Ma nek' uvedu 1-2KM prijenos na webu njihovom i to je toGradKamena1 je napisao/la:Ma boli me **** za strani nogomet,ali ne k omoguce da gledam nase prvenstvo normalno.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
To bi bilo predobro, ali je prejeftino da bi postalo istinito. U Hrvatskoj kad su uveli Pay-Per-View cijena je bilo 40 do 60 kuna, tj. 10 do 15KM. Mislim da bi bilo previse dati 20 do 30KM mjesecno da gledas samo gostujuce utakmicu svog kluba, a jos uzmi u obzir da bi netko pogledao i drugi klub pa se ta cifra dize mozda i preko 50KM mjesecno pa je puno isplativije uvesti MojaTV.vivaILchelik je napisao/la:Ma nek' uvedu 1-2KM prijenos na webu njihovom i to je toGradKamena1 je napisao/la:Ma boli me **** za strani nogomet,ali ne k omoguce da gledam nase prvenstvo normalno.
Nama gledateljima PL trebaju ponuditi mogucnost kupnje online paketa, da mozemo otkupiti cijelo kolo, pet kola, polusezonu ili sezonu uz mogucnost placanja na rate i slicno. Vecina ljudi bi pronasla neku racunicu i gledala ligu. Dio bi bio nezadovoljan, a to je sasvim logicno i normalno s obzirom da bi bilo nezadovoljnih i da sve moguce BH televizije prenose sve utakmice. I tad bi se netko nasao kome nije po volji.
Ja npr. nemam mogucnost da uvedem MojaTV, kao ni HomeTV ili bilo koju televiziju za koju treba telefonski priljucak, jer ga jednostavno nemam. I meni je jedina opcija da gledam Moja TV online.
Moja tv stagnira, to je ocito. Nemam pojma zasto, al' nije na dobrom putu.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- Beduin
- Kontakt:
Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Ne mijenjamo stare navikeBeduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Beduin
- Kontakt:
Sta se onaj jazavac Belmin gore smije? Pitam jer nisam stalno na netu pa nisam upratio, znaci obojica idu bez obestecenja? NcncSabinho je napisao/la:Ne mijenjamo stare navikeBeduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bravo za takmicarsku komisiju .Susret Sarajevo-Zrinjski sa nedjelje prebačen na subotu.Trebali su na petak .U HNL-u timovima koji igeaju europu susrete prebace na ponedjeljak a kod nas na subotu.Znači odmah su nam dali do znanja da ce nas na sve načine yebavat ove godine,svaka im čast.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Ko da ćete se umoriti protiv Maribora pa vam smeta što je meč u subotu.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Savez pretpostavlja da cemo proci Maribor pa onda nam daju dan vise pred trece pretkoloarelinho je napisao/la:Ko da ćete se umoriti protiv Maribora pa vam smeta što je meč u subotu.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- Evolve
- Kontakt:
Ja kontao da će možda biti i odgoda utakmice za ove u europi ako se prodje dalje, al nakon ovoga, nein 
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebalo je u petak.. stvarno sramotaALOBOLA je napisao/la:Bravo za takmicarsku komisiju .Susret Sarajevo-Zrinjski sa nedjelje prebačen na subotu.Trebali su na petak .U HNL-u timovima koji igeaju europu susrete prebace na ponedjeljak a kod nas na subotu.Znači odmah su nam dali do znanja da ce nas na sve načine yebavat ove godine,svaka im čast.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne smijem se tebi, smijem se tome što po običaju svi ovako bolji igrači pobjegnu džaba, a i zbog toga što je to bolno pitanje za navijače ova dva kluba. Pogotovo ono Duljević na ljeto vrijedi 4.000.000 eura.Beduin je napisao/la:Sta se onaj jazavac Belmin gore smije? Pitam jer nisam stalno na netu pa nisam upratio, znaci obojica idu bez obestecenja? NcncSabinho je napisao/la:Ne mijenjamo stare navikeBeduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Opusti se.
Nemoj previse biti siguran da ce savez biti samo protiv Zrinjskog. Savez steti sve klubove samo sto klubove kao Zrinjski, Zeljo, Sarajevo manje osteti. U to budi 100% siguran. Pa sad krajem prosle sezone Siroki igrao kup u srijedu i savez dopusti da igraju ligasku utakmicu protiv Viteza odmah u petak znaci ni 48 sati nije bilo izmedju 2 susreta. Ovaj savez je rak rana bh fubala pa onda i svi klubovi jedan po jedan odmah iza saveza! Pitanje je samo, da li zasluzujemo bolje od ovog?ALOBOLA je napisao/la:Bravo za takmicarsku komisiju .Susret Sarajevo-Zrinjski sa nedjelje prebačen na subotu.Trebali su na petak .U HNL-u timovima koji igeaju europu susrete prebace na ponedjeljak a kod nas na subotu.Znači odmah su nam dali do znanja da ce nas na sve načine yebavat ove godine,svaka im čast.
Liga počinje već ovaj tjedan...
Favoriti po mom mišljenju kao i do sad, ove četiri ekipe što su igrale europu... od mog širokog puno očekujem..
Zna li se išta o ostalim ekipama, kakvi su krupa, radnik, sloboda....?
Favoriti po mom mišljenju kao i do sad, ove četiri ekipe što su igrale europu... od mog širokog puno očekujem..
Kao da gledam da ce u prvom kolu biti neki cirkus na jednoj od utakmica.
- Zeljeznicar -
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Na Koševu. Pitari kad god igraju to ti je cirkus.Zenzo je napisao/la:Kao da gledam da ce u prvom kolu biti neki cirkus na jednoj od utakmica.
Sloboda je zasad prava misterija. Niti se zna ko ima sigurno mjesto u prvih 11, a ni koju formaciju cemo igrati. Iako na papiru, ekipa izgleda i vise nego odlicno. Neke od mogucih formacija:york je napisao/la:Liga počinje već ovaj tjedan...![]()
Jedan grad, jedna ljubav!
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nisam ni mislio da ce samo Zrinja biti na tapetu ,savez je očito svrha sam sebi i svojim foteljama.KenoRob je napisao/la:Nemoj previse biti siguran da ce savez biti samo protiv Zrinjskog. Savez steti sve klubove samo sto klubove kao Zrinjski, Zeljo, Sarajevo manje osteti. U to budi 100% siguran. Pa sad krajem prosle sezone Siroki igrao kup u srijedu i savez dopusti da igraju ligasku utakmicu protiv Viteza odmah u petak znaci ni 48 sati nije bilo izmedju 2 susreta. Ovaj savez je rak rana bh fubala pa onda i svi klubovi jedan po jedan odmah iza saveza! Pitanje je samo, da li zasluzujemo bolje od ovog?ALOBOLA je napisao/la:Bravo za takmicarsku komisiju .Susret Sarajevo-Zrinjski sa nedjelje prebačen na subotu.Trebali su na petak .U HNL-u timovima koji igeaju europu susrete prebace na ponedjeljak a kod nas na subotu.Znači odmah su nam dali do znanja da ce nas na sve načine yebavat ove godine,svaka im čast.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Jedini klubovi koji ce svako kolo biti direktno prenoseni su Sarajevo i Zeljeznicar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.