Ali kako necete d shavtie , da se to malo uradi, nemora ispuniti nikakve uslove, eto samo da nama bude ljepse, da su ograde ofarbane i slicnoelSaik je napisao/la:Za ove koji bi da dižu tribinu istočnu, malo srede sjevernu i slično - šta mislite time postići? NIkako da shvatite da nije problem u toj **** istočnoj tribini ili korovu ili par stolica koje fale. Problem je u prilazu stadionu, problem je nepostojećem parkingu, problem je kvalitetu travnate podloge, problem je u prostorijama unutar stadiona koje ne postoje niti se mogu ubaciti u trenutno postojeći objekat, problem je u brzini kojom se stadion mora isprazniti kada je pun... te probleme jedna tribina ne rješava! Imate Bilino polje i Koševo, stadioni koji ispunjavaju minim minimuma uvjeta, i tamo se može igrati samo zato što nam iz UEFA/FIFA stalno gledaju kroz prste. Jel' stvarno mislite da će izgradnja istočne tribine ili popravka WCa od Grbavice učiniti kvalitetniji stadion od ta dva?
Dobro znam šta su Unionovi navijači uradili i naježio sam se kada sam prvi put vidio i čitao, ali oni su sebi stadion sređivali da bi mogli igrati na njemu u okviru druge lige Njemačke. Stvarno mislite da su tim svojim sređivanjem omogućili da, eventualno, nastupaju u Europi?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Meni je lijepo i ovako. Ali dobro, moja greška, mislio sam da govorimo o popravkama kojima bi postigli nešto konkretno.
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 07 jul 2011, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
Adobe Photoshop CS5 pa opletite.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Pa ne puse crackAvanes je napisao/la:hehehehe dobra zamisao.
Koliko ljudi popuse j te da negdje oko 80-te minute nemaju pojma ni sto su tu, ni sto ovi na terenu uopste trce, a najmanje ko igra protiv koga

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
evo vidim da ste pokrenuli temu oko tog ciscenja i izgradnje ali da se nemate kome obratiti , imate u nedjelju memorijalni turnir Dzilda gdje ce biti dosa navijaca i također SAMPIONSKA GENERACIJA 1998 koji vjerujem imaju nekog utjecaja u klubu, pa se moze pokrenuti ta tema i vjerujem da bi svi izasli u susret i da bi se dosta raje skupilo i imalo volju da radi !
pa naravno da bi bilo raje i bit ce akop Bog da, samo da vidimo koliko para nam treba za farbe alate i ostalo (pive)
Sinoc sanjam idem ulicom a tu noc igrali Zeljo i Serif i staje mi lik sa autom,inace pitar i govori mi da je Zeljo dobio 1:0 ,i ja ne vjerujem kad kasnije idem pitam jenogg frajera kaze on istina je,kad sam skocio i provniknuo se u snu ,i kontam u snu otici na ovu temu i napisati da sam govorio da cemo pobijediti serifa 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
!!!!lopta je napisao/la:evo vidim da ste pokrenuli temu oko tog ciscenja i izgradnje ali da se nemate kome obratiti , imate u nedjelju memorijalni turnir Dzilda gdje ce biti dosa navijaca i također SAMPIONSKA GENERACIJA 1998 koji vjerujem imaju nekog utjecaja u klubu, pa se moze pokrenuti ta tema i vjerujem da bi svi izasli u susret i da bi se dosta raje skupilo i imalo volju da radi !
S kim igramo danas ?
Trebali bi sa Istanbulom !adnanmesa je napisao/la:S kim igramo danas ?
Na rezultati com pise da igramo danas u 18h sa Slaskom?lopta je napisao/la:Trebali bi sa Istanbulom !adnanmesa je napisao/la:S kim igramo danas ?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nek' donesu 5 motorki od kuce, makaza, lopata i grablji bruku i nek' zovnu raju da se go*na iza juga sklone, posjece ona suma, navuce se zemlje, posije trava i dobije se jos bruku mjesta za stajanje a da ne govorim kako bi to ljepse izgledalo..
Nema nista od stadiona, i dok nam je ovakva drzava to je haman smijesna prica, pa makar se moze ovo odraditi kad bi se htjelo.. A jos plus ne kosta NISTA, od jedne tekme se mogu pare uzeti i kupiti benzina za motorke, zemlje, plave boje da se ofarbaju SVI zguljeni zidovi na jugu, to je malo a ustvari znaci puno, samo sto neki ne shvataju pa ismijavaju nesto, kao sta ce navijaci i sl. To jeste briga kluba, ali klub boli cuna za to, jer za Zuju smo samo kupci nazalost...
Nema nista od stadiona, i dok nam je ovakva drzava to je haman smijesna prica, pa makar se moze ovo odraditi kad bi se htjelo.. A jos plus ne kosta NISTA, od jedne tekme se mogu pare uzeti i kupiti benzina za motorke, zemlje, plave boje da se ofarbaju SVI zguljeni zidovi na jugu, to je malo a ustvari znaci puno, samo sto neki ne shvataju pa ismijavaju nesto, kao sta ce navijaci i sl. To jeste briga kluba, ali klub boli cuna za to, jer za Zuju smo samo kupci nazalost...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mudro zboris, trebali bi da se ujedinimo i da se ovo odradi, dva dana i sve se to moze zavrsiti, ali da nas dodje 200 bilo bi vrh, bas kosto si napisao iza juga sumu podjeci i posaditi travu (ne za pusenje) i morao bi se kao mini park napraviti sa par klupica, jer vidim dolaze i raja obicna na stadion, kupi se piva sjedne se na jug i lagano, ma svasra se moze uraditi, samo treba dobra voljaBaja_Zvjerka je napisao/la:Nek' donesu 5 motorki od kuce, makaza, lopata i grablji bruku i nek' zovnu raju da se go*na iza juga sklone, posjece ona suma, navuce se zemlje, posije trava i dobije se jos bruku mjesta za stajanje a da ne govorim kako bi to ljepse izgledalo..
