Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

vivaILchelik
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la vivaILchelik » 16 jul 2017, 01:04

GradKamena1 je napisao/la:Ma boli me **** za strani nogomet,ali ne k omoguce da gledam nase prvenstvo normalno.
Ma nek' uvedu 1-2KM prijenos na webu njihovom i to je to
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2017, 11:35

vivaILchelik je napisao/la:
GradKamena1 je napisao/la:Ma boli me **** za strani nogomet,ali ne k omoguce da gledam nase prvenstvo normalno.
Ma nek' uvedu 1-2KM prijenos na webu njihovom i to je to
To bi bilo predobro, ali je prejeftino da bi postalo istinito. U Hrvatskoj kad su uveli Pay-Per-View cijena je bilo 40 do 60 kuna, tj. 10 do 15KM. Mislim da bi bilo previse dati 20 do 30KM mjesecno da gledas samo gostujuce utakmicu svog kluba, a jos uzmi u obzir da bi netko pogledao i drugi klub pa se ta cifra dize mozda i preko 50KM mjesecno pa je puno isplativije uvesti MojaTV.

Nama gledateljima PL trebaju ponuditi mogucnost kupnje online paketa, da mozemo otkupiti cijelo kolo, pet kola, polusezonu ili sezonu uz mogucnost placanja na rate i slicno. Vecina ljudi bi pronasla neku racunicu i gledala ligu. Dio bi bio nezadovoljan, a to je sasvim logicno i normalno s obzirom da bi bilo nezadovoljnih i da sve moguce BH televizije prenose sve utakmice. I tad bi se netko nasao kome nije po volji.

Ja npr. nemam mogucnost da uvedem MojaTV, kao ni HomeTV ili bilo koju televiziju za koju treba telefonski priljucak, jer ga jednostavno nemam. I meni je jedina opcija da gledam Moja TV online.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 16 jul 2017, 14:38

Moja tv stagnira, to je ocito. Nemam pojma zasto, al' nije na dobrom putu.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jul 2017, 16:01

Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 16 jul 2017, 16:14

Beduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2017, 17:22

Beduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Ne mijenjamo stare navike :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jul 2017, 06:31

Sabinho je napisao/la:
Sta se onaj jazavac Belmin gore smije? Pitam jer nisam stalno na netu pa nisam upratio, znaci obojica idu bez obestecenja? Ncnc
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 17 jul 2017, 14:14

Bravo za takmicarsku komisiju .Susret Sarajevo-Zrinjski sa nedjelje prebačen na subotu.Trebali su na petak .U HNL-u timovima koji igeaju europu susrete prebace na ponedjeljak a kod nas na subotu.Znači odmah su nam dali do znanja da ce nas na sve načine yebavat ove godine,svaka im čast.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 jul 2017, 14:17

Ko da ćete se umoriti protiv Maribora pa vam smeta što je meč u subotu.

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ALOBOLA » 17 jul 2017, 14:25

arelinho je napisao/la:Ko da ćete se umoriti protiv Maribora pa vam smeta što je meč u subotu.
Savez pretpostavlja da cemo proci Maribor pa onda nam daju dan vise pred trece pretkolo
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 jul 2017, 14:31

Ja kontao da će možda biti i odgoda utakmice za ove u europi ako se prodje dalje, al nakon ovoga, nein :lol:
NK Široki Brijeg

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2017, 14:36

ALOBOLA je napisao/la:Bravo za takmicarsku komisiju .Susret Sarajevo-Zrinjski sa nedjelje prebačen na subotu.Trebali su na petak .U HNL-u timovima koji igeaju europu susrete prebace na ponedjeljak a kod nas na subotu.Znači odmah su nam dali do znanja da ce nas na sve načine yebavat ove godine,svaka im čast.
Trebalo je u petak.. stvarno sramota :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 17 jul 2017, 14:43

Beduin je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Sta se onaj jazavac Belmin gore smije? Pitam jer nisam stalno na netu pa nisam upratio, znaci obojica idu bez obestecenja? Ncnc
Ne smijem se tebi, smijem se tome što po običaju svi ovako bolji igrači pobjegnu džaba, a i zbog toga što je to bolno pitanje za navijače ova dva kluba. Pogotovo ono Duljević na ljeto vrijedi 4.000.000 eura.

