izvući kraj sezone na visokom nivou, ako ništa da se obrije.
Dirk nije vise onaj pravi, na poluvremenu im'o sut 5/6 bio je fino raspolozen ali jednostavno nije mogao da se izbori sa ovim mladicima da primi loptu previse je spor za njih aa realno pravog asistenta u dalasu nema.Za mene je forsiranje Dirka zavrseno i iduci put kad bude igro protiv mladjih igram ga under
Ja se ne slazem,kao prvo Dirku nikada nije trebao toliko dobar asistent jer je nevidjen indvidualac,ok,ako nije mogao primiti loptu zbog Farrieda i Chandlera(iako mi je to malo cudno,kao da je klasama kao Dirk problem primti loptu),moci ce vcrs protiv Thompsona......drugo sto me sinoc zacudilo da nije izveo nijedno sl.bacanje,pa hebemu mater mozeš na ime izvuci 4 bacanja da ga hebeš.....trece Dallas ima jos teoretske sanse za 8.mjesto i Dirk je predobro placen da ga se odmara(vec je dosta propustio utak ove sezone)...tako sve u svemu vcrs igraju u gostima sa Kingsima i moj izbor i prvi par na tiketu je Nowitzki 20,5 više

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 05 apr 2013, 11:31

Danas neću previše forsirati. Čuvam se za vikend :D Prijedlozi za overe za danas:

NK Zagreb - Dinamo Zagreb --> over @ 1,63
Upjest - Kaposvar --> over @ 1,70
Almere - Eindhoven --> over @ 1,40
G. A. Eagles - Maastricht --> over @ 1,45

_Zagreb zadnjih 7 utakmica u overu, zadnje 3 su čak i 5+. Dinamo 5 od zadnjih 7 u overu. Jedna od undera je završila 0:0, no to je moguća namještaljka, jer je netko ovdje (čini mi se bevanda), stavio u prijedlog rezultat 0:0 (protiv Osijeka), jer je nešto bilo sumnjivo u vezi tog susreta. Od zadnja 4 međusobna, 3 su u overu. Dinamo već odavno prvak, a Zagreb u grčevitoj borbi za ostanak, pa bi moglo biti svakakvog namještanja, pa čak zašto ne i 2/1.

_Upjest 6 od zadnjih 8 u overu. Kaposvar također, preostale dvije završile 1:1. 6 od zadnjih 7 završile u overu. Svih 6 bilo čak i 4+. Zadnja završila 0:0, ali nadajmo se da je to bila samo slučajnost.

_Almere u overu 9 od zadnjih 10. Eidnhoven nešto manje efikasan, 6 od zadnjih 10. 4 od zadnjih 5 završilo u overu. S obzirom da su Apeldoorn i Veendam odustali od natjecanja, pretpostavljam da nitko ne ispada, pa stoga možemo očekivati opuštenu igru, jer ne mogu u prvu ligu, a ne mogu niti ispasti.

_GA 7 od zadnjih 10 u overu, 8 od zadnjih 10 domaćih. Isto tako i Maastricht, 6 od 10 u gostujućih utakmicama. Zadnjih 5 međusobnih je otišlo u over. Zadnja utakmica završila 3:3. GA i Maastricht se bore za ulazak u prvu ligu. Tko izgubi naći će se ispod crte, s obzirom da Cambuur igra doma i vjerovatno će dobit.

Sretno.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 05 apr 2013, 11:50

Austria Lustenau vs Lustenau - 1 kvota 1,75

City derby where one team is already relegated because of financial problem, while second fight for promotion with S V Grodig. As the competition is ongoing,the fact that F C Lustenau is probably relegated impact their play and they have only one victory in last month.

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 05 apr 2013, 11:50

Bas u ovakvik tekmama gdje su sve oci uprte u njih i 2 u 1 nece biti sigurno, nije ni Mamic lud ali ni Ciro.
Oni su dobri drugari ali su za javnost posvadani nije iskljucen kec ali ja idem igrati 2.

ElvirRahimic
Kontakt:

Post Postao/la ElvirRahimic » 05 apr 2013, 12:18

Antalyaspor - Kasimpasa oba daju gol (1.70)

Važna utakmica za obje napadački orijentirane momčadi. To nam dovoljno govori kako bi na ovoj utakmici trebali vidjeti nekoliko pogodaka. Ono što je bitno je činjenica kako obje ekipe imaju ubojite napade i igraju otvoreno. Istina, Kasimpasa ima malo bolju obranu ali večeras u ulozi gosta i bez standardnog stopera, to i nije toliko bitan faktor. Obje ekipe će krenuti po pogodak i bez obzira tko povede, druga ekipa će pokušati što prije izjednačiti rezultat, ili čak ga preokrenuti. Pratim ih cijele sezone i osim Galatasaraya, Fenera i Bešiktaša ovo su dvije momčadi koje mogu svakome u prvenstvu postići pogodak. U prilog nam idu činjenice kako imaju izvrsne napadače, ali i veznjake iza njihovih leđa te naravno međusobni omjeri koji kažu kako su u posljednjih pet utakmica u četiri susreta obje momčadi postigle bar po jedan pogodak.

ElvirRahimic
Kontakt:

Post Postao/la ElvirRahimic » 05 apr 2013, 12:21

San Jose - Calgary 1 (1.70)

Flamesi su ionako bili loši, a sada kada su ostali bez Iginle i Bouwmeestera izgleda da je za njih sezona definitivno gotova. U prošloj utakmici poveli su 2-0 na svom ledu protiv Edmontona, no onda su ih gosti ponizili zabivši im čak 8 golova. Njihovi današnji protivnici San Jose Sharksi gaze sve, pa se Flamesima opet crno piše. Neće biti osam golova, no pobjeda Sharksa ovdje ne bi smjela doći u pitanje...

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.