Ako jeste, svaka čast...
A bilo bi bolje da ni sljedece sezone ne primjenjuju ovo pravilo, ali hajde, i ovo je nesto...ako je istinita informacija.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Dok se ne proda Ordagić.RollingPaper je napisao/la:Do kad zvanično traje prelazni rok naše lige? Ima li neko info?
Do sljedeceg petka.RollingPaper je napisao/la:Do kad zvanično traje prelazni rok naše lige? Ima li neko info?
Hajde ne mlati bez veze, na utakmicama Lacia u Rimu je bilo na desetine puta više sličnih incidenata.MortemHz je napisao/la:A dobro pa nisam uopste mislio na to tih godina jbtSignore je napisao/la:Da te citiram 'najvece fasisticko orgijanje ikada zabiljezeno u historiji fudbala'. Znaci historiji. Nisi rekao od kad si se rodio nego historiji tako da pogledaj malo Njemacku ili Talijansku ligu tih godina (mada oni znaju cirkusirati i dan danas), pa cak i onu sto se igrala na nasim prostorimaMortemHz je napisao/la: Cetrdesetih brate..ja ovo jos nisam vidio u svijetu fudbala nikada, mozda jedino Beograd.
Sirokobrijezani nisu napravili nista sto je najgore u historiji, ali na nasim terenima bi mozda moglo proci kao najveci ispad. Ne znam sad kakva je atmosfera vladala krajem devedesetih i pocetkom 00-tih u onim doigravanjima i slicno
ja ti kazem da onako jos nesto nisam vidio u zadnjih 20-30 godina da ne budes bukvalac opet
pratim citav svijet i ovo je najgore sto je ikada bilo po meni, mozda eventualno 1-2 primjera da navedem ako se sjetim ali nije nista na ovom nivou bilo a za manje stvari su se klubovi bodovima kaznjavali, naravno, u normalnim drzavama. Ako se sjetim javit cu ali sumnjam, jedino Beograd. Sve u svemu, širokobriježani su odlicno prosli.
Koliko sam ja informisan neće uopšte biti prijenosa utakmica na Areni.GradKamena1 je napisao/la:Sta na kraju bi sa ovim hocrli bit na Areni ista utakmica ?
**** im moja tv mater...zato nam liga i jest cirkus,pola ljudi te prenose utakmica nece moci gledati cccKrajisnikBosnjak je napisao/la:Koliko sam ja informisan neće uopšte biti prijenosa utakmica na Areni.GradKamena1 je napisao/la:Sta na kraju bi sa ovim hocrli bit na Areni ista utakmica ?
Sve će biti na Moja TV i BHT1.
Ma nek' uvedu 1-2KM prijenos na webu njihovom i to je toGradKamena1 je napisao/la:Ma boli me **** za strani nogomet,ali ne k omoguce da gledam nase prvenstvo normalno.
To bi bilo predobro, ali je prejeftino da bi postalo istinito. U Hrvatskoj kad su uveli Pay-Per-View cijena je bilo 40 do 60 kuna, tj. 10 do 15KM. Mislim da bi bilo previse dati 20 do 30KM mjesecno da gledas samo gostujuce utakmicu svog kluba, a jos uzmi u obzir da bi netko pogledao i drugi klub pa se ta cifra dize mozda i preko 50KM mjesecno pa je puno isplativije uvesti MojaTV.vivaILchelik je napisao/la:Ma nek' uvedu 1-2KM prijenos na webu njihovom i to je toGradKamena1 je napisao/la:Ma boli me **** za strani nogomet,ali ne k omoguce da gledam nase prvenstvo normalno.
Beduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Ne mijenjamo stare navikeBeduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Sta se onaj jazavac Belmin gore smije? Pitam jer nisam stalno na netu pa nisam upratio, znaci obojica idu bez obestecenja? NcncSabinho je napisao/la:Ne mijenjamo stare navikeBeduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Savez pretpostavlja da cemo proci Maribor pa onda nam daju dan vise pred trece pretkoloarelinho je napisao/la:Ko da ćete se umoriti protiv Maribora pa vam smeta što je meč u subotu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.