- KB-TM87
- Kontakt:
Kakav park i pive, šta vam je, nije ovo Njemačka.
Ono što treba je da se uprava organizuje i da to odradi, a to možemo očekivat za cirka petnaestak godina, jedino ostaje da se navijači udruže pa da sami nešto uradimo, al ni na šta to ne bi ličilo. Mi da lijemo beton na istoku ?
Jedino bi mogli počupat travu sa juga, i eventualno prefarbat nešto, ovo ostalo teško.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naravno, nikakav park i slicno, nego samo trava da lici na nesto..tm87gigo je napisao/la:Mudro zboris, trebali bi da se ujedinimo i da se ovo odradi, dva dana i sve se to moze zavrsiti, ali da nas dodje 200 bilo bi vrh, bas kosto si napisao iza juga sumu podjeci i posaditi travu (ne za pusenje) i morao bi se kao mini park napraviti sa par klupica, jer vidim dolaze i raja obicna na stadion, kupi se piva sjedne se na jug i lagano, ma svasra se moze uraditi, samo treba dobra voljaBaja_Zvjerka je napisao/la:Nek' donesu 5 motorki od kuce, makaza, lopata i grablji bruku i nek' zovnu raju da se go*na iza juga sklone, posjece ona suma, navuce se zemlje, posije trava i dobije se jos bruku mjesta za stajanje a da ne govorim kako bi to ljepse izgledalo..
Sad' ce ti opet Boccacio reci da ne budes smijesan, da to trebas sam.. OK, stariji ste momci, ali zaboravljate da u Jugi nije bilo furaca, sminkera (Fred Perry gluposti), debila, narkomana, i stalno su se organizovale radne akcije.. Danas treba otici u klub, i da klub na zvanicnoj stranici objavi da se u nedjelju dana tog i tog organizuje akcija uredjenja Grbavice, pa bujrum ko hoce hoce, ko nece i ne mora ali nece biti tu makar da ismijava, omalovazava, itd. Ja garantujem zivotom da bi 100 ljudi doslo.. Sta pricate da treba da udjem i da se saginjem u cupam travu pred 4000 likova na Jugu?? Eh to je vec smijesno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
bas tako, bilo bi lijepo kad bi se u nedelju ko dodje na turnir pokrenula incijativa, pa da vidimo sta kazu ostali koji nisu na forumu
- bistrikboy
- Kontakt:
sta ce te ba vi pokrenuti ne budite smjesni
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Uvijek se nadje neko da ubaci kamen u cipelu.
Dajte ba kukljava nema igraca, nezdavoljostvo bla bla bla, dovedu ljudi predobra pojacanja po meni i sad hmmmmmm sta bi mogli sad da skontamo da budemo nezadovoljni, ah da da pa stadion i opet bla bla bla stvarate nervozu i nezadovoljstvo bespotrebno.
Pa opustite se barem jedan dan, lijepo je vrijeme, biometeoroloska prognoza vise nego dobra.
Ako vec ne radite ili se skolujete izadjite na ovo sunce malo nece skoditi, a ne stvarati nervozu 7 dana pred veliku utakmicu od koje se toliko potajno nadamo.
P.S. ovaj s klupicama i pivama, nemoj se uvrijediti legendo svi mi zelimo najbolje Zelji svom, ali nije to igraliste za djecu ili Pionirska dolina, pa mi hocemo da smo ozbiljan klub misa mu
Dajte ba kukljava nema igraca, nezdavoljostvo bla bla bla, dovedu ljudi predobra pojacanja po meni i sad hmmmmmm sta bi mogli sad da skontamo da budemo nezadovoljni, ah da da pa stadion i opet bla bla bla stvarate nervozu i nezadovoljstvo bespotrebno.
Pa opustite se barem jedan dan, lijepo je vrijeme, biometeoroloska prognoza vise nego dobra.
Ako vec ne radite ili se skolujete izadjite na ovo sunce malo nece skoditi, a ne stvarati nervozu 7 dana pred veliku utakmicu od koje se toliko potajno nadamo.
P.S. ovaj s klupicama i pivama, nemoj se uvrijediti legendo svi mi zelimo najbolje Zelji svom, ali nije to igraliste za djecu ili Pionirska dolina, pa mi hocemo da smo ozbiljan klub misa mu

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovo je forum, pokreni ti ako mozes !!! Ovo je razmjena ideja, i prijedlozi samo, i covjek je predlozio.. Koliko se svi hvale da su bliski klubu, da znaju i sve, ali niko nista ne radi.. Ja dodjem i kazem udruzenju da napravimo posao sa satovima pa da i ja i oni zarade, da imaju za koreografije i slicno, niko nista.. E pa je*em ja tu logiku..bistrikboy je napisao/la:sta ce te ba vi pokrenuti ne budite smjesni
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- bistrikboy
- Kontakt:
Nastavite drkat' qrac kao i do sada i ne valjajte glupostiBaja_Zvjerka je napisao/la:Ovo je forum, pokreni ti ako mozes !!! Ovo je razmjena ideja, i prijedlozi samo, i covjek je predlozio.. Koliko se svi hvale da su bliski klubu, da znaju i sve, ali niko nista ne radi.. Ja dodjem i kazem udruzenju da napravimo posao sa satovima pa da i ja i oni zarade, da imaju za koreografije i slicno, niko nista.. E pa je*em ja tu logiku..bistrikboy je napisao/la:sta ce te ba vi pokrenuti ne budite smjesni
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Levin, OzmoodPinglewood i 34 gosta.