Opusti se. :salut:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 17 jul 2017, 14:43

ALOBOLA je napisao/la:Bravo za takmicarsku komisiju .Susret Sarajevo-Zrinjski sa nedjelje prebačen na subotu.Trebali su na petak .U HNL-u timovima koji igeaju europu susrete prebace na ponedjeljak a kod nas na subotu.Znači odmah su nam dali do znanja da ce nas na sve načine yebavat ove godine,svaka im čast.
Nemoj previse biti siguran da ce savez biti samo protiv Zrinjskog. Savez steti sve klubove samo sto klubove kao Zrinjski, Zeljo, Sarajevo manje osteti. U to budi 100% siguran. Pa sad krajem prosle sezone Siroki igrao kup u srijedu i savez dopusti da igraju ligasku utakmicu protiv Viteza odmah u petak znaci ni 48 sati nije bilo izmedju 2 susreta. Ovaj savez je rak rana bh fubala pa onda i svi klubovi jedan po jedan odmah iza saveza! Pitanje je samo, da li zasluzujemo bolje od ovog?

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 17 jul 2017, 14:56

Liga počinje već ovaj tjedan... :o

Favoriti po mom mišljenju kao i do sad, ove četiri ekipe što su igrale europu... od mog širokog puno očekujem..

Zna li se išta o ostalim ekipama, kakvi su krupa, radnik, sloboda....?

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 17 jul 2017, 15:05

Kao da gledam da ce u prvom kolu biti neki cirkus na jednoj od utakmica.
- Zeljeznicar -

arelinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la arelinho » 17 jul 2017, 15:06

Zenzo je napisao/la:Kao da gledam da ce u prvom kolu biti neki cirkus na jednoj od utakmica.
Na Koševu. Pitari kad god igraju to ti je cirkus.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 17 jul 2017, 15:12

york je napisao/la:Liga počinje već ovaj tjedan... :o

Favoriti po mom mišljenju kao i do sad, ove četiri ekipe što su igrale europu... od mog širokog puno očekujem..

Zna li se išta o ostalim ekipama, kakvi su krupa, radnik, sloboda....?
Sloboda je zasad prava misterija. Niti se zna ko ima sigurno mjesto u prvih 11, a ni koju formaciju cemo igrati. Iako na papiru, ekipa izgleda i vise nego odlicno. Neke od mogucih formacija:
3-5-2 Muminovic (GK), Ignjatovic Mehmedagic Zukic - Todorovic Lazevski - Culum Ordagic Ziljkic, Husic Krpic

4-3-3 Muminovic, Todorovic Ignjatovic Mehmedagic Lazevski, Culum Ordagic Kalezic, Husic Ziljkic Krpic

4-2-3-1 Muminovic, Todorovic Ignjatovic Mehmedagic Lazevski, Culum Hairlahovic, Ordagic Kalezic Grahovac, Krpic
Samo se nadam da ce Vlado uspostaviti jedan sistem igranja (licno bi volio gledati 3-5-2) i da nece eksperimentisasti svaki vikend sa drugom formacijom i postavom. Za razliku od prosle sezone, svaka pozicija je pokrivena sa jednim iskusnim i jednim mladjim igracem, tako da i to moze biti dodatni motiv za sve igrace da se nametnu i odigraju najbolje sto mogu.
Jedan grad, jedna ljubav!

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ALOBOLA » 17 jul 2017, 15:13

KenoRob je napisao/la:
Nemoj previse biti siguran da ce savez biti samo protiv Zrinjskog. Savez steti sve klubove samo sto klubove kao Zrinjski, Zeljo, Sarajevo manje osteti. U to budi 100% siguran. Pa sad krajem prosle sezone Siroki igrao kup u srijedu i savez dopusti da igraju ligasku utakmicu protiv Viteza odmah u petak znaci ni 48 sati nije bilo izmedju 2 susreta. Ovaj savez je rak rana bh fubala pa onda i svi klubovi jedan po jedan odmah iza saveza! Pitanje je samo, da li zasluzujemo bolje od ovog?
Nisam ni mislio da ce samo Zrinja biti na tapetu ,savez je očito svrha sam sebi i svojim foteljama.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 17 jul 2017, 15:14

Jedini klubovi koji ce svako kolo biti direktno prenoseni su Sarajevo i Zeljeznicar.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []