Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Imam isto mišljenje za Bayern jer stari navija za njiheffe_sa je napisao/la:Čestitke na pobjedi, iako u ovom duelu nisam bio za vas....Zrelo, dobro izdanje, dobra postavka, dosta sigurnosti u igri, dobro odrađene kontre...Lijep gol na početku Teveza...
A što se mene tiče, nemam ništa protiv da pobijedite sviju u nastavku Lp, izuzev Bayerna naravno.....![]()
Pa i pored dobrih iskustava u zadnjim duelima s vama, ne bi sigurno ni Bayernu tako lako bilo. Juve djeluje dosta kompaktno, tako da može biti za svakog neugodan...
Nama je ovakva utakmica trebala. Mislim da se možemo sa svima nadigravati jer na klupi imamo jako dobrog stratega, gospodina Allegrija.
King Ale''Velika pobjeda u Dortmundu. Čestitke igračima. Lijepa pobjeda za Juve'', poručio je popularni Il Pinturicchio.
svaka cast juvetovci ne volim vas al ste pocjepali 
Andrej, svaka čast za izbor avatara. Nek si mu ga zaždio 
- IlCapitano
- Kontakt:

Novi guzni haveri nakon Pogbe i Nanda
Principino general.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 18 mar 2015, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Re: AW: Juventus FC
Babo vam reko da se ne sikirate dzaba!Effenberg je napisao/la:Ma jasta ce te nego proc. 'ta ce Dortmund ne mere kile ni protiv Mainza.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Quote sa teme " Serie A "VelaHavle je napisao/la:Andrej, svaka čast za izbor avatara. Nek si mu ga zaždio
Bravo Andrej !Chinaglia je napisao/la:nevira me ova njegova odvratna faca, sad ću uzet' selotejp i zalijepit' čitavu lijevu stranu gdje su avatari
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlFantasista
- Kontakt:
Ali kakva igra Claudia Marchisia, fali nam samo klasični trequartista. I Vidal je na skoro ponovo na svom nivou.
Ne znam za vas, ali sada hoću Atletico.
Ne znam za vas, ali sada hoću Atletico.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
može,možeVelaHavle je napisao/la:@Musla
Brate umjesto pive može sok
kakva predstava
nadam se da Pogba nije ozbiljnije povrijeđen.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hvala im za ovu divnu noc
Kakva dominacija u svim segmentima, kapa dole Allegriju
Alvaro je usao u strasnu formu, Tevez standardno - igracina, Marchisio
..
Jedino bi volio izbjeci Barcu i Bayern u petak.
JUVE Fine Alla Fine
Kakva dominacija u svim segmentima, kapa dole Allegriju
Alvaro je usao u strasnu formu, Tevez standardno - igracina, Marchisio
Jedino bi volio izbjeci Barcu i Bayern u petak.
JUVE Fine Alla Fine
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 18 mar 2015, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- IlCapitano
- Kontakt:
Zaboravio sam spomenuti navijače. Od 2. gola pa do kraja su samo pjevali, 5000 njih potpuno nadjačalo kompletnu Signal Idunu 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Contentissimo
- Kontakt:
samo da znate da se kartoni brisu od 1/4 finala, neko je pitao ranije, sto je ekstra po nas jer nam je pola ekipe "zuto"...bar sam ja tako skontao onog komentatora, mada logicki kad skontas nema smisla
laku noc braco, uzivajte
laku noc braco, uzivajte
Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 18 mar 2015, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Kad je moj stari koji mrzi teveza od citija I **** oko dzekine minutaze veceras rek'o ''**** mater al je ovaj zaklani igracina''
LJUBIM GA U OZILJAK!
Marchisio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Marchisio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Cekam da se jave @korisnikforuma i @Stranac prvenstveno oko Allegrija koji komentar da bace 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
A do jucer ste gluposti valjalji, da ce ovakav bvb izbaciti Juve ! Prema tome.. ne seriEffenberg je napisao/la:Babo vam reko da se ne sikirate dzaba!Effenberg je napisao/la:Ma jasta ce te nego proc. 'ta ce Dortmund ne mere kile ni protiv Mainza.
Max Allegri
Tevez već sam na 21 golu ove sezone, dok je prošle imao za cijelu toliko. Čovjek nije zabio od 08/09 sezone gola u LP i onda ove sezone u 8 utakmica 6 golova, velika šteta što ovaj čovjek nije došao bar nekoliko godina ranije 
Meće ga Pepe našoj ljepoticiIlCapitano je napisao/la:
Novi guzni haveri nakon Pogbe i Nanda
Principino general.
Nadji mi molim te kad sam to reko. Pokazacu ti koliko sam gurno na kladari na juve pa ces znat koji je moj stav o ovoj tekmi. I mozda si tu nesto pobrko jer sam ja dortmundovce zajebavo jos od prve tekme da ce kod kuce juve obrisat pod s njima al jbg zaboravi hendikep odigrat ali i 3,5 obicna dvica je dosta!Mig_Mig je napisao/la:A do jucer ste gluposti valjalji, da ce ovakav bvb izbaciti Juve ! Prema tome.. ne seriEffenberg je napisao/la:Babo vam reko da se ne sikirate dzaba!Effenberg je napisao/la:Ma jasta ce te nego proc. 'ta ce Dortmund ne mere kile ni protiv Mainza.
Babo ruco, hvala Juve!
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.