FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
izdržati ovu sezonu sa levatom na klupi, na ljeto mu je svakako noga....ali **** Luisa (on je obicna marioneta i kamuflaža neznalicama iz pozadine, baš kao i Zubi)... ono što je najbitnije su novi izbori
jer ovi idioti što trenutno vladaju Barcom vec treću godinu srozavaju klub.
Jean dobar post
Ovakva ekipa sa ovakvom ekipom na okupu ne treba traziti izgovore...Treba raditi,raditi i raditi...Cini mi se da je Messiju najvise stalo,za razliku od prosle sezone...Messi je veznjak,Messi je napadac,jos samo fali da bude stoper...Rakitic,Iniesta,Xavi,Busquets "znaju" da igraju fudbal,ali nemaju nikakvu,apsolutno nikakvu ulogu u ekipi...Jednostavno:BEZNACAJNI su...Lucho daje Messiju sve zadatke:da igra desno krilo,lijevo krilo,laznu devetku,centarfora,veznjaka,poluspica. A sta rade veznjaci ? Oni stoje kao kipovi,ne ucestvuju u igri...A da,ucestvuju kada se treba radovati kod gola...Ne zna se koji se vise raduje,a nijedan ne ucestvuje u samom..
Enrique ne moze uvesti autoritet,ne moze nista,kada nema muda...Ne smije tjerati igrace u odbranu,gleda kao pasce neko sa klupe kako ekipa propada...Nema cak ni galame,bodrenja,samo usrano gledanje...Gledanje kao sto i ja gledam...I to gledam i cudim se sta se desava....Sta se desava?Desava se to da je sa ovim zavrseno
ovo boldano je posebno istinito
Ovakva ekipa sa ovakvom ekipom na okupu ne treba traziti izgovore...Treba raditi,raditi i raditi...Cini mi se da je Messiju najvise stalo,za razliku od prosle sezone...Messi je veznjak,Messi je napadac,jos samo fali da bude stoper...Rakitic,Iniesta,Xavi,Busquets "znaju" da igraju fudbal,ali nemaju nikakvu,apsolutno nikakvu ulogu u ekipi...Jednostavno:BEZNACAJNI su...Lucho daje Messiju sve zadatke:da igra desno krilo,lijevo krilo,laznu devetku,centarfora,veznjaka,poluspica. A sta rade veznjaci ? Oni stoje kao kipovi,ne ucestvuju u igri...A da,ucestvuju kada se treba radovati kod gola...Ne zna se koji se vise raduje,a nijedan ne ucestvuje u samom..
Enrique ne moze uvesti autoritet,ne moze nista,kada nema muda...Ne smije tjerati igrace u odbranu,gleda kao pasce neko sa klupe kako ekipa propada...Nema cak ni galame,bodrenja,samo usrano gledanje...Gledanje kao sto i ja gledam...I to gledam i cudim se sta se desava....Sta se desava?Desava se to da je sa ovim zavrseno
ovo boldano je posebno istinito
Ne bi se slozio, blago receno, jer Lucha bas cujes za vrijeme utakmice, pogotovo na Camp Nou. Ali nije to ni uopce pitanje bilo cega...
22 razlicite postave bi znacilo da se jos trazi. Ali bilo je tu povreda, a vecina tih razlicitih postava dolazi iz obrane.
22 razlicite postave bi znacilo da se jos trazi. Ali bilo je tu povreda, a vecina tih razlicitih postava dolazi iz obrane.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
MrParanoic
- Kontakt:
Banujte cafira moderacijo reaguj ovo je sramota.Nevjernice jedan iskljucen si iz Islama
Ja ga samo vidim da gleda ko tele u šarena vrata ibogamiLillard je napisao/la:Ne bi se slozio, blago receno, jer Lucha bas cujes za vrijeme utakmice, pogotovo na Camp Nou. Ali nije to ni uopce pitanje bilo cega...
Da, jos se trazi samo sto mu je sve dosad loše i ne daje naznake da ce biti bolje, jednostavno je los trener, nedorastao za ekipu koja cilja na sve trofeje. I ja sam ocekivao daleko vise, ali izgleda da su ekipe poput Celte njegov rang.
I tebe i njega trea banatMrParanoic je napisao/la:Banujte cafira moderacijo reaguj ovo je sramota.Nevjernice jedan iskljucen si iz Islama
Ja cu ga ipak ocijenit na kraju sezone. Svakako da ce bit trener i naredne sezone 
@Rajaz šta je on posebno uradio sa Celtom?Ekipa slabija od prošlogodišnje nema ništa lošije rezultate za sad.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Izbio vam titulu iz rukaKawhi je napisao/la:@Rajaz šta je on posebno uradio sa Celtom?Ekipa slabija od prošlogodišnje nema ništa lošije rezultate za sad.
sad se sjetiliFC Barcelona prati igre brazilskog desnog beka Danila Luiza da Silve, igrača Porta, koji bi mogao zamijeniti Alvesa na kraju sezone ukoliko bude smanjena zabrana transfera.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma ovo je vise smijesno postalo
Pa sta rade vise ove oyebine iz uefe, smijurija zivota mi. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
barca nije dobila lakog protivnika od 96. godine u ovim izvlacenjima
,vjecito neki psg citiji milan chelsea arsenal
pa hocel kad doc taj schalke leverkusen galata ko ovom realu ,ljudima uvijek neke revijalne utakmice
do polufinala dodju sa rezervnom ekipom
pa hocel kad doc taj schalke leverkusen galata ko ovom realu ,ljudima uvijek neke revijalne utakmice
do polufinala dodju sa rezervnom ekipom
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Najveće šanse tražiti u Demichelisu i Mangali. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ocekujem da Suarez i Neymar izbace ove naftaše, ali bice gadno pravo...Inžinjer je naucio neke lakcije lani, a mi imamo još goreg trenera od Tate 
i godinama je ovako - ne možemo mi dobiti neki zicer u ovoj fazi nikako
i godinama je ovako - ne možemo mi dobiti neki zicer u ovoj fazi nikako
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 dec 2014, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pellegrini će sam sebe izbacit, kao i prošle godine.
Barcelonu se ovdje najmanje pita.
Barcelonu se ovdje najmanje pita.
Ma kakav City, nisu oni jos dorasli u LP. Barcelona ce to opet na iskustvo. Al' **** to kad je smor svake sezone gledat iste protivnike.
Bolje da je neko jaci nego da gledam nekog ko Sahtar i slicne...
Ali, prolazak dalje naravno, jos nema Yaye u prvom mecu radi kartona
Ali, prolazak dalje naravno, jos nema Yaye u prvom mecu radi kartona
- zlatan1982
- Kontakt:
ovo je postala već navika da timovi koje barsa izbaci godinu prije, da dobiju priliku za revanš..tako je arsenal 2011 i 2012 imao priliku to da učini...pa onda milan nakon toga, 2012 i 2013 ako se ne varam, pa sad city...
zubi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Neymar je otkrio za koje igrače je glasao u izboru za Zlatnu loptu: 5 bodova Messiju, 3 boda Ronaldu, 1 bod Mascheranu!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.