FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

lopta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lopta » 07 jul 2011, 10:59

adnanmesa je napisao/la:S kim igramo danas ?
Trebali bi sa Istanbulom !

Ikos

Post Postao/la Ikos » 07 jul 2011, 11:18

lopta je napisao/la:
adnanmesa je napisao/la:S kim igramo danas ?
Trebali bi sa Istanbulom !
Na rezultati com pise da igramo danas u 18h sa Slaskom?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 jul 2011, 11:27

Nek' donesu 5 motorki od kuce, makaza, lopata i grablji bruku i nek' zovnu raju da se go*na iza juga sklone, posjece ona suma, navuce se zemlje, posije trava i dobije se jos bruku mjesta za stajanje a da ne govorim kako bi to ljepse izgledalo..
Nema nista od stadiona, i dok nam je ovakva drzava to je haman smijesna prica, pa makar se moze ovo odraditi kad bi se htjelo.. A jos plus ne kosta NISTA, od jedne tekme se mogu pare uzeti i kupiti benzina za motorke, zemlje, plave boje da se ofarbaju SVI zguljeni zidovi na jugu, to je malo a ustvari znaci puno, samo sto neki ne shvataju pa ismijavaju nesto, kao sta ce navijaci i sl. To jeste briga kluba, ali klub boli cuna za to, jer za Zuju smo samo kupci nazalost...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 07 jul 2011, 11:33

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nek' donesu 5 motorki od kuce, makaza, lopata i grablji bruku i nek' zovnu raju da se go*na iza juga sklone, posjece ona suma, navuce se zemlje, posije trava i dobije se jos bruku mjesta za stajanje a da ne govorim kako bi to ljepse izgledalo..
Nema nista od stadiona, i dok nam je ovakva drzava to je haman smijesna prica, pa makar se moze ovo odraditi kad bi se htjelo.. A jos plus ne kosta NISTA, od jedne tekme se mogu pare uzeti i kupiti benzina za motorke, zemlje, plave boje da se ofarbaju SVI zguljeni zidovi na jugu, to je malo a ustvari znaci puno, samo sto neki ne shvataju pa ismijavaju nesto, kao sta ce navijaci i sl. To jeste briga kluba, ali klub boli cuna za to, jer za Zuju smo samo kupci nazalost...
Mudro zboris, trebali bi da se ujedinimo i da se ovo odradi, dva dana i sve se to moze zavrsiti, ali da nas dodje 200 bilo bi vrh, bas kosto si napisao iza juga sumu podjeci i posaditi travu (ne za pusenje) i morao bi se kao mini park napraviti sa par klupica, jer vidim dolaze i raja obicna na stadion, kupi se piva sjedne se na jug i lagano, ma svasra se moze uraditi, samo treba dobra volja
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 jul 2011, 11:35

Kakav park i pive, šta vam je, nije ovo Njemačka. :lol: Ono što treba je da se uprava organizuje i da to odradi, a to možemo očekivat za cirka petnaestak godina, jedino ostaje da se navijači udruže pa da sami nešto uradimo, al ni na šta to ne bi ličilo. Mi da lijemo beton na istoku ? :lol: Jedino bi mogli počupat travu sa juga, i eventualno prefarbat nešto, ovo ostalo teško.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 jul 2011, 11:37

tm87gigo je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Nek' donesu 5 motorki od kuce, makaza, lopata i grablji bruku i nek' zovnu raju da se go*na iza juga sklone, posjece ona suma, navuce se zemlje, posije trava i dobije se jos bruku mjesta za stajanje a da ne govorim kako bi to ljepse izgledalo..
Mudro zboris, trebali bi da se ujedinimo i da se ovo odradi, dva dana i sve se to moze zavrsiti, ali da nas dodje 200 bilo bi vrh, bas kosto si napisao iza juga sumu podjeci i posaditi travu (ne za pusenje) i morao bi se kao mini park napraviti sa par klupica, jer vidim dolaze i raja obicna na stadion, kupi se piva sjedne se na jug i lagano, ma svasra se moze uraditi, samo treba dobra volja
Naravno, nikakav park i slicno, nego samo trava da lici na nesto..
Sad' ce ti opet Boccacio reci da ne budes smijesan, da to trebas sam.. OK, stariji ste momci, ali zaboravljate da u Jugi nije bilo furaca, sminkera (Fred Perry gluposti), debila, narkomana, i stalno su se organizovale radne akcije.. Danas treba otici u klub, i da klub na zvanicnoj stranici objavi da se u nedjelju dana tog i tog organizuje akcija uredjenja Grbavice, pa bujrum ko hoce hoce, ko nece i ne mora ali nece biti tu makar da ismijava, omalovazava, itd. Ja garantujem zivotom da bi 100 ljudi doslo.. Sta pricate da treba da udjem i da se saginjem u cupam travu pred 4000 likova na Jugu?? Eh to je vec smijesno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 07 jul 2011, 11:39

bas tako, bilo bi lijepo kad bi se u nedelju ko dodje na turnir pokrenula incijativa, pa da vidimo sta kazu ostali koji nisu na forumu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jul 2011, 11:39

sta ce te ba vi pokrenuti ne budite smjesni
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 07 jul 2011, 11:40

Uvijek se nadje neko da ubaci kamen u cipelu.
Dajte ba kukljava nema igraca, nezdavoljostvo bla bla bla, dovedu ljudi predobra pojacanja po meni i sad hmmmmmm sta bi mogli sad da skontamo da budemo nezadovoljni, ah da da pa stadion i opet bla bla bla stvarate nervozu i nezadovoljstvo bespotrebno.
Pa opustite se barem jedan dan, lijepo je vrijeme, biometeoroloska prognoza vise nego dobra.
Ako vec ne radite ili se skolujete izadjite na ovo sunce malo nece skoditi, a ne stvarati nervozu 7 dana pred veliku utakmicu od koje se toliko potajno nadamo.

