Kazem ja ljudi ce se na glavu bacati protiv nas. To ce im biti najveci uspjeh sezone ako nas uspiu pobjediti.
Taman, da ne prime platu isto ce biti.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kazem ja ljudi ce se na glavu bacati protiv nas. To ce im biti najveci uspjeh sezone ako nas uspiu pobjediti.
Ja sam ovde vec pisao za Tatar i da ide Saudiju. Neki su se smijali rekao ti on uz kafu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑28 apr 2021, 12:40Nisu sigurno. U Martu uplaceno za Decembar i Novembar.FCUM je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:37pa plate za ta tri mjesecaOsmaDolazi je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:28
Sta im je sve uplaceno pred zrinjski ako nisu dobili plate za ta tri mjeseca?![]()
Jos uvijek nije leglo za ova 3 mjeseca ali nema problema sa igracima.
Nece ih 90% ugovore nove potpisati a Merso ce vjerovatno u strucni stab.amypitar je napisao/la: ↑28 apr 2021, 12:45Ja sam ovde vec pisao za Tatar i da ide Saudiju. Neki su se smijali rekao ti on uz kafu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑28 apr 2021, 12:40
Nisu sigurno. U Martu uplaceno za Decembar i Novembar.
Oni imaju plate kakve mi mozemo samo sanjati. Zato i nema problema sa igracima ,jer znaju da ce biti isplaceno.
Kakva je losa situacija na tom planu da mnogi strijepe dal ce ugovore potpisati, /produziti.
Istog sam mišljenja, to će im biti uspjeh ako mi ostanemo bez nekog boda. Nemaju se više u šta uzdati.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 12:45Kazem ja ljudi ce se na glavu bacati protiv nas. To ce im biti najveci uspjeh sezone ako nas uspiu pobjediti.
Taman, da ne prime platu isto ce biti.
Kakav ratKemo88 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:31Zamisli srede im Vico i Valjić sudije iz Grčke![]()
. Nema nama spasa sve dok je ovakva situacija u državi. Sve ovo smrdi na samo jednu stvar, a to je razlaz. Pogledajte raspad Jugoslavije je krenuo i zakuhavao se preko navijaca, fudbalskih stadion, a u medijima skoro niko nije želio rat.
Da nas je prepustio nama samima mi bi propali za dva dana kao i drzava sto je propala tako da se zahvali Bogu al ti si kloc pa ne kontasAntikloc je napisao/la: ↑28 apr 2021, 12:57Kakav ratKemo88 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:31Zamisli srede im Vico i Valjić sudije iz Grčke![]()
. Nema nama spasa sve dok je ovakva situacija u državi. Sve ovo smrdi na samo jednu stvar, a to je razlaz. Pogledajte raspad Jugoslavije je krenuo i zakuhavao se preko navijaca, fudbalskih stadion, a u medijima skoro niko nije želio rat.
Metak je marka,minobacacka granata 30-50 KM ,haubicka skoro 200 KM. A kad krene dan ispuca se 100-ak hiljada metaka,desetine hiljada granata. A mi nemamo za kifli,prosjacimo okolo kredite da obezbijedimo plate poganoj uhljebiji. Rat je za bogate,nije za fukaru !
No,kad smo kod para,drago mi je da su nam samo dvoje poganih uhljeba iz CSR uspjeli uvaliti a i oni ce zazaliti,sto su presli kod privatnika![]()
Sad slijedi jos ispit za naseg skrtog gazdu. Nekretnine su veci i ozbiljniji biznis od fudbala. Stadion onolikih gabarita moze postati fabrika novca ,naravno da bi dosao do toga treba dobro i uloziti.
Ako nas prepusti same sebe,kao u sportskom planu,rezultat ce biti katastrofalan. Stadion ce nam donijeti samo brige,probleme i troskove !
Pa sta ce potpisati nove kad su potpisani oni sa kojim su trebali.OsmaDolazi je napisao/la: ↑28 apr 2021, 12:52Nece ih 90% ugovore nove potpisati a Merso ce vjerovatno u strucni stab.amypitar je napisao/la: ↑28 apr 2021, 12:45Ja sam ovde vec pisao za Tatar i da ide Saudiju. Neki su se smijali rekao ti on uz kafu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑28 apr 2021, 12:40
Nisu sigurno. U Martu uplaceno za Decembar i Novembar.
Oni imaju plate kakve mi mozemo samo sanjati. Zato i nema problema sa igracima ,jer znaju da ce biti isplaceno.
Kakva je losa situacija na tom planu da mnogi strijepe dal ce ugovore potpisati, /produziti.
Provjereno? I sta sad? Oni trebaju dobiti neki motiv sto su dobili dvije neke plate, a ove ostale sta ima veze nek im duguju?
Pa i ja bi odbio 2 dana prije početka utakmice a ne znaju ni koga, ni odakle bi bio i sam taj proces traje duže. Mislim da je ovo prvobitno urađeno radi pritiska pa sve ostalo.
Ma u propozicijama svakako pise da ne moze niko biti delegiran, ako nije stavljen na listu Premijer ligaskih sudaca na pocetku sezone. Mudro je to uradjeno.
Šta.postavljaš ovdje linkove ovih četničko-fašističkih medija koji pišu bajke?Kemo88 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:52Definitivno se nešto kuha, sigurno da je svima dosadilo šutjeti. Mnogi su digli glas, neki opravdano, a neki ne!!skoroalen je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:47Ma kakav rat, skretanje sa teme vakcinacije, respiratora, korone, Sebije, korupcije i svega ostalog. Nije prvi put da ovo rade, bliže se izbori, valja skupit glasove.Kemo88 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:31
Zamisli srede im Vico i Valjić sudije iz Grčke![]()
Kakav hajp oko tekme Velež-Borac, moglo bi se lahko desit da vječiti derbi ne bude najgledanija utakmica kola. Ne znam da li se ikad to desilo, otkad imamo redovne TV prenose utakmica?
https://www.glassrpske.com/lat/sport/sp ... vom/359542
To je dobro, ima da se u petak navece razvale, mamurluk prisutan do sredine sljedece sedmice.
Bas vala. Zive u zabludi u svakom segmentu zivota. Oni mi imaju pravo zalit se nesto.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 apr 2021, 13:48Šta.postavljaš ovdje linkove ovih četničko-fašističkih medija koji pišu bajke?Kemo88 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:52Definitivno se nešto kuha, sigurno da je svima dosadilo šutjeti. Mnogi su digli glas, neki opravdano, a neki ne!!skoroalen je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:47
Ma kakav rat, skretanje sa teme vakcinacije, respiratora, korone, Sebije, korupcije i svega ostalog. Nije prvi put da ovo rade, bliže se izbori, valja skupit glasove.
Kakav hajp oko tekme Velež-Borac, moglo bi se lahko desit da vječiti derbi ne bude najgledanija utakmica kola. Ne znam da li se ikad to desilo, otkad imamo redovne TV prenose utakmica?
Joj Skore,opet samo SDA okrivi za sve...skoroalen je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:47Ma kakav rat, skretanje sa teme vakcinacije, respiratora, korone, Sebije, korupcije i svega ostalog. Nije prvi put da ovo rade, bliže se izbori, valja skupit glasove.Kemo88 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:31Zamisli srede im Vico i Valjić sudije iz Grčke![]()
Nisu ni u Želji tolike budale, tačno su išli na to da im uoči derbija nešto isplate.
Hahah ma ne samo oni, i druga strana isto. Dodi se drma stolica, onaj mali Draško ga uzima na svim poljima.
Ovo sam sasvim slučajno naletio. Zaboljelo me ovo, čuj Sarajevska kuhinja kroji plasman po svom...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 apr 2021, 13:48Šta.postavljaš ovdje linkove ovih četničko-fašističkih medija koji pišu bajke?Kemo88 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:52Definitivno se nešto kuha, sigurno da je svima dosadilo šutjeti. Mnogi su digli glas, neki opravdano, a neki ne!!skoroalen je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:47
Ma kakav rat, skretanje sa teme vakcinacije, respiratora, korone, Sebije, korupcije i svega ostalog. Nije prvi put da ovo rade, bliže se izbori, valja skupit glasove.
Historijska utakmica,pred tekmu se ceremonijalno potpisuje ugovor za nase Kosevo,utakmica koja ce biti upisana zlatnim slovima gdje nasi treba ne da igraju nego lete a mi raspravljamo hocel fukara dobit dvije plate.Historicar je napisao/la: ↑28 apr 2021, 14:01Nisu ni u Želji tolike budale, tačno su išli na to da im uoči derbija nešto isplate.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, insimadop, rimljanin90 i 65 gostiju.