P.S. ovaj s klupicama i pivama, nemoj se uvrijediti legendo svi mi zelimo najbolje Zelji svom, ali nije to igraliste za djecu ili Pionirska dolina, pa mi hocemo da smo ozbiljan klub misa mu :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 jul 2011, 11:43

bistrikboy je napisao/la:sta ce te ba vi pokrenuti ne budite smjesni
Ovo je forum, pokreni ti ako mozes !!! Ovo je razmjena ideja, i prijedlozi samo, i covjek je predlozio.. Koliko se svi hvale da su bliski klubu, da znaju i sve, ali niko nista ne radi.. Ja dodjem i kazem udruzenju da napravimo posao sa satovima pa da i ja i oni zarade, da imaju za koreografije i slicno, niko nista.. E pa je*em ja tu logiku..

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jul 2011, 11:44

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Ovo je forum, pokreni ti ako mozes !!! Ovo je razmjena ideja, i prijedlozi samo, i covjek je predlozio.. Koliko se svi hvale da su bliski klubu, da znaju i sve, ali niko nista ne radi.. Ja dodjem i kazem udruzenju da napravimo posao sa satovima pa da i ja i oni zarade, da imaju za koreografije i slicno, niko nista.. E pa je*em ja tu logiku..
Nastavite drkat' qrac kao i do sada i ne valjajte gluposti
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 jul 2011, 11:45

bistrikboy je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Nastavite drkat' qrac kao i do sada i ne valjajte gluposti
Prestao sam davno drkati, sa nekih 19 ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 07 jul 2011, 11:46

Momci zna li netko mozda sta treba za prijavu memorijalnog turnira "DZILDA"?
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 jul 2011, 11:46

Capt_Billy je napisao/la:Momci zna li netko mozda sta treba za prijavu memorijalnog turnira "DZILDA"?
ekipa i pare :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 jul 2011, 11:47

Capt_Billy je napisao/la:Momci zna li netko mozda sta treba za prijavu memorijalnog turnira "DZILDA"?
djeca ne mogu igrati na turniru
Za zivot cijeli!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jul 2011, 11:49

Jedno obavjestenje.. Na tradicionanlom memorijalnom turniru "Dževad Begić - Đilda" ce se naci u prodaji i novi artikli, tako da cuvate pare .Ono sto vam mogu obecati da ce biti kvalitet kakav do sad nismo imali.. u ponudi ce biti dvije vrste majica kratkih rukava..
Evo da vidite na sta ce liciti tj. kako je zamisljeno:

http://www.servimg.com/image_preview.ph ... u=11291270

http://www.servimg.com/image_preview.ph ... u=11291270

Takodjer da napomenemo kolicine su ogranicene, rezervacije ne primamo ko stigne kupiti stigne a ko ne stigne morat ce pricekati malo na zavrsetak radova na prostoriji udruzenja kada cemo krenuti punom parom naprijed
Cijene cemo naknadno objaviti!

Eto vam nacina da pomognete tribini!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 07 jul 2011, 11:49

[youtube][/youtube]
Pogledajte ovaj klip sto sam nasao na netu!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 07 jul 2011, 11:50

Avanes je napisao/la:Uvijek se nadje neko da ubaci kamen u cipelu.
Dajte ba kukljava nema igraca, nezdavoljostvo bla bla bla, dovedu ljudi predobra pojacanja po meni i sad hmmmmmm sta bi mogli sad da skontamo da budemo nezadovoljni, ah da da pa stadion i opet bla bla bla stvarate nervozu i nezadovoljstvo bespotrebno.
Pa opustite se barem jedan dan, lijepo je vrijeme, biometeoroloska prognoza vise nego dobra.
Ako vec ne radite ili se skolujete izadjite na ovo sunce malo nece skoditi, a ne stvarati nervozu 7 dana pred veliku utakmicu od koje se toliko potajno nadamo.

P.S. ovaj s klupicama i pivama, nemoj se uvrijediti legendo svi mi zelimo najbolje Zelji svom, ali nije to igraliste za djecu ili Pionirska dolina, pa mi hocemo da smo ozbiljan klub misa mu :mrgreen:
Strasno smo ozbiljni sa onom sumom iza juga i sa onim sanitarnim cvorovima, ma nema veze, samo pricamo, nije ovo nikakva nervoza, ako Bog da da prodjemo serifa pa sve ostalo lagano

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 07 jul 2011, 11:50

Pa dugo si drk'o :P
Dobri su ti satovi meni i dalje stoji na zidu,jos da su bijele kazaljke bilo bi odlicno,jer kad lezim ne vidim nista. :mrgreen:
Nista buraz ne treba nama to da imamo normalne uslove,pa ljepse je kad je zelenilo,kada ima svih domacih i divljih zivotinja na tekmi,kakve akcije vidis da to ismijavaju :roll:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 jul 2011, 11:51

bistrikboy je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:e cuj navijaci da prave stadion :lol:
pa kako mislis da je izmedju 1949-1953 stadion napravljen? ;)
A sta mislis koliko je klubova tada bilo profesionalno?
bitan je stav prema klubu... ako se tada skupilo nij bitno, 1000 ljudi koji su napravili travnjak, prenijeli zapadnu tribinu sa marindvora na grbavicu i napravili istok i jug (bez gornjeg dijela) onda u ovo vrijeme to mora ici brze i lakse...

ali cisto sumnjam da se ovo moze izvesti... poznavajuci trenutni mentalitet nasih ljudi na balkanu